Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
14 lutego 2012, 11:56 [cytuj]
Na to wychodzi:bezradny: Ale chetnie np ja , bym przeczytal dlaczego.
Na to wychodzi:bezradny: Ale chetnie np ja , bym przeczytal dlaczego
14 lutego 2012, 11:58 [cytuj]
Jeśli ma zastąpić Bale, to chyba jestem na nie. A jeśli ma tylko przyjść i nikogo nie zastępować, to mamy rzucać taką dużą kase? Potrzeba chyba napastnika bardziej.
Jeśli ma zastąpić Bale, to chyba jestem na nie. A jeśli ma tylko przyjść i nikogo nie zastępować, to mamy rzucać taką dużą kase? Potrzeba chyba napastnika bardziej
14 lutego 2012, 11:59 [cytuj]
aapa powiedział/a:
As wywiadu, as czytania ze zrozumieniem, as rynku transferowego! As wszystkiego!

Nic dodać, nic ująć. Ale cały ten tekst i tak jest wyssany z palca - chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy, że Harry wie jak na imię ma Iniesta a na nazwisko Xavi:D
raku powiedział/a:
Tylko ja nie chcę Hazarda w Tottenhamie?

Pewnie tak bo trudno zrozumieć co można mieć przeciwko Belgowi;)
Nic dodać, nic ująć. Ale cały ten tekst i tak jest wyssany z palca - chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy, że Harry wie jak na imię ma Iniesta a na nazwisko Xavi:D [quote=raku]Tylko ja nie chcę Hazarda w Tottenhamie?
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
14 lutego 2012, 12:04 [cytuj]
Wiesz z kazdym zawodnikiem za xxx mln funtow jest ryzyko.

Przyjscie Hazarda nie oznacza odejscie Bale czy VdV. Smiem twierdzic, ze Hazard to ten sam poziom co Bale a moze nwet lepszy.

Osobiscie wolalbym higuain'a ale i hazardem nie pogardze
Wiesz z kazdym zawodnikiem za xxx mln funtow jest ryzyko. Przyjscie Hazarda nie oznacza odejscie Bale czy VdV. Smiem twierdzic, ze Hazard to ten sam poziom co Bale a moze nwet lepszy. Osobiscie wolalbym higuain'a ale i hazardem nie pogardze
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 lutego 2012, 13:37 [cytuj]
Hazard świetny gość ale nie ma go gdzie upchnąć i tu jest problem.
Hazard świetny gość ale nie ma go gdzie upchnąć i tu jest problem
14 lutego 2012, 14:12 [cytuj]
jak nie ma jak jest. Rotacja jak u Fergusona i bedzie git. Poza tym Lennon to nie jest gracz na 100% meczow na 4 frontach, a juz na pewno nie idealny zawodnik na gre i wygranie LM.

Glupio przyznac ale taki ten no oxygen chambarlain z woolwich smierdzi mi lepszym pilkarzem niz lennon.
jak nie ma jak jest. Rotacja jak u Fergusona i bedzie git. Poza tym Lennon to nie jest gracz na 100% meczow na 4 frontach, a juz na pewno nie idealny zawodnik na gre i wygranie LM. Glupio przyznac ale taki ten no oxygen chambarlain z woolwich smierdzi mi lepszym pilkarzem niz lennon
14 lutego 2012, 14:24 [cytuj]
juz wiecie po co nam hazard? - > http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/angielska-prasa-tottenham-sonduje-mozliwosc-zatrud,1,5026266,wiadomosc.html
14 lutego 2012, 15:10 [cytuj]
raku powiedział/a:
Tylko ja nie chcę Hazarda w Tottenhamie?

Tak ;]

jin_tae powiedział/a:
Zdziwisz sie Halabala ale ja ogladam lige ZEA. Marc Bresciano wymiata tam. Jestem za al ain(1 druzyna w tabeli) troche z sentymentu fm'owego bo gra tam gosciu, ktory mi w lechu pomogl wygrac z chelsea w LM mianowicie M. Rădoi

Z tego co wiem przez nasze trio dortmundowe coraz wiecej ludzi chce tam ogladac nasza lige. Gdzies czytalem wywiad ze scoutem chyba wolfsburga, ze oglada t mobile ekstraklase w tv i internecie aby miec wieksze obeznanie na naszym rynku

Z Twoich upodobań nic mnie już nie zdziwi :)
Tak ;] [quote=jin_tae]Zdziwisz sie Halabala ale ja ogladam lige ZEA. Marc Bresciano wymiata tam. Jestem za al ain(1 druzyna w tabeli) troche z sentymentu fm'owego bo gra tam gosciu, ktory mi w lechu pomogl wygrac z chelsea w LM mianowicie M. Rădoi Z tego co wiem przez nasze trio dortmundowe coraz wiecej ludzi chce tam ogladac nasza lige. Gdzies czytalem wywiad ze scoutem chyba wolfsburga, ze oglada t mobile ekstraklase w tv i internecie aby miec wieksze obeznanie na naszym rynku
14 lutego 2012, 15:14 [cytuj]
aapa powiedział/a:
As wywiadu, as czytania ze zrozumieniem, as rynku transferowego! As wszystkiego!

Nie no chyba trochę mnie przeceniasz... :rotfl:

Dobra mam nauczkę, na drugi raz będę czytał też teksty :blee:
Przepraszam wszystkich, których uraziłem swoim czynem.
Nie no chyba trochę mnie przeceniasz... :rotfl: Dobra mam nauczkę, na drugi raz będę czytał też teksty :blee: Przepraszam wszystkich, których uraziłem swoim czynem
14 lutego 2012, 15:25 [cytuj]
A tam uraziles:rotfl: poprostu beke mam z Ciebie:rotfl:
A tam uraziles:rotfl: poprostu beke mam z Ciebie:rotfl:
14 lutego 2012, 15:53 [cytuj]
Hazard wcale nie oznacza odejścia Bale'a! Ba, jestem pewien że Walijczyk zostanie na Lane i nigdzie się nie wybiera! Jak już pisano: Hazard nadaje się na 4 pozycje: lewe i prawo skrzydło, cofnięty atak i szpica. Biorąc pod uwagę kontuzje i rotację składem kupno Hazarda to świetny pomysł.
Hazard wcale nie oznacza odejścia Bale'a! Ba, jestem pewien że Walijczyk zostanie na Lane i nigdzie się nie wybiera! Jak już pisano: Hazard nadaje się na 4 pozycje: lewe i prawo skrzydło, cofnięty atak i szpica. Biorąc pod uwagę kontuzje i rotację składem kupno Hazarda to świetny pomysł
14 lutego 2012, 16:12 [cytuj]
Taką, że na cztery pozycje mamy Lennona, Bale'a, VdV, Kranjcara, Bentleya (grał chyba chłopak na skrzydle), Adebayora i teraz doszedłby Hazard. Lepiej mieć ból głowy z nadmiar dobroci, niż z jego braku.
Taką, że na cztery pozycje mamy Lennona, Bale'a, VdV, Kranjcara, Bentleya (grał chyba chłopak na skrzydle), Adebayora i teraz doszedłby Hazard. Lepiej mieć ból głowy z nadmiar dobroci, niż z jego braku
14 lutego 2012, 16:52 [cytuj]
Też fakt, co nie zmienia jednak sensowności tego co napisałem ;)
Też fakt, co nie zmienia jednak sensowności tego co napisałem ;)
14 lutego 2012, 19:43 [cytuj]
Moim zdaniem jeśli Bale zostanie, to nie ma sensu ściągać Hazarda.
Moim zdaniem jeśli Bale zostanie, to nie ma sensu ściągać Hazarda
14 lutego 2012, 22:40 [cytuj]
a moim zdaniem jest bo wszyscy piłkarzy z pierwszego składu będą musieli dawać z siebie 150% w innym razie to Hazard wskoczy do składu, chociaż prędzej czy później i tak wskoczy :) Nie mamy w pomocy przepychu a brać znowu jakąś zapchajdziure? Nie, klub który chce się liczyć nie może tak robić :)
a moim zdaniem jest bo wszyscy piłkarzy z pierwszego składu będą musieli dawać z siebie 150% w innym razie to Hazard wskoczy do składu, chociaż prędzej czy później i tak wskoczy :) Nie mamy w pomocy przepychu a brać znowu jakąś zapchajdziure? Nie, klub który chce się liczyć nie może tak robić :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
14 lutego 2012, 22:51 [cytuj]
Jeśli mam być szczery, to po prostu zadziwia mnie wasza dyskusja na ten temat. Bierzemy Sahe i Nelsena to marudzenie, że nie "atakujemy" topowych zawodników. Wszystkie media piszczą, że Hazard bliski Spurs - to wciąż nie tak dla wielu. Czego wy k... chcecie? Messiego? Słabo mi się robi czasami...
Jeśli mam być szczery, to po prostu zadziwia mnie wasza dyskusja na ten temat. Bierzemy Sahe i Nelsena to marudzenie, że nie "atakujemy" topowych zawodników. Wszystkie media piszczą, że Hazard bliski Spurs - to wciąż nie tak dla wielu. Czego wy k... chcecie? Messiego? Słabo mi się robi czasami
Can't Smile Without You!!!
14 lutego 2012, 23:39 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/mourinho-tops-tottenham-shortlist

i to jest news!!! :-)
http://www.givemefootball.com/premier-league/mourinho-tops-tottenham-shortlist i to jest news!!! :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 lutego 2012, 00:14 [cytuj]
Hazarda uwielbiam i w moim prywatnym rankingu ulubionych piłkarzy obecnie - spokojnie jest w pierwszej piątce, więc o obiektywizm ciężko przy tego typu informacji. :]

Ale jakby na to nie spojrzeć to tu nie ma dwóch zdań - Hazard to obecnie chyba największy talent na kontynencie. Ma dopiero 21 lat (!!!), a już status absolutnej gwiazdy Ligue 1, niepodważalne miejsce w bardzo fajnie grającym piłkę Lille.

U nas miałby ostrą konkurencję, ale wydaje mi się, że i tak mamy masę meczów do rozegrania w sezonie, więc rotacja musi być, mamy kontuzjogennych zawodników, więc prędzej czy później gdzieś się pojawi luka (nie mylić z Modriciem), mamy już bądź co bądź - starzejącego się VdV (29 lat), który choć jest obecnie moim ulubionym piłkarzem na całym świecie (tak tak Panowie i to zanim do nas przyszedł a nigdy nie był nim Pawluczenko - po prostu VdV nie trzeba bronić) - to prędzej czy później (tak pewnie za dwa sezony) zacznie odczuwać swoje lata i wtedy jego idealnym następcą wydaje się być w tej chwili - Hazard. :tak:

Teraz co do ceny. Jeśli chce przyjść to już jest dobrze, ale Lille będzie stawiać ostre warunki. Niestety będzie trzeba pokazać kasę http://www.youtube.com/watch?v=OaiSHcHM0PA).

Nie zdziwi mnie absolutnie transfer na poziomie 30-40 mln euro. Niestety piłkarz w tak młodym wieku, obdarzony takim talentem, występujący w niezłej lidze, do tego obywatel UE będzie kosztował coś w tych granicach. W końcu taki Andy Carroll kosztował 35 mln. :wysmiewacz:

Co nie zmienia postaci rzeczy, że powinniśmy się cieszyć niezmiernie z tego, iż myśli o naszym klubie i władować kasę, bo on się i tak spłaci.

A tylko przypomnę, że na ostatnich kilku oknach transferowych praktycznie non stop zarabialiśmy. Ja wiem, że budowa stadionu, etc. ale jak się chce walczyć o najwyższe cele - trzeba mieć nie tylko porządną arenę, ale i najlepszych piłkarzy. Taki Hazard - bez problemu odnalazłby się w MU, MC, czy Realu Madryt. Jestem o tym przekonany. :kotek:

A zatem skończmy z pierdzieleniem, że nam jest niepotrzebny, za drogi, czy coś tam jeszcze - takie okazje się nie zdarzają często. :muza:
Hazarda uwielbiam i w moim prywatnym rankingu ulubionych piłkarzy obecnie - spokojnie jest w pierwszej piątce, więc o obiektywizm ciężko przy tego typu informacji. :] Ale jakby na to nie spojrzeć to tu nie ma dwóch zdań - Hazard to obecnie chyba największy talent na kontynencie. Ma dopiero 21 lat (!!!), a już status absolutnej gwiazdy Ligue 1, niepodważalne miejsce w bardzo fajnie grającym piłkę Lille. U nas miałby ostrą konkurencję, ale wydaje mi się, że i tak mamy masę meczów do rozegrania w sezonie, więc rotacja musi być, mamy kontuzjogennych zawodników, więc prędzej czy później gdzieś się pojawi luka (nie mylić z Modriciem), mamy już bądź co bądź - starzejącego się VdV (29 lat), który choć jest obecnie moim ulubionym piłkarzem na całym świecie (tak tak Panowie i to zanim do nas przyszedł a nigdy nie był nim Pawluczenko - po prostu VdV nie trzeba bronić) - to prędzej czy później (tak pewnie za dwa sezony) zacznie odczuwać swoje lata i wtedy jego idealnym następcą wydaje się być w tej chwili - Hazard. :tak: Teraz co do ceny. Jeśli chce przyjść to już jest dobrze, ale Lille będzie stawiać ostre warunki. Niestety będzie trzeba pokazać kasę - http://www.youtube.com/watch?v=OaiSHcHM0PA). Nie zdziwi mnie absolutnie transfer na poziomie 30-40 mln euro. Niestety piłkarz w tak młodym wieku, obdarzony takim talentem, występujący w niezłej lidze, do tego obywatel UE będzie kosztował coś w tych granicach. W końcu taki Andy Carroll kosztował 35 mln. :wysmiewacz: Co nie zmienia postaci rzeczy, że powinniśmy się cieszyć niezmiernie z tego, iż myśli o naszym klubie i władować kasę, bo on się i tak spłaci. A tylko przypomnę, że na ostatnich kilku oknach transferowych praktycznie non stop zarabialiśmy. Ja wiem, że budowa stadionu, etc. ale jak się chce walczyć o najwyższe cele - trzeba mieć nie tylko porządną arenę, ale i najlepszych piłkarzy. Taki Hazard - bez problemu odnalazłby się w MU, MC, czy Realu Madryt. Jestem o tym przekonany. :kotek: A zatem skończmy z pierdzieleniem, że nam jest niepotrzebny, za drogi, czy coś tam jeszcze - takie okazje się nie zdarzają często. :muza:
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się