Forum dyskusyjne
29 stycznia 2011, 05:13 [cytuj]
http://www.cleansheetsallround.co.uk/2011/01/tottenham-hotspur-offer-25m-last-ditch-bid-for-newcastle-star?
http://www.cleansheetsallround.co.uk/2011/01/tottenham-hotspur-offer-25m-last-ditch-bid-for-newcastle-star?
29 stycznia 2011, 10:37 [cytuj]
Aletico odrzuciło ofertę Realu Madryt za Forlana.Ciężko będzie nam go ściągnąć.
Aletico odrzuciło ofertę Realu Madryt za Forlana.Ciężko będzie nam go ściągnąć
29 stycznia 2011, 12:17 [cytuj]
Według Sky Newcatle odrzuciło naszą ofertę za Carrolla wartą 23mln funtów... Szkoda.
Według Sky Newcatle odrzuciło naszą ofertę za Carrolla wartą 23mln funtów... Szkoda
29 stycznia 2011, 14:38 [cytuj]
Spurs ready offer Keane plus 8m for Parker...
Spurs ready offer Keane plus 8m for Parker
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 stycznia 2011, 14:44 [cytuj]
Dnipro Dnipropietrowsk negocjuje z nami w sprawie transferu Gio!
Dnipro Dnipropietrowsk negocjuje z nami w sprawie transferu Gio! :)
29 stycznia 2011, 14:44 [cytuj]
Tragedia jakas , jak mozna mowic o LM i mistrzowstwie a jednoczesnie kupowac Parkera. No wstyd i smiech na sali
Tragedia jakas , jak mozna mowic o LM i mistrzowstwie a jednoczesnie kupowac Parkera. No wstyd i smiech na sali
29 stycznia 2011, 14:49 [cytuj]
Ten Parker z WHU? To jakieś żarty. Może nie jest taki zły na swojej pozycji ale już się starzeje, poza tym po co jeszcze upychać środek?
Ten Parker z WHU? To jakieś żarty. Może nie jest taki zły na swojej pozycji ale już się starzeje, poza tym po co jeszcze upychać środek?
29 stycznia 2011, 17:39 [cytuj]
Ludzie wyluzujcie. Nie chce mi się pisać miliona argumentów dlaczego, może po prostu spójrzcie trochę w prawo, tam jest tabela. Póki co do Chelsea tracimy tylko zaległy mecz.
Ludzie wyluzujcie. Nie chce mi się pisać miliona argumentów dlaczego, może po prostu spójrzcie trochę w prawo, tam jest tabela. Póki co do Chelsea tracimy tylko zaległy mecz
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 stycznia 2011, 18:05 [cytuj]
Ta tabela jest nieaktualna, do Chelsea tracimy juz 3 punkty
29 stycznia 2011, 18:24 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Ku**a koleś, ty naprawdę nie zrozumiałeś?! Nie chodzi o to, czy tracimy 1, 2 czy 3 punkty albo mamy ich tyle samo. Chodzi o to, że tracimy MAŁO, przed nami jeszcze 15 spotkań ligowych (sprawdziłem na Skysports więc już nie musisz), dalej jesteśmy w LM, a tu atmosfera jest gorsza niż jak za Ramosa klepał nas każdy kto chciał.
Ku**a koleś, ty naprawdę nie zrozumiałeś?! Nie chodzi o to, czy tracimy 1, 2 czy 3 punkty albo mamy ich tyle samo. Chodzi o to, że tracimy MAŁO, przed nami jeszcze 15 spotkań ligowych (sprawdziłem na Skysports więc już nie musisz), dalej jesteśmy w LM, a tu atmosfera jest gorsza niż jak za Ramosa klepał nas każdy kto chciał
29 stycznia 2011, 18:45 [cytuj]
Zrozumialem koles, ale chodzi mi o to ze w obecnej dyspozycji the Blues ( chyba wracaja juz na wlasciwe sobie tory) a naszej lekkiej za dyszki 3 pkt moga byc ciezkie do odrobienia. Nie mniej jednak wierze w to
Skad tyle frustracji? sa rozni ludzie, roznie mysla, roznie sie wypowiadaja i to ze ktos nie wpasowuje sie w wasze ramy pogladowo-komunikacyjno-redaktorskie to odrazu trzeba na niego najezdzac?
Kazdy ma prawo wypowiada sie chyba na temat sytuacji w klubie , zawodnikow i wszystkiego innego i wedlug mnie innym uzytkownikom guzik do tego i nie rozumiem komentowania zdania innych w agresywny sposob
Zrozumialem koles, ale chodzi mi o to ze w obecnej dyspozycji the Blues ( chyba wracaja juz na wlasciwe sobie tory) a naszej lekkiej za dyszki 3 pkt moga byc ciezkie do odrobienia. Nie mniej jednak wierze w to
Skad tyle frustracji? sa rozni ludzie, roznie mysla, roznie sie wypowiadaja i to ze ktos nie wpasowuje sie w wasze ramy pogladowo-komunikacyjno-redaktorskie to odrazu trzeba na niego najezdzac?
Kazdy ma prawo wypowiada sie chyba na temat sytuacji w klubie , zawodnikow i wszystkiego innego i wedlug mnie innym uzytkownikom guzik do tego i nie rozumiem komentowania zdania innych w agresywny sposob
29 stycznia 2011, 19:13 [cytuj]
Zastanwia mnie jeszcze czemu do jasnej cholery chcielismy dac 23 banki za Carolla a za Suareza juz nie, szczegolnie ze urugwajczyka chceli sprzedac
Zastanwia mnie jeszcze czemu do jasnej cholery chcielismy dac 23 banki za Carolla a za Suareza juz nie, szczegolnie ze urugwajczyka chceli sprzedac
29 stycznia 2011, 20:14 [cytuj]
Ohara ponoc ma isc na wypozyczenie do Wilkow
A Sroki chca 30 baniek od nas za Carolla...
A to wszystko ponoc po tym jak nasz bid za Rossiego w wysokosci 25 mln zostal odrzucony
Ohara ponoc ma isc na wypozyczenie do Wilkow
A Sroki chca 30 baniek od nas za Carolla...
A to wszystko ponoc po tym jak nasz bid za Rossiego w wysokosci 25 mln zostal odrzucony
29 stycznia 2011, 20:21 [cytuj]
Caroll to jest kpina... te ceny sa z kosmosu a Harry jest kosmita jezeli chce wydac tyle kasy za takiego goscia... ja bym za niego 10 mln dal max juz duzo lepszy bylby Kevin Doyle... ja chce nowego managera!
Caroll to jest kpina... te ceny sa z kosmosu a Harry jest kosmita jezeli chce wydac tyle kasy za takiego goscia... ja bym za niego 10 mln dal max juz duzo lepszy bylby Kevin Doyle... ja chce nowego managera! ;)
http://wilczki.tumblr.com/
29 stycznia 2011, 20:22 [cytuj]
A z plotek: ponoc dalismy nowego bida za Carolla - 25 mln
A z plotek: ponoc dalismy nowego bida za Carolla - 25 mln
29 stycznia 2011, 20:54 [cytuj]
raku powiedział/a:
Bo mamy za mało Anglików w składzie!!
Kompletna bzdura, którą powtarzasz już kolejny raz. Jak patrzę to w kadrze pierwszego zespołu mamy 12 zawodników wyszkolonych w kraju. Nie liczę graczy wypożyczonych czyli wszystkich tych Bentleyów i Walkerów. Przepisy FA są takie same jak UEFA - 8 wyszkolonych w kraju, w tym 4 w klubie (a takich mamy aż sześciu - Bale, Tom, Lennon, Crouch, Ledley i O'Hara).
Kompletna bzdura, którą powtarzasz już kolejny raz. Jak patrzę to w kadrze pierwszego zespołu mamy 12 zawodników wyszkolonych w kraju. Nie liczę graczy wypożyczonych czyli wszystkich tych Bentleyów i Walkerów. Przepisy FA są takie same jak UEFA - 8 wyszkolonych w kraju, w tym 4 w klubie (a takich mamy aż sześciu - Bale, Tom, Lennon, Crouch, Ledley i O'Hara)
29 stycznia 2011, 21:37 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Caroll to jest kpina... te ceny sa z kosmosu a Harry jest kosmita jezeli chce wydac tyle kasy za takiego goscia... ja bym za niego 10 mln dal max juz duzo lepszy bylby Kevin Doyle... ja chce nowego managera!

Reklamujesz tego Doyle'a od dluzszego czasu, a ile on zdobyl bramek w tym sezonie? W reprezentacji to w ostatnim czasie wiecej bramek od Doyle'a strzela nasz Robbie strzela.
Reklamujesz tego Doyle'a od dluzszego czasu, a ile on zdobyl bramek w tym sezonie? W reprezentacji to w ostatnim czasie wiecej bramek od Doyle'a strzela nasz Robbie strzela
30 stycznia 2011, 00:38 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1351791/Spurs-boss-Harry-Redknapp-bids-26m-Athletic-Bilbao-striker-Llorente.html
Odrzucili Rossiego, Carrolla, teraz Lloretne pewnie też, więc mam nadzieję, że następnym, udanym już kierunkiem będzie Porto
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1351791/Spurs-boss-Harry-Redknapp-bids-26m-Athletic-Bilbao-striker-Llorente.html
Odrzucili Rossiego, Carrolla, teraz Lloretne pewnie też, więc mam nadzieję, że następnym, udanym już kierunkiem będzie Porto ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged