Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
2 stycznia 2011, 17:26 [cytuj]
Można by u nas trochę przmeblować na łwace rezerwowych, pozbyc się kilku graczy którzy juz raczej nie wywalczą miejsca w składzie i zastapić ich świeżą kadrą, która powalczy i przyciśnie pierwszy skład do większych starań, oczywiście bez żadnych szaleństw, 2-3 piłkarzy którzy zastapili by Robbiego, Bentleya i O'harę o ile on chce odejść. Czasami przydaje się tak wymiana na ławce. Z wymienionych przez Pawła, to bardzo chciałbym Del Piero, ale on nie przyjdzie, bo jest wierny jak pies Juventusowi. Elmander mógłby zastapić Keane, choć osobiście ktoś bardziej techniczny przydałby się w ataku. Z VdV rozbijaliby przeciwnika swoim geniuszem. Mnie zawsze interesował Taiwo jako wspracie dla Ekotto. Jest jeszcze kilku piłkarzy bardzo ciekawych, ale na tych pozycjach wyglądamy bardzo mocno! Pienaar mógłby przyjść jak którys z naszych skrzydłowych zdecydowałby sie na odejście (np.Niko). Oczywiście Ronaldihno, wielka zagadka, wielki piłkarz bez formy. Simao kiedyś błyszczał! Kilku tych piłkarzy mogło by sie u nas odbudować, nikt nie gwarantuje im miejsca ale mogliby się przydać, bo gramy często a dojdzie jeszcze FA cup i Liga Mistrzów.
Można by u nas trochę przmeblować na łwace rezerwowych, pozbyc się kilku graczy którzy juz raczej nie wywalczą miejsca w składzie i zastapić ich świeżą kadrą, która powalczy i przyciśnie pierwszy skład do większych starań, oczywiście bez żadnych szaleństw, 2-3 piłkarzy którzy zastapili by Robbiego, Bentleya i O'harę o ile on chce odejść. Czasami przydaje się tak wymiana na ławce. Z wymienionych przez Pawła, to bardzo chciałbym Del Piero, ale on nie przyjdzie, bo jest wierny jak pies Juventusowi. Elmander mógłby zastapić Keane, choć osobiście ktoś bardziej techniczny przydałby się w ataku. Z VdV rozbijaliby przeciwnika swoim geniuszem. Mnie zawsze interesował Taiwo jako wspracie dla Ekotto. Jest jeszcze kilku piłkarzy bardzo ciekawych, ale na tych pozycjach wyglądamy bardzo mocno! Pienaar mógłby przyjść jak którys z naszych skrzydłowych zdecydowałby sie na odejście (np.Niko). Oczywiście Ronaldihno, wielka zagadka, wielki piłkarz bez formy. Simao kiedyś błyszczał! Kilku tych piłkarzy mogło by sie u nas odbudować, nikt nie gwarantuje im miejsca ale mogliby się przydać, bo gramy często a dojdzie jeszcze FA cup i Liga Mistrzów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 stycznia 2011, 18:26 [cytuj]
Pawełku przebiłbym ale Brożków podkradł już Trabzonspor :)
Pawełku przebiłbym ale Brożków podkradł już Trabzonspor :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
2 stycznia 2011, 19:41 [cytuj]
Ja bym powalczyl o Bosingwe. No i Pienaara. Elmandera znam bardzo dobrze, i to zarowno z Boltonu jak i Tuluzy, wcale lepszy od Defoe nie jest, jak dla mnie to bylby transfer ktory nic konkretnego nam by nie dal. Chyba ze sprzedac Pava, i Szwed bylby jego naturalnym nastepca, ale na zaden wyzszy poziom on nas nie wprowadzi.

Tak btw jak Simao moze sie konczyc kontrakt skoro ledwo co przyszedl do Besiktasu?
Ja bym powalczyl o Bosingwe. No i Pienaara. Elmandera znam bardzo dobrze, i to zarowno z Boltonu jak i Tuluzy, wcale lepszy od Defoe nie jest, jak dla mnie to bylby transfer ktory nic konkretnego nam by nie dal. Chyba ze sprzedac Pava, i Szwed bylby jego naturalnym nastepca, ale na zaden wyzszy poziom on nas nie wprowadzi. Tak btw jak Simao moze sie konczyc kontrakt skoro ledwo co przyszedl do Besiktasu?
2 stycznia 2011, 22:36 [cytuj]
David Bentley (na zdjęciu) opuszcza Tottenham Hotspur. Odejście skrzydłowego ma stworzyć miejsce dla Davida Beckhama, coraz bliższego przenosin na White Hart Lane.

Prawdopodobnym kierunkiem transferu Bentley'a będzie Newcastle United. Menadżer "Srok", Alan Pardew nie ukrywa, że zależy mu na pozyskaniu byłego pomocnika Blackburn Rovers. Nie wiadomo jednak, czy transakcja odbędzie się na zasadzie definitywnego wykupienia karty zawodniczej czy półrocznego wypożyczenia z opcją pierwokupu. Tottenham chciałby bowiem odzyskać możliwie najwięcej pieniędzy zainwestowanych w Bentley'a w 2008 roku - wówczas kosztował on 15 milionów funtów.

Zmiana klubu przez Bentley'a ma na celu bezpośrednio poprzedzać trzymiesięczne wypożyczenie Beckhama. Negocjacje z Los Angeles Galaxy i samym zawodnikiem są już na zaawansowanym etapie i ich pomyślne zakończenie może nastąpić już w pierwszych dniach tego tygodnia. W ekipie z północnego Londynu Beckham miałby rywalizować o miejsce na prawej flance z Aaronem Lennonem.

Co raz bliżej... :D
David Bentley (na zdjęciu) opuszcza Tottenham Hotspur. Odejście skrzydłowego ma stworzyć miejsce dla Davida Beckhama, coraz bliższego przenosin na White Hart Lane. Prawdopodobnym kierunkiem transferu Bentley'a będzie Newcastle United. Menadżer "Srok", Alan Pardew nie ukrywa, że zależy mu na pozyskaniu byłego pomocnika Blackburn Rovers. Nie wiadomo jednak, czy transakcja odbędzie się na zasadzie definitywnego wykupienia karty zawodniczej czy półrocznego wypożyczenia z opcją pierwokupu. Tottenham chciałby bowiem odzyskać możliwie najwięcej pieniędzy zainwestowanych w Bentley'a w 2008 roku - wówczas kosztował on 15 milionów funtów. Zmiana klubu przez Bentley'a ma na celu bezpośrednio poprzedzać trzymiesięczne wypożyczenie Beckhama. Negocjacje z Los Angeles Galaxy i samym zawodnikiem są już na zaawansowanym etapie i ich pomyślne zakończenie może nastąpić już w pierwszych dniach tego tygodnia. W ekipie z północnego Londynu Beckham miałby rywalizować o miejsce na prawej flance z Aaronem Lennonem. Co raz bliżej... :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
2 stycznia 2011, 23:04 [cytuj]
Ja tam wielkim zwolennikiem tego transferu nie jestem, Lennon wypada, Becks wchodzi, czy on bedzie w stanie zapewnic wysoki poziom? Mam duzo watpliwosci, wole normalnego transferu, pilkarza ktory podniesie jakosc w drugiej linii, nie na miesiac czy dwa, ale na kilka lat.
Ja tam wielkim zwolennikiem tego transferu nie jestem, Lennon wypada, Becks wchodzi, czy on bedzie w stanie zapewnic wysoki poziom? Mam duzo watpliwosci, wole normalnego transferu, pilkarza ktory podniesie jakosc w drugiej linii, nie na miesiac czy dwa, ale na kilka lat
2 stycznia 2011, 23:37 [cytuj]
Mi to się marzy Hazard z Lille na skrzydło :P
Mi to się marzy Hazard z Lille na skrzydło :P
2 stycznia 2011, 23:43 [cytuj]
Będziesz go jeszcze przeklinać, Konrad, jak analowcy go kupią :P
Największym sukcesem podczas tego okienka będzie pozbycie się kilku graczy możliwie za jak największe pieniądze :D
Będziesz go jeszcze przeklinać, Konrad, jak analowcy go kupią :P Największym sukcesem podczas tego okienka będzie pozbycie się kilku graczy możliwie za jak największe pieniądze :D
3 stycznia 2011, 01:31 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Tyle że Hazard to nie skrzydłowy... to taki typ Taarabtowy jesli chodzi o ustawienie... ciężko byłoby znaleźć mu u nas miejsce, trzeba by się Van der Vaarta pozbyc. Co innego Gervinho - on pogra i na skrzydle i w ataku

No Gervinho to dobry grajek, ale bardziej widzę go w ataku niż na skrzydle, potrafi strzelać bramki. Tylko by musiał zmienić fryzurę, bo nie mógłbym na taką patrzeć co tydzień ;)
No Gervinho to dobry grajek, ale bardziej widzę go w ataku niż na skrzydle, potrafi strzelać bramki. Tylko by musiał zmienić fryzurę, bo nie mógłbym na taką patrzeć co tydzień ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 stycznia 2011, 01:50 [cytuj]
No w sumie macie racje ale znając harrego coś by wymyślił . A Gervinho też dobry zawodnik .
No w sumie macie racje ale znając harrego coś by wymyślił . A Gervinho też dobry zawodnik
3 stycznia 2011, 14:37 [cytuj]
Hulk jak już ktoś wspomniał ma dobre warunki na Pl. Co do Bentleya to chyba lepszym dla niego rozwiązaniem jest Fulham. No chyba, że z Villi odejdzie Young (na przykład do nas) to wtedy zwolni się dla niego miejsce. A Aston Villa jest lepsze od Fulham. Więc jeśli Bentley ma ambicje na grę w pierwszym składzie to na pewno odejdzie. A nie wiecie co z Kranjcarem? Ktoś pisał, że Bayern. Ale tam też pewnie byłby rezerwowym bo jest Bastian, Ribery i Robben.
Hulk jak już ktoś wspomniał ma dobre warunki na Pl. Co do Bentleya to chyba lepszym dla niego rozwiązaniem jest Fulham. No chyba, że z Villi odejdzie Young (na przykład do nas) to wtedy zwolni się dla niego miejsce. A Aston Villa jest lepsze od Fulham. Więc jeśli Bentley ma ambicje na grę w pierwszym składzie to na pewno odejdzie. A nie wiecie co z Kranjcarem? Ktoś pisał, że Bayern. Ale tam też pewnie byłby rezerwowym bo jest Bastian, Ribery i Robben
3 stycznia 2011, 14:47 [cytuj]
Elmander -on w Tuluzie i Boltonie nie pokazał nic co przewyższało by umiejętności Romana i Crouch'a.
Brandao - macie rację pasował by do PL, ale nie lubię oglądać jego gry.
Gervinho - ma nie do końca dobre warunki fizyczne, poza tym nie jestem przekonany do jego gry
Hazard - mamy Van der Vaart'a , Modric'a i Kranjcar'a na jego pozycję. po co blokować chłopakowi karierę?
Pienaar - rywalizował by z Lennonem o miejsce na ławce, bo jest VdV.
Rakitic - w naszym klubie Chorwaci się sprawdzali, więc czemu nie?
Elmander -on w Tuluzie i Boltonie nie pokazał nic co przewyższało by umiejętności Romana i Crouch'a. Brandao - macie rację pasował by do PL, ale nie lubię oglądać jego gry. Gervinho - ma nie do końca dobre warunki fizyczne, poza tym nie jestem przekonany do jego gry Hazard - mamy Van der Vaart'a , Modric'a i Kranjcar'a na jego pozycję. po co blokować chłopakowi karierę? Pienaar - rywalizował by z Lennonem o miejsce na ławce, bo jest VdV. Rakitic - w naszym klubie Chorwaci się sprawdzali, więc czemu nie?
3 stycznia 2011, 14:56 [cytuj]
Lyon zawodzi, a dokładnie jego obrona (nie mam tu na myśli LLorisa). Bastos, Briand Gourcuff i Lopez grają równo.Makoun faktycznie ostatnio zawodzi poza tym nie darze wielką sympatią tego zawodnika. No i w Lyonie jest rezerwowym. Od Chimbondy lepszy jest Corluka. Barrios jest kuszony przez "większe" marki niż Tottenham (min. Real) więc wątpię by do nas przyszedł.
Lyon zawodzi, a dokładnie jego obrona (nie mam tu na myśli LLorisa). Bastos, Briand Gourcuff i Lopez grają równo.Makoun faktycznie ostatnio zawodzi poza tym nie darze wielką sympatią tego zawodnika. No i w Lyonie jest rezerwowym. Od Chimbondy lepszy jest Corluka. Barrios jest kuszony przez "większe" marki niż Tottenham (min. Real) więc wątpię by do nas przyszedł
3 stycznia 2011, 14:57 [cytuj]
Minio, twoje argumenty są powalające. Nie, bo nie lubię oglądać jego gry, bo nie jestem przekonany, ale tak, bo inny Chorwat się sprawdził :P czyli z kategorii 'argumentów nie do odrzucenia' ;)
Minio, twoje argumenty są powalające. Nie, bo nie lubię oglądać jego gry, bo nie jestem przekonany, ale tak, bo inny Chorwat się sprawdził :P czyli z kategorii 'argumentów nie do odrzucenia' ;)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
3 stycznia 2011, 14:58 [cytuj]
Hulk raczej nie jest w naszym zasięgu finansowym , Fc Porto za dużo zażyczyło by sobie za niego. Ale oczywiście gdyby było nas na niego stać to jestem jak najbardziej za. Nie dość że gość jest mocny fizycznie to jeszcze do tego ma znakomitą technike. :D
Hulk raczej nie jest w naszym zasięgu finansowym , Fc Porto za dużo zażyczyło by sobie za niego. Ale oczywiście gdyby było nas na niego stać to jestem jak najbardziej za. Nie dość że gość jest mocny fizycznie to jeszcze do tego ma znakomitą technike. :D
3 stycznia 2011, 15:03 [cytuj]
Young...On by nam się przydał jest genialny. Co do Bartona. Jakoś go nie kojarzę. City może brać Bale za Adebayora, Silvę i De Jonga no i z 20-30 mln euro. Carolla nie chcę. Newcastle będzie za niego dużo chciało, więc nie ma sensu.
Young...On by nam się przydał jest genialny. Co do Bartona. Jakoś go nie kojarzę. City może brać Bale za Adebayora, Silvę i De Jonga no i z 20-30 mln euro. Carolla nie chcę. Newcastle będzie za niego dużo chciało, więc nie ma sensu
3 stycznia 2011, 15:06 [cytuj]
I szybkosc, czyli wszystko, czego nam potrzeba. Nie sadze tez, zeby byl poza naszym zasiegiem. Swojego czasu bylo o nim glosno, jak Porto gralo z MUlami w LM i wtedy wszyscy sie nim zachwycali. Mysle, ze wtedy byl poza naszym zasiegiem z dwoch powodow. Inni mogli dac wiecej i my moglismy dac mniej, a obecnie (biorac pod uwage, ze jesli City kupi Dzeko, to nie beda potrzebowac napastnika) mysle, ze nas na niego stac, chociaz 5 mln kosztowac na pewno nie bedzie. Wg mnie wszystko ponizej 20 jest do zaakceptowania, tym bardziej zwazajac na to, ile wydawalismy na Bent'ow, Bentley'ow i Pavlyuchenki.
I szybkosc, czyli wszystko, czego nam potrzeba. Nie sadze tez, zeby byl poza naszym zasiegiem. Swojego czasu bylo o nim glosno, jak Porto gralo z MUlami w LM i wtedy wszyscy sie nim zachwycali. Mysle, ze wtedy byl poza naszym zasiegiem z dwoch powodow. Inni mogli dac wiecej i my moglismy dac mniej, a obecnie (biorac pod uwage, ze jesli City kupi Dzeko, to nie beda potrzebowac napastnika) mysle, ze nas na niego stac, chociaz 5 mln kosztowac na pewno nie bedzie. Wg mnie wszystko ponizej 20 jest do zaakceptowania, tym bardziej zwazajac na to, ile wydawalismy na Bent'ow, Bentley'ow i Pavlyuchenki
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 106 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się