Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
21 lutego 2012, 08:02 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Nie ma realnych szans na Falcao, nie oszukujmy się. Gdyby grał w Porto cały czas to jasne ale po zaledwie roku w Atletico jest nieosiągalny

Ale za Cavaniego nie zapłacimy mniej. Llorente też moim zdaniem min. 25 może 30 mln euro. No, ale jeśli chcemy budować drużynę na podium i mamy ambitne cele w LM (nie tylko awans do niej), to musimy wydać "trochę" pieniędzy.
Ale za Cavaniego nie zapłacimy mniej. Llorente też moim zdaniem min. 25 może 30 mln euro. No, ale jeśli chcemy budować drużynę na podium i mamy ambitne cele w LM (nie tylko awans do niej), to musimy wydać "trochę" pieniędzy
21 lutego 2012, 13:16 [cytuj]
A co z Giroud? Nadal jestesmy nim zainteresowani czy to jakies pomowienia byly na sport.pl?

Mi osobiscie podoba sie ten zawodnik, ciekawe tez bylo by sprowadzenie do nas Gameiro.

El Hamdaui z Ajaxu tez jest jak dla mnie ciekawym i tanim zawodnikiem. Z fiorentina sie nie dogadali, wiec moze warto by sie tym zawodnikiem zainteresowac
A co z Giroud? Nadal jestesmy nim zainteresowani czy to jakies pomowienia byly na sport.pl? Mi osobiscie podoba sie ten zawodnik, ciekawe tez bylo by sprowadzenie do nas Gameiro. El Hamdaui z Ajaxu tez jest jak dla mnie ciekawym i tanim zawodnikiem. Z fiorentina sie nie dogadali, wiec moze warto by sie tym zawodnikiem zainteresowac
21 lutego 2012, 14:20 [cytuj]
Zgodze sie z Toba raku, musimy zwolnic miejsca na ciekawszych i takich graczy, ktorzy przydadza sie w walce na kilku frontach, mowie tu o udziale w LM i pucharach krajowych.

Trzymam kciuki za sprowadzenie Damiao, Uvini i Vertonghena, do tego jeszcze Remy. To na pewno beda wartosciowi dla nas pilkarze.

Z pilkarzy, ktorych wyliczyles do "out" pozostawil bym jedynie pienaara.
Kibicuje mlodziakowi Iago Falque zeby jego talent sie rozwinal na wypozyczeniu i po powrocie na pewno przyczyni sie do wzmocnienia skladu.
Zgodze sie z Toba raku, musimy zwolnic miejsca na ciekawszych i takich graczy, ktorzy przydadza sie w walce na kilku frontach, mowie tu o udziale w LM i pucharach krajowych. Trzymam kciuki za sprowadzenie Damiao, Uvini i Vertonghena, do tego jeszcze Remy. To na pewno beda wartosciowi dla nas pilkarze. Z pilkarzy, ktorych wyliczyles do "out" pozostawil bym jedynie pienaara. Kibicuje mlodziakowi Iago Falque zeby jego talent sie rozwinal na wypozyczeniu i po powrocie na pewno przyczyni sie do wzmocnienia skladu
21 lutego 2012, 14:38 [cytuj]
jakby nam się udało wyciagnąć Damiao i Remy'ego i do tego utrzymalibysmy reszte skladu (wiadomo poza ADE) to ide przed sezonem do buka i stawiam tysiaka na mistrza.
jakby nam się udało wyciagnąć Damiao i Remy'ego i do tego utrzymalibysmy reszte skladu (wiadomo poza ADE) to ide przed sezonem do buka i stawiam tysiaka na mistrza
http://wilczki.tumblr.com/
21 lutego 2012, 14:40 [cytuj]
lub Hazarda naturalnie bo to ze wyciagniemy trojke nie ma opcji (o ile nie mamy wolnych min... 70 mln). 2/3 to juz by bylo cos...
lub Hazarda naturalnie bo to ze wyciagniemy trojke nie ma opcji (o ile nie mamy wolnych min... 70 mln). 2/3 to juz by bylo cos
http://wilczki.tumblr.com/
21 lutego 2012, 15:00 [cytuj]
Jeśli poruszamy już temat Montepelier to w sumie każdy z tej trójki mógłby do nas dołączyć, szczególnie Belhanda. Mam jeszcze czwartą propozycję jeśli chodzi o ten klub, a mianowicie Henri Bedimo. Co prawda ma on już 27 lat, ale mógłby być świetnym konkurentem dla BAE, którego aktualnie nam brak. Z tego co wiem, to Kameruńczyk został uznany lewym obrońcą jesieni w Ligue 1.
Jeśli poruszamy już temat Montepelier to w sumie każdy z tej trójki mógłby do nas dołączyć, szczególnie Belhanda. Mam jeszcze czwartą propozycję jeśli chodzi o ten klub, a mianowicie Henri Bedimo. Co prawda ma on już 27 lat, ale mógłby być świetnym konkurentem dla BAE, którego aktualnie nam brak. Z tego co wiem, to Kameruńczyk został uznany lewym obrońcą jesieni w Ligue 1
21 lutego 2012, 15:29 [cytuj]
Co do Damiao to jestem sceptycznie nastawiony, obawiam się że będzie kosztował za dużo, szczególnie że interesują się nim inne kluby. Drugi Sandro już nam się raczej nie trafi ( stosunek ceny do jakości ). Dlatego jednak wolę abyśmy ściągnęli opcję francuską Remy + hazard ( węgier pewnie by płakał z zazdrości :). dodatkowo jakiś obrońca i wykupienie ADE. To jest moje okienko marzeń. Na temat wyprzedaży szrotu nie będę wspominał bo wiadomo jak jest. Ciągle liczę na Pieenara w Spurs ( może po zmianie trenera ;p )
Co do Damiao to jestem sceptycznie nastawiony, obawiam się że będzie kosztował za dużo, szczególnie że interesują się nim inne kluby. Drugi Sandro już nam się raczej nie trafi ( stosunek ceny do jakości ). Dlatego jednak wolę abyśmy ściągnęli opcję francuską Remy + hazard ( węgier pewnie by płakał z zazdrości :). dodatkowo jakiś obrońca i wykupienie ADE. To jest moje okienko marzeń. Na temat wyprzedaży szrotu nie będę wspominał bo wiadomo jak jest. Ciągle liczę na Pieenara w Spurs ( może po zmianie trenera ;p )
21 lutego 2012, 15:39 [cytuj]
Co do napastnika to chyba lepiej Remy niż Damiao. Francuz lepiej ogarnia europejskie boiska, wyciągniemy go za podobne pieniądze a będzie mu się na pewno łatwiej przystosować do angielskiej piłki niż Brazylijczykowi. Jeszcze Hazard, jakiś stoper(Vertonghen?) no i bramkarz który mógłby się w Anglii ogrywać a po sezonie za dziadka na bramkę.
Co do napastnika to chyba lepiej Remy niż Damiao. Francuz lepiej ogarnia europejskie boiska, wyciągniemy go za podobne pieniądze a będzie mu się na pewno łatwiej przystosować do angielskiej piłki niż Brazylijczykowi. Jeszcze Hazard, jakiś stoper(Vertonghen?) no i bramkarz który mógłby się w Anglii ogrywać a po sezonie za dziadka na bramkę
21 lutego 2012, 16:35 [cytuj]
Skoro mówimy już o napadzie no to moja lista wyglądała by tak :
Jovetić(Fiorentina)
Shawcross(Stoke)
Hazard(Lille)

raku - jeśli chodzi o Jean - Ciekawie,ciekawie.. Tylko nie wiem jak by się sprawdził w takim klubie walczącym o najwyższe cele.. Nie miał jakiejś wspaniałej karierki,bo nie grał w żadnym dobrym klubie, może kogoś pewniejszego :)
Skoro mówimy już o napadzie no to moja lista wyglądała by tak : Jovetić(Fiorentina) Shawcross(Stoke) Hazard(Lille) raku - jeśli chodzi o Jean - Ciekawie,ciekawie.. Tylko nie wiem jak by się sprawdził w takim klubie walczącym o najwyższe cele.. Nie miał jakiejś wspaniałej karierki,bo nie grał w żadnym dobrym klubie, może kogoś pewniejszego :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
21 lutego 2012, 16:36 [cytuj]
Sorry chodziło mi o napad czyli Jovetić :D reszta ogólnie :)
Sorry chodziło mi o napad czyli Jovetić :D reszta ogólnie :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
22 lutego 2012, 23:27 [cytuj]
Zmiennikiem dla Friedla a po next sezonię następcą może być ten 23 letni bramkarz Fc Basel. Oglądając ten mecz było widać świetne decyzje w obronach strzałów i dosyć celne wrzutki. Tylko trochę wolny jest.
Zmiennikiem dla Friedla a po next sezonię następcą może być ten 23 letni bramkarz Fc Basel. Oglądając ten mecz było widać świetne decyzje w obronach strzałów i dosyć celne wrzutki. Tylko trochę wolny jest
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 lutego 2012, 01:15 [cytuj]
Trochę się boję o zmiennika dla Friedla. W tej chwili nie wyobrażam sobie tej drużyny bez niego. :D

Michax powiedział/a:
Ale za Cavaniego nie zapłacimy mniej. Llorente też moim zdaniem min. 25 może 30 mln euro.

Cavani świetny zawodnik, chciałbym go zobaczyć na WHL. Chociaż miewa wahania formy, ale wg mnie jest lepszy od Ade. W sumie, najchętniej zobaczyłbym u nas Diego Forlana, ale to nierealne.

Z celów realnych wydaje mi się, że Levy powinien trochę potrząsnąć kieszenią i rzucić dużo na Hazarda. To nie będzie Darren Bent, tak mi się przynajmniej wydaje :)
A co do Llorente, to bodajże rok temu chcieliśmy go kupić i dać 38mln (nie pamiętam czy funtó0w czy euro) tylko chyba negocjacje z zawodnikiem się nie udały.
Cavani świetny zawodnik, chciałbym go zobaczyć na WHL. Chociaż miewa wahania formy, ale wg mnie jest lepszy od Ade. W sumie, najchętniej zobaczyłbym u nas Diego Forlana, ale to nierealne. Z celów realnych wydaje mi się, że Levy powinien trochę potrząsnąć kieszenią i rzucić dużo na Hazarda. To nie będzie Darren Bent, tak mi się przynajmniej wydaje :) A co do Llorente, to bodajże rok temu chcieliśmy go kupić i dać 38mln (nie pamiętam czy funtó0w czy euro) tylko chyba negocjacje z zawodnikiem się nie udały
23 lutego 2012, 11:30 [cytuj]
36 milionów euro to było, Cavani mnie nie przekonuje choć nie grał tak źle z Cwelami. Forlan po pierwsze stary, po drugie w Interze nic takiego nie gra a po trzecie już raz się na wyspach nie sprawdził. Za to Barrios jest do wyciągnięcia za 5 milionów funtów.
36 milionów euro to było, Cavani mnie nie przekonuje choć nie grał tak źle z Cwelami. Forlan po pierwsze stary, po drugie w Interze nic takiego nie gra a po trzecie już raz się na wyspach nie sprawdził. Za to Barrios jest do wyciągnięcia za 5 milionów funtów
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 lutego 2012, 11:38 [cytuj]
Diegomir, po pierwsze potrzebujemy zmiennika dla Friedla, bo jest świetny, ale ma już swoje lata, chciałbym zobaczyć Adlera, bo jest za free do wzięcia, ale podobno HSV złożyło mu ofertę kontraktu, Harry zrób coś z tym faktem. Fernando Lloretne nie kupiliśmy z prostego powodu, była zima, ostatni dzień okienka, oferta była dobra, ale stanęło na tym, że Athletic nie zdąży ściągnąć zmiennika, tak samo tego dnia było z Augero i Rossim, Daniel Levy wybrał się wtedy nawet do Hiszpanii. Jeśli Tottenham chce kupić kogoś bardzo dobrego to musi robić to szybciej, co prawda ostatniego dnia okna kwoty spadają. Ja chciałbym w lecie zobaczyć, Fernando Llorente, już pisałem dlaczego, Loic Remy, piłkarzy, który może grać w środku ataku jak i na prawym skrzydle w taktyce 4-2-3-1, a ponadto OM ma problemy finansowe, więc powinno być łatwiej :D, do tego Rene Adlera, piłkarzy za darmo, klasa sama w sobie, MU przymierzało się, żeby go kupić w lecie to już o czymś świadczy, do tego Hazarda, może grać po prawej, lewej i w środku, świetne umiejętności, dobrze gra w meczach o stawkę, Vertonghen, dobry obrońca, młody, gra bardzo pewnie, wziąłbym jeszcze Antonio Lopeza, kontrakt mu się kończy, w Atletico nie grywa, a my nie mamy zastępcy dla BAE, dalej liczę na jakiś transfer a'la Harry Redknapp, on znajdzie zawsze kogoś kto się wczuje w zespół.
Diegomir, po pierwsze potrzebujemy zmiennika dla Friedla, bo jest świetny, ale ma już swoje lata, chciałbym zobaczyć Adlera, bo jest za free do wzięcia, ale podobno HSV złożyło mu ofertę kontraktu, Harry zrób coś z tym faktem. Fernando Lloretne nie kupiliśmy z prostego powodu, była zima, ostatni dzień okienka, oferta była dobra, ale stanęło na tym, że Athletic nie zdąży ściągnąć zmiennika, tak samo tego dnia było z Augero i Rossim, Daniel Levy wybrał się wtedy nawet do Hiszpanii. Jeśli Tottenham chce kupić kogoś bardzo dobrego to musi robić to szybciej, co prawda ostatniego dnia okna kwoty spadają. Ja chciałbym w lecie zobaczyć, Fernando Llorente, już pisałem dlaczego, Loic Remy, piłkarzy, który może grać w środku ataku jak i na prawym skrzydle w taktyce 4-2-3-1, a ponadto OM ma problemy finansowe, więc powinno być łatwiej :D, do tego Rene Adlera, piłkarzy za darmo, klasa sama w sobie, MU przymierzało się, żeby go kupić w lecie to już o czymś świadczy, do tego Hazarda, może grać po prawej, lewej i w środku, świetne umiejętności, dobrze gra w meczach o stawkę, Vertonghen, dobry obrońca, młody, gra bardzo pewnie, wziąłbym jeszcze Antonio Lopeza, kontrakt mu się kończy, w Atletico nie grywa, a my nie mamy zastępcy dla BAE, dalej liczę na jakiś transfer a'la Harry Redknapp, on znajdzie zawsze kogoś kto się wczuje w zespół
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 lutego 2012, 11:46 [cytuj]
Jezu ludzie , tylko nie Barrios. Gwiazdka jednego sezonu który by płakał ciągle że grzeje ławę.
Jezu ludzie , tylko nie Barrios. Gwiazdka jednego sezonu który by płakał ciągle że grzeje ławę
|<  <<  <  22  23  24  25  26    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się