Forum dyskusyjne
28 grudnia 2010, 19:05 [cytuj]
Wątpie, że Barrios by odszedł, ponieważ chce on grać do końca kariery w Borussi gdzies tak czytalem. Cena byłaby koło 20mln ale on jakby miał odejść to tylko do Realu jak każdy. Barton w dzisiejszym meczu był strasznie słaby, grał najgorzej.
Wątpie, że Barrios by odszedł, ponieważ chce on grać do końca kariery w Borussi gdzies tak czytalem. Cena byłaby koło 20mln ale on jakby miał odejść to tylko do Realu jak każdy. Barton w dzisiejszym meczu był strasznie słaby, grał najgorzej
28 grudnia 2010, 19:41 [cytuj]
Barton po dzisiejszym meczu powinien za wzór do naśladowania mieć JJ który był od gracza Srok w każdym elemencie lepszy . Łączony ostatnio z nami Carroll również nic nie pokazał i oprócz nerwowych reakcji nie dał się widzom czymś poznać .
Barton po dzisiejszym meczu powinien za wzór do naśladowania mieć JJ który był od gracza Srok w każdym elemencie lepszy . Łączony ostatnio z nami Carroll również nic nie pokazał i oprócz nerwowych reakcji nie dał się widzom czymś poznać
28 grudnia 2010, 20:01 [cytuj]
Redknapp powiedział że bałby się wydac 35 mln na Dżeko, bo nie ma 100% pewności że Dżeko wziąłby nas na kolejny poziom.
http://www.spurs-web.com/spurs-news/redknapp-dzeko-spurs/
Redknapp powiedział że bałby się wydac 35 mln na Dżeko, bo nie ma 100% pewności że Dżeko wziąłby nas na kolejny poziom.
http://www.spurs-web.com/spurs-news/redknapp-dzeko-spurs/
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 grudnia 2010, 22:52 [cytuj]
Barrios w wywiadzie: Czy może Pan sobie wyobrazić grę dla innego klubu, na przykład we Francji?
Aktualnie jestem w Niemczech i mam jeszcze długi kontrakt. Nigdy nie wiadomo jak potoczy się kariera, ale jestem bardzo szczęśliwy w Dortmundzie i, jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, zostałbym tutaj do końca mojej kariery. Borussia mnie tu sprowadziła, dużo we mnie zainwestowała i obdarzyła mnie dużym zaufaniem. Chcę tu pozostać na długie lata. Na dzień dzisiejszy chcę zostać w Niemczech i dalej być tak szczęśliwym, jak w tej chwili.
Barrios w wywiadzie: Czy może Pan sobie wyobrazić grę dla innego klubu, na przykład we Francji?
Aktualnie jestem w Niemczech i mam jeszcze długi kontrakt. Nigdy nie wiadomo jak potoczy się kariera, ale jestem bardzo szczęśliwy w Dortmundzie i, jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, zostałbym tutaj do końca mojej kariery. Borussia mnie tu sprowadziła, dużo we mnie zainwestowała i obdarzyła mnie dużym zaufaniem. Chcę tu pozostać na długie lata. Na dzień dzisiejszy chcę zostać w Niemczech i dalej być tak szczęśliwym, jak w tej chwili
28 grudnia 2010, 23:05 [cytuj]
Podobno Man City chce dać 60mln i Adebayora za Bale .
Podobno Man City chce dać 60mln i Adebayora za Bale
28 grudnia 2010, 23:08 [cytuj]
Mykaj powiedział/a:
Lepiej żeby ci w City zrobili sobie save'a w FM-ie i przeszli na bardziej realistyczne gry typu pici-polo albo pchełki.
Lepiej żeby ci w City zrobili sobie save'a w FM-ie i przeszli na bardziej realistyczne gry typu pici-polo albo pchełki
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
28 grudnia 2010, 23:28 [cytuj]
Mykaj powiedział/a:
Ooo, to ja poprosze 10 mln+Ade+ Adam Johnson, moze byc nawet bez tych pieniazkow. Barriosa nie chce, bo to nie jest pilkarz lepszy od Defoe, poza tym chce go pol Serie A, wiec cena wzrosla do jakichs 25 mln, a on tyle nie jest wart. Jezeli jest dylemat 10 mln na Ibisevicia, czy 35 mln na Dzeko, zdecydowanie ten drugi, facet ma wszystkie atrybuty, nie ma szansy by sie nie sprawdzil, a nawet jesli to sprzedamy go za podobne pieniadze, Ibisevic od czasu kontuzji nigdy na prawdziwy top nie wrocil, dla mnie to ciagle nie bedzie to, czego nam naprawde potrzeba.
Ooo, to ja poprosze 10 mln+Ade+ Adam Johnson, moze byc nawet bez tych pieniazkow. Barriosa nie chce, bo to nie jest pilkarz lepszy od Defoe, poza tym chce go pol Serie A, wiec cena wzrosla do jakichs 25 mln, a on tyle nie jest wart. Jezeli jest dylemat 10 mln na Ibisevicia, czy 35 mln na Dzeko, zdecydowanie ten drugi, facet ma wszystkie atrybuty, nie ma szansy by sie nie sprawdzil, a nawet jesli to sprzedamy go za podobne pieniadze, Ibisevic od czasu kontuzji nigdy na prawdziwy top nie wrocil, dla mnie to ciagle nie bedzie to, czego nam naprawde potrzeba
29 grudnia 2010, 00:18 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11679_6620170,00.html
Wygląda na to że nici z transferu Dzeko...

http://www.skysports.com/story/0,19528,11679_6620170,00.html
Wygląda na to że nici z transferu Dzeko...;(;(
29 grudnia 2010, 00:36 [cytuj]
taaa, czego to już City dawać nie chciało. Osobiście czekam na rewelacje w stylu "200 mln za Bale", mogą też dorzucić sto tysięcy ton ziemniaków typu irga i dwie tony węgla na opał gratis

. Wnerwiają mnie te szejki ;/
taaa, czego to już City dawać nie chciało. Osobiście czekam na rewelacje w stylu "200 mln za Bale", mogą też dorzucić sto tysięcy ton ziemniaków typu irga i dwie tony węgla na opał gratis:brawo:. Wnerwiają mnie te szejki ;/
29 grudnia 2010, 01:43 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ktoś nie tak dawno proponował tu Bartona. Dziś opinię o tym transferze wydało White Hart Lane

hehe czuję się wywołany do tablicy

jasne, dziś zagrał słabiutko, ale który piłkarz Newcastle może zaliczyć ten mecz do udanych? Nadal uważam, że przy odejściu Bentleya i w świetle kiepskiej formy Palaciosa ewentualny transfer Bartona byłby dobrym posunięciem. Zaznaczam, że nie postrzegam go jako gościa "do pierwszego składu", a cennego zmiennika, który może grać i na środku i po prawej stronie drugiej linii. W dodatku jest (potencjalnie) tani, ambitny, nie cofa nogi. Takie me zdanie
No i jestem zadowolony z faktu, iż Carroll nic nie strzelił i generalnie rozegrał słabe zawody. Nie można oceniać piłkarza po jednym meczu, ale może Harry dojdzie do wniosku, że to jednak nie to, NRR z niego nie będzie. Taką mam nadzieję, pamiętam jeszcze, jak 2-3 lata temu naśmiewano się z Carrolla, teraz jest w gazie, ale czy to napastnik, który nas zbawi? wątpię.
hehe czuję się wywołany do tablicy :D jasne, dziś zagrał słabiutko, ale który piłkarz Newcastle może zaliczyć ten mecz do udanych? Nadal uważam, że przy odejściu Bentleya i w świetle kiepskiej formy Palaciosa ewentualny transfer Bartona byłby dobrym posunięciem. Zaznaczam, że nie postrzegam go jako gościa "do pierwszego składu", a cennego zmiennika, który może grać i na środku i po prawej stronie drugiej linii. W dodatku jest (potencjalnie) tani, ambitny, nie cofa nogi. Takie me zdanie :)
No i jestem zadowolony z faktu, iż Carroll nic nie strzelił i generalnie rozegrał słabe zawody. Nie można oceniać piłkarza po jednym meczu, ale może Harry dojdzie do wniosku, że to jednak nie to, NRR z niego nie będzie. Taką mam nadzieję, pamiętam jeszcze, jak 2-3 lata temu naśmiewano się z Carrolla, teraz jest w gazie, ale czy to napastnik, który nas zbawi? wątpię
29 grudnia 2010, 10:49 [cytuj]
Ale znając charakter Bartona wątpie, że spokojnie znosiłby rolę rezerwowego
Ale znając charakter Bartona wątpie, że spokojnie znosiłby rolę rezerwowego ;)
http://zdziarson.blogspot.com/
29 grudnia 2010, 12:23 [cytuj]
Kategoryczne NIE kryminalistom z Newcastle. Carrollowi też nie. Tak jak mówi Harry, jeśli kogoś kupować, to niech to będzie zawodnik który ewidentnie wzmocni skład, tak jak było z Van der Vaartem. Ktoś klasy światowej.
Kategoryczne NIE kryminalistom z Newcastle. Carrollowi też nie. Tak jak mówi Harry, jeśli kogoś kupować, to niech to będzie zawodnik który ewidentnie wzmocni skład, tak jak było z Van der Vaartem. Ktoś klasy światowej
29 grudnia 2010, 15:50 [cytuj]
Barrios byłby świetnym transferem ,z nim w składzie moglibyśmy grać typowym 4-5-1,bo on mimo ,że jakoś super wysoki nie jest ,to świetnie gra też głową,coś a la Cahill.Po drugie mógłby grać w obecnej LM.A Carroll po raz kolejny udowodnił wczoraj swoją wyborną technikę

,jak on mógł tego gola z Liverpoolem strzelic,to ja nie wiem
Barrios byłby świetnym transferem ,z nim w składzie moglibyśmy grać typowym 4-5-1,bo on mimo ,że jakoś super wysoki nie jest ,to świetnie gra też głową,coś a la Cahill.Po drugie mógłby grać w obecnej LM.A Carroll po raz kolejny udowodnił wczoraj swoją wyborną technikę :blee: ,jak on mógł tego gola z Liverpoolem strzelic,to ja nie wiem:bezradny:
29 grudnia 2010, 16:14 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Litości... 35 mln funtów? 30 kosztował Berbatov odchodząc od nas do Manchesteru, a i tak jak widać obecnie to było mało. Jeśli Dżeko jest wart 35 mln funtów, to Berbatov powinien być wart 90. A przychodząc do nas z Leverkusen kosztował 10. A osiągnął nie wiele mniej z Bayerem niż Dżeko z Wilkami. Wydawanie olbrzymiej kasy nam w niczym nie pomogło, uważam, że Ibisević ma podobną charakterystykę co Dżeko i idealnie by się do nas wpasował. A argument że po kontuzji nie wrócił do starego swojego poziomu... gdy Hoff było na fali to jakoś wszyscy się nim podniecali. Gdy Hoff gra słabo albo przeciętnie, to nagle Ibisević też jest przeciętny. Bo co, bo bramek tylu nie strzela? A może jakby mu podawał Bale, VdV i Lennon to strzelałby 3 razy tyle? Cena za Dżeko jest po prostu żałosna i nie kompromitujmy się. No chyba że Keane'a, Bentley'a i Pavlyuchenkę sprzedamy za 35 mln podczas zimowego okienka to proszę bardzo
35 mln na goscia, ktory 3 sezon z rzedu jest megagwiazda Bundesligi, przerasta wszystkich tak jak robil to Barbatov kilka lat temu, na dodatek ma zaledwie 24 lata. Za taka cene trzeba go kupic.
Jeszcze tak a'propos Younga i konkurencji dla naszych skrzydlowych. Warto by zainteresowac sie Tomem Cleverleyem z ManU, obecnie jest wypozyczony z United, Ferguson prawdopodobnie nie znajdzie dla niego miejsca w kadrze na przyszly sezon, a Wigan nie bedzie stac na jego wukpienie, chlopak ma wielki talent, moze grac na obu skrzydlach, takze na srodku.
35 mln na goscia, ktory 3 sezon z rzedu jest megagwiazda Bundesligi, przerasta wszystkich tak jak robil to Barbatov kilka lat temu, na dodatek ma zaledwie 24 lata. Za taka cene trzeba go kupic.
Jeszcze tak a'propos Younga i konkurencji dla naszych skrzydlowych. Warto by zainteresowac sie Tomem Cleverleyem z ManU, obecnie jest wypozyczony z United, Ferguson prawdopodobnie nie znajdzie dla niego miejsca w kadrze na przyszly sezon, a Wigan nie bedzie stac na jego wukpienie, chlopak ma wielki talent, moze grac na obu skrzydlach, takze na srodku
29 grudnia 2010, 17:21 [cytuj]
Jeśli już kupować zawodników mających wzmocnić środek pomocy, to niech to będzie Lassana Diarra lub Jean Makoun.
Tak się zastanawiam jak niektórym w ogóle może przyjść do głowy aby sprowadzić jakiegoś drewniaka z Newcastle

? Panowie, my potrzebujemy klasowych wzmocnień. Wszelkim wynalazkom typu Barton podziękujmy

.
Jeśli już kupować zawodników mających wzmocnić środek pomocy, to niech to będzie Lassana Diarra lub Jean Makoun.
Tak się zastanawiam jak niektórym w ogóle może przyjść do głowy aby sprowadzić jakiegoś drewniaka z Newcastle ;P? Panowie, my potrzebujemy klasowych wzmocnień. Wszelkim wynalazkom typu Barton podziękujmy :ok: