Forum dyskusyjne
31 grudnia 2010, 17:24 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2010/12/31/tottenham-line-up-move-for-15m-modric-replacement-just-in-case-luka-leave/?
http://www.caughtoffside.com/2010/12/31/tottenham-line-up-move-for-15m-modric-replacement-just-in-case-luka-leave/?
1 stycznia 2011, 01:40 [cytuj]
Valbuena to zupelnie inny typ gracza niz Modric, wiec news jest z dupy. Za to bardziej prawdopodobne jest przyjscie Becksa.
Valbuena to zupelnie inny typ gracza niz Modric, wiec news jest z dupy. Za to bardziej prawdopodobne jest przyjscie Becksa
2 stycznia 2011, 02:13 [cytuj]
Tottenham's David Bentley is reportedly going to make a move to Newcastle United to free up space in the squad for the potential arrival of David Beckham.
Tottenham's David Bentley is reportedly going to make a move to Newcastle United to free up space in the squad for the potential arrival of David Beckham
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 stycznia 2011, 09:27 [cytuj]
http://www.coventrycity-mad.co.uk/news/tmnw/keane_out_beckham_in_614860/index.shtml
http://www.coventrycity-mad.co.uk/news/tmnw/keane_out_beckham_in_614860/index.shtml
2 stycznia 2011, 12:17 [cytuj]
wydaje mi się Raku że lepiej zrobić to niż zostać tam gdzie jesteśmy. Zastanawiam się czy dalej jest miejsce dla A. Younga w naszym składzie?
a apropo Beckhama
http://transfery.info/news-full-13762.html czyżby w tym tygodniu?
wydaje mi się Raku że lepiej zrobić to niż zostać tam gdzie jesteśmy. Zastanawiam się czy dalej jest miejsce dla A. Younga w naszym składzie?
a apropo Beckhama - http://transfery.info/news-full-13762.html
czyżby w tym tygodniu?:D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
2 stycznia 2011, 12:33 [cytuj]
powiedzcie mi czy Beckham będzie dostępny na mecz z rooneyem i spółką?
a i co z Khumalo? oby to nie było coś takiego jak Sandro że niby jest ale po 3 miesiącach się dowiem jak wygląda
powiedzcie mi czy Beckham będzie dostępny na mecz z rooneyem i spółką?
a i co z Khumalo? oby to nie było coś takiego jak Sandro że niby jest ale po 3 miesiącach się dowiem jak wygląda :P
2 stycznia 2011, 13:16 [cytuj]
Mysle, ze jezeli dojdzie do wypozyczenia Beckhama, to w taki sposob, ze w meczu z MUlami nie zagra (albo przyjdzie pozniej, albo wszyscy stwierdza, ze nie jest jeszcze gotowy), bo sam wypowiadal sie w prasie, ze nie wyobraza sobie grac przeciwko swojemu bylemu klubowi. Dlatego tez odrzucil propozycje wypozyczenia do innych angielskich klubow. Tym samym bylem zdziwiony, ze 'chce' przyjsc akurat do nas, ale teraz wszystko sie jakby rozjasnia. 16 stycznia gramy drugi mecz z MU i po tym raczej na nich nie wpadniemy nigdzie, co daje wolna droge dla Beckhama.
Mysle, ze jezeli dojdzie do wypozyczenia Beckhama, to w taki sposob, ze w meczu z MUlami nie zagra (albo przyjdzie pozniej, albo wszyscy stwierdza, ze nie jest jeszcze gotowy), bo sam wypowiadal sie w prasie, ze nie wyobraza sobie grac przeciwko swojemu bylemu klubowi. Dlatego tez odrzucil propozycje wypozyczenia do innych angielskich klubow. Tym samym bylem zdziwiony, ze 'chce' przyjsc akurat do nas, ale teraz wszystko sie jakby rozjasnia. 16 stycznia gramy drugi mecz z MU i po tym raczej na nich nie wpadniemy nigdzie, co daje wolna droge dla Beckhama
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
2 stycznia 2011, 13:22 [cytuj]
Ponoc Newcastle jest zainteresowane Bentley'em i Keane'em, chce nam dac za ten doborowy duet ... 18 mln
Ponoc Newcastle jest zainteresowane Bentley'em i Keane'em, chce nam dac za ten doborowy duet ... 18 mln:D
2 stycznia 2011, 13:26 [cytuj]
niech biorą

albo niech dadzą kilka milionów + Caroll
niech biorą :D albo niech dadzą kilka milionów + Caroll :D
2 stycznia 2011, 13:52 [cytuj]
Niech biorą, ale reklamacji nie uwzględniamy
Niech biorą, ale reklamacji nie uwzględniamy :D
2 stycznia 2011, 14:15 [cytuj]
z nich wszystkich to chyba bym chciał... hmm... Rakitić i Ruud.
z nich wszystkich to chyba bym chciał... hmm... Rakitić i Ruud
2 stycznia 2011, 15:17 [cytuj]
Pfff... Szału nie ma
Pfff... Szału nie ma
2 stycznia 2011, 15:22 [cytuj]
Elmander to chyba jedyny poniżej 30, w naszym zasięgu i niepewny, jeśli chodzi o jego pozostanie w Boltonie. Warto by wziąć go już w styczniu za te parę milionów.
Elmander to chyba jedyny poniżej 30, w naszym zasięgu i niepewny, jeśli chodzi o jego pozostanie w Boltonie. Warto by wziąć go już w styczniu za te parę milionów
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 stycznia 2011, 16:11 [cytuj]
jestem za Zieglerem ale... czy nie lepiej dać szanse Walkerowi czy Naughtonowi? nie wiem który gra na lewym
jestem za Zieglerem ale... czy nie lepiej dać szanse Walkerowi czy Naughtonowi? nie wiem który gra na lewym
2 stycznia 2011, 16:33 [cytuj]
Elmander na pewno wspomógłby nasz atak, dlatego sprowadzenie go na WHL nie byłoby złym pomysłem. Podobnie Ruud, ale czy warto go kupować? Gość zapewne niedługo będzie rozważał zakończenie kariery. A z tych, których podał Paweł, dobrym i perspektywicznym zawodnikiem jest Rakitić, chociaż w środku nikogo nam nie potrzeba. Ciekawym napastnikiem jest Marcus Berg z Hamburgera, ale pewnie go szybko i dość tanio nie puszczą zwłaszcza teraz jak jest wypożyczony do PSV.
Swoją drogą - witam wszystkich! Mój pierwszy post.
Elmander na pewno wspomógłby nasz atak, dlatego sprowadzenie go na WHL nie byłoby złym pomysłem. Podobnie Ruud, ale czy warto go kupować? Gość zapewne niedługo będzie rozważał zakończenie kariery. A z tych, których podał Paweł, dobrym i perspektywicznym zawodnikiem jest Rakitić, chociaż w środku nikogo nam nie potrzeba. Ciekawym napastnikiem jest Marcus Berg z Hamburgera, ale pewnie go szybko i dość tanio nie puszczą zwłaszcza teraz jak jest wypożyczony do PSV.
Swoją drogą - witam wszystkich! Mój pierwszy post