Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
27 stycznia 2011, 12:20 [cytuj]
Tak, ja też widziałem tą ofertę i myślałem, że to jakieś kpiny albo, że Kranjcarowi kończy się kontrakt, ale pomyślałem, że przecież rok temu go dopiero kupiliśmy. Pamiętam jak się ze dwa miesiące temu mówiło o kwocie parunastu milionów do bayernu bodajże. A dwa miliony to mogą sobie dać za dobrego zawodnika z polskiej ekstraklasy!
Tak, ja też widziałem tą ofertę i myślałem, że to jakieś kpiny albo, że Kranjcarowi kończy się kontrakt, ale pomyślałem, że przecież rok temu go dopiero kupiliśmy. Pamiętam jak się ze dwa miesiące temu mówiło o kwocie parunastu milionów do bayernu bodajże. A dwa miliony to mogą sobie dać za dobrego zawodnika z polskiej ekstraklasy!
27 stycznia 2011, 12:51 [cytuj]
Jeżeli pójdzie za mniej niż Lewandowski...

Edit: Niko powiedział, że nie ma zamiaru ruszać się z Anglii.
Jeżeli pójdzie za mniej niż Lewandowski... Edit: Niko powiedział, że nie ma zamiaru ruszać się z Anglii
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 stycznia 2011, 13:55 [cytuj]
Ktos niedawno na tym forum podawal liste zawodnikow ktorym koncza sie kontrakty w czerwcu tego roku, nie wspomniano o jednym pilkarzu - Joshu McEachranie. Ten 17-latek jest fenomenalny, jeszcze do niedawna prowadzilismy polityke sprowadzania najzdolniejszych mlodziezowcow na Wyspach, moze Levy skusi sie na McEachrana, oby.
Ktos niedawno na tym forum podawal liste zawodnikow ktorym koncza sie kontrakty w czerwcu tego roku, nie wspomniano o jednym pilkarzu - Joshu McEachranie. Ten 17-latek jest fenomenalny, jeszcze do niedawna prowadzilismy polityke sprowadzania najzdolniejszych mlodziezowcow na Wyspach, moze Levy skusi sie na McEachrana, oby
27 stycznia 2011, 14:58 [cytuj]
Skoro jest taki zdolny to wątpię żeby go Chelsea puściła.
Skoro jest taki zdolny to wątpię żeby go Chelsea puściła
27 stycznia 2011, 16:03 [cytuj]
Ta kwota jest bardzo realna... jeśli chodzi o wypożyczenia do końca sezonu. A tak pewnie jest tak jak z tymi rowerami na Placu Czerwonym.
Ta kwota jest bardzo realna... jeśli chodzi o wypożyczenia do końca sezonu. A tak pewnie jest tak jak z tymi rowerami na Placu Czerwonym
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
27 stycznia 2011, 16:58 [cytuj]
2 mln za Kranjcar'a? To ja już wolę mieć go u siebie ,bo zawszę się przyda.Ale on raczej nie wybierze Werderu.Powody są dwa: 1.Sam powiedział ,że nie chce sie ruszać z Anglii, 2.Werder w tym sezonie bardzo kiepściutko ,broni sie o utrzymanie i wątpię ,że Niko zechciał tam pójść ,ale nigdy nic nie wiadomo
2 mln za Kranjcar'a? To ja już wolę mieć go u siebie ,bo zawszę się przyda.Ale on raczej nie wybierze Werderu.Powody są dwa: 1.Sam powiedział ,że nie chce sie ruszać z Anglii, 2.Werder w tym sezonie bardzo kiepściutko ,broni sie o utrzymanie i wątpię ,że Niko zechciał tam pójść ,ale nigdy nic nie wiadomo
Dla przyjaciół JD18;)
27 stycznia 2011, 17:51 [cytuj]
Ponoc Bolton i Sunderland walcza o Pava
Ponoc Bolton i Sunderland walcza o Pava
27 stycznia 2011, 20:14 [cytuj]
I oby ta walka miala zwyciezce.
I oby ta walka miala zwyciezce
27 stycznia 2011, 20:55 [cytuj]
Skoro o Sunderlandzie mowa-co się dzieje z Gyanem? Na mundialu był świetny a jak teraz, w PL?
Skoro o Sunderlandzie mowa-co się dzieje z Gyanem? Na mundialu był świetny a jak teraz, w PL?
27 stycznia 2011, 21:27 [cytuj]
No siedem bramek puknął, w tym CFC i jeszcze w derbach z Newcastle. Trzeba się będzie samewmu przekonać.
No siedem bramek puknął, w tym CFC i jeszcze w derbach z Newcastle. Trzeba się będzie samewmu przekonać
27 stycznia 2011, 22:42 [cytuj]
Welbeck w tym sezonie przyćmił Gyan'a totalnie. W ogóle spróbowałbym z Welbeckiem do nas na wypożyczenie.
Welbeck w tym sezonie przyćmił Gyan'a totalnie. W ogóle spróbowałbym z Welbeckiem do nas na wypożyczenie
Dla przyjaciół JD18;)
28 stycznia 2011, 00:28 [cytuj]
I kolejne nazwisko, którym interesuje się nasz klub, a mianowicie Llorente.
I kolejne nazwisko, którym interesuje się nasz klub, a mianowicie Llorente
28 stycznia 2011, 01:51 [cytuj]
A Llorente bardzo chętnie, świetny napastnik - ale prawdopodobnie w tej chwili nie do wyciągnięcia z Bilbao.
A Llorente bardzo chętnie, świetny napastnik - ale prawdopodobnie w tej chwili nie do wyciągnięcia z Bilbao
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
28 stycznia 2011, 08:34 [cytuj]
Llorente ? Ja jestem za tylko szkoda, że Levy nie będzie "za" jak usłyszy kwotę za jaką Bilbao bedzie chciało sie go pozbyć ( o ile myślą o tym ). Niech juz biorą Forlana za te 9 lub 10 baniek po nerwy mam napięte jak struna z powodu braku transferu jakiegokolwiek napastnika. Wszystkich ogladamy, wszystkim sie interesujemy a na razie dupa z tego jest. Tak do konca nie wierzyłbym co okienko w cudowne zrządzenie losu w postaci transferu "za 5 dwunasta"...Jak dla mnie między bajki mozna wsadzić teze że Forlan jest słaby (aktualnie) jak dla mnie jest po prostu wypalony w Atletico i stąd taka a nie inna reakcja samego klubu - nie robia mu przeszkód w odejściu.
Llorente ? Ja jestem za tylko szkoda, że Levy nie będzie "za" jak usłyszy kwotę za jaką Bilbao bedzie chciało sie go pozbyć ( o ile myślą o tym ). Niech juz biorą Forlana za te 9 lub 10 baniek po nerwy mam napięte jak struna z powodu braku transferu jakiegokolwiek napastnika. Wszystkich ogladamy, wszystkim sie interesujemy a na razie dupa z tego jest. Tak do konca nie wierzyłbym co okienko w cudowne zrządzenie losu w postaci transferu "za 5 dwunasta"...Jak dla mnie między bajki mozna wsadzić teze że Forlan jest słaby (aktualnie) jak dla mnie jest po prostu wypalony w Atletico i stąd taka a nie inna reakcja samego klubu - nie robia mu przeszkód w odejściu
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
28 stycznia 2011, 11:43 [cytuj]
Forlan powiedział, że chce przejść do Tottenhamu.
Forlan powiedział, że chce przejść do Tottenhamu
28 stycznia 2011, 11:54 [cytuj]
Ale po co nam ten Forlan? To dobry piłkarz, ale angielskie tempo nie dla niego.
Ale po co nam ten Forlan? To dobry piłkarz, ale angielskie tempo nie dla niego
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 stycznia 2011, 13:10 [cytuj]
Okienko się kończy, nie ma co wybrzydzać. Bo chyba nie chcemy zostać z tym co mamy?

Między Liverpoolem a Ajaxem są coraz mniejsze rozbieżności. Pewnie do jutra się dogadają :bezradny:

Torres powiedział, że jest zainteresowany przejściem do Chelsea, ale to pewnie żałosny wymysł brukowca.
Okienko się kończy, nie ma co wybrzydzać. Bo chyba nie chcemy zostać z tym co mamy? Między Liverpoolem a Ajaxem są coraz mniejsze rozbieżności. Pewnie do jutra się dogadają :bezradny: Torres powiedział, że jest zainteresowany przejściem do Chelsea, ale to pewnie żałosny wymysł brukowca
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 stycznia 2011, 13:39 [cytuj]
Forlan na pewno się przyda, jak na swój wiek gra świetnie i pewnie pogra tak jeszcze ze 3 lata. Na pewno się przyda u nas.
Forlan na pewno się przyda, jak na swój wiek gra świetnie i pewnie pogra tak jeszcze ze 3 lata. Na pewno się przyda u nas
|<  <<  <  29  30  31  32  33    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 86 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się