Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
28 stycznia 2011, 13:42 [cytuj]
Po wypadnięciu Liverpoolu z top4 w kontrakcie Torresa pojawiła się klauzula odejścia wysokości 50 mln. Roman pewnie zadziała, może być ciekawie...
Po wypadnięciu Liverpoolu z top4 w kontrakcie Torresa pojawiła się klauzula odejścia wysokości 50 mln. Roman pewnie zadziała, może być ciekawie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 stycznia 2011, 14:04 [cytuj]
Ale jak gra świetnie? Kiedy? Ja mam wrażenie, że będzie się pętał po boisku jak Pawluczenko.
Ale jak gra świetnie? Kiedy? Ja mam wrażenie, że będzie się pętał po boisku jak Pawluczenko
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 stycznia 2011, 14:39 [cytuj]
Może przesadziłem ze słowem 'świetnie' ale gra w miarę dobrze jak na zawodnika w tym wieku i wydaje mi się, że obecnie lepiej niż Crouch czy tym bardziej Roman.
Może przesadziłem ze słowem 'świetnie' ale gra w miarę dobrze jak na zawodnika w tym wieku i wydaje mi się, że obecnie lepiej niż Crouch czy tym bardziej Roman
28 stycznia 2011, 14:54 [cytuj]
Mnie się wydaje, że wyżej Eidura nie podskoczy, a cena jednak zawrotna.
Mnie się wydaje, że wyżej Eidura nie podskoczy, a cena jednak zawrotna
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
28 stycznia 2011, 16:10 [cytuj]
Zobacz sobie jaka jest różnica w statystykach goli Gudjohnsena a Forlana. Przecież to o niebo lepszy piłkarz! Formę, szybkość i technikę ma o niebo lepszą! Co do Suareza to 50/50 i w poniedziałek może przejść do liverpoolu za 18 mln funtów. Zastanawiam się czemu nasi działacze odpuszczają sobie jego? Przecież on ma dopiero 23 lata, a od Forlana wcale nie jest taki gorszy. Założe się, że on by wybrał nas a nie liverpool gdyby nasz klub go chciał.
Zobacz sobie jaka jest różnica w statystykach goli Gudjohnsena a Forlana. Przecież to o niebo lepszy piłkarz! Formę, szybkość i technikę ma o niebo lepszą! Co do Suareza to 50/50 i w poniedziałek może przejść do liverpoolu za 18 mln funtów. Zastanawiam się czemu nasi działacze odpuszczają sobie jego? Przecież on ma dopiero 23 lata, a od Forlana wcale nie jest taki gorszy. Założe się, że on by wybrał nas a nie liverpool gdyby nasz klub go chciał
28 stycznia 2011, 16:31 [cytuj]
Ja tez nie rozumiem, 8 lat roznicy i 8 baniek tylko wiecej tylko trzeba dac... Ja rowniez jestem przekonany ze jesli nasi by dali oferte to Suarez juz dawno byl by w naszej koszulce
Ja tez nie rozumiem, 8 lat roznicy i 8 baniek tylko wiecej tylko trzeba dac... Ja rowniez jestem przekonany ze jesli nasi by dali oferte to Suarez juz dawno byl by w naszej koszulce
28 stycznia 2011, 16:59 [cytuj]
Harry Redknapp says big wage demands have frustrated him in the transfer market and is worried that Spurs won't finish in the top-four this season.
Harry Redknapp says big wage demands have frustrated him in the transfer market and is worried that Spurs won't finish in the top-four this season
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 stycznia 2011, 17:22 [cytuj]
Ale odkryl Ameryke... predzej czy pozniej bylo wiadomo ze bedzie trzeba glebiej siegac do kieszeni jesli chce sie osiagac kolejne sukcesy
Ale odkryl Ameryke... predzej czy pozniej bylo wiadomo ze bedzie trzeba glebiej siegac do kieszeni jesli chce sie osiagac kolejne sukcesy
28 stycznia 2011, 18:11 [cytuj]
Ale jak to powiedział Harry, że Suarez nie jest typowym środkowym napastnikiem tylko cofniętym napastnikiem albo nawet i pomocnikiem. Takie poje... myślenie :/ Jeden, dwa mecze zagrał na innej pozycji a Harry akurat je oglądnął. Zresztą od roku była gadka, że chcemy go, a tu nagle, że on nie jest typowym napastnikiem. A poza tym to jest już warty dwa razy mniej czyli po promocji.

Apropo Diego Forlana http://www.footballtransfertavern.com/2011/01/premiership/another-blow-for-harry-bid-rejected
Ale jak to powiedział Harry, że Suarez nie jest typowym środkowym napastnikiem tylko cofniętym napastnikiem albo nawet i pomocnikiem. Takie poje... myślenie :/ Jeden, dwa mecze zagrał na innej pozycji a Harry akurat je oglądnął. Zresztą od roku była gadka, że chcemy go, a tu nagle, że on nie jest typowym napastnikiem. A poza tym to jest już warty dwa razy mniej czyli po promocji. Apropo Diego Forlana: http://www.footballtransfertavern.com/2011/01/premiership/another-blow-for-harry-bid-rejected
28 stycznia 2011, 18:20 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-first-class-madrid-star-?
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-first-class-madrid-star-?
28 stycznia 2011, 18:23 [cytuj]
Liverpool dogadał się z Ajaxem w kwestii odstępnego za Suareza, zatem możemy już zapomnieć o bardzo dobrym, klasowym napastniku, z którym łączono nas już od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że mamy jeszcze jakiegoś asa w rękawie i nie zostaniemy na drugą połowę sezonu z obecnym kwartetem ...
Liverpool dogadał się z Ajaxem w kwestii odstępnego za Suareza, zatem możemy już zapomnieć o bardzo dobrym, klasowym napastniku, z którym łączono nas już od dłuższego czasu. Mam nadzieję, że mamy jeszcze jakiegoś asa w rękawie i nie zostaniemy na drugą połowę sezonu z obecnym kwartetem
28 stycznia 2011, 18:35 [cytuj]
Super, szukamy goscia ktory moglby grac na szpicy, Dzeko wziety, Suarez takze ( a to on na mundialu gral jako 9 i strzelil 3 bramki) a my sie interesujemy Forlanem, ktory raz ze od pol roku gra piach, dwa kim on bedzie gdy Suarez i Dzeko wejda w najlepszy dla pilkarza wiek. Po co sciagac napastnika, ktory nie dosc ze nie wpisuje sie w ustalony profil, to jeszcze nie pociagnie wiecej niz 2 lata, wiec za 24 miesiace bedziemy potrzebowac kolejnego napadziora. 3-4 lata Forlan to by pociagnal w La liga, PL to nie jest liga dla Latynosow.

W sumie skad my mamy wziac czlowieka za 20 mln, skoro mamy na utrzymaniu 30 pilkarzy, ale co zrobic jesli dla Harry'ego Keane-fantastic player, Pavluczenko-great skill,Hutton-excellent defender. Jeszcze ten mit o mocnej lawce, przestaje wierzyc w top 4, bo prawda jest taka ze mamy co najwyzej 14-15 klasowych pilkarzy.Przypomnijcie mi kiedy ostatni raz uratowal nas w meczu jakis rezerwowy?
Super, szukamy goscia ktory moglby grac na szpicy, Dzeko wziety, Suarez takze ( a to on na mundialu gral jako 9 i strzelil 3 bramki) a my sie interesujemy Forlanem, ktory raz ze od pol roku gra piach, dwa kim on bedzie gdy Suarez i Dzeko wejda w najlepszy dla pilkarza wiek. Po co sciagac napastnika, ktory nie dosc ze nie wpisuje sie w ustalony profil, to jeszcze nie pociagnie wiecej niz 2 lata, wiec za 24 miesiace bedziemy potrzebowac kolejnego napadziora. 3-4 lata Forlan to by pociagnal w La liga, PL to nie jest liga dla Latynosow. W sumie skad my mamy wziac czlowieka za 20 mln, skoro mamy na utrzymaniu 30 pilkarzy, ale co zrobic jesli dla Harry'ego Keane-fantastic player, Pavluczenko-great skill,Hutton-excellent defender. Jeszcze ten mit o mocnej lawce, przestaje wierzyc w top 4, bo prawda jest taka ze mamy co najwyzej 14-15 klasowych pilkarzy.Przypomnijcie mi kiedy ostatni raz uratowal nas w meczu jakis rezerwowy?
28 stycznia 2011, 18:56 [cytuj]
zgadzam sie z adipetre, pozby sie trzeba 2-3 grajkow przede wszystkim skonczyc ta sage z Keenem, Krajncara i O'Hare, Woodiego wypozyczyc.. potem mozna myslec o wzmocnieniach
zgadzam sie z adipetre, pozby sie trzeba 2-3 grajkow przede wszystkim skonczyc ta sage z Keenem, Krajncara i O'Hare, Woodiego wypozyczyc.. potem mozna myslec o wzmocnieniach
http://wilczki.tumblr.com/
28 stycznia 2011, 18:57 [cytuj]
A co byscie powiedzieli na Bony'ego Wilfrieda ? Chłopak prezentuje się świetnie ( król strzelców LE) , chce odejsc a i cena nie jest zbyt wygórowana.
A co byscie powiedzieli na Bony'ego Wilfrieda ? Chłopak prezentuje się świetnie ( król strzelców LE) , chce odejsc a i cena nie jest zbyt wygórowana
Come On You Spurs !
28 stycznia 2011, 19:41 [cytuj]
Oj, zaczynam tracić dobre zdanie o Suarezie, no chyba że naprawdę nie było ofert od nas lub innych, lepszych klubów. Bo jeśli np. wybrał ofertę Liverpoolu zamiast naszej, to pokazuje kompletny brak ambicji...albo leci na pieniądze. Już kiedyś o tym pisałem, więc nie będę się teraz powtarzał.
Oj, zaczynam tracić dobre zdanie o Suarezie, no chyba że naprawdę nie było ofert od nas lub innych, lepszych klubów. Bo jeśli np. wybrał ofertę Liverpoolu zamiast naszej, to pokazuje kompletny brak ambicji...albo leci na pieniądze. Już kiedyś o tym pisałem, więc nie będę się teraz powtarzał
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
28 stycznia 2011, 19:47 [cytuj]
A wkur.. mnie to wszystko. Levy powiedział, że w tamtym sezonie były rekordowe zarobki, to gdzie do h.. te pieniądze? Ale oczywiście po co nam napastnik. Przecież jest dobrze, remisujemy wygrane mecze :/ W końcu się obudzą, a będzie już za późno. Będziemy patrzeć jak Suarez będzie nam strzelał bramki, a Liverpool nas wyprzedzi i to on będzie 4. Może wtedy Harry zrozumie jaki błąd popełnił i wtedy go pewnie zwolnią i znów szukanie trenerów. Kupcie Gago albo Diarre, Parkera i Nevilla oni nam postrzelają bramek. Żal dupe ściska!
A wkur.. mnie to wszystko. Levy powiedział, że w tamtym sezonie były rekordowe zarobki, to gdzie do h.. te pieniądze? Ale oczywiście po co nam napastnik. Przecież jest dobrze, remisujemy wygrane mecze :/ W końcu się obudzą, a będzie już za późno. Będziemy patrzeć jak Suarez będzie nam strzelał bramki, a Liverpool nas wyprzedzi i to on będzie 4. Może wtedy Harry zrozumie jaki błąd popełnił i wtedy go pewnie zwolnią i znów szukanie trenerów. Kupcie Gago albo Diarre, Parkera i Nevilla oni nam postrzelają bramek. Żal dupe ściska!
28 stycznia 2011, 19:51 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
Oj, zaczynam tracić dobre zdanie o Suarezie, no chyba że naprawdę nie było ofert od nas lub innych, lepszych klubów. Bo jeśli np. wybrał ofertę Liverpoolu zamiast naszej, to pokazuje kompletny brak ambicji...albo leci na pieniądze. Już kiedyś o tym pisałem, więc nie będę się teraz powtarzał

ponownie widzę zwrot "kompletny brak ambicji" i ponownie nie mogę się z tym zgodzić ... czemu uważasz, że ewentualny transfer do Liverpoolu będzie przejawem braku ambicji? Jak dla mnie jest odwrotnie - rezygnuje ze statusu króla, decyduje się na przejście do zespołu, w którym będzie zaczynał od zera, przenosi się do obcej ligi i obcego kraju ... nie przechodzi do MU, nie idzie do City, a do Liverpoolu, który tkwi w kryzysie ... nie ujmujmy gościowi ambicji tylko dlatego, że nie zdecydował się na nasz zespół ... miał wiecznie czekać na ofertę z Tottenhamu, który na pierwszy rzut oka woli podstarzałego Forlana? a nawet jeśli miał do wyboru nas i lfc i wybrał ich, to dlaczego jest to brak ambicji? oczywiście no offence, po prostu pytam, bo nie rozumiem :)
ponownie widzę zwrot "kompletny brak ambicji" i ponownie nie mogę się z tym zgodzić ... czemu uważasz, że ewentualny transfer do Liverpoolu będzie przejawem braku ambicji? Jak dla mnie jest odwrotnie - rezygnuje ze statusu króla, decyduje się na przejście do zespołu, w którym będzie zaczynał od zera, przenosi się do obcej ligi i obcego kraju ... nie przechodzi do MU, nie idzie do City, a do Liverpoolu, który tkwi w kryzysie ... nie ujmujmy gościowi ambicji tylko dlatego, że nie zdecydował się na nasz zespół ... miał wiecznie czekać na ofertę z Tottenhamu, który na pierwszy rzut oka woli podstarzałego Forlana? a nawet jeśli miał do wyboru nas i lfc i wybrał ich, to dlaczego jest to brak ambicji? oczywiście no offence, po prostu pytam, bo nie rozumiem :)
28 stycznia 2011, 20:03 [cytuj]
Suarez poszedł za 26,5 euro - nie no drogo jak cholera - to fakt. Ale jeśli FCL stać na to to myślę, że nas też. HARRY kupuj NAPADZIORA na miłość boską:nerwus::nerwus:
Suarez poszedł za 26,5 euro - nie no drogo jak cholera - to fakt. Ale jeśli FCL stać na to to myślę, że nas też. HARRY kupuj NAPADZIORA na miłość boską:nerwus::nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 stycznia 2011, 20:06 [cytuj]
Nie wiem czemu piszecie ,że nie chcecie Forlana ,przecież to dobry napastnik jest ,a po za tym jedyna teraz realna wersja.Kogo wy chcecie na szpicy Hulka?Cavaniego? Marzenia.
Nie wiem czemu piszecie ,że nie chcecie Forlana ,przecież to dobry napastnik jest ,a po za tym jedyna teraz realna wersja.Kogo wy chcecie na szpicy Hulka?Cavaniego? Marzenia
Dla przyjaciół JD18;)
28 stycznia 2011, 20:20 [cytuj]
Forlan przecież też odpada http://www.footballtransfertavern.com/2011/01/premiership/another-blow-for-harry-bid-rejected
|<  <<  <  30  31  32  33  34    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się