Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
3 stycznia 2011, 16:37 [cytuj]
Minio Silva czy de jong są bardziej cenieni niż bale dlatego jeśli city zgodziłoby się na zamiane bale-silva w co naprawde wątpię to bez żadnej dopłaty.
Minio Silva czy de jong są bardziej cenieni niż bale dlatego jeśli city zgodziłoby się na zamiane bale-silva w co naprawde wątpię to bez żadnej dopłaty
3 stycznia 2011, 17:13 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
I szybkosc, czyli wszystko, czego nam potrzeba. Nie sadze tez, zeby byl poza naszym zasiegiem. Swojego czasu bylo o nim glosno, jak Porto gralo z MUlami w LM i wtedy wszyscy sie nim zachwycali. Mysle, ze wtedy byl poza naszym zasiegiem z dwoch powodow. Inni mogli dac wiecej i my moglismy dac mniej, a obecnie (biorac pod uwage, ze jesli City kupi Dzeko, to nie beda potrzebowac napastnika) mysle, ze nas na niego stac, chociaz 5 mln kosztowac na pewno nie bedzie. Wg mnie wszystko ponizej 20 jest do zaakceptowania, tym bardziej zwazajac na to, ile wydawalismy na Bent'ow, Bentley'ow i Pavlyuchenki

Jak dawalismy 20 mln na Benta czy Bentleya to czolgalismy sie po dnie tabeli, obecnie gramy w lidze mistrzow i sie licza z nami w Europie, wiec dlaczego mamy nie wydac na klasowego pilkarza ponad 20 mln? Oczywiscie z kontynentu.

Ns pilkarzy ktorzy na kontynencie udowodnili swoja klase warto wydac duze pieniadze, za przyklad niech sluza Modric czy Berbatov, dlatego mowie TAK dla Hulka, Dzeko czy Gervinho. Jest tez taki ktos jak Pavluczenko, ale on od poczatku mi sie nie podobal, wiec nie dziwie sie ze sie nie sprawdzil na WHL.:D
Jak dawalismy 20 mln na Benta czy Bentleya to czolgalismy sie po dnie tabeli, obecnie gramy w lidze mistrzow i sie licza z nami w Europie, wiec dlaczego mamy nie wydac na klasowego pilkarza ponad 20 mln? Oczywiscie z kontynentu. Ns pilkarzy ktorzy na kontynencie udowodnili swoja klase warto wydac duze pieniadze, za przyklad niech sluza Modric czy Berbatov, dlatego mowie TAK dla Hulka, Dzeko czy Gervinho. Jest tez taki ktos jak Pavluczenko, ale on od poczatku mi sie nie podobal, wiec nie dziwie sie ze sie nie sprawdzil na WHL.:D
3 stycznia 2011, 17:14 [cytuj]
Raku, spokojnie. Kolega Minio konczy niedlugo 14 lat, wiec ze swiata gier jeszcze troche nie wyjdzie. Za pare lat sie wyrobi :)
Raku, spokojnie. Kolega Minio konczy niedlugo 14 lat, wiec ze swiata gier jeszcze troche nie wyjdzie. Za pare lat sie wyrobi :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
3 stycznia 2011, 17:29 [cytuj]
Ja skończyłem 15 i znam sie troche na tych klockach
Ja skończyłem 15 i znam sie troche na tych klockach
3 stycznia 2011, 18:17 [cytuj]
Ja jak miałem 14 to w pierwszym sezonie w FM ze Spurs zdobyłem mistrzostwo więc jak ktoś się tu zna to ja. Więc uważam że Hulka nie kupimy bo Levy zawsze daje na transfery mniej niż 10mln
:P:P:P
Ja jak miałem 14 to w pierwszym sezonie w FM ze Spurs zdobyłem mistrzostwo więc jak ktoś się tu zna to ja. Więc uważam że Hulka nie kupimy bo Levy zawsze daje na transfery mniej niż 10mln :P:P:P
3 stycznia 2011, 18:21 [cytuj]
ja chciałem dżeko ale to jest juz mało prawdopodobne potem gervinho i mysle ze trzeba walczyc bo jego wartość raczej nie powinna przekroczyć 20mln trzeba wzmocnić atak
ja chciałem dżeko ale to jest juz mało prawdopodobne potem gervinho i mysle ze trzeba walczyc bo jego wartość raczej nie powinna przekroczyć 20mln trzeba wzmocnić atak
3 stycznia 2011, 18:51 [cytuj]
a mi od niedawna zaczął się marzyć Leighton Baines z Evertonu, nigdy nie byłem przekonany do Assou-Ekotto, chociaż wiem, jak to już u nas jest, że nigdy nikogo nie można przkreślać.
a mi od niedawna zaczął się marzyć Leighton Baines z Evertonu, nigdy nie byłem przekonany do Assou-Ekotto, chociaż wiem, jak to już u nas jest, że nigdy nikogo nie można przkreślać
3 stycznia 2011, 19:03 [cytuj]
BAE ostatnio jest w świetnej formie , nie wiem co niektórzy chcą od niego ...
BAE ostatnio jest w świetnej formie , nie wiem co niektórzy chcą od niego
3 stycznia 2011, 19:04 [cytuj]
Ja bym kupił A.Young jeżeli sie nie uda do Pienaar(kończy sie kontrakt )to do pomocy. Do obrany Taiwo (kończy sie kontrakt )
do ataku hulk za dragi Elmander pewnie jak nie bd chcieli podpisać kontraktu to do 5 mil powinniśmy go kupić :D
Ja bym kupił A.Young jeżeli sie nie uda do Pienaar(kończy sie kontrakt )to do pomocy. Do obrany Taiwo (kończy sie kontrakt ) do ataku hulk za dragi Elmander pewnie jak nie bd chcieli podpisać kontraktu to do 5 mil powinniśmy go kupić :D
3 stycznia 2011, 19:29 [cytuj]
hoho Iversen w C. Palace
hoho Iversen w C. Palace
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 stycznia 2011, 19:35 [cytuj]
Sajmon powiedział/a:
hoho Iversen w C. Palace

Już zdążył gola strzelić :)
Już zdążył gola strzelić :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 stycznia 2011, 22:44 [cytuj]
Podobno Harry był dzisiaj na El Madrigal na meczu Villarreal - Almeria, aby pooglądać Rossiego, chociaż mówi się też o Pablo Piattim z Almerii ;)
Podobno Harry był dzisiaj na El Madrigal na meczu Villarreal - Almeria, aby pooglądać Rossiego, chociaż mówi się też o Pablo Piattim z Almerii ;)
3 stycznia 2011, 23:10 [cytuj]
Piatti obiecujący ale on chyba na pozycji Rafaela nie?:)

Cóż... Cassano w Milanie
Piatti obiecujący ale on chyba na pozycji Rafaela nie?:) Cóż... Cassano w Milanie
.upadamy na dno by odbić się od niego.
3 stycznia 2011, 23:15 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Piatti obiecujący ale on chyba na pozycji Rafaela nie?:)

Lewoskrzydłowy.
Lewoskrzydłowy
4 stycznia 2011, 00:11 [cytuj]
http://www.spurscast.com/2011/01/harry-eyeing-up-rossi.html
wow, ale mnie Zooldander zaskoczyłeś tym niusem :)(a bardziej Harry,że się tam wybrał)

Jeśli kwota podana w tym artykule okazałaby się prawdziwa (jak i samo przejście Rossiego) to zawyłbym z radości :ok:
Kiedy Rossi strzelał nam hat-tricka w sparingu przed tym sezonem, to przez chwilę pojawiła się myśl, że może miałoby to sens...:mysli:
http://www.spurscast.com/2011/01/harry-eyeing-up-rossi.html wow, ale mnie Zooldander zaskoczyłeś tym niusem :)(a bardziej Harry,że się tam wybrał) Jeśli kwota podana w tym artykule okazałaby się prawdziwa (jak i samo przejście Rossiego) to zawyłbym z radości :ok: Kiedy Rossi strzelał nam hat-tricka w sparingu przed tym sezonem, to przez chwilę pojawiła się myśl, że może miałoby to sens...:mysli:
4 stycznia 2011, 01:08 [cytuj]
Byloby wrecz zajebiscie
Byloby wrecz zajebiscie
4 stycznia 2011, 07:17 [cytuj]
kolejny lewy? no nie wiem
kolejny lewy? no nie wiem
.upadamy na dno by odbić się od niego.
4 stycznia 2011, 09:59 [cytuj]
A ja ciągle obstawiam Pienaara. To byłby kapitalny zmiennik dla Lennonka i bale'a. Cena nie będzie wysoka bo w czerwco ma koniec kontraktu
A ja ciągle obstawiam Pienaara. To byłby kapitalny zmiennik dla Lennonka i bale'a. Cena nie będzie wysoka bo w czerwco ma koniec kontraktu
4 stycznia 2011, 11:01 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8900890,Suarez_priorytetem_Tottenhamu__Beckham___tylko_ewentualnoscia.html Ja jestem na tak 17 baniek to chyba nie za dużo
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8900890,Suarez_priorytetem_Tottenhamu__Beckham___tylko_ewentualnoscia.html Ja jestem na tak 17 baniek to chyba nie za dużo
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 97 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się