Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
24 stycznia 2011, 17:04 [cytuj]
Ale jest młody i już teraz jest jedną z największych gwiazd (o ile nie największą) CCC. Więc można było zwyczajnie dać mu parę szans, albo wypożyczać aż do tej pory i dopiero w momencie, w którym świecąc w CCC nie mógłby się odnaleźć w warunkach PL, wtedy można go sprzedać, i to za zdecydowanie większe pieniądze. W jaki sposób Arsenal buduje drużynę? Nie mówię, żebyśmy teraz nastawili się na myślenie Wengera, ale każda drużyna czołowa co jakiś czas 'produkuje' jakąś gwiazdę. U nas młodzi wchodzą dwa razy do roku, robią wielki szum (Rose,Townsend) i znikają z radaru na długo.
Ale jest młody i już teraz jest jedną z największych gwiazd (o ile nie największą) CCC. Więc można było zwyczajnie dać mu parę szans, albo wypożyczać aż do tej pory i dopiero w momencie, w którym świecąc w CCC nie mógłby się odnaleźć w warunkach PL, wtedy można go sprzedać, i to za zdecydowanie większe pieniądze. W jaki sposób Arsenal buduje drużynę? Nie mówię, żebyśmy teraz nastawili się na myślenie Wengera, ale każda drużyna czołowa co jakiś czas 'produkuje' jakąś gwiazdę. U nas młodzi wchodzą dwa razy do roku, robią wielki szum (Rose,Townsend) i znikają z radaru na długo
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
24 stycznia 2011, 17:08 [cytuj]
Gdyby Bostock więcej robił a nie marudził to w Tottenhamie mogłoby być już o nim głośno a tak to ...Tottenham nie ma jakiegoś specjalnego daru do pracowania ze swoimi wychowankami .Ile wychowanków obecnie gra w Spurs? Ledley King ,który już powoli kończy karierę ,ale to najlepszy wychowanek.Nie przez przypadek mówi się też o tym ,że najtrudniej dla wychowanków w PL to w Tottenhamie.Trzeba coś tym zrobić.
Gdyby Bostock więcej robił a nie marudził to w Tottenhamie mogłoby być już o nim głośno a tak to ...Tottenham nie ma jakiegoś specjalnego daru do pracowania ze swoimi wychowankami .Ile wychowanków obecnie gra w Spurs? Ledley King ,który już powoli kończy karierę ,ale to najlepszy wychowanek.Nie przez przypadek mówi się też o tym ,że najtrudniej dla wychowanków w PL to w Tottenhamie.Trzeba coś tym zrobić
Dla przyjaciół JD18;)
24 stycznia 2011, 17:12 [cytuj]
Szaleństwo sięga zenitu - http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/24/2321072/tottenhams-roman-pavlyuchenko-emerges-as-shock-real-madrid?
24 stycznia 2011, 17:12 [cytuj]
aapa powiedział/a:
jak zobaczę to uwierzę. Bent strzelił i ogólna radość jak się świetnie spłaca, zobaczymy jak długo i na ile to starczy. Dżeko zaczął od klasycznego "dajcie mi trochę czasu" więc już jest dość zabawnie. Oczywiście dostanie go trochę, bo kosztował ile kosztował, ale skończy jak Adebayor co mnie osobiście pasuje, bo już mnie wkurza to City

Tylko ,że Bent jako takie występy w PL już miał ,a Dzeko dopiero stawia pierwsze kroki w najsilniejszej lidze swiata.Zawsze trzeba się zaaklimatyzować w nowej lidze ,w nowym kraju ,z nowymi zawodnikami .To nie jest takie proste przyjść z innej ligi do innej(w dodatku do najlepszej) i od razu wymiatać.Spokojnie jeszcze Dzeko sobie postrzela w PL.:luzik:
Tylko ,że Bent jako takie występy w PL już miał ,a Dzeko dopiero stawia pierwsze kroki w najsilniejszej lidze swiata.Zawsze trzeba się zaaklimatyzować w nowej lidze ,w nowym kraju ,z nowymi zawodnikami .To nie jest takie proste przyjść z innej ligi do innej(w dodatku do najlepszej) i od razu wymiatać.Spokojnie jeszcze Dzeko sobie postrzela w PL.:luzik:
Dla przyjaciół JD18;)
24 stycznia 2011, 17:14 [cytuj]
goal.com i wszystko jasne:P
goal.com i wszystko jasne:P
Dla przyjaciół JD18;)
24 stycznia 2011, 17:36 [cytuj]
jeszcze kilka newsów w stylu "Roman na celowniku Realu" i umrę ze śmiechu, help ;<

a tak na poważnie - niepowodzeniem zakończyły się negocjacje pomiędzy Ajaxem a Liverpoolem w sprawie ewentualnego transferu Suareza. Ponoć Holendrzy postawili Anglikom zaporowe warunki - mówi się o kwocie przekraczającej 30 baniek (funty). Czyżby do gry włączył się Tottenham? W sprawie "naszego NRR" dziś cicho jak makiem zasiał ...
jeszcze kilka newsów w stylu "Roman na celowniku Realu" i umrę ze śmiechu, help ;< a tak na poważnie - niepowodzeniem zakończyły się negocjacje pomiędzy Ajaxem a Liverpoolem w sprawie ewentualnego transferu Suareza. Ponoć Holendrzy postawili Anglikom zaporowe warunki - mówi się o kwocie przekraczającej 30 baniek (funty). Czyżby do gry włączył się Tottenham? W sprawie "naszego NRR" dziś cicho jak makiem zasiał
24 stycznia 2011, 18:03 [cytuj]
Mosaj. A ja znalazłem takie co http://www.caughtoffside.com/2011/01/24/liverpool-to-complete-20-4m-luis-suarez-signing-within-48-hours/. Znając życie Harry żadnego napastnika nie kupi, bo Keane zostaje. Wydaję mi się, że okienko mają gdzieś, a najbardziej im zależy przenieść się na olimpijski stadion :/

http://www.sport.co.uk/news/Football/49554/Agent_admits_Rossi_not_interested_in_Spurs.aspx
jak widać o Rossim też już możemy zapomnieć.
Mosaj. A ja znalazłem takie coś http://www.caughtoffside.com/2011/01/24/liverpool-to-complete-20-4m-luis-suarez-signing-within-48-hours/. Znając życie Harry żadnego napastnika nie kupi, bo Keane zostaje. Wydaję mi się, że okienko mają gdzieś, a najbardziej im zależy przenieść się na olimpijski stadion :/ http://www.sport.co.uk/news/Football/49554/Agent_admits_Rossi_not_interested_in_Spurs.aspx jak widać o Rossim też już możemy zapomnieć
24 stycznia 2011, 18:16 [cytuj]
A ja jestem jakoś dziwnie przekonany że ten cały Dżeko to będzie niewypał dziesięciolecia jeśli chodzi o transfery!
A ja jestem jakoś dziwnie przekonany że ten cały Dżeko to będzie niewypał dziesięciolecia jeśli chodzi o transfery!
24 stycznia 2011, 18:36 [cytuj]
tak - racja:tak:
tak - racja:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 stycznia 2011, 18:40 [cytuj]
Szkoda, że Robbie nie poszedł do BC. Teraz sytuacja się komplikuje. Mimo wszystko dobrym posunięciem byłby zakup napastnika - przecież walczymy o TOP4 i LM:nerwus:
Szkoda, że Robbie nie poszedł do BC. Teraz sytuacja się komplikuje. Mimo wszystko dobrym posunięciem byłby zakup napastnika - przecież walczymy o TOP4 i LM:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 stycznia 2011, 20:05 [cytuj]
Tottenham are weighing up a shock move to bring Paul Robinson back to White Hart Lane, skysports.com understands.
Tottenham are weighing up a shock move to bring Paul Robinson back to White Hart Lane, skysports.com understands
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 stycznia 2011, 21:12 [cytuj]
Spokojnie ja coś tak czuję ,że jeszcze Pav odejdzie do Sunderlandu:ok:
Spokojnie ja coś tak czuję ,że jeszcze Pav odejdzie do Sunderlandu:ok:
Dla przyjaciół JD18;)
24 stycznia 2011, 21:16 [cytuj]
Ale Drogba petarde przywalil:szok:
Ale Drogba petarde przywalil:szok:
24 stycznia 2011, 22:08 [cytuj]
Szkoda, że dzisiaj nie prima aprilis, bo przynajmniej wiedziałbym skąd się te newsy biorą. Pav do Realu? Ależ proszę bardzo...jeśli dadzą nam 10-14 mln, które chcemy, to ja nie widzę przeszkód, skoro potrzebują kogoś tak drogiego do podawania piłek. Robinson znowu na WHL? To po co go sprzedawaliśmy? Nie jest lepszy niż był, czasem ma przebłyski, ale to zawodnik co najwyżej przeciętny. Jeśli chcemy mieć kogoś na zastępstwo, to dlaczego musi to być dziadek. Świetnie byłoby mieć kogoś baaardzo młodego, a świetnie zapowiadającego się, jak np. Szczęsny, Musslera itp, kto nie będzie narzekał na siedzenie na ławce, a będzie stanowił prawdziwą konkurencję dla Gomesa.
Narazie nie ma co panikować, że nie słychać o żadnym napastniku, tylko czekać do ostatniego dnia okienka,bo przez tyle lat można się przekonać, że to wtedy właśnie robimy najlepsze (albo tylko najgłośniejsze) interesy. Jak nic się do tego czasu nie stanie, wtedy będziemy bluzgać na spółkę Redknapp-Levy :)
Szkoda, że dzisiaj nie prima aprilis, bo przynajmniej wiedziałbym skąd się te newsy biorą. Pav do Realu? Ależ proszę bardzo...jeśli dadzą nam 10-14 mln, które chcemy, to ja nie widzę przeszkód, skoro potrzebują kogoś tak drogiego do podawania piłek. Robinson znowu na WHL? To po co go sprzedawaliśmy? Nie jest lepszy niż był, czasem ma przebłyski, ale to zawodnik co najwyżej przeciętny. Jeśli chcemy mieć kogoś na zastępstwo, to dlaczego musi to być dziadek. Świetnie byłoby mieć kogoś baaardzo młodego, a świetnie zapowiadającego się, jak np. Szczęsny, Musslera itp, kto nie będzie narzekał na siedzenie na ławce, a będzie stanowił prawdziwą konkurencję dla Gomesa. Narazie nie ma co panikować, że nie słychać o żadnym napastniku, tylko czekać do ostatniego dnia okienka,bo przez tyle lat można się przekonać, że to wtedy właśnie robimy najlepsze (albo tylko najgłośniejsze) interesy. Jak nic się do tego czasu nie stanie, wtedy będziemy bluzgać na spółkę Redknapp-Levy :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
24 stycznia 2011, 22:19 [cytuj]
A ja się nie zgadzam z wami, że czekacie do poniedziałku. W sobote i niedziele nic się nie może dziać bo to dni wolne. Co z tego, że VdV udało się nam kupić jak Real chciał go koniecznie sprzedać. To teraz tak, jeśli jest jakiś dobry napastnik na sprzedaż i jakiś klub go chce sprzedać to możemy kupić w ostatni dzień okienka, ale pytanie kto taki? Napewno nie Suarez bo nie dość, że za dużo koszutuje to jeszcze Ajax się go nie pozbędzie w ostatni dzień jak sam trener mówił. Rossi zostaje. Hulka też napewno nie chcą się pozbyć, Fabiono pewnie też. No to kto? Do piątku czas. Narazie możemy się pośmiać z Liverpoolu hah http://www.ajax-amsterdam.pl/aktualnoci/43-plotki/762-ajax-rozwaa-skarg-do-fifa
A ja się nie zgadzam z wami, że czekacie do poniedziałku. W sobote i niedziele nic się nie może dziać bo to dni wolne. Co z tego, że VdV udało się nam kupić jak Real chciał go koniecznie sprzedać. To teraz tak, jeśli jest jakiś dobry napastnik na sprzedaż i jakiś klub go chce sprzedać to możemy kupić w ostatni dzień okienka, ale pytanie kto taki? Napewno nie Suarez bo nie dość, że za dużo koszutuje to jeszcze Ajax się go nie pozbędzie w ostatni dzień jak sam trener mówił. Rossi zostaje. Hulka też napewno nie chcą się pozbyć, Fabiono pewnie też. No to kto? Do piątku czas. Narazie możemy się pośmiać z Liverpoolu haha http://www.ajax-amsterdam.pl/aktualnoci/43-plotki/762-ajax-rozwaa-skarg-do-fifa
24 stycznia 2011, 22:34 [cytuj]
Julkos, gdzie ty żyjesz? "Sobota i niedziela" to dni wolne...może w polskiej 'budżetówce' tak, ale nie w przypadku największych klubów Europy w trakcie okienka transferowego. Pora się obudzić. Według tego myślenia nie powinniśmy grać meczów w weekendy, tylko w tygodniu, bo przecież zawodnicy, panie z szatni i budki z hamburgerem w weekendy nie pracują.
Poczekaj cierpliwie do poniedziałku do 24 (albo i trochę dłużej) i wtedy zobaczymy, czy jest się o co denerwować, czy nie. Za każdym razem się tak kończy, więc nie wiem, dlaczego tym razem miałoby być inaczej, tym bardziej, że nie mamy zielonego pojęcia, co się dzieje za zamkniętymi drzwiami.
Paweł, oglądałem parę razy przypadkiem mecze QPR i chyba widzieliśmy zupełnie innego Taarabta, bo już bardzo poukładany i cały zespół może na nim polegać. Kiedy trzeba bierze ciężar gry na siebie, rozgrywa z głową, strzela z odległości, asystuje i sam strzela gole. Prawdziwa gwiazda CCC. Jak by (albo jak będzie) to wyglądało w PL nie wiem, ale myślę, że jeszcze będą z niego ludzie. I nie zrozumcie mnie źle, nie mówię, że powinien teraz grać w pierwszej XI Tottenhamu, bo Modriciowi i VdV nie dorasta do pięt, ale i tak uważam, że decyzja o pozbyciu się go była przedwczesna.
Julkos, gdzie ty żyjesz? "Sobota i niedziela" to dni wolne...może w polskiej 'budżetówce' tak, ale nie w przypadku największych klubów Europy w trakcie okienka transferowego. Pora się obudzić. Według tego myślenia nie powinniśmy grać meczów w weekendy, tylko w tygodniu, bo przecież zawodnicy, panie z szatni i budki z hamburgerem w weekendy nie pracują. Poczekaj cierpliwie do poniedziałku do 24 (albo i trochę dłużej) i wtedy zobaczymy, czy jest się o co denerwować, czy nie. Za każdym razem się tak kończy, więc nie wiem, dlaczego tym razem miałoby być inaczej, tym bardziej, że nie mamy zielonego pojęcia, co się dzieje za zamkniętymi drzwiami. Paweł, oglądałem parę razy przypadkiem mecze QPR i chyba widzieliśmy zupełnie innego Taarabta, bo już bardzo poukładany i cały zespół może na nim polegać. Kiedy trzeba bierze ciężar gry na siebie, rozgrywa z głową, strzela z odległości, asystuje i sam strzela gole. Prawdziwa gwiazda CCC. Jak by (albo jak będzie) to wyglądało w PL nie wiem, ale myślę, że jeszcze będą z niego ludzie. I nie zrozumcie mnie źle, nie mówię, że powinien teraz grać w pierwszej XI Tottenhamu, bo Modriciowi i VdV nie dorasta do pięt, ale i tak uważam, że decyzja o pozbyciu się go była przedwczesna
24 stycznia 2011, 23:22 [cytuj]
Sunderland wyraził zainteresowanie Hulkiem :D
Sunderland wyraził zainteresowanie Hulkiem :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 stycznia 2011, 00:02 [cytuj]
Mają kasę za Bent'a to mogą szaleć :D my niestety nadal mamy jedynie tygodniówkę Keane'a :D
Mają kasę za Bent'a to mogą szaleć :D my niestety nadal mamy jedynie tygodniówkę Keane'a :D
25 stycznia 2011, 01:18 [cytuj]
Tez slyszalem o tym Hulku, poki co zaden Real czy Milan o niego nie walczy, zainteresowanie jest tylko z Wysp. To dopiero byloby wzmocnienie.
Tez slyszalem o tym Hulku, poki co zaden Real czy Milan o niego nie walczy, zainteresowanie jest tylko z Wysp. To dopiero byloby wzmocnienie
|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się