Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
9 maja 2011, 09:21 [cytuj]
Trochę szkoda jednak by było. To, że pasują do MU to w sumie duży problem, strasznie na nas żerują ostatnimi czasy.
Trochę szkoda jednak by było. To, że pasują do MU to w sumie duży problem, strasznie na nas żerują ostatnimi czasy
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 maja 2011, 14:38 [cytuj]
Problem by był. Gdy wszyscy się zmobilizują to nikt nie odejdzie z znaczących piłkarzy a być może dojdzie 1-2 gwiazdy.
Problem by był. Gdy wszyscy się zmobilizują to nikt nie odejdzie z znaczących piłkarzy a być może dojdzie 1-2 gwiazdy
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
9 maja 2011, 15:13 [cytuj]
http://tribalfootball.com/articles/tottenham-boss-redknapp-loses-confidence-van-der-vaart-offers-considered-1621201?
http://tribalfootball.com/articles/tottenham-boss-redknapp-loses-confidence-van-der-vaart-offers-considered-1621201?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 maja 2011, 15:41 [cytuj]
Ja myślę, że prędzej odejdzie Bale i Modric niż VdV. Oni są młodzi, przed nimi cała kariera i już są za dobrymi piłkarzami na nasz klub. Jeśli polityka transferowa byłaby lepsza i do klubu ściągani by byli lepsi zawodnicy z którymi mogli byśmy walczyć o podium Premier League, to ci dwaj by zostali. Jednak, jeśli trzyma się takich Pavów, Gomesów, Bassongów i innych zawodników pokroju wymienionych, a ściąga zawodników na ilość nie na jakość, to ja bym się nie zdziwił jeśli po sezonie by odeszli. VdV to co innego. On jest u nas generałem i po Bale przez wielu uważany za najważniejszego i najlepszego zawodnika Tottenhamu. W Realu ledwo łapał się na ławcę. Myślę, że nasz klub jest dla niego idealny. Co do zawodników, których chciałbym zobaczyć u nas latem to Messi ( jak wspomniał Zoolander :rotfl:), Falcao i jakiś bramkarz np. Ochoa (szkoda że się nim nie interesujemy :blee:). Może do tego dodałbym jakiegoś prawego obrońcę (choć wraca Walker) i stopera dla Dawsona. W każdym razie w lecie priorytetem jest napastnik. Co najmniej jeden.
Ja myślę, że prędzej odejdzie Bale i Modric niż VdV. Oni są młodzi, przed nimi cała kariera i już są za dobrymi piłkarzami na nasz klub. Jeśli polityka transferowa byłaby lepsza i do klubu ściągani by byli lepsi zawodnicy z którymi mogli byśmy walczyć o podium Premier League, to ci dwaj by zostali. Jednak, jeśli trzyma się takich Pavów, Gomesów, Bassongów i innych zawodników pokroju wymienionych, a ściąga zawodników na ilość nie na jakość, to ja bym się nie zdziwił jeśli po sezonie by odeszli. VdV to co innego. On jest u nas generałem i po Bale przez wielu uważany za najważniejszego i najlepszego zawodnika Tottenhamu. W Realu ledwo łapał się na ławcę. Myślę, że nasz klub jest dla niego idealny. Co do zawodników, których chciałbym zobaczyć u nas latem to Messi ( jak wspomniał Zoolander :rotfl:), Falcao i jakiś bramkarz np. Ochoa (szkoda że się nim nie interesujemy :blee:). Może do tego dodałbym jakiegoś prawego obrońcę (choć wraca Walker) i stopera dla Dawsona. W każdym razie w lecie priorytetem jest napastnik. Co najmniej jeden
9 maja 2011, 16:20 [cytuj]
raku, chciałem właśnie pisac coś podobnego do Twojej wypowiedzi, pięknie trafiłeś w sedno!
raku, chciałem właśnie pisac coś podobnego do Twojej wypowiedzi, pięknie trafiłeś w sedno!
9 maja 2011, 17:12 [cytuj]
Minio12, sprawdz najpierw statystyki zanim zabierzesz sie za okreslanie roli jaka spelnial w Realu VdV. A jedynym pilkarzem godnym gry w klubie lepszym od Tottenhamu jest Luka. Bale zgasl rownie szybko jak zablysnal.
Minio12, sprawdz najpierw statystyki zanim zabierzesz sie za okreslanie roli jaka spelnial w Realu VdV. A jedynym pilkarzem godnym gry w klubie lepszym od Tottenhamu jest Luka. Bale zgasl rownie szybko jak zablysnal
9 maja 2011, 20:57 [cytuj]
A tego gracza to już chyba definitywnie straciliśmy-dobry na Primera, ale nie na Premiership, a szkoda, bo gole ładne umie strzelać:

http://www.soccerrumours.com/2011/05/video-doblete-de-giovani-dos-santos-hercules-vs-racing-de-santander-070511-la-liga/
A tego gracza to już chyba definitywnie straciliśmy-dobry na Primera, ale nie na Premiership, a szkoda, bo gole ładne umie strzelać: http://www.soccerrumours.com/2011/05/video-doblete-de-giovani-dos-santos-hercules-vs-racing-de-santander-070511-la-liga/
9 maja 2011, 22:03 [cytuj]
Moim zdaniem jesli bedziemy chcieli zatrzymac Modrica to powinnismy sciagnac jakiegos rozgrywajacego bo VdV nie jest w najlepszej formie a Sandro jest bardziej defensywny...
Co do Gio to Redknapp juz ma o nim opinie i lepiej by bylo jakby poszedl bo sie troche zepsuje jak ma na lawce siedziec...
Moim zdaniem jesli bedziemy chcieli zatrzymac Modrica to powinnismy sciagnac jakiegos rozgrywajacego bo VdV nie jest w najlepszej formie a Sandro jest bardziej defensywny... Co do Gio to Redknapp juz ma o nim opinie i lepiej by bylo jakby poszedl bo sie troche zepsuje jak ma na lawce siedziec
10 maja 2011, 14:54 [cytuj]
To mi powiedz moshino jaką rolę w środku pomocy pełni Modrić jeśli nie rolę rozgrywającego?
To mi powiedz moshino jaką rolę w środku pomocy pełni Modrić jeśli nie rolę rozgrywającego?
10 maja 2011, 14:57 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/05/10/2479542/tottenham-consider-move-for-maarten-stekelenburg-or-shay
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/05/10/2479542/tottenham-consider-move-for-maarten-stekelenburg-or-shay
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 maja 2011, 15:00 [cytuj]
Rozgrywajacego ale 1 nie wystarczy Modirc lapie kontujze i co?
Rozgrywajacego ale 1 nie wystarczy Modirc lapie kontujze i co?
10 maja 2011, 15:37 [cytuj]
Hehe jak z Harleyem. Kupując go od razu najlepiej kupić dwa. Drugi na części zamienne.
Hehe jak z Harleyem. Kupując go od razu najlepiej kupić dwa. Drugi na części zamienne
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 maja 2011, 15:43 [cytuj]
Z tych rozgrywających co mamy to ilu tak naprawde porządnie gra? Lepiej sprzedać 2-3 i kupić kogoś na bramke
Z tych rozgrywających co mamy to ilu tak naprawde porządnie gra? Lepiej sprzedać 2-3 i kupić kogoś na bramke
10 maja 2011, 19:59 [cytuj]
na bramkę z pewnością najlepszy byłby bramkarz . Wariant z napastnikiem na bramce chyba Harry już wykluczył .:tak::tak:
na bramkę z pewnością najlepszy byłby bramkarz . Wariant z napastnikiem na bramce chyba Harry już wykluczył .:tak::tak:
10 maja 2011, 20:34 [cytuj]
Jaroszy nie oto mi chodziło, doszedłem jednak do wniosku że ty i inni wiecie co chciałem napisać;)
Jaroszy nie oto mi chodziło, doszedłem jednak do wniosku że ty i inni wiecie co chciałem napisać;)
11 maja 2011, 21:27 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6927484,00.html?
Bardzo chciał bym tego gościa u nas ale to mało prawdopodobne. Chociaż jak popatrzymy na napastników Chelsea i naszych to jasne jest że więcej szans na grę dostawał by u nas. Może to będzie argument. Ale nawet jeśli jakimś cudem do nas przejdzie to Harry go pewnie wypożyczy do Championship żeby nabrał doświadczenia...
http://www.skysports.com/story/0,19528,11670_6927484,00.html? Bardzo chciał bym tego gościa u nas ale to mało prawdopodobne. Chociaż jak popatrzymy na napastników Chelsea i naszych to jasne jest że więcej szans na grę dostawał by u nas. Może to będzie argument. Ale nawet jeśli jakimś cudem do nas przejdzie to Harry go pewnie wypożyczy do Championship żeby nabrał doświadczenia
11 maja 2011, 23:36 [cytuj]
A on pilke przjac umie? Bo nie wyglada, dzieciak nam CL nie da. Najlepiej w swoim krotkim zyciu Lukaku gral wtedy gdy najmniej sie o nim mowilo, a nigdzie indziej nie spotka sie z taka presja jaka jest w Anglii.
A on pilke przjac umie? Bo nie wyglada, dzieciak nam CL nie da. Najlepiej w swoim krotkim zyciu Lukaku gral wtedy gdy najmniej sie o nim mowilo, a nigdzie indziej nie spotka sie z taka presja jaka jest w Anglii
|<  <<  <  10  11  12  13  14    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się