Forum dyskusyjne
18 lutego 2012, 17:43 [cytuj]
Michax powiedział/a:

Nie wydaje mi się. Nie znam, żadnego Minia, który kibicuje Tottenhamowi
A na jakiej ulicy mieszkasz?
18 lutego 2012, 17:53 [cytuj]
Minio12 powiedział/a:
Na Sieroszewskiego. Dobra jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na priv, bo forum zaśmiecamy, ok?
Na Sieroszewskiego. Dobra jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz na priv, bo forum zaśmiecamy, ok?
18 lutego 2012, 21:35 [cytuj]
A co sądzicie o Mauro Zarate. Byliśmy nim zainteresowani, ale ostatecznie nie udało nam się go ściągnąć. Może latem?
A co sądzicie o Mauro Zarate. Byliśmy nim zainteresowani, ale ostatecznie nie udało nam się go ściągnąć. Może latem?
19 lutego 2012, 01:17 [cytuj]
Jeśli chodzi o Zarate to na dzień dzisiejszy jestem na nie. Oczywiście nasuwa się pytanie dlaczego? Więc odpowiadam, jako nominalny środkowy napastnik choć grający w Interze jako wysunięty prawy skrzydłowy w 22 meczach strzelił 1 gola i zaliczył 2 asysty. Podobno jest dużym talentem, ale nie daje on na dzień dzisiejszy pewności, że wydanie na niego kilkanaście milionów euro się spłaci. Jeśli chodzi o napastnika to widziałbym na tej pozycji Llorente, albo kogoś o jego charakterystyce, bardzo dobre warunki fizyczne, dobra motoryka, świetna gra głową, bardzo dobra technika użytkowa, duża skuteczność, a przede wszystkim waleczność i pracowitość. Jeśli chodzi o kogoś kto miałby być zmiennikiem dla Lennona czy walczyć z nim o pierwszą 11 to postawiłbym na Farfana, ma lepsze statystyki i w dodatku kończy mu się kontrakt, więc byłby za darmo.
Jeśli chodzi o Zarate to na dzień dzisiejszy jestem na nie. Oczywiście nasuwa się pytanie dlaczego? Więc odpowiadam, jako nominalny środkowy napastnik choć grający w Interze jako wysunięty prawy skrzydłowy w 22 meczach strzelił 1 gola i zaliczył 2 asysty. Podobno jest dużym talentem, ale nie daje on na dzień dzisiejszy pewności, że wydanie na niego kilkanaście milionów euro się spłaci. Jeśli chodzi o napastnika to widziałbym na tej pozycji Llorente, albo kogoś o jego charakterystyce, bardzo dobre warunki fizyczne, dobra motoryka, świetna gra głową, bardzo dobra technika użytkowa, duża skuteczność, a przede wszystkim waleczność i pracowitość. Jeśli chodzi o kogoś kto miałby być zmiennikiem dla Lennona czy walczyć z nim o pierwszą 11 to postawiłbym na Farfana, ma lepsze statystyki i w dodatku kończy mu się kontrakt, więc byłby za darmo
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
19 lutego 2012, 10:43 [cytuj]
Noo - Farfan - jeszcze za darmo! Dobrze gadasz
Noo - Farfan - jeszcze za darmo! Dobrze gadasz:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lutego 2012, 10:45 [cytuj]
z tego wszystkiego to najbardziej mi będzie szkoda, że opuści nasz pokład Ade
z tego wszystkiego to najbardziej mi będzie szkoda, że opuści nasz pokład Ade;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
19 lutego 2012, 11:15 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7531150/Harry-admits-Hazard-interest
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7531150/Harry-admits-Hazard-interest
Come On You Spurs !
19 lutego 2012, 14:31 [cytuj]
Ryan Shawcross co o nim powiecie ??
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
19 lutego 2012, 15:25 [cytuj]
a co z verthongenem? niby mial byc juz zakupiony i nagle cisza? dogadali sie?
Moze Ivice Olica z bayernu na zmiane do napadu? konczy mu sie kontrakt w czerwcu, pracowity napastnik majacy nosa do strzelania bramek
a co z verthongenem? niby mial byc juz zakupiony i nagle cisza? dogadali sie?
Moze Ivice Olica z bayernu na zmiane do napadu? konczy mu sie kontrakt w czerwcu, pracowity napastnik majacy nosa do strzelania bramek
19 lutego 2012, 16:15 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Nie oglądam za bardzo meczy Stoke, chyba że nasze. A skoro gra w takim klubie i nie ma na razie mowy o zainteresowaniu nim czołówki PL to chyba nie jest jakimś wybitnym piłkarzem. Chociaż w FM'ie daje radę i to ładnie
Nie oglądam za bardzo meczy Stoke, chyba że nasze. A skoro gra w takim klubie i nie ma na razie mowy o zainteresowaniu nim czołówki PL to chyba nie jest jakimś wybitnym piłkarzem. Chociaż w FM'ie daje radę i to ładnie:D
19 lutego 2012, 17:36 [cytuj]
Nie mam przekonania ani do Shawcrossa, ani do Olica. Pierwszy wydaje mi się być za słabym na Tottenham, a drugi ostatnio nie ma tej skuteczności, co sezon, czy dwa temu. Odnośnie napastnika chciałym kogoś w stylu Sergio Aguero, czy na nasze reali Defoe: szybki, dobry drybling, rozegranie i nie mała skuteczność. Nie koniecznie musi świetnie grać głową. Świetnie pasowałby do Ade, jeśli ten zostanie. A jeśli odejdzie, to do Llorente. Mój przykład takiego napastnika na nasze możliwości to np. Damiao.
Nie mam przekonania ani do Shawcrossa, ani do Olica. Pierwszy wydaje mi się być za słabym na Tottenham, a drugi ostatnio nie ma tej skuteczności, co sezon, czy dwa temu. Odnośnie napastnika chciałym kogoś w stylu Sergio Aguero, czy na nasze reali Defoe: szybki, dobry drybling, rozegranie i nie mała skuteczność. Nie koniecznie musi świetnie grać głową. Świetnie pasowałby do Ade, jeśli ten zostanie. A jeśli odejdzie, to do Llorente. Mój przykład takiego napastnika na nasze możliwości to np. Damiao
19 lutego 2012, 17:50 [cytuj]
Podobno jak Ferdinand Terry odejdą to ma być Cahill-Shawcross.. On ma 25 lat jeszcze wiele się może nauczyć

Podobno jak Ferdinand Terry odejdą to ma być Cahill-Shawcross.. On ma 25 lat jeszcze wiele się może nauczyć :D:D
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
19 lutego 2012, 18:07 [cytuj]
Cahill niech najpierw zacznie grać w Chelsea deiak7. Bo jak na razie to słabo mu to wychodzi...
Cahill niech najpierw zacznie grać w Chelsea deiak7. Bo jak na razie to słabo mu to wychodzi
Can't Smile Without You!!!
19 lutego 2012, 21:45 [cytuj]
Szczerze mówiąc nigdy nie miałem przekonania do Shawcrossa i do Cahilla i szczerze mówiąc nie chicałbym, aby którykolwiek z nich trafił do sPurs. Moim zdaniem aktualnie mamy dobrą obronę.
Szczerze mówiąc nigdy nie miałem przekonania do Shawcrossa i do Cahilla i szczerze mówiąc nie chicałbym, aby którykolwiek z nich trafił do sPurs. Moim zdaniem aktualnie mamy dobrą obronę
19 lutego 2012, 21:59 [cytuj]
Shawcross nawet nie wiecie co mowicie. Przeciez to jeden z lepszych obroncow w premiership. Nie tak dawno Ferguson powiedzial znamienne slowa "gdyby Pique szybciej sie zdecydowal na transfer to za nic w swiecie nie sprzedalbym Shawcross"
Malo kto pamieta, ze to pilkarz MU(ktory odszedl tylko dlatego, ze nie mialobyc transferu Pique)
Shawcross nawet nie wiecie co mowicie. Przeciez to jeden z lepszych obroncow w premiership. Nie tak dawno Ferguson powiedzial znamienne slowa "gdyby Pique szybciej sie zdecydowal na transfer to za nic w swiecie nie sprzedalbym Shawcross"
Malo kto pamieta, ze to pilkarz MU(ktory odszedl tylko dlatego, ze nie mialobyc transferu Pique)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
20 lutego 2012, 00:24 [cytuj]
Michax powiedział/a:
A pomyslec ze bylem dzisiaj na Sieroszewskiego. Pzdr dla fanow THFC z Pulaw
A pomyslec ze bylem dzisiaj na Sieroszewskiego. Pzdr dla fanow THFC z Pulaw :)
20 lutego 2012, 12:42 [cytuj]
Shawcross, Vertonghen i Kaboul a o defensywe martwić się nie trzeba
Shawcross, Vertonghen i Kaboul a o defensywe martwić się nie trzeba:)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
20 lutego 2012, 17:09 [cytuj]
A ja tam wziąłbym tego Shawcrossa, oczywiście także Vertonghena, wtedy mielibyśmy w środku obrony: Kinga, Kaboula, Dawsona, Shawcrossa i Vertonghena i o środek obrony byłbym spokojny, ściągnąć kogoś, aby rywalizował z BAE i powrót Corluki i mamy świetną linię defensywną
A ja tam wziąłbym tego Shawcrossa, oczywiście także Vertonghena, wtedy mielibyśmy w środku obrony: Kinga, Kaboula, Dawsona, Shawcrossa i Vertonghena i o środek obrony byłbym spokojny, ściągnąć kogoś, aby rywalizował z BAE i powrót Corluki i mamy świetną linię defensywną :D
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
20 lutego 2012, 21:04 [cytuj]
Wracając do tematu napastnika tak sobie myślałem i marzy mi się Falcao. Jestem kibicem Porto, więc darzę ogromną sympatią. Kolumbijczyk to typowy lis pola karnego. Szybki i dynamiczny, z łatwością dochodzi do piłki. Często znajduję się w sytuacjach 100% i z zasady je wykorzystuje. Często strzela głową, a poza tym ma nie najgorszy drybling. Tyle, że Falcao gra w Madrycie dopiero od początku sezonu i ma jeszcze długi kontrakt. Poza tym nie mało byśmy musieli za niego zapłacić. Myślę, że 40 mln euro to cena minimalna - za tyle Atletico wykupiło go z Porto.
Wracając do tematu napastnika tak sobie myślałem i marzy mi się Falcao. Jestem kibicem Porto, więc darzę ogromną sympatią. Kolumbijczyk to typowy lis pola karnego. Szybki i dynamiczny, z łatwością dochodzi do piłki. Często znajduję się w sytuacjach 100% i z zasady je wykorzystuje. Często strzela głową, a poza tym ma nie najgorszy drybling. Tyle, że Falcao gra w Madrycie dopiero od początku sezonu i ma jeszcze długi kontrakt. Poza tym nie mało byśmy musieli za niego zapłacić. Myślę, że 40 mln euro to cena minimalna - za tyle Atletico wykupiło go z Porto
20 lutego 2012, 22:36 [cytuj]
Nie ma realnych szans na Falcao, nie oszukujmy się. Gdyby grał w Porto cały czas to jasne ale po zaledwie roku w Atletico jest nieosiągalny.
Nie ma realnych szans na Falcao, nie oszukujmy się. Gdyby grał w Porto cały czas to jasne ale po zaledwie roku w Atletico jest nieosiągalny