Forum dyskusyjne
15 lutego 2012, 02:32 [cytuj]
Apropo za drogi
Dostalem niedawno przesylke, ktora byla zawinieta w japonska gazete codzienna. Byl tam news sportowy pod tytulem Nagatomo w Interze. O pilkarza staral sie rowniez Tottenham oraz Arsenal lecz dla tych klubow cena za tego pilkarza byla za duza.
Serio interesowalismy sie Nagatomo? Tak w ogole wie ktos ile za niego inter dal?
Apropo za drogi
Dostalem niedawno przesylke, ktora byla zawinieta w japonska gazete codzienna. Byl tam news sportowy pod tytulem Nagatomo w Interze. O pilkarza staral sie rowniez Tottenham oraz Arsenal lecz dla tych klubow cena za tego pilkarza byla za duza.
Serio interesowalismy sie Nagatomo? Tak w ogole wie ktos ile za niego inter dal?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 lutego 2012, 09:06 [cytuj]
piekna wypowiedz baro i calkowicie sie z nia zgadzam : D jeden z najlepszych pilkarzy mlodego pokolenia moim zdaniem idealnie by nam pasowal w skladzie, chociaz nie pasuje mi zupelnie okreslenie Hazard-zmiennik. Osoboscie nie mialego okazji ogladac spotkan z jego udzialem ale czytajac i analizujac to co piszecie jest bardzo dobry i mozna go postawic praktycznie na kazda ofensywna pozycje, czy to prawa lewa, pomoc, ofensywny pomocnik. Nawet wydajac za niego sporo kasy a wydaje mi sie ze bedzie to cos kolo 25 mln. to bedzie trzeba to uznac za bardzo dobry pożyteczny i przyszlosciowy transfer dla nas

kupujac zawodnikow za 10 mln i sepiac na kasie jak tylko sie da nic szczegolnego nie osiagniemy, a po tym sezonie apetyty rosna i kazdy by chcial jakis maly sukces za sezon w LM lub tez lidze. A to ze potrzebny jest nam teraz bardziej napastnik to mysle ze nie jest problem. Pozbedziemy sie drewna zyskujac pokazna sumke, Levy dorzuci i jestem pewien ze kupimy jakiegos dobrego napadziora. Hazard - Jestem na tak !
piekna wypowiedz baro i calkowicie sie z nia zgadzam : D jeden z najlepszych pilkarzy mlodego pokolenia moim zdaniem idealnie by nam pasowal w skladzie, chociaz nie pasuje mi zupelnie okreslenie Hazard-zmiennik. Osoboscie nie mialego okazji ogladac spotkan z jego udzialem ale czytajac i analizujac to co piszecie jest bardzo dobry i mozna go postawic praktycznie na kazda ofensywna pozycje, czy to prawa lewa, pomoc, ofensywny pomocnik. Nawet wydajac za niego sporo kasy a wydaje mi sie ze bedzie to cos kolo 25 mln. to bedzie trzeba to uznac za bardzo dobry pożyteczny i przyszlosciowy transfer dla nas :D kupujac zawodnikow za 10 mln i sepiac na kasie jak tylko sie da nic szczegolnego nie osiagniemy, a po tym sezonie apetyty rosna i kazdy by chcial jakis maly sukces za sezon w LM lub tez lidze. A to ze potrzebny jest nam teraz bardziej napastnik to mysle ze nie jest problem. Pozbedziemy sie drewna zyskujac pokazna sumke, Levy dorzuci i jestem pewien ze kupimy jakiegos dobrego napadziora. Hazard - Jestem na tak !
15 lutego 2012, 10:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jestem za al ain(1 druzyna w tabeli)
Glory hunter!
Glory hunter! :P
16 lutego 2012, 16:05 [cytuj]
Co sądzicie o ściągnięciu, któregoś z tych piłkarzy w letnim okienku transferowym, a co w ich przypadku jest najważniejsze kończą im się kontrakty i będą do ściągnięcia za darmo.
Rene Adler
Tim Wiese
Christian Chivu
Antonio Lopez
Sulley Muntari
Ricardo Montolivo
Salmon Kalou
Jefferson Farfan
Dymitar Berbatov
Co sądzicie o ściągnięciu, któregoś z tych piłkarzy w letnim okienku transferowym, a co w ich przypadku jest najważniejsze kończą im się kontrakty i będą do ściągnięcia za darmo.
Rene Adler
Tim Wiese
Christian Chivu
Antonio Lopez
Sulley Muntari
Ricardo Montolivo
Salmon Kalou
Jefferson Farfan
Dymitar Berbatov
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 lutego 2012, 16:14 [cytuj]
Kalou i Muntari mi odpowiadają bo tani i dobrzy
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 lutego 2012, 16:24 [cytuj]
bambi powiedział/a:
chyba coś Ci się troszkę pomyliło, Kalou z tego co wiem zarabia 90 tys. funtów tygodniowo, a Muntari jakieś 75 tys. euro tygodniowo,w dodatku wątpię, żeby zgodzili się obniżyć swoje wymagania. dlatego nie wiem czy są tacy tani. Ja wolałbym Adlera, Chivu, Montolivo i Farfana, może jeszcze Berbatova, ale jego tygodniówka odstrasza.
chyba coś Ci się troszkę pomyliło, Kalou z tego co wiem zarabia 90 tys. funtów tygodniowo, a Muntari jakieś 75 tys. euro tygodniowo,w dodatku wątpię, żeby zgodzili się obniżyć swoje wymagania. dlatego nie wiem czy są tacy tani. Ja wolałbym Adlera, Chivu, Montolivo i Farfana, może jeszcze Berbatova, ale jego tygodniówka odstrasza
16 lutego 2012, 16:31 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Boże broń! Kiedy oni ostatnio zagrali porządny mecz?!
Z tej listy na bank - Rene Adler. Idealny na zastępstwo dla naszych bramkarzy.
Może jeszcze Ricardo Montolivo
Boże broń! Kiedy oni ostatnio zagrali porządny mecz?!
Z tej listy na bank - Rene Adler. Idealny na zastępstwo dla naszych bramkarzy.
Może jeszcze Ricardo Montolivo
16 lutego 2012, 16:38 [cytuj]
A to lista piłkarzy, z którymi powinniśmy się pożegnać w lecie bez wyrzutów sumienia: Gomes, Gallas, Khumalo, Bentley, Dos Santos, Bassong, Corluka, Pienaar, Jenas. A w ich miejsca powalczyć o ściągnięcia paru klasowych piłkarzy m.in. o kilku z tej listy, którym kończą się kontrakty.
A to lista piłkarzy, z którymi powinniśmy się pożegnać w lecie bez wyrzutów sumienia: Gomes, Gallas, Khumalo, Bentley, Dos Santos, Bassong, Corluka, Pienaar, Jenas. A w ich miejsca powalczyć o ściągnięcia paru klasowych piłkarzy m.in. o kilku z tej listy, którym kończą się kontrakty
16 lutego 2012, 17:19 [cytuj]
wiem żr moje wybory genialne nie były ale mam gorączke, musicie mi wybaczyć
wiem żr moje wybory genialne nie były ale mam gorączke, musicie mi wybaczyć:X
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
16 lutego 2012, 18:47 [cytuj]
bambi powiedział/a:
wiem żr moje wybory genialne nie były ale mam gorączke, musicie mi wybaczyć

spoks - każdy ma słabszy dzień
Sawik powiedział/a:
A to lista piłkarzy, z którymi powinniśmy się pożegnać w lecie bez wyrzutów sumienia: Gomes, Gallas, Khumalo, Bentley, Dos Santos, Bassong, Corluka, Pienaar, Jenas. A w ich miejsca powalczyć o ściągnięcia paru klasowych piłkarzy m.in. o kilku z tej listy, którym kończą się kontrakty
ja bym się zastanowił z Corluką, bo Walker potrzebuje zmiennika. Reszta pełna zgoda plus jeszcze do tego Cudicini. No i powoli trzeba się zastanowić nad przydatnością Hudda.
spoks - każdy ma słabszy dzień :)
[quote=Sawik]A to lista piłkarzy, z którymi powinniśmy się pożegnać w lecie bez wyrzutów sumienia: Gomes, Gallas, Khumalo, Bentley, Dos Santos, Bassong, Corluka, Pienaar, Jenas. A w ich miejsca powalczyć o ściągnięcia paru klasowych piłkarzy m.in. o kilku z tej listy, którym kończą się kontrakty
16 lutego 2012, 19:51 [cytuj]
Adler jak najbardziej, może Farfan.
Adler jak najbardziej, może Farfan
16 lutego 2012, 19:55 [cytuj]
Takie i moje zdanie, z tej listy Adler i Farfan. Montolivo również ciekawy zawodnik. Ale Harry i tak pewnie zaskoczy jakimś transferem a'la Saha
Takie i moje zdanie, z tej listy Adler i Farfan. Montolivo również ciekawy zawodnik. Ale Harry i tak pewnie zaskoczy jakimś transferem a'la Saha :D
16 lutego 2012, 23:19 [cytuj]
Ze względu na umiejętności, doświadczenie jak i wynagrodzenie chciałbym, żeby przy WHL zagrali:
Rene Adler zarabia w Bayerze 52 tys. euro tygodniowo
Christian Chivu zarabia w Interze 67 tys. euro tygodniowo
Riccardo Montolivo zarabia w Fiorentinie 31 tys. euro tygodniowo, ale o tego piłkarza jeśli Harry chciałby go kupić trzeba jak najszybciej powalczyć, bo podobno Milan się o niego oficjalnie stara.
Jefferson Farfan zarabia w Schalke 54 tys. euro tygodniowo.
Względnie to nie są jakieś ekstremalne kontrakty, ale jakby wziąć pod uwagę, że mieliby być solidnymi rezerwowymi poza Adlerem, bo Friedel ma swoje lata, to nie wiem czy klub byłby skłonny płacić takie pensje, choć jeśli wziąć pod uwagę, że Gallas zarabia podobno 80 tys. euro tyg. to możemy się wielu ciekawych rzeczy spodziewać.
Ze względu na umiejętności, doświadczenie jak i wynagrodzenie chciałbym, żeby przy WHL zagrali:
Rene Adler zarabia w Bayerze 52 tys. euro tygodniowo
Christian Chivu zarabia w Interze 67 tys. euro tygodniowo
Riccardo Montolivo zarabia w Fiorentinie 31 tys. euro tygodniowo, ale o tego piłkarza jeśli Harry chciałby go kupić trzeba jak najszybciej powalczyć, bo podobno Milan się o niego oficjalnie stara.
Jefferson Farfan zarabia w Schalke 54 tys. euro tygodniowo.
Względnie to nie są jakieś ekstremalne kontrakty, ale jakby wziąć pod uwagę, że mieliby być solidnymi rezerwowymi poza Adlerem, bo Friedel ma swoje lata, to nie wiem czy klub byłby skłonny płacić takie pensje, choć jeśli wziąć pod uwagę, że Gallas zarabia podobno 80 tys. euro tyg. to możemy się wielu ciekawych rzeczy spodziewać
16 lutego 2012, 23:24 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
spoks - każdy ma słabszy dzień
Ja to mam czasami gorsze tygodnie.
Co do tej listy to mimo wszystko mógłby być Montolivo nr 1, a tak to Kalou, Adler i Farfan. Reszta jest trochę za słaba lub za stara.
Ja to mam czasami gorsze tygodnie. :bezradny: :D
Co do tej listy to mimo wszystko mógłby być Montolivo nr 1, a tak to Kalou, Adler i Farfan. Reszta jest trochę za słaba lub za stara
17 lutego 2012, 00:56 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Rene Adler
Tim Wiese
Christian Chivu
Antonio Lopez
Sulley Muntari
Ricardo Montolivo
Salmon Kalou
Jefferson Farfan
Dymitar Berbatov
Wow co do Adlera, Montolivo i Farfana jestem szczerze zaskoczony, że tak dobrzy gracze jeszcze nie znaleźli nowego pracodawcy. Tyle że dla Farfana u nas nie byłoby chyba miejsca. Także zdecydowanie byłbym za Adlerem i Montolivo, do tego jeszcze ewentualnie Antonio Lopez jako wreszcie jakaś konkurencja dla BAE. Zawsze strasznie lubiłem jego styl gry, tylko ostatnie półtora roku to u niego kontuzja za kontuzją. Mimo to zaryzykowałbym (konkurencja dla BAE, umiejętności, ogranie), ale on przecież bankowo zostanie w Atletico - jest związany z tym klubem od prawie dwudziestu lat, do tego oczywiście kapitan.
A z reszty no to jeszcze tylko Berba, jeśli tylko udałoby się z nim dogadać w kwestii kasy. Czuję, że to byłby wielki powrót i że wszystko zostałoby mu zapomniane po trzech meczach.
Wow co do Adlera, Montolivo i Farfana jestem szczerze zaskoczony, że tak dobrzy gracze jeszcze nie znaleźli nowego pracodawcy. Tyle że dla Farfana u nas nie byłoby chyba miejsca. Także zdecydowanie byłbym za Adlerem i Montolivo, do tego jeszcze ewentualnie Antonio Lopez jako wreszcie jakaś konkurencja dla BAE. Zawsze strasznie lubiłem jego styl gry, tylko ostatnie półtora roku to u niego kontuzja za kontuzją. Mimo to zaryzykowałbym (konkurencja dla BAE, umiejętności, ogranie), ale on przecież bankowo zostanie w Atletico - jest związany z tym klubem od prawie dwudziestu lat, do tego oczywiście kapitan.
A z reszty no to jeszcze tylko Berba, jeśli tylko udałoby się z nim dogadać w kwestii kasy. Czuję, że to byłby wielki powrót i że wszystko zostałoby mu zapomniane po trzech meczach
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
17 lutego 2012, 02:06 [cytuj]
ginola powiedział/a:
A z reszty no to jeszcze tylko Berba, jeśli tylko udałoby się z nim dogadać w kwestii kasy. Czuję, że to byłby wielki powrót i że wszystko zostałoby mu zapomniane po trzech meczach
czyli w sumie się zgadzamy w 99 proc. Bo ja temu Bułgarowi, którego nazwiska nie wymieniam tego stylu w jakim wymusił odejście nie byłbym w stanie zapomnieć
czyli w sumie się zgadzamy w 99 proc. Bo ja temu Bułgarowi, którego nazwiska nie wymieniam tego stylu w jakim wymusił odejście nie byłbym w stanie zapomnieć
17 lutego 2012, 10:43 [cytuj]
Z tej listy widziałbym Adlera , który wcale w klubie po kontuzji nie będzie miał tak łatwo o pozycje numer 1 bo Leno spisuje się znakomicie . Ciekawym zawodnikiem jest na pewno Montolivo i mimo wszystko z chęcią zobaczyłbym Berbe z powrotem w naszych szeregach . Myślę że gdyby już na początku łupnął kilka bramek , to by było najlepszą pokutą za te zachowanie przy odejściu z naszej drużyny .
Z tej listy widziałbym Adlera , który wcale w klubie po kontuzji nie będzie miał tak łatwo o pozycje numer 1 bo Leno spisuje się znakomicie . Ciekawym zawodnikiem jest na pewno Montolivo i mimo wszystko z chęcią zobaczyłbym Berbe z powrotem w naszych szeregach . Myślę że gdyby już na początku łupnął kilka bramek , to by było najlepszą pokutą za te zachowanie przy odejściu z naszej drużyny
17 lutego 2012, 12:09 [cytuj]
Berbatowa bym chętnie znowu u nas zobaczył. Ale raczej mało jest to realne.Z pozostałych graczy to chyba tylko Chivu.
Berbatowa bym chętnie znowu u nas zobaczył. Ale raczej mało jest to realne.Z pozostałych graczy to chyba tylko Chivu