Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
25 stycznia 2011, 07:52 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
Mają kasę za Bent'a to mogą szaleć :D my niestety nadal mamy jedynie tygodniówkę Keane'a :D

:D
:D
25 stycznia 2011, 16:12 [cytuj]
Włoskie media sporo pisały o powrocie Giuseppe Rossiego na Półwysep Apeniński, ale wydaje się, że temat jest już nieaktualny. Ten napastnik związał się nową umową z Villarreal.

Kontrakt obowiązuje do 30 czerwca 2016 roku. Tym samym Rossi będzie bronił barw Żółtej Łodzi Podwodnej prawdopodobnie przez najbliższe pięć lat.
Włoskie media sporo pisały o powrocie Giuseppe Rossiego na Półwysep Apeniński, ale wydaje się, że temat jest już nieaktualny. Ten napastnik związał się nową umową z Villarreal. Kontrakt obowiązuje do 30 czerwca 2016 roku. Tym samym Rossi będzie bronił barw Żółtej Łodzi Podwodnej prawdopodobnie przez najbliższe pięć lat
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 stycznia 2011, 22:51 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,9004203,Transfery__Adebayor_pilkarzem_Realu_Madryt.html

4 mln + ewentualne 14 mln za transfer definitywny za jakiś czas...
W sumie 18 mln za takiego piłkarza hmm...
Nie, żebym coś gdybał, ale...
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,9004203,Transfery__Adebayor_pilkarzem_Realu_Madryt.html 4 mln + ewentualne 14 mln za transfer definitywny za jakiś czas... W sumie 18 mln za takiego piłkarza hmm... Nie, żebym coś gdybał, ale
26 stycznia 2011, 11:12 [cytuj]
Za nic nie chciałbym Adebayora w Tottenhamie .
Za nic nie chciałbym Adebayora w Tottenhamie
26 stycznia 2011, 11:35 [cytuj]
ASTON VILLA: Villa have told Tottenham to "name their price" for Jermaine Jenas. Gerard Houllier will likely have to persuade his club to shell out at least £10m for the 27-year-old - but the arrival of Steven Pienaar at White Hart Lane has convinced Houllier that a deal is possible. (The Sun)
ASTON VILLA: Villa have told Tottenham to "name their price" for Jermaine Jenas. Gerard Houllier will likely have to persuade his club to shell out at least £10m for the 27-year-old - but the arrival of Steven Pienaar at White Hart Lane has convinced Houllier that a deal is possible. (The Sun)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
26 stycznia 2011, 12:17 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
a deal is possible. (The Sun)

:rotfl:
:rotfl:
Here's pojeb !
26 stycznia 2011, 13:20 [cytuj]
Jak dla mnie można go opchnąć. Jenas od kiedy do nas przyszedł praiwe cały czas gra piach. No dobra parę meczy mu się udało. No i miał jakąś kontuzje która przeszkodziła mu rozwinąć szkrzydła. Ale w większości meczach w których grał nic nie pokazał, a zagrał ich tyle by udowodnić swoją wartość. Nie udowodnił :p A mamy jeszcze Sandro, Palaciosa, Huddlestona, Modrićia, Pienaara, VdV i jak dla mnie wszyscy tutaj wymienieni bardziej zasługują na grę w pierwszym składzie.
W skrócie: sprzedać.
Jak dla mnie można go opchnąć. Jenas od kiedy do nas przyszedł praiwe cały czas gra piach. No dobra parę meczy mu się udało. No i miał jakąś kontuzje która przeszkodziła mu rozwinąć szkrzydła. Ale w większości meczach w których grał nic nie pokazał, a zagrał ich tyle by udowodnić swoją wartość. Nie udowodnił :p A mamy jeszcze Sandro, Palaciosa, Huddlestona, Modrićia, Pienaara, VdV i jak dla mnie wszyscy tutaj wymienieni bardziej zasługują na grę w pierwszym składzie. W skrócie: sprzedać
26 stycznia 2011, 13:36 [cytuj]
Jeśli jest w tym choć ziarenko prawdy, to należy korzystać z okazji i sprzedawać, a już na pewno nie stawiać jakiejś zaporowej ceny. Jeśli Houllier dopiero po przyjściu Pienaara doszedł do wniosku, że to się może udać, to zapomniał sporo o piłce nożnej. Jenasa należałoby sprzedać choćby nikt nie przyszedł, żeby się już chłopak nie potykał o własne nogi, a poza tym on i Pienaar to zupełnie inne pozycje, więc nie widzę związku. Jednym słowem : opchnąć!
Jeśli jest w tym choć ziarenko prawdy, to należy korzystać z okazji i sprzedawać, a już na pewno nie stawiać jakiejś zaporowej ceny. Jeśli Houllier dopiero po przyjściu Pienaara doszedł do wniosku, że to się może udać, to zapomniał sporo o piłce nożnej. Jenasa należałoby sprzedać choćby nikt nie przyszedł, żeby się już chłopak nie potykał o własne nogi, a poza tym on i Pienaar to zupełnie inne pozycje, więc nie widzę związku. Jednym słowem : opchnąć!
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
26 stycznia 2011, 13:42 [cytuj]
No trochę mnie poniosło z tym Pienaarem... Afrykanin jak na środek to bardziej za VdV.
No trochę mnie poniosło z tym Pienaarem... Afrykanin jak na środek to bardziej za VdV
26 stycznia 2011, 15:04 [cytuj]
10 mln funtów za Jenas'a?
Jestem za ,mamy dużo dobrych ŚP ,a po za tym Hudd najprawdopodobniej wróci już na Milan:cwaniak:.Ale raczej w pierwszym meczu zasiadzie na ławie.
Gdy Jenas gra mam wrażenie ,że jest potrzebny jak piąte koło u wozu.Także gdyby taka oferta się pojawiła ze strony AV to go:opchnąć za 10 baniek!
10 mln funtów za Jenas'a? Jestem za ,mamy dużo dobrych ŚP ,a po za tym Hudd najprawdopodobniej wróci już na Milan:cwaniak:.Ale raczej w pierwszym meczu zasiadzie na ławie. Gdy Jenas gra mam wrażenie ,że jest potrzebny jak piąte koło u wozu.Także gdyby taka oferta się pojawiła ze strony AV to go:opchnąć za 10 baniek!
Dla przyjaciół JD18;)
26 stycznia 2011, 15:33 [cytuj]
Co z tego, że by go sprzedali, jak i tak te pieniądze prawdopodobnie nie zostałyby wydane na żadnego napastnika.
Co z tego, że by go sprzedali, jak i tak te pieniądze prawdopodobnie nie zostałyby wydane na żadnego napastnika
26 stycznia 2011, 15:38 [cytuj]
Ja wolalbym opchnac Palaciosa zamiast Jenasa, raz ze Honduranin wg. mnie w ostatnich kilkunastu miesiacach prezentowal sie gorzej od JJ, dwa ze nam Anglicy sa potrzebni do spelnienia nowych wymogow PL.

No a trzy, ze Palacios jest jakby naturalnym rywalem do miejsca w skladzie dla Sandro. A chlopak musi sie rozwijac i najlepiej byloby zeby juz od przyszlego sezonu to on a nie Wilson byl zmiennikiem Toma.
Ja wolalbym opchnac Palaciosa zamiast Jenasa, raz ze Honduranin wg. mnie w ostatnich kilkunastu miesiacach prezentowal sie gorzej od JJ, dwa ze nam Anglicy sa potrzebni do spelnienia nowych wymogow PL. No a trzy, ze Palacios jest jakby naturalnym rywalem do miejsca w skladzie dla Sandro. A chlopak musi sie rozwijac i najlepiej byloby zeby juz od przyszlego sezonu to on a nie Wilson byl zmiennikiem Toma
26 stycznia 2011, 17:03 [cytuj]
Jenas do Viilans, Kranjcar do Bremen - top news.
Jenas do Viilans, Kranjcar do Bremen - top news
26 stycznia 2011, 17:03 [cytuj]
http://www.futbol.pl/artykul/99832.html
http://www.futbol.pl/artykul/99832.html
26 stycznia 2011, 17:24 [cytuj]
Ostatnio Palacios nie grał źle np:z MU.
Ostatnio Palacios nie grał źle np:z MU
Dla przyjaciół JD18;)
26 stycznia 2011, 18:57 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
Ja wolalbym opchnac Palaciosa zamiast Jenasa, raz ze Honduranin wg. mnie w ostatnich kilkunastu miesiacach prezentowal sie gorzej od JJ, dwa ze nam Anglicy sa potrzebni do spelnienia nowych wymogow PL.

No a trzy, ze Palacios jest jakby naturalnym rywalem do miejsca w skladzie dla Sandro. A chlopak musi sie rozwijac i najlepiej byloby zeby juz od przyszlego sezonu to on a nie Wilson byl zmiennikiem Toma

Chłopak ma pierwszy sezon w Europie, nie zna języka. Ja w tym sezonie nie ma żadnych oczekiwań co do niego. Jak się zaaklimatyzuje wtedy będzie błyszczał. Ma wszystko co potrzebne w Premier League oprócz doświadczenia i takie musi nabrać. Przyzwyczaić się do szybkiej gry!
Chłopak ma pierwszy sezon w Europie, nie zna języka. Ja w tym sezonie nie ma żadnych oczekiwań co do niego. Jak się zaaklimatyzuje wtedy będzie błyszczał. Ma wszystko co potrzebne w Premier League oprócz doświadczenia i takie musi nabrać. Przyzwyczaić się do szybkiej gry!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 stycznia 2011, 21:42 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/26/2324777/tottenham-star-gareth-bale-ruled-out-for-two-weeks-with
nie jest źle
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/01/26/2324777/tottenham-star-gareth-bale-ruled-out-for-two-weeks-with nie jest źle
26 stycznia 2011, 22:20 [cytuj]
Jest super. Będzie Milan, będzie Bale, a wiemy jak czaruje na San Siro. Ale będzie jeździł obrońców Milanu :)
Jest super. Będzie Milan, będzie Bale, a wiemy jak czaruje na San Siro. Ale będzie jeździł obrońców Milanu :)
27 stycznia 2011, 11:30 [cytuj]
Dzisiaj rano serwisy podały informację, że Werder Brema złożył ofertę za Niko Krancjara. W wysokości...2 mln funtów! :/ ja rozumiem, że sami kupiliśmy go za 2,5 mln, ale w zdecydowanie innych warunkach, a ten piłkarz dla mnie jest wart koło 10 mln co najmniej, więc jakby patrząc realnie za 7-8 powinien pójść. 2 mln to chyba jakiś żart jest. A co wy sądzicie?
Dzisiaj rano serwisy podały informację, że Werder Brema złożył ofertę za Niko Krancjara. W wysokości...2 mln funtów! :/ ja rozumiem, że sami kupiliśmy go za 2,5 mln, ale w zdecydowanie innych warunkach, a ten piłkarz dla mnie jest wart koło 10 mln co najmniej, więc jakby patrząc realnie za 7-8 powinien pójść. 2 mln to chyba jakiś żart jest. A co wy sądzicie?
27 stycznia 2011, 12:03 [cytuj]
Żart :luzik:
Żart :luzik:
|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 75 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się