Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Zimowe okienko
4 stycznia 2011, 11:46 [cytuj]
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8900890,Suarez_priorytetem_Tottenhamu__Beckham___tylko_ewentualnoscia.html

to chciałem przeczytać!
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,8900890,Suarez_priorytetem_Tottenhamu__Beckham___tylko_ewentualnoscia.html to chciałem przeczytać!
4 stycznia 2011, 12:30 [cytuj]
Jak przyjdzie ten chomik, i to jeszcze za taką kasę to się chyba zastrzelę... Nawet w LM by nie mógł grać. Rossi to fajna opcja, ale kontuzjowany jest Nilmar, nie wiem czy nam go sprzedadzą.
Jak przyjdzie ten chomik, i to jeszcze za taką kasę to się chyba zastrzelę... Nawet w LM by nie mógł grać. Rossi to fajna opcja, ale kontuzjowany jest Nilmar, nie wiem czy nam go sprzedadzą
4 stycznia 2011, 13:27 [cytuj]
ostatnio to on nie gra bo dostał bana za gryzienie kolegów z boiska, ale przed tym incydentem w barwach Ajaxu prezentował się całkiem zacnie, trudno, żeby co sezon strzelał 50 bramek i notował 84 asysty ... ja bynajmniej nie zauważyłem u niego jakieś "anty-ajaxowej postawy" ...
ostatnio to on nie gra bo dostał bana za gryzienie kolegów z boiska, ale przed tym incydentem w barwach Ajaxu prezentował się całkiem zacnie, trudno, żeby co sezon strzelał 50 bramek i notował 84 asysty ... ja bynajmniej nie zauważyłem u niego jakieś "anty-ajaxowej postawy"
4 stycznia 2011, 14:45 [cytuj]
Nie chce mi się kopiować tekstu. W skrócie: Luca Toni :blee:
Nie chce mi się kopiować tekstu. W skrócie: Luca Toni :blee:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 stycznia 2011, 16:40 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Ja bym kupił A.Young jeżeli sie nie uda do Pienaar(kończy sie kontrakt )to do pomocy. Do obrany Taiwo (kończy sie kontrakt )
do ataku hulk za dragi Elmander pewnie jak nie bd chcieli podpisać kontraktu to do 5 mil powinniśmy go kupić :D

Jakby co to finansowo stoimy niezle i jestesmy w stanie zaplacic za niego pieniedzmi, po co od razu bawic sie w dealerke :)

Czesc transferu zwrocilaby sie marketingowo - do sprzedazy moznaby wprowadzic maskotke Hulka (tego zielonego) w koszulce Tottenhamu :D
Jakby co to finansowo stoimy niezle i jestesmy w stanie zaplacic za niego pieniedzmi, po co od razu bawic sie w dealerke :) Czesc transferu zwrocilaby sie marketingowo - do sprzedazy moznaby wprowadzic maskotke Hulka (tego zielonego) w koszulce Tottenhamu :D
4 stycznia 2011, 19:01 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
być może. Nie oglądam ligi holenderskiej, więc nie wiem. Cytuję jedynie to co wiele osób o nim ostatnio mówi. Być może niesłusznie ( jak o Elmanderze u nas że drewno :boisie: )

Gdyby mu się odechciało to olałby sprawę zamiast próbować odgryźć łeb Bakkalowi.
Gdyby mu się odechciało to olałby sprawę zamiast próbować odgryźć łeb Bakkalowi
4 stycznia 2011, 20:45 [cytuj]
benio997 powiedział/a:
Ja bym kupił A.Young jeżeli sie nie uda do Pienaar(kończy sie kontrakt )to do pomocy. Do obrany Taiwo (kończy sie kontrakt )
do ataku hulk za dragi Elmander pewnie jak nie bd chcieli podpisać kontraktu to do 5 mil powinniśmy go kupić :D
Wojtas powiedział/a:
a mi od niedawna zaczął się marzyć Leighton Baines z Evertonu, nigdy nie byłem przekonany do Assou-Ekotto, chociaż wiem, jak to już u nas jest, że nigdy nikogo nie można przkreślać
WojtasSuprs powiedział/a:
ja chciałem dżeko ale to jest juz mało prawdopodobne potem gervinho i mysle ze trzeba walczyc bo jego wartość raczej nie powinna przekroczyć 20mln trzeba wzmocnić atak

Atak sezonowcow !:D
[quote=Wojtas]a mi od niedawna zaczął się marzyć Leighton Baines z Evertonu, nigdy nie byłem przekonany do Assou-Ekotto, chociaż wiem, jak to już u nas jest, że nigdy nikogo nie można przkreślać
4 stycznia 2011, 20:48 [cytuj]
Pawel, skoro gryzie to znaczy ze mu zalezy, ja jestem na tak.
Pawel, skoro gryzie to znaczy ze mu zalezy, ja jestem na tak
4 stycznia 2011, 20:52 [cytuj]
Poza tym gryzienie jest oryginalniejsze niż atak a'la zidane. Dla mnie Suarez to pewne ryzyko ale jestem za.

Pojawiły się pogłoski że Bale przejdzie latem do klubu Serie A tzn. Juve, Inter, AC Milan
Poza tym gryzienie jest oryginalniejsze niż atak a'la zidane. Dla mnie Suarez to pewne ryzyko ale jestem za. Pojawiły się pogłoski że Bale przejdzie latem do klubu Serie A tzn. Juve, Inter, AC Milan
4 stycznia 2011, 21:07 [cytuj]
Też tak gdzieś czytałem, również Mourinho go chce z tym, że on chce go już w styczniu. Miejmy nadzieję, że nie odejdzie :)
O, tutaj http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/transfery/2010/bale-do-hiszpanii-lub._sto2605798/story.shtml
Też tak gdzieś czytałem, również Mourinho go chce z tym, że on chce go już w styczniu. Miejmy nadzieję, że nie odejdzie :) O, tutaj: http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/transfery/2010/bale-do-hiszpanii-lub._sto2605798/story.shtml
4 stycznia 2011, 21:47 [cytuj]
Ale po co ktoś typu Bale miałby chcieć iść do Serie A? Co on by tam robił? Można tam mieszkać, można jeździć na wakacje, ale nie grać w piłkę.
Ale po co ktoś typu Bale miałby chcieć iść do Serie A? Co on by tam robił? Można tam mieszkać, można jeździć na wakacje, ale nie grać w piłkę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 stycznia 2011, 22:58 [cytuj]
Poza tym w obecnym stanie i formie jesteśmy drużyną po prostu lepszą niż Juventus i tyle w temacie, abstrahując od wszystkiego innego :) Aapa, idealnie trafiony komentarz.
Poza tym w obecnym stanie i formie jesteśmy drużyną po prostu lepszą niż Juventus i tyle w temacie, abstrahując od wszystkiego innego :) Aapa, idealnie trafiony komentarz
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
5 stycznia 2011, 07:41 [cytuj]
Dżeko oficjalnie zawodnikiem Manchesteru City. Wolfsburg wiedział, że straci Dżeka już w tym oknie transferowym. Piłkarza natomiast denerwowało niezdecydowanie Juve, a duże zarobki w Anglii no i prestiż ligi go zachęciły. cena to ok. 30 mln. Tak sobie pomyślałem, że skoro Man City i Juventus się o niego starały to czemu nasz Lech nie mógł. :D Był w tej samej grupie i zakończył ją lepiej niż wspomniany Juventus.
Dżeko oficjalnie zawodnikiem Manchesteru City. Wolfsburg wiedział, że straci Dżeka już w tym oknie transferowym. Piłkarza natomiast denerwowało niezdecydowanie Juve, a duże zarobki w Anglii no i prestiż ligi go zachęciły. cena to ok. 30 mln. Tak sobie pomyślałem, że skoro Man City i Juventus się o niego starały to czemu nasz Lech nie mógł. :D Był w tej samej grupie i zakończył ją lepiej niż wspomniany Juventus
5 stycznia 2011, 10:20 [cytuj]
Za Dzeko zapłacili aż 27 mln funtów. Apropo Harry się interesuje jakimś 17 latkiem Alex Oxlade-Chamberlain. Dzisiaj też wyczytałem, że coraz bardziej interesuje go również Pienaar i Carroll.
Za Dzeko zapłacili aż 27 mln funtów. Apropo Harry się interesuje jakimś 17 latkiem Alex Oxlade-Chamberlain. Dzisiaj też wyczytałem, że coraz bardziej interesuje go również Pienaar i Carroll
5 stycznia 2011, 11:40 [cytuj]
Kilka plotek ze Sky Sport News! Villa jest zainteresowana naszym Kyle Walkerem. Chce kusić nasze cudowne dziecko mozliwością regularnej gry w Premier League. Birmingham City rozpoczeło rozmowy w sprawie Robbiego Keane, ponoć to nie jedyny klub zainteresowany. Agent Bale powiedział że Walijczykiem interesuję sie trzy włoskie kluby ( a kto się nim ostatnio nie intersuje!?), ale w styczniu tylko Real Madryt stać na transfer Garetha.
Kilka plotek ze Sky Sport News! Villa jest zainteresowana naszym Kyle Walkerem. Chce kusić nasze cudowne dziecko mozliwością regularnej gry w Premier League. Birmingham City rozpoczeło rozmowy w sprawie Robbiego Keane, ponoć to nie jedyny klub zainteresowany. Agent Bale powiedział że Walijczykiem interesuję sie trzy włoskie kluby ( a kto się nim ostatnio nie intersuje!?), ale w styczniu tylko Real Madryt stać na transfer Garetha
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się