Forum dyskusyjne
26 maja 2011, 14:01 [cytuj]
Powiem tak, to jest ten typ napastnika ktory jesli nie bedzie strzelal bramek to druzynie w niczym sie nie przyda. Porownania do Inzaghiego nie sa glupie, ciekaw jestem rozwoju wydarzen.
Powiem tak, to jest ten typ napastnika ktory jesli nie bedzie strzelal bramek to druzynie w niczym sie nie przyda. Porownania do Inzaghiego nie sa glupie, ciekaw jestem rozwoju wydarzen
26 maja 2011, 14:18 [cytuj]
No Damiao fajny chłopaczek jest, widziałem go co prawda tylko w dwóch meczach, ale ma wszystko - szybkość, siłę, grę głową i, co dla nas bardzo ważne, umiejętność przetrzymania piłki. On i Ruud mogliby być dobraną parą - jeden młody i przebojowy, drugi to wyprodukowana co prawda w Holandii, ale maszyna o niemieckiej prezycji i niezawodności. Oczywiście zamiast nich obu wolę jednego Falcao, ale o nim możemy raczej zapomnieć
No Damiao fajny chłopaczek jest, widziałem go co prawda tylko w dwóch meczach, ale ma wszystko - szybkość, siłę, grę głową i, co dla nas bardzo ważne, umiejętność przetrzymania piłki. On i Ruud mogliby być dobraną parą - jeden młody i przebojowy, drugi to wyprodukowana co prawda w Holandii, ale maszyna o niemieckiej prezycji i niezawodności. Oczywiście zamiast nich obu wolę jednego Falcao, ale o nim możemy raczej zapomnieć:lezkawoku:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
26 maja 2011, 17:52 [cytuj]
ginola, jest nadzieja:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/05/26/2504099/arsenal-tottenham-hotspur-have-tabled-offers-for-portos
Ale nie wiem ile w tym prawdy, ale nawet jeśli wszystko to prawda to wątpię żeby wybrał akurat Spursów. Choć powinien. Ale do arsenalu...
ginola, jest nadzieja:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/05/26/2504099/arsenal-tottenham-hotspur-have-tabled-offers-for-portos
Ale nie wiem ile w tym prawdy, ale nawet jeśli wszystko to prawda to wątpię żeby wybrał akurat Spursów. Choć powinien. Ale do arsenalu
30 maja 2011, 01:33 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1392204/Manchester-United-target-Tottenhams-Luka-Modric.html
Tego właśnie się obawiałem. Wiele wskazuje na to, że latem dojdzie do małej rewolucji na Old Trafford i jednym z zawodników mających poprowadzić "nowe United" do sukcesów ma być nasz Luka ... w sumie zainteresowanie jego osobą jest zrozumiałe, gość gra fantastycznie, dostosował się do wymogów Premier League, a w dodatku ... u nas zarabia stosunkowo mało, pod tym względem MU może mu zaproponować znacznie, znacznie więcej. Mam nadzieję, że Luka da Tottenhamowi jeszcze jedną szansę i zostanie u nas, bo znaleźć ogarniętego następcę będzie bardzo, bardzo trudno ...
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1392204/Manchester-United-target-Tottenhams-Luka-Modric.html
Tego właśnie się obawiałem. Wiele wskazuje na to, że latem dojdzie do małej rewolucji na Old Trafford i jednym z zawodników mających poprowadzić "nowe United" do sukcesów ma być nasz Luka ... w sumie zainteresowanie jego osobą jest zrozumiałe, gość gra fantastycznie, dostosował się do wymogów Premier League, a w dodatku ... u nas zarabia stosunkowo mało, pod tym względem MU może mu zaproponować znacznie, znacznie więcej. Mam nadzieję, że Luka da Tottenhamowi jeszcze jedną szansę i zostanie u nas, bo znaleźć ogarniętego następcę będzie bardzo, bardzo trudno
30 maja 2011, 12:09 [cytuj]
No cabaye przekozak. Dlaczego harry bawi sie w trenera/managera. Nie ma czasu jezdzic ogladac pilkarzy wiec po ch...j mu ta fukncja znalezc drugiego comolliego(comolli jaki byl taki byl ale pare jego transferow bylo trafionych) i jazda z koksem
Liczylem ze monaco spadnie z ligi wtedy park chu young bylby do wyciagniecia za grosze. Moglby sie rozwinac w PL bo sie marnuje w L1
Hazard - Gervinho hahahaha nie ta liga za slabi jestesmy dla nich nie gramy w LM poza tym prezes lille mowil, ze chce powalczyc o LM wiec pusci co najwyzej jednnego.
Z L1 moznaby wyciagnac moussa sissoko czy jak mu tam. Nieprzecietny grajek. Lisandro nie przejdzie ale moznaby sprobowac no i erding. Fakt turkish ale moze nie ma az takiego przywiazania do tradycji i religii
No cabaye przekozak. Dlaczego harry bawi sie w trenera/managera. Nie ma czasu jezdzic ogladac pilkarzy wiec po ch...j mu ta fukncja znalezc drugiego comolliego(comolli jaki byl taki byl ale pare jego transferow bylo trafionych) i jazda z koksem
Liczylem ze monaco spadnie z ligi wtedy park chu young bylby do wyciagniecia za grosze. Moglby sie rozwinac w PL bo sie marnuje w L1
Hazard - Gervinho hahahaha nie ta liga za slabi jestesmy dla nich nie gramy w LM poza tym prezes lille mowil, ze chce powalczyc o LM wiec pusci co najwyzej jednnego.
Z L1 moznaby wyciagnac moussa sissoko czy jak mu tam. Nieprzecietny grajek. Lisandro nie przejdzie ale moznaby sprobowac no i erding. Fakt turkish ale moze nie ma az takiego przywiazania do tradycji i religii
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 maja 2011, 13:50 [cytuj]
mosaj, to tylko głupia, niedzielna plotka. Nie ma się co bać
Podobno dopinamy już transfer Friedela.
E: jintae, obejrzyj kilka spotkań Liverpoolu, skup się na N'gogu i potem podziel przez 2. Wyjdzie Ci Erding.
mosaj, to tylko głupia, niedzielna plotka. Nie ma się co bać ;)
Podobno dopinamy już transfer Friedela.
E: jintae, obejrzyj kilka spotkań Liverpoolu, skup się na N'gogu i potem podziel przez 2. Wyjdzie Ci Erding
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
30 maja 2011, 13:53 [cytuj]
tak o tym ale zobacz raku. Bent sie odblokowal. To nie byl/jest zly zawodnik tylko po prostu nie umial albo on albo HR dostosowac sie do druzyny.
Tak. Na dzien dzisiejszy stwierdzam, ze przejebalismy sprawe benta, bo trzeba bylo ustawic taktyke pod niego i mielibysmy napastnika takiego jak gral w slandzie czy a villi. Zobacz co sie stalo z prince boatengliem. Tez nie blyszczal u nas a poszedl do milanu i lol
To samo jest z erdingiem. Zamieni klub na inny grajacy inna pilke niz psg to bedzie jak z bentem, ze sie odblokuje.
A co do monaco to jednak spadlo z ligi

bierzmy park chu younga.
tak o tym ale zobacz raku. Bent sie odblokowal. To nie byl/jest zly zawodnik tylko po prostu nie umial albo on albo HR dostosowac sie do druzyny.
Tak. Na dzien dzisiejszy stwierdzam, ze przejebalismy sprawe benta, bo trzeba bylo ustawic taktyke pod niego i mielibysmy napastnika takiego jak gral w slandzie czy a villi. Zobacz co sie stalo z prince boatengliem. Tez nie blyszczal u nas a poszedl do milanu i lol
To samo jest z erdingiem. Zamieni klub na inny grajacy inna pilke niz psg to bedzie jak z bentem, ze sie odblokuje.
A co do monaco to jednak spadlo z ligi :D bierzmy park chu younga
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 maja 2011, 15:57 [cytuj]
Friedel super transfer,

dla Harrego, można też by było zapytać o Petera Shiltona, pewnie jest nawet wolnym zawodnikiem.
Szkoda ,że nie interesujemy się Horeau z PSG-chyba by się nadał do PL.
Friedel super transfer,:brawo: dla Harrego, można też by było zapytać o Petera Shiltona, pewnie jest nawet wolnym zawodnikiem.
Szkoda ,że nie interesujemy się Horeau z PSG-chyba by się nadał do PL
30 maja 2011, 17:38 [cytuj]
żelazna zasada - kupić jak najmłodszego zawodnika, ciekawe czemu HR nie podpisał kontraktów z: Pele, Maradoną i Maldinim?
żelazna zasada - kupić jak najmłodszego zawodnika, ciekawe czemu HR nie podpisał kontraktów z: Pele, Maradoną i Maldinim?:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
31 maja 2011, 11:07 [cytuj]
no jak sprzedamy Luke, to zacznę się zastanawiać czy Levy wyciągnął wnioski z poprzednich lat. Pisał niby w otwartym liście, że klub nie zamierza sprzedawać Bale, Luki i Vdv ale ile w tym bedzie prawdy... Sprzedanie Modricia to nie będzie nawet strzał w kolano, ale upier..lenie sobie dwóch nóg
oby ta cała nagonka na sprzedaż Luki (jako potencjalnego następcy dla Scholesa) okazała się brednią.
no jak sprzedamy Luke, to zacznę się zastanawiać czy Levy wyciągnął wnioski z poprzednich lat. Pisał niby w otwartym liście, że klub nie zamierza sprzedawać Bale, Luki i Vdv ale ile w tym bedzie prawdy... Sprzedanie Modricia to nie będzie nawet strzał w kolano, ale upier..lenie sobie dwóch nóg :blee:
oby ta cała nagonka na sprzedaż Luki (jako potencjalnego następcy dla Scholesa) okazała się brednią. :stres:
31 maja 2011, 12:08 [cytuj]
Ptaszki coś ćwierkają o Kuszczaku w Spurs. Osobiście mam nadzieje, że to brednie. Na pewno nasz rodak nie ma takiego potencjału jak Friedel
Ptaszki coś ćwierkają o Kuszczaku w Spurs. Osobiście mam nadzieje, że to brednie. Na pewno nasz rodak nie ma takiego potencjału jak Friedel;)
31 maja 2011, 14:37 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1392517/Tottenham-chasing-8-5m-Milan-Badelj.html?
Luka powinien dostać nowy kontrakt przed otwarciem się okienka. To jest śmieszne, aby ktoś taki zarabiał mniej od rezerw.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1392517/Tottenham-chasing-8-5m-Milan-Badelj.html?
Luka powinien dostać nowy kontrakt przed otwarciem się okienka. To jest śmieszne, aby ktoś taki zarabiał mniej od rezerw
31 maja 2011, 16:04 [cytuj]
Najlepszym transferem byłoby kupienie jakiegoś wysokiego napastnika który by walczył i mógłby być młodszy od tych naszych będących teraz w klubie
Najlepszym transferem byłoby kupienie jakiegoś wysokiego napastnika który by walczył i mógłby być młodszy od tych naszych będących teraz w klubie
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
31 maja 2011, 18:54 [cytuj]
i żeby jeszcze strzelał 50 bramek w sezonie, miał 150 asyst, piękną żonę, szybkie auto co mało pali, pobierał 15 tys miesięcznie i poruszał się z gracją baletnicy. Łomatko, chłopie ogarnij się.
i żeby jeszcze strzelał 50 bramek w sezonie, miał 150 asyst, piękną żonę, szybkie auto co mało pali, pobierał 15 tys miesięcznie i poruszał się z gracją baletnicy. Łomatko, chłopie ogarnij się
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 maja 2011, 19:01 [cytuj]
Tymczasem Espanyol ustalił cenę za Osvaldo wynoszącą 17.5 mln.
A ja się zastanawiałem, czy warto za niego dać 7 mln...
Tymczasem Espanyol ustalił cenę za Osvaldo wynoszącą 17.5 mln.
A ja się zastanawiałem, czy warto za niego dać 7 mln
31 maja 2011, 19:33 [cytuj]
Dokładnie i dziwne że jeszcze tego kontraktu mu nie zaproponowano.. Trzeba wierzyć że Luka zostanie z nami na ten sezon . A co do transferu napastnika to raczej zachowuje dystans do całej sprawy i nie spodziewam się jakiejś super gwiazdy

byle byśmy tylko nie sprowadzili jakiegoś staruszka który kiedyś błyszczał a teraz ma niby przeżywać drugą młodość i być wzorem do naśladowania dla naszej młodzieży .. Marzeniem byłoby sprowadzenia Falcao , według mnie pasowałby do nas ,a kogo sprowadzimy i czy w ogóle sprowadzimy.. czas pokaże

oby.
Dokładnie i dziwne że jeszcze tego kontraktu mu nie zaproponowano.. Trzeba wierzyć że Luka zostanie z nami na ten sezon . A co do transferu napastnika to raczej zachowuje dystans do całej sprawy i nie spodziewam się jakiejś super gwiazdy :) byle byśmy tylko nie sprowadzili jakiegoś staruszka który kiedyś błyszczał a teraz ma niby przeżywać drugą młodość i być wzorem do naśladowania dla naszej młodzieży .. Marzeniem byłoby sprowadzenia Falcao , według mnie pasowałby do nas ,a kogo sprowadzimy i czy w ogóle sprowadzimy.. czas pokaże :) oby
31 maja 2011, 20:24 [cytuj]
Ale co wy za przeproszeniem pitolicie. Modrić ma kontrakt ważny do 2016 roku. Skoro zarabia mniej od rezerw, to należy go trzymać nawet jeśli odmówi gry. On tym czasem wydaje się być zadowolony. Nienormalny ten Modrić?!
Ale co wy za przeproszeniem pitolicie. Modrić ma kontrakt ważny do 2016 roku. Skoro zarabia mniej od rezerw, to należy go trzymać nawet jeśli odmówi gry. On tym czasem wydaje się być zadowolony. Nienormalny ten Modrić?!
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!