Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
12 maja 2011, 00:12 [cytuj]
Bo większość woli Sandro od Hudda? :P
Bo większość woli Sandro od Hudda? :P
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
12 maja 2011, 08:30 [cytuj]
raku,a wiadomo już z kim zagramy w pierwszym meczu Carling Cup? :)
raku,a wiadomo już z kim zagramy w pierwszym meczu Carling Cup? :)
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 maja 2011, 13:46 [cytuj]
chyba każdy wie że Hudd jest lepszy od Sandro. Nie grał źle, ale presja ze składem po powrocie do formy Huddlestona sprawi że Sandro będzie grał coraz gorzej
chyba każdy wie że Hudd jest lepszy od Sandro. Nie grał źle, ale presja ze składem po powrocie do formy Huddlestona sprawi że Sandro będzie grał coraz gorzej
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
12 maja 2011, 13:54 [cytuj]
Clive Allen był na ostatnim meczu FC Lorient :)

A poza tym:

http://www.caughtoffside.com/2011/05/12/tottenham-to-offload-11-in-mass-white-hart-lane-clear-out/?
Clive Allen był na ostatnim meczu FC Lorient :) A poza tym: http://www.caughtoffside.com/2011/05/12/tottenham-to-offload-11-in-mass-white-hart-lane-clear-out/?
12 maja 2011, 14:01 [cytuj]
Pavluchenko gra w Tottenhamie i przyjąć nie potrafi. Ten ma 17 lat. Może się nauczy ;p
Pavluchenko gra w Tottenhamie i przyjąć nie potrafi. Ten ma 17 lat. Może się nauczy ;p
12 maja 2011, 15:04 [cytuj]
To zainteresowanie Gameiro dobra inforamcja nie jest. Doceniam jego osiagi, ale on od naszych napastnikow jesli jest lepszy to niewiele, a juz na pewno nigdy nie osiagnie poziomu Rooneyow i Drogbow. Osvaldo to juz lepszy pomysl, tyle ze to straszny egoista.
To zainteresowanie Gameiro dobra inforamcja nie jest. Doceniam jego osiagi, ale on od naszych napastnikow jesli jest lepszy to niewiele, a juz na pewno nigdy nie osiagnie poziomu Rooneyow i Drogbow. Osvaldo to juz lepszy pomysl, tyle ze to straszny egoista
12 maja 2011, 15:13 [cytuj]
Lepszy Gameiro który coś zrobi więcej oprócz miliona strzałów na mecz i jednego w bramke
Lepszy Gameiro który coś zrobi więcej oprócz miliona strzałów na mecz i jednego w bramke
12 maja 2011, 15:35 [cytuj]
Mnie nie przekonuje ani Gameiro, ani tym bardziej Osvaldo. Chcę prawdziwego napastnika. Nawet jeśli będzie trzeba sypnąć 40 mln albo więcej. Ale jak nie chciało się grać z Wigan albo innym Blackpool, to mogą być problemy z wydaniem takiej sumy i samym zainteresowaniem piłkarza przyjściem do nas.

Gameiro na pewno będzie bił na głowę Defoe i Pava, ponieważ będzie mu się chciało. Defoe i Pav wyjdą z Harrym na piwo i miejsce w składzie gwarantowane, więc po co biegać?
Mnie nie przekonuje ani Gameiro, ani tym bardziej Osvaldo. Chcę prawdziwego napastnika. Nawet jeśli będzie trzeba sypnąć 40 mln albo więcej. Ale jak nie chciało się grać z Wigan albo innym Blackpool, to mogą być problemy z wydaniem takiej sumy i samym zainteresowaniem piłkarza przyjściem do nas. Gameiro na pewno będzie bił na głowę Defoe i Pava, ponieważ będzie mu się chciało. Defoe i Pav wyjdą z Harrym na piwo i miejsce w składzie gwarantowane, więc po co biegać?
12 maja 2011, 19:33 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6928934,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6928934,00.html
12 maja 2011, 19:49 [cytuj]
Nie chce widzieć Adebayora w koszulce Tottenhamu. Wrrr
12 maja 2011, 20:00 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
To zainteresowanie Gameiro dobra inforamcja nie jest. Doceniam jego osiagi, ale on od naszych napastnikow jesli jest lepszy to niewiele, a juz na pewno nigdy nie osiagnie poziomu Rooneyow i Drogbow. Osvaldo to juz lepszy pomysl, tyle ze to straszny egoista

Przy czym Gameiro dopiero wszedł w najlepszy dla piłkarza wiek, a nasze napadziory jakby w sile wieku już są. A Kevin się rozwija, co sezon im więcej meczy tym więcej goli. Nie wiem więc skąd ta pewność co do jego przyszłości.
Przy czym Gameiro dopiero wszedł w najlepszy dla piłkarza wiek, a nasze napadziory jakby w sile wieku już są. A Kevin się rozwija, co sezon im więcej meczy tym więcej goli. Nie wiem więc skąd ta pewność co do jego przyszłości
13 maja 2011, 00:16 [cytuj]
Arcz69 powiedział/a:

Jego gra to jedno, ale poruszył bardzo poważny problem w związku z tym rasizmem. Tacy nasi kibice są "zajebiści", że prześmiewają antysemickie teksty, a sami śpiewają o tym, że stary Adebayora mył słonie. Albo Wengera wyzywają od pedofili Zawsze mnie to fascynowało i raczej nie przekonają mnie odpowiedzi, że to kwestia dualizmu ich natury...
Jego gra to jedno, ale poruszył bardzo poważny problem w związku z tym rasizmem. Tacy nasi kibice są "zajebiści", że prześmiewają antysemickie teksty, a sami śpiewają o tym, że stary Adebayora mył słonie. Albo Wengera wyzywają od pedofili Zawsze mnie to fascynowało i raczej nie przekonają mnie odpowiedzi, że to kwestia dualizmu ich natury
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
13 maja 2011, 11:30 [cytuj]
Ginola ja nie mam nic do tego że jest czarny , do tego czy mył czy nie mył słoni . Dla mnie jest po prostu slaby i będzie kolejnym niewypałem . A kojarzy mi się głównie z akcją jak strzelił pierwszą bramke dla City i biegł przez całe boisko by móc cieszyć się przy kibicach arsenalu :)
Ginola ja nie mam nic do tego że jest czarny , do tego czy mył czy nie mył słoni . Dla mnie jest po prostu slaby i będzie kolejnym niewypałem . A kojarzy mi się głównie z akcją jak strzelił pierwszą bramke dla City i biegł przez całe boisko by móc cieszyć się przy kibicach arsenalu :)
13 maja 2011, 14:24 [cytuj]
Z czasem, po strzeleniu kilkunastu bramek, "znaturalizowalibyście" go jak Gallasa.
Z czasem, po strzeleniu kilkunastu bramek, "znaturalizowalibyście" go jak Gallasa
13 maja 2011, 18:22 [cytuj]
Zoolander święta racja wszyscy mówili po przyjściu Gallasa wszytscy zrzędzili po co on nam (w tym ja) ale teraz jest prawie na równi z Dawsonem:)
Zoolander święta racja wszyscy mówili po przyjściu Gallasa wszytscy zrzędzili po co on nam (w tym ja) ale teraz jest prawie na równi z Dawsonem:)
14 maja 2011, 12:38 [cytuj]
Menedżer Tottenhamu Harry Redknapp ujawnił, że myślał w styczniu o sprowadzeniu Luisa Suareza, ale skauci, których wysyłał na obserwację zawodnika poinformowali go, że Urugwajczyk zbyt przypomina Rafaela van der Vaarta i nie nada się do roli wysuniętego napastnika, więc nie zdecydował się na transfer.

:brawo:
Menedżer Tottenhamu Harry Redknapp ujawnił, że myślał w styczniu o sprowadzeniu Luisa Suareza, ale skauci, których wysyłał na obserwację zawodnika poinformowali go, że Urugwajczyk zbyt przypomina Rafaela van der Vaarta i nie nada się do roli wysuniętego napastnika, więc nie zdecydował się na transfer. :brawo:
14 maja 2011, 14:29 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/05/14/2485410/tottenham-manager-harry-redknapp-set-to-watch-paris-saint?
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/05/14/2485410/tottenham-manager-harry-redknapp-set-to-watch-paris-saint?
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 92 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się