Forum dyskusyjne
23 maja 2011, 09:49 [cytuj]
Benzema? ok... Tylko ManU już się na Niego szykuje...
Ja bym powalczył o Hulka, bo Falcao już zapowiedział, że zostaje na najbliższy sezon w Porto.
Benzema? ok... Tylko ManU już się na Niego szykuje...
Ja bym powalczył o Hulka, bo Falcao już zapowiedział, że zostaje na najbliższy sezon w Porto
23 maja 2011, 16:00 [cytuj]
A Hulk przedłużył kontrakt z Porto
A Hulk przedłużył kontrakt z Porto
23 maja 2011, 17:04 [cytuj]
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/05/23/2499591/tottenham-chairman-daniel-levy-key-players-will-not-leave
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/05/23/2499591/tottenham-chairman-daniel-levy-key-players-will-not-leave
23 maja 2011, 22:50 [cytuj]
http://www.skysports.com/story/0,19528,11685_6947462,00.html?
http://www.skysports.com/story/0,19528,11685_6947462,00.html?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
24 maja 2011, 12:53 [cytuj]
http://eurosport.yahoo.com/24052011/58/la-liga-aguero-asks-leave-atletico.html
Staraliśmy się o niego, jesteśmy z nim łączeni, więc wrzucam link, chociaż wydaje mi się, że to jeszcze trochę za wysoka półka jak dla nas. Ale pytanie brzmi, czy na pewno potrzebujemy napastnika o takiej charakterystyce? Ja swoje zdanie mam, ale chciałbym usłyszeć wasze
http://eurosport.yahoo.com/24052011/58/la-liga-aguero-asks-leave-atletico.html
Staraliśmy się o niego, jesteśmy z nim łączeni, więc wrzucam link, chociaż wydaje mi się, że to jeszcze trochę za wysoka półka jak dla nas. Ale pytanie brzmi, czy na pewno potrzebujemy napastnika o takiej charakterystyce? Ja swoje zdanie mam, ale chciałbym usłyszeć wasze :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
24 maja 2011, 13:51 [cytuj]
jestem za Kunem

bardzo za
jestem za Kunem :) bardzo za
.upadamy na dno by odbić się od niego.
24 maja 2011, 14:42 [cytuj]
The Daily Mirror has reported today that Spurs are very close to agreeing a deal with Lorient for striker Kevin Gameiro. It is understood that Redknapp has made a personal visit to watch the French striker himself before making a move.
Last Saturday Redknapp and his assistant Kevin Bond flew to France to watch Lorient take on Nice. It is no secret that Spurs are in the market for a new striker and Gameiro fits the bill.
W Styczniu oferowaliśmy za Rossiego 33 mln i... Croucha. Nie dziwię się, że odrzucili.
The Daily Mirror has reported today that Spurs are very close to agreeing a deal with Lorient for striker Kevin Gameiro. It is understood that Redknapp has made a personal visit to watch the French striker himself before making a move.
Last Saturday Redknapp and his assistant Kevin Bond flew to France to watch Lorient take on Nice. It is no secret that Spurs are in the market for a new striker and Gameiro fits the bill.
W Styczniu oferowaliśmy za Rossiego 33 mln i... Croucha. Nie dziwię się, że odrzucili
24 maja 2011, 14:47 [cytuj]
Jak podaje dzisiejsze wydanie dziennika Marca, w tym tygodniu przedstawiciele Agüero mają zamiar spotkać się z reprezentantami Realu Madryt, aby dogadać się co do indywidualnego kontaktu zawodnika, a także ustalić strategię na najbliższe dni.
Jak podaje dzisiejsze wydanie dziennika Marca, w tym tygodniu przedstawiciele Agüero mają zamiar spotkać się z reprezentantami Realu Madryt, aby dogadać się co do indywidualnego kontaktu zawodnika, a także ustalić strategię na najbliższe dni
24 maja 2011, 15:16 [cytuj]
Zoolander, to i bez oficjalnych informacji można było wywnioskować, bo umiejętności Aguero są na najwyższym poziomie. Mi raczej chodziło o rozpoczęcie dyskusji, jaki rodzaj napastnika jest nam potrzebny. Czy wystarczy, żeby był po prostu dobry i znany, i to już zadowoli kibiców, czy jednak powinniśmy poszukać kogoś, kto pasowałby do jakiegoś zamysłu taktycznego. Bo np. Aguero, przy całej jego klasie, jest zawodnikiem lekkim i niskim, a my szukamy kogoś, kto będzie grał samotnie na szpicy.
Chociaż jak wynika z Twojego poprzedniego posta, zamiast w ogóle interesować się Aguero, my dopinamy transfer Gameiro...
Zoolander, to i bez oficjalnych informacji można było wywnioskować, bo umiejętności Aguero są na najwyższym poziomie. Mi raczej chodziło o rozpoczęcie dyskusji, jaki rodzaj napastnika jest nam potrzebny. Czy wystarczy, żeby był po prostu dobry i znany, i to już zadowoli kibiców, czy jednak powinniśmy poszukać kogoś, kto pasowałby do jakiegoś zamysłu taktycznego. Bo np. Aguero, przy całej jego klasie, jest zawodnikiem lekkim i niskim, a my szukamy kogoś, kto będzie grał samotnie na szpicy.
Chociaż jak wynika z Twojego poprzedniego posta, zamiast w ogóle interesować się Aguero, my dopinamy transfer Gameiro
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
24 maja 2011, 16:38 [cytuj]
Potrzebujemy gościa jak najbardziej zbliżonego do Javiera Hernandeza. Żadnych słupów jak Peter ani biegających po całym boisku Tevezów, ani wkręcających w ziemię Messich. Gość ma umieć wybiegać do prostopadłych podań, imponować szybkością, a w polu karnym jego jedyne zadanie polegałoby na dostawieniu nogi w odpowiednim miejscu, wybiegnięciu przed obrońców i wykorzystaniu piłek od Bale'a i Lennona. Pasuje mi tu Falcao, ale nie wiem czy możemy sobie pozwolić na zakup jednego z najlepszych obecnie napastników w Europie. Nie pogardziłbym profilem zbliżonym do Berbatova lub Benta.
Od harowania w środku jest Sandro, od rozgrywania Rafa i Luka, od wkręcania Gareth i Lennon. Potrzebujemy tylko klamry, która by to wszystko spięła i umiała się zachować w polu karnym. Żądam jakiejś konkretnej 9'
Gameiro nie oglądałem, nie wiem jak gra, ale po jego warunkach fizycznych można się domyślać, że do takiej roli by się nadawał.
Jeżeli mógłbym wybrać, wziąłbym Leandro Damiao z Internacionalu. O gościu JESZCZE mało kto wie, młody, mamy opcję pierwokupu, a sam Brazylijczyk ma dużo lepsze statystyki niż Neymar. Nic nie stracimy, a zyskać możemy mistrza (oczywiście zawodnika, nie tytuł

).
Potrzebujemy gościa jak najbardziej zbliżonego do Javiera Hernandeza. Żadnych słupów jak Peter ani biegających po całym boisku Tevezów, ani wkręcających w ziemię Messich. Gość ma umieć wybiegać do prostopadłych podań, imponować szybkością, a w polu karnym jego jedyne zadanie polegałoby na dostawieniu nogi w odpowiednim miejscu, wybiegnięciu przed obrońców i wykorzystaniu piłek od Bale'a i Lennona. Pasuje mi tu Falcao, ale nie wiem czy możemy sobie pozwolić na zakup jednego z najlepszych obecnie napastników w Europie. Nie pogardziłbym profilem zbliżonym do Berbatova lub Benta.
Od harowania w środku jest Sandro, od rozgrywania Rafa i Luka, od wkręcania Gareth i Lennon. Potrzebujemy tylko klamry, która by to wszystko spięła i umiała się zachować w polu karnym. Żądam jakiejś konkretnej 9' :)
Gameiro nie oglądałem, nie wiem jak gra, ale po jego warunkach fizycznych można się domyślać, że do takiej roli by się nadawał.
Jeżeli mógłbym wybrać, wziąłbym Leandro Damiao z Internacionalu. O gościu JESZCZE mało kto wie, młody, mamy opcję pierwokupu, a sam Brazylijczyk ma dużo lepsze statystyki niż Neymar. Nic nie stracimy, a zyskać możemy mistrza (oczywiście zawodnika, nie tytuł :))
24 maja 2011, 17:05 [cytuj]
Może być niezły choć ja bym był za kupieniem Barriosa który powiedział że chciałby zagrać w Anglii. Tylko czy chciał by się bić w LE czy woli zostać w Borussii i grać w LM
Może być niezły choć ja bym był za kupieniem Barriosa który powiedział że chciałby zagrać w Anglii. Tylko czy chciał by się bić w LE czy woli zostać w Borussii i grać w LM
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
24 maja 2011, 21:55 [cytuj]
Jeśli Kun ma zostać w PD to chyba tylko w barcelonie bo sprzedaż taaakiego zawodnika do znienawidzonego rywala śmierdzi sabotazem ! Ja Kuna przyjmę z otwartymi rękami. Pytanie czy Aguero jest taki chetny. Nasza grupa bankietowa ( czyli jakieś 25 osób z kadry ) powinna zaprosić teścia Kuna na weekend w lądku i uzmysłowić mu że nie ma lepszego miejsca dla zięcia, córki i wnuków. Diego na to pójdzie
Jeśli Kun ma zostać w PD to chyba tylko w barcelonie bo sprzedaż taaakiego zawodnika do znienawidzonego rywala śmierdzi sabotazem ! Ja Kuna przyjmę z otwartymi rękami. Pytanie czy Aguero jest taki chetny. Nasza grupa bankietowa ( czyli jakieś 25 osób z kadry ) powinna zaprosić teścia Kuna na weekend w lądku i uzmysłowić mu że nie ma lepszego miejsca dla zięcia, córki i wnuków. Diego na to pójdzie :ok:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
24 maja 2011, 22:34 [cytuj]
A co powiedzielibyście na sprowadzenie Benta z powrotem?
A co powiedzielibyście na sprowadzenie Benta z powrotem?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
24 maja 2011, 23:20 [cytuj]
Do Benta Harry ma osobista niechec nie ma wiec na to szans. Co do Aguero, Hulka czy tego typu gosci... ludzie zapomnijcie oni nigdy nas nie wybiera... Taki gosc ma gdzies lige europejska i tygodniowke mniejsza niz 150 k tyg. My nie jestesmy jeszcze klubem tej klasy. Po drugie nasz budzet transferowy w tym okienku oceniam max na 15-20 mln + kasa ze sprzedanych zawodnikow. My wiecej srodkow nie mamy o ile nie chcemy sie zbednie zadluzac. Co okienko wydawalismy spore sumy i teraz mamy wrecz nadmiar zawodnikow, w tym temacie powinnismy trzymac kciuki rownie mocno za transfery z klubu... jak i do klubu.
Do Benta Harry ma osobista niechec nie ma wiec na to szans. Co do Aguero, Hulka czy tego typu gosci... ludzie zapomnijcie oni nigdy nas nie wybiera... Taki gosc ma gdzies lige europejska i tygodniowke mniejsza niz 150 k tyg. My nie jestesmy jeszcze klubem tej klasy. Po drugie nasz budzet transferowy w tym okienku oceniam max na 15-20 mln + kasa ze sprzedanych zawodnikow. My wiecej srodkow nie mamy o ile nie chcemy sie zbednie zadluzac. Co okienko wydawalismy spore sumy i teraz mamy wrecz nadmiar zawodnikow, w tym temacie powinnismy trzymac kciuki rownie mocno za transfery z klubu... jak i do klubu
http://wilczki.tumblr.com/
25 maja 2011, 10:11 [cytuj]
Zoolander chyba masz stałą łączność z bazą

jakiś hotline z Harym chyba
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/05/25/2502292/tottenham-and-barcelona-set-for-talks-with-agent-of-132m
Zoolander chyba masz stałą łączność z bazą :D jakiś hotline z Harym chyba :rotfl:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/05/25/2502292/tottenham-and-barcelona-set-for-talks-with-agent-of-132m
25 maja 2011, 14:30 [cytuj]
Wymieniłem go tylko dlatego, że o zainteresowaniu nim mówi się od dłuższego czasu
1. Daliśmy RvN 48 godzin na zaakceptowanie kontraktu.
2. Jenas zostanie zaoferowany QPR, bo podobno Neil Warnock bardzo go chce.
3. Harry zagiął parol na Stekelenburga.
Wymieniłem go tylko dlatego, że o zainteresowaniu nim mówi się od dłuższego czasu ;)
1. Daliśmy RvN 48 godzin na zaakceptowanie kontraktu.
2. Jenas zostanie zaoferowany QPR, bo podobno Neil Warnock bardzo go chce.
3. Harry zagiął parol na Stekelenburga
25 maja 2011, 15:25 [cytuj]
Więc mówicie, że Harry tak potężnie się wku*ił na Gomesa, że rzeczywiście ma zamiar go sprzedac ?
Więc mówicie, że Harry tak potężnie się wku*ił na Gomesa, że rzeczywiście ma zamiar go sprzedac ?
25 maja 2011, 15:57 [cytuj]
Niezle z tym Damiao, nie dosc ze jestesmy w partnerstwie z Internacionalem to jeszcze Sandro go bedzie nawial jako kumpel z Porto Alegre... Mamy szanse na niego
Niezle z tym Damiao, nie dosc ze jestesmy w partnerstwie z Internacionalem to jeszcze Sandro go bedzie nawial jako kumpel z Porto Alegre... Mamy szanse na niego
25 maja 2011, 16:24 [cytuj]
Ciekawe jaką tygodniówkę zaproponowaliśmy RvN...
Ciekawe jaką tygodniówkę zaproponowaliśmy RvN...:mysli:
26 maja 2011, 13:12 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1391078/Sunderland-boss-Steve-Bruce-eyes-summer-Peter-Crouch.html
Według agenta Radamela Falcao - Claudio Mossio - do zarządu FC Porto, wpłynęły dziś dwie opiewające na 26 milionów funtów oferty kupna jego klienta. Oferty te zostały złożone przez Arsenal i Tottenham!
Tylko czekać na to, kogo wybierze
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1391078/Sunderland-boss-Steve-Bruce-eyes-summer-Peter-Crouch.html
Według agenta Radamela Falcao - Claudio Mossio - do zarządu FC Porto, wpłynęły dziś dwie opiewające na 26 milionów funtów oferty kupna jego klienta. Oferty te zostały złożone przez Arsenal i Tottenham!
Tylko czekać na to, kogo wybierze :stres: