Forum dyskusyjne
17 lutego 2012, 13:05 [cytuj]
Chivu jest uznawany za największego konia trojańskiego w historii Interu. Co wejdzie, to zepsuje, sfauluje, sprokuruje gola. Kibice Interu tylko odliczają czas aż jego kontrakt się skończy, a przy jego rozgrzewce odczucia są podobne jak u nas przy Huttonie (bo Bassong jeszcze ujdzie). Nie wiem, co w nim widzicie. Na dodatek ma 31 lat. Już paru pokazało, że metryka nie gra, ale mieć kilku podstarzałych w kadrze to już jest ryzyko.
Chivu jest uznawany za największego konia trojańskiego w historii Interu. Co wejdzie, to zepsuje, sfauluje, sprokuruje gola. Kibice Interu tylko odliczają czas aż jego kontrakt się skończy, a przy jego rozgrzewce odczucia są podobne jak u nas przy Huttonie (bo Bassong jeszcze ujdzie). Nie wiem, co w nim widzicie. Na dodatek ma 31 lat. Już paru pokazało, że metryka nie gra, ale mieć kilku podstarzałych w kadrze to już jest ryzyko
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
17 lutego 2012, 13:05 [cytuj]
Berbatov..
ewentualnie Adler no i moze moze Montolivo ale reszta na nie.
Berbatov.. :krzyk: :nie:
ewentualnie Adler no i moze moze Montolivo ale reszta na nie
17 lutego 2012, 14:23 [cytuj]
Chciałbym jedynie Adlera, jest już doświadczony, ale nie stary. Dobry zastępca Friedela.
Chciałbym jedynie Adlera, jest już doświadczony, ale nie stary. Dobry zastępca Friedela
17 lutego 2012, 14:37 [cytuj]
Ja czytałem że muły chcą dać 35 milionów + Berba za Bale jakoś wczoraj na goal.com
Ja czytałem że muły chcą dać 35 milionów + Berba za Bale jakoś wczoraj na goal.com
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
17 lutego 2012, 15:38 [cytuj]
Do Bebry mam mieszane uczucia, po pierwsze zachował się jak zachował, wiadomo, że ludziom się przebacza za ich błędy, ale Berbatov to jest typowa "9", on gra z przodu i nie bardzo wraca się po piłkę, wolałbym, żeby z Adebayorem rywalizował o pierwszą jedenastkę piłkarz o charakterystyce Rooney'a czy Eto'o, skuteczny, a przy tym cofający się i walczący. Do głowy przychodzi mi Fernando Llorente, ale jego cena odstrasza, podobno chcą za niego 35 mln euro, a za piłkarza, który grałby na zmianę z Adebayorem to o przynajmniej 15 mln euro za dużo, ale mamy takie czasy kiedy ceny piłkarzy poszły do góry nie wiadomo kiedy.
Do Bebry mam mieszane uczucia, po pierwsze zachował się jak zachował, wiadomo, że ludziom się przebacza za ich błędy, ale Berbatov to jest typowa "9", on gra z przodu i nie bardzo wraca się po piłkę, wolałbym, żeby z Adebayorem rywalizował o pierwszą jedenastkę piłkarz o charakterystyce Rooney'a czy Eto'o, skuteczny, a przy tym cofający się i walczący. Do głowy przychodzi mi Fernando Llorente, ale jego cena odstrasza, podobno chcą za niego 35 mln euro, a za piłkarza, który grałby na zmianę z Adebayorem to o przynajmniej 15 mln euro za dużo, ale mamy takie czasy kiedy ceny piłkarzy poszły do góry nie wiadomo kiedy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
17 lutego 2012, 15:42 [cytuj]
Oficjalnie Fernando Llorente strzelił się 19 goli w 31 meczach dla Athletic, jego walory fizyczne to 195 cm 94 kg wagi. Niby warunku ma na typowego klasycznego napaściora, ale jego trener mówił, że przy atakach przeciwnika czy przy stałych fragmentach gry przyjmuje pozycję defensywnego pomocnika i ma dużo przechwytów. Jak dla mnie piłkarz idealny dla Spurs, duża skuteczność, świetne warunki fizyczne, gra zespołowa, pracowitość, dobra technika. Jakby nie udało nam się zatrzymać Adebayora to polecam tego chłopaka. Oficjalnie jest wyceniony na 20 mln euro, ale to chyba jednak za mało za niego. A co wy sądzicie o nim?
Oficjalnie Fernando Llorente strzelił się 19 goli w 31 meczach dla Athletic, jego walory fizyczne to 195 cm 94 kg wagi. Niby warunku ma na typowego klasycznego napaściora, ale jego trener mówił, że przy atakach przeciwnika czy przy stałych fragmentach gry przyjmuje pozycję defensywnego pomocnika i ma dużo przechwytów. Jak dla mnie piłkarz idealny dla Spurs, duża skuteczność, świetne warunki fizyczne, gra zespołowa, pracowitość, dobra technika. Jakby nie udało nam się zatrzymać Adebayora to polecam tego chłopaka. Oficjalnie jest wyceniony na 20 mln euro, ale to chyba jednak za mało za niego. A co wy sądzicie o nim?
17 lutego 2012, 15:43 [cytuj]
PS. Co do statystyk chodzi mi o ten sezon.
PS. Co do statystyk chodzi mi o ten sezon
17 lutego 2012, 16:52 [cytuj]
Jeśli chodzi o zastępstwo dla Ade po sezonie to Llorente zawsze był u mnie na pierwszym miejscu, podobnie jak szukaliśmy napastnika przed sezonem. Jak dla mnie genialny piłkarz. Jak napisałeś, pracowity w obronie co też jest dużym plusem.
Jeśli chodzi o zastępstwo dla Ade po sezonie to Llorente zawsze był u mnie na pierwszym miejscu, podobnie jak szukaliśmy napastnika przed sezonem. Jak dla mnie genialny piłkarz. Jak napisałeś, pracowity w obronie co też jest dużym plusem
17 lutego 2012, 19:36 [cytuj]
możemy już zapomnieć o Hiddinku w przypadku odejścia Harry'ego - http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/542817,Legendarny-trener-powraca-do-Rosji
17 lutego 2012, 20:12 [cytuj]
Nie pocieszyłeś mnie Baro... A co do bułgarzyny, to proszę was Panowie...
Nie pocieszyłeś mnie Baro... A co do bułgarzyny, to proszę was Panowie
Can't Smile Without You!!!
17 lutego 2012, 20:45 [cytuj]
Oby nie wziął nas AG, berby nie chce już w składzie, za to wolałbym Drogbe na rok. Chciałem Gilardino ale poszedł do Genoi czy huj wie gdzie, Muniain by mógł przyjść jako zmiennik dla skrzydłowych
Oby nie wziął nas AG, berby nie chce już w składzie, za to wolałbym Drogbe na rok. Chciałem Gilardino ale poszedł do Genoi czy huj wie gdzie, Muniain by mógł przyjść jako zmiennik dla skrzydłowych
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
17 lutego 2012, 22:09 [cytuj]
Kupmy C A V A N I E G O ------------------ ale brama z Fiolą:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
dynamit w nodze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
17 lutego 2012, 22:53 [cytuj]
RAFO Cavani od 2 lat mowi, ze zostaje w Napoli aby doczekac sie LM z tym klubem. Wzialbym go w paczce z Hamsikiem
RAFO Cavani od 2 lat mowi, ze zostaje w Napoli aby doczekac sie LM z tym klubem. Wzialbym go w paczce z Hamsikiem :D
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 lutego 2012, 23:19 [cytuj]
Dziwie się, że nikt nie wpisał Wiese'go, po sezonie możemy zostać bez bramkarza (albo z 41-latkiem w bramce) więc sprowadzenie dwóch bramkarzy dla mnie jest bardzo prawdopodobne. Kilka osób pisało też o dużych tygodniówkach niektórych zawodników, jeśli ktoś przychodzi za darmo to automatycznie żąda większych zarobków ale klub i tak wychodzi na tym na + więc nie sugerowałbym się tym że Kalou zarabia 90tys a Muntari 75, co nie zmienia faktu że na Tottenham są za słabi i nie chcę ich u nas widzieć.
Dziwie się, że nikt nie wpisał Wiese'go, po sezonie możemy zostać bez bramkarza (albo z 41-latkiem w bramce) więc sprowadzenie dwóch bramkarzy dla mnie jest bardzo prawdopodobne. Kilka osób pisało też o dużych tygodniówkach niektórych zawodników, jeśli ktoś przychodzi za darmo to automatycznie żąda większych zarobków ale klub i tak wychodzi na tym na + więc nie sugerowałbym się tym że Kalou zarabia 90tys a Muntari 75, co nie zmienia faktu że na Tottenham są za słabi i nie chcę ich u nas widzieć
17 lutego 2012, 23:25 [cytuj]
Wiese mógłby bronić karne, podobno wyciąga 7 karnych na 10, ale on jest w gorącej wodzie kompany, co nie zmienia faktu, że mógłby być zmiennikiem dla Adlera albo walczyć z nim o pierwszy skład. Cavani jest świetną opcją, ale za drogą jak dla nas, ponoć chcą za niego nawet 50 mln euro. Podobno Spurs złożyli ofertę 12 mln funtów za Java Vertonghena, ja jestem osobiście jak najbardziej za tym młodym defensorem. Jak dla mnie to w ataku powinniśmy powalczyć o Damiao.
Wiese mógłby bronić karne, podobno wyciąga 7 karnych na 10, ale on jest w gorącej wodzie kompany, co nie zmienia faktu, że mógłby być zmiennikiem dla Adlera albo walczyć z nim o pierwszy skład. Cavani jest świetną opcją, ale za drogą jak dla nas, ponoć chcą za niego nawet 50 mln euro. Podobno Spurs złożyli ofertę 12 mln funtów za Java Vertonghena, ja jestem osobiście jak najbardziej za tym młodym defensorem. Jak dla mnie to w ataku powinniśmy powalczyć o Damiao
17 lutego 2012, 23:26 [cytuj]
*Jana Vertonghena
*Jana Vertonghena
18 lutego 2012, 16:06 [cytuj]
Mam takie pytanie co sądzicie o Ronaldo i Nicolasie Otamendim? Bo jakby nie udało się ściągnąć Vertonghena, to jednego z nich widziałbym u nas, wolałbym bardziej Rolando bo ma lepsze warunki fizyczne.
Mam takie pytanie co sądzicie o Ronaldo i Nicolasie Otamendim? Bo jakby nie udało się ściągnąć Vertonghena, to jednego z nich widziałbym u nas, wolałbym bardziej Rolando bo ma lepsze warunki fizyczne
18 lutego 2012, 16:23 [cytuj]
Witam! Nazywam się Michał, mam 15 lat i przede wszystkim kibicuję FC Porto. Z Anglii najbardziej lubię LFC i Tottenham (minimalnie bardziej wolę chyba Spurs

). Natknąłem się na waszą stronę przypadkiem, ale bardzo mi się spodobała, a odnośnie transferów...
Llorente i Cavani to jedni z moich ulubionych napastników. Uważam, że obaj świetnie pasowaliby do Tottenhamu. Transfer Cavaniego wydaje mi się być odległy, ponieważ, jak ktoś wspomniał za dużo chce za niego Napoli. Llorente to bardziej prawdopodobny transfer i ja jestem jak najbardziej za. Trzeba też przedłużyć kontrakt z Adebayorem i będziemy mieli napastników wystarczających na Mistrzostwo i Ligę Mistrzów.
Sawik powiedział/a:
Mam takie pytanie co sądzicie o Ronaldo i Nicolasie Otamendim?
Wara mi od Oty i Rolando
Chociaż jak już mają odchodzić, to najlepiej do Tottenhamu.
Wara mi od Oty i Rolando :zly: :D
Chociaż jak już mają odchodzić, to najlepiej do Tottenhamu
18 lutego 2012, 16:51 [cytuj]
Michax
Znamy się?
Michax
Znamy się? :mysli:
18 lutego 2012, 17:21 [cytuj]
Minio12 powiedział/a:
Michax
Znamy się?

Nie wydaje mi się. Nie znam, żadnego Minia, który kibicuje Tottenhamowi.
:nie: Nie wydaje mi się. Nie znam, żadnego Minia, który kibicuje Tottenhamowi