Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
29 stycznia 2011, 05:13 [cytuj]
http://www.cleansheetsallround.co.uk/2011/01/tottenham-hotspur-offer-25m-last-ditch-bid-for-newcastle-star?
http://www.cleansheetsallround.co.uk/2011/01/tottenham-hotspur-offer-25m-last-ditch-bid-for-newcastle-star?
29 stycznia 2011, 10:37 [cytuj]
Aletico odrzuciło ofertę Realu Madryt za Forlana.Ciężko będzie nam go ściągnąć.
Aletico odrzuciło ofertę Realu Madryt za Forlana.Ciężko będzie nam go ściągnąć
29 stycznia 2011, 12:17 [cytuj]
Według Sky Newcatle odrzuciło naszą ofertę za Carrolla wartą 23mln funtów... Szkoda.
Według Sky Newcatle odrzuciło naszą ofertę za Carrolla wartą 23mln funtów... Szkoda
29 stycznia 2011, 14:38 [cytuj]
Spurs ready offer Keane plus 8m for Parker...
Spurs ready offer Keane plus 8m for Parker
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 stycznia 2011, 14:44 [cytuj]
Dnipro Dnipropietrowsk negocjuje z nami w sprawie transferu Gio! :)
Dnipro Dnipropietrowsk negocjuje z nami w sprawie transferu Gio! :)
29 stycznia 2011, 14:44 [cytuj]
Tragedia jakas , jak mozna mowic o LM i mistrzowstwie a jednoczesnie kupowac Parkera. No wstyd i smiech na sali
Tragedia jakas , jak mozna mowic o LM i mistrzowstwie a jednoczesnie kupowac Parkera. No wstyd i smiech na sali
29 stycznia 2011, 14:49 [cytuj]
Ten Parker z WHU? To jakieś żarty. Może nie jest taki zły na swojej pozycji ale już się starzeje, poza tym po co jeszcze upychać środek?
Ten Parker z WHU? To jakieś żarty. Może nie jest taki zły na swojej pozycji ale już się starzeje, poza tym po co jeszcze upychać środek?
29 stycznia 2011, 17:39 [cytuj]
Ludzie wyluzujcie. Nie chce mi się pisać miliona argumentów dlaczego, może po prostu spójrzcie trochę w prawo, tam jest tabela. Póki co do Chelsea tracimy tylko zaległy mecz.
Ludzie wyluzujcie. Nie chce mi się pisać miliona argumentów dlaczego, może po prostu spójrzcie trochę w prawo, tam jest tabela. Póki co do Chelsea tracimy tylko zaległy mecz
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 stycznia 2011, 18:05 [cytuj]
Ta tabela jest nieaktualna, do Chelsea tracimy juz 3 punkty
29 stycznia 2011, 18:24 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Ku**a koleś, ty naprawdę nie zrozumiałeś?! Nie chodzi o to, czy tracimy 1, 2 czy 3 punkty albo mamy ich tyle samo. Chodzi o to, że tracimy MAŁO, przed nami jeszcze 15 spotkań ligowych (sprawdziłem na Skysports więc już nie musisz), dalej jesteśmy w LM, a tu atmosfera jest gorsza niż jak za Ramosa klepał nas każdy kto chciał.
Ku**a koleś, ty naprawdę nie zrozumiałeś?! Nie chodzi o to, czy tracimy 1, 2 czy 3 punkty albo mamy ich tyle samo. Chodzi o to, że tracimy MAŁO, przed nami jeszcze 15 spotkań ligowych (sprawdziłem na Skysports więc już nie musisz), dalej jesteśmy w LM, a tu atmosfera jest gorsza niż jak za Ramosa klepał nas każdy kto chciał
29 stycznia 2011, 18:45 [cytuj]
Zrozumialem koles, ale chodzi mi o to ze w obecnej dyspozycji the Blues ( chyba wracaja juz na wlasciwe sobie tory) a naszej lekkiej za dyszki 3 pkt moga byc ciezkie do odrobienia. Nie mniej jednak wierze w to

Skad tyle frustracji? sa rozni ludzie, roznie mysla, roznie sie wypowiadaja i to ze ktos nie wpasowuje sie w wasze ramy pogladowo-komunikacyjno-redaktorskie to odrazu trzeba na niego najezdzac?

Kazdy ma prawo wypowiada sie chyba na temat sytuacji w klubie , zawodnikow i wszystkiego innego i wedlug mnie innym uzytkownikom guzik do tego i nie rozumiem komentowania zdania innych w agresywny sposob
Zrozumialem koles, ale chodzi mi o to ze w obecnej dyspozycji the Blues ( chyba wracaja juz na wlasciwe sobie tory) a naszej lekkiej za dyszki 3 pkt moga byc ciezkie do odrobienia. Nie mniej jednak wierze w to Skad tyle frustracji? sa rozni ludzie, roznie mysla, roznie sie wypowiadaja i to ze ktos nie wpasowuje sie w wasze ramy pogladowo-komunikacyjno-redaktorskie to odrazu trzeba na niego najezdzac? Kazdy ma prawo wypowiada sie chyba na temat sytuacji w klubie , zawodnikow i wszystkiego innego i wedlug mnie innym uzytkownikom guzik do tego i nie rozumiem komentowania zdania innych w agresywny sposob
29 stycznia 2011, 19:13 [cytuj]
Zastanwia mnie jeszcze czemu do jasnej cholery chcielismy dac 23 banki za Carolla a za Suareza juz nie, szczegolnie ze urugwajczyka chceli sprzedac
Zastanwia mnie jeszcze czemu do jasnej cholery chcielismy dac 23 banki za Carolla a za Suareza juz nie, szczegolnie ze urugwajczyka chceli sprzedac
29 stycznia 2011, 20:14 [cytuj]
Ohara ponoc ma isc na wypozyczenie do Wilkow
A Sroki chca 30 baniek od nas za Carolla...

A to wszystko ponoc po tym jak nasz bid za Rossiego w wysokosci 25 mln zostal odrzucony
Ohara ponoc ma isc na wypozyczenie do Wilkow A Sroki chca 30 baniek od nas za Carolla... A to wszystko ponoc po tym jak nasz bid za Rossiego w wysokosci 25 mln zostal odrzucony
29 stycznia 2011, 20:21 [cytuj]
Caroll to jest kpina... te ceny sa z kosmosu a Harry jest kosmita jezeli chce wydac tyle kasy za takiego goscia... ja bym za niego 10 mln dal max juz duzo lepszy bylby Kevin Doyle... ja chce nowego managera! ;)
Caroll to jest kpina... te ceny sa z kosmosu a Harry jest kosmita jezeli chce wydac tyle kasy za takiego goscia... ja bym za niego 10 mln dal max juz duzo lepszy bylby Kevin Doyle... ja chce nowego managera! ;)
http://wilczki.tumblr.com/
29 stycznia 2011, 20:22 [cytuj]
A z plotek: ponoc dalismy nowego bida za Carolla - 25 mln
A z plotek: ponoc dalismy nowego bida za Carolla - 25 mln
29 stycznia 2011, 20:54 [cytuj]
raku powiedział/a:
Bo mamy za mało Anglików w składzie!!

Kompletna bzdura, którą powtarzasz już kolejny raz. Jak patrzę to w kadrze pierwszego zespołu mamy 12 zawodników wyszkolonych w kraju. Nie liczę graczy wypożyczonych czyli wszystkich tych Bentleyów i Walkerów. Przepisy FA są takie same jak UEFA - 8 wyszkolonych w kraju, w tym 4 w klubie (a takich mamy aż sześciu - Bale, Tom, Lennon, Crouch, Ledley i O'Hara).
Kompletna bzdura, którą powtarzasz już kolejny raz. Jak patrzę to w kadrze pierwszego zespołu mamy 12 zawodników wyszkolonych w kraju. Nie liczę graczy wypożyczonych czyli wszystkich tych Bentleyów i Walkerów. Przepisy FA są takie same jak UEFA - 8 wyszkolonych w kraju, w tym 4 w klubie (a takich mamy aż sześciu - Bale, Tom, Lennon, Crouch, Ledley i O'Hara)
29 stycznia 2011, 21:37 [cytuj]
radeon powiedział/a:

Reklamujesz tego Doyle'a od dluzszego czasu, a ile on zdobyl bramek w tym sezonie? W reprezentacji to w ostatnim czasie wiecej bramek od Doyle'a strzela nasz Robbie strzela.
Reklamujesz tego Doyle'a od dluzszego czasu, a ile on zdobyl bramek w tym sezonie? W reprezentacji to w ostatnim czasie wiecej bramek od Doyle'a strzela nasz Robbie strzela
30 stycznia 2011, 00:38 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1351791/Spurs-boss-Harry-Redknapp-bids-26m-Athletic-Bilbao-striker-Llorente.html

Odrzucili Rossiego, Carrolla, teraz Lloretne pewnie też, więc mam nadzieję, że następnym, udanym już kierunkiem będzie Porto ;)
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1351791/Spurs-boss-Harry-Redknapp-bids-26m-Athletic-Bilbao-striker-Llorente.html Odrzucili Rossiego, Carrolla, teraz Lloretne pewnie też, więc mam nadzieję, że następnym, udanym już kierunkiem będzie Porto ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  32  33  34  35  36    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się