Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
30 stycznia 2011, 00:43 [cytuj]
Byloby miodnie jakby nie odrzucili Lorente albo Hulka
Byloby miodnie jakby nie odrzucili Lorente albo Hulka
30 stycznia 2011, 09:41 [cytuj]
Ja nawet na Hulka' się nie nastawiam ,bo wiem ,że to prawie nie możliwe ,żeby do nas przeszedł ,ale Llorente naprawdę by się przydał i bardzo realny jest ten transfer.
Ja nawet na Hulka' się nie nastawiam ,bo wiem ,że to prawie nie możliwe ,żeby do nas przeszedł ,ale Llorente naprawdę by się przydał i bardzo realny jest ten transfer
Dla przyjaciół JD18;)
30 stycznia 2011, 10:44 [cytuj]
KUR** ...
..."W sobotę 24-latek poleciał na Wyspy, aby przejść testy medyczne oraz omówić indywidualne warunki kontraktu.

- Dla każdego zawodnika ważne jest, aby pójść do tak wielkiej drużyny. Dla mnie to ogromna szansa - mówił Suarez. - Liverpool jest pięknym miastem, wszyscy chcieliby tu występować. Oni zawsze grają w Lidze Mistrzów lub Lidze Europejskiej, należą do czołowej czwórki Premier League - dodał..." :(
KUR** ... ..."W sobotę 24-latek poleciał na Wyspy, aby przejść testy medyczne oraz omówić indywidualne warunki kontraktu. - Dla każdego zawodnika ważne jest, aby pójść do tak wielkiej drużyny. Dla mnie to ogromna szansa - mówił Suarez. - Liverpool jest pięknym miastem, wszyscy chcieliby tu występować. Oni zawsze grają w Lidze Mistrzów lub Lidze Europejskiej, należą do czołowej czwórki Premier League - dodał..." :(
30 stycznia 2011, 12:15 [cytuj]
Dajemy 4 mln za Givena.
Dajemy 4 mln za Givena
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 stycznia 2011, 12:19 [cytuj]
Given bardzo dobry pomysł, kasa bardzo duża jak na bramkarza w tym wieku, który zaraz będzie kończył karierę, ale prawda jest taka, że to ciągle najwyższej klasy bramkarz. Jednak nie sądzę, żeby do nas przyszedł, bo podejrzewam, że byłby tylko zmiennikiem Gomesa, a właśnie dlatego chce uciekać z City, że nie ma tam szans na grę.
Given bardzo dobry pomysł, kasa bardzo duża jak na bramkarza w tym wieku, który zaraz będzie kończył karierę, ale prawda jest taka, że to ciągle najwyższej klasy bramkarz. Jednak nie sądzę, żeby do nas przyszedł, bo podejrzewam, że byłby tylko zmiennikiem Gomesa, a właśnie dlatego chce uciekać z City, że nie ma tam szans na grę
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
30 stycznia 2011, 12:45 [cytuj]
Jamie O'Hara był wczoraj na boisku treningowym Wolves, a dzisiaj ma być dograne jego wypożyczenie do Wilków do końca sezonu. Dobry ruch, jeśli znowu będzie grał tak jak w Portsmouth, to powinno się go udać sprzedać za bardzo dobre pieniądze.
Jamie O'Hara był wczoraj na boisku treningowym Wolves, a dzisiaj ma być dograne jego wypożyczenie do Wilków do końca sezonu. Dobry ruch, jeśli znowu będzie grał tak jak w Portsmouth, to powinno się go udać sprzedać za bardzo dobre pieniądze
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
30 stycznia 2011, 12:46 [cytuj]
Dla poprawy humoru :

http://www.tribalfootball.com/articles/tottenham-discussed-bid-inter-milan-superstar-eto-o-1417621
Dla poprawy humoru : http://www.tribalfootball.com/articles/tottenham-discussed-bid-inter-milan-superstar-eto-o-1417621
30 stycznia 2011, 12:51 [cytuj]
No dobrze ale po co nam Given? Na ławkę? Raczej rola zmiennika by go nie satysfakcjonowała bo chyba z tego powodu chce odejść z City . Zwiększył by na pewno rywalizację ale nie wydaje mi się żeby był lepszy od Gomesa z którego postawy ja jestem zadowolony .
No dobrze ale po co nam Given? Na ławkę? Raczej rola zmiennika by go nie satysfakcjonowała bo chyba z tego powodu chce odejść z City . Zwiększył by na pewno rywalizację ale nie wydaje mi się żeby był lepszy od Gomesa z którego postawy ja jestem zadowolony
30 stycznia 2011, 13:05 [cytuj]
Apropo Eto , nigdy go nie lubilem a klasy swiatowej raczej nie mozna mu odmowic. Z tego co tutaj wynika dostawalby 8,6 mln funtow za rok czyli prawie 180 tys tygodniowki, czyli mozna to miedzy bajki wlozyc
Apropo Eto , nigdy go nie lubilem a klasy swiatowej raczej nie mozna mu odmowic. Z tego co tutaj wynika dostawalby 8,6 mln funtow za rok czyli prawie 180 tys tygodniowki, czyli mozna to miedzy bajki wlozyc
30 stycznia 2011, 14:07 [cytuj]
Queens Park Rangers midfielder Adel Taarabt believes he could soon be on his way to Manchester United.

Nie mam pytań.
Queens Park Rangers midfielder Adel Taarabt believes he could soon be on his way to Manchester United. Nie mam pytań
30 stycznia 2011, 14:10 [cytuj]
180 tys. funtów tygodniowo ,jak Forlan miałby zarabiać 80 tys. funtów tygodniowo i właśnie dlatego Spurs nie dopina tego transferu ,bo urugwajczyk ma aż tak dużo zarabiać ,a co dopiero 180 tys. funtów tygodniowo.Na serio poprawiło mi to humor:D
180 tys. funtów tygodniowo ,jak Forlan miałby zarabiać 80 tys. funtów tygodniowo i właśnie dlatego Spurs nie dopina tego transferu ,bo urugwajczyk ma aż tak dużo zarabiać ,a co dopiero 180 tys. funtów tygodniowo.Na serio poprawiło mi to humor:D
Dla przyjaciół JD18;)
30 stycznia 2011, 14:21 [cytuj]
Levy się podobno nieźle zdenerwował, że Suarez jest już zaklepany i poleciał do Hiszpanii. Po kogo: nie wiadomo.
Levy się podobno nieźle zdenerwował, że Suarez jest już zaklepany i poleciał do Hiszpanii. Po kogo: nie wiadomo
30 stycznia 2011, 14:25 [cytuj]
podejrzewam i mam nadzieję, że po Llorente :)
podejrzewam i mam nadzieję, że po Llorente :)
30 stycznia 2011, 14:41 [cytuj]
Właśnie po LLorente http://www.igol.pl/article,31176.html
30 stycznia 2011, 14:59 [cytuj]
Czy tylko ja nie mogę się na niczym skupić :| ????
Cholera, dlaczego dopiero na nieco ponad 30 godzin do końca okienka Levy zaczyna 'ofensywę' ?
Nagle dajemy 23m za Carrolla, 26 za Llorente - co jeszcze ? :stres:
Czy tylko ja nie mogę się na niczym skupić :| ???? Cholera, dlaczego dopiero na nieco ponad 30 godzin do końca okienka Levy zaczyna 'ofensywę' ? Nagle dajemy 23m za Carrolla, 26 za Llorente - co jeszcze ? :stres:
Here's pojeb !
30 stycznia 2011, 16:05 [cytuj]
http://www.futbol.pl/artykul/100093.html - Kolejny news o Tarabcie. Kurde! trzeba go było jedynie wypożyczyć;/
http://www.futbol.pl/artykul/100093.html - Kolejny news o Tarabcie. Kurde! trzeba go było jedynie wypożyczyć;/
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
30 stycznia 2011, 16:18 [cytuj]
http://www.sportsvibe.co.uk/spurs-bid-26m-for-llorente/?
http://www.sportsvibe.co.uk/spurs-bid-26m-for-llorente/?
30 stycznia 2011, 16:33 [cytuj]
Staxx powiedział/a:
Czy tylko ja nie mogę się na niczym skupić :| ????
Cholera, dlaczego dopiero na nieco ponad 30 godzin do końca okienka Levy zaczyna 'ofensywę' ?
Nagle dajemy 23m za Carrolla, 26 za Llorente - co jeszcze ? :stres:

Bo on buduje dramaturgie:D
Bo on buduje dramaturgie:D
Dla przyjaciół JD18;)
|<  <<  <  33  34  35  36  37    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się