Forum dyskusyjne
23 lutego 2012, 11:57 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jezu ludzie , tylko nie Barrios. Gwiazdka jednego sezonu który by płakał ciągle że grzeje ławę
Na Barriosa się zgadzam pod warunkiem, że w umowie będzie zawarte, że nie może płakać, że grzeje ławę i jest świadomy, że może nie zagrać w ponad połowie spotkań.
Na Barriosa się zgadzam pod warunkiem, że w umowie będzie zawarte, że nie może płakać, że grzeje ławę i jest świadomy, że może nie zagrać w ponad połowie spotkań
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 lutego 2012, 12:09 [cytuj]
No na pewno będzie taki zapis. Na 100%. Tak w ogole to po co nam kolejny napastnik na ławkę jak mamy Sahę i Defoe? Trzeba kogoś do pierwszej jedenastki.
No na pewno będzie taki zapis. Na 100%. Tak w ogole to po co nam kolejny napastnik na ławkę jak mamy Sahę i Defoe? Trzeba kogoś do pierwszej jedenastki
23 lutego 2012, 12:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:
No na pewno będzie taki zapis. Na 100%. Tak w ogole to po co nam kolejny napastnik na ławkę jak mamy Sahę i Defoe? Trzeba kogoś do pierwszej jedenastki
Moja wcześniejsza wypowiedź była ironią, bo żaden piłkarz nie zgodzi się na taki zapis, czyli jestem na nie, jeśli chodzi o Barriosa.
Moja wcześniejsza wypowiedź była ironią, bo żaden piłkarz nie zgodzi się na taki zapis, czyli jestem na nie, jeśli chodzi o Barriosa
23 lutego 2012, 13:17 [cytuj]
Jak podaje transfermarkt.de Harry po usłyszeniu, że Patryk Małecki nie zagra już w wiśle wybiera się do Polski, aby monitować ściągnięcie utalentowanego zmiennika dla Lennona. Hahaha nie no jaja sobie robie

Ktoś kto mówi, że Giroud to objawienie jednego sezonu nie zna się na piłce. W dzisiejszych czasach gole czy to w ligue 2 czy naszym zapleczu(championship) to też wyznacznik dobrej gry. W ligue 2 nie grają same słabiaki, a Giroud był tam królem strzelców.
Jak podaje transfermarkt.de Harry po usłyszeniu, że Patryk Małecki nie zagra już w wiśle wybiera się do Polski, aby monitować ściągnięcie utalentowanego zmiennika dla Lennona. Hahaha nie no jaja sobie robie :D Ktoś kto mówi, że Giroud to objawienie jednego sezonu nie zna się na piłce. W dzisiejszych czasach gole czy to w ligue 2 czy naszym zapleczu(championship) to też wyznacznik dobrej gry. W ligue 2 nie grają same słabiaki, a Giroud był tam królem strzelców
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 lutego 2012, 13:23 [cytuj]
jin_tae nie wiedziałem że do tego dojdzie, ale zgadzam się z tobą
jin_tae nie wiedziałem że do tego dojdzie, ale zgadzam się z tobą:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 lutego 2012, 16:32 [cytuj]
HR dziś będzie oglądał Jana Vertonghen'a z Ajaxu. Podobno chcemy go kupić za 11.8 EUR.
http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2012/02/23/2924170/tottenham-beobachtet-ajax-verteidiger-jan-vertonghen
HR dziś będzie oglądał Jana Vertonghen'a z Ajaxu. Podobno chcemy go kupić za 11.8 EUR.
http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2012/02/23/2924170/tottenham-beobachtet-ajax-verteidiger-jan-vertonghen
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 lutego 2012, 21:10 [cytuj]
Ja chce Arde jako zmiennika dla naszych skrzydłowych i Rafy. Niech go Harry kupi.
Ja chce Arde jako zmiennika dla naszych skrzydłowych i Rafy. Niech go Harry kupi
24 lutego 2012, 11:03 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Cavani mnie nie przekonuje choć nie grał tak źle z Cwelami.
No tak, rzeczywiście tragedii nie było, gol i dwie asysty. A mógł przecież strzelić dajmy na to osiem bramek i zaliczyć siedemnaście asyst...
No tak, rzeczywiście tragedii nie było, gol i dwie asysty. A mógł przecież strzelić dajmy na to osiem bramek i zaliczyć siedemnaście asyst
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
24 lutego 2012, 11:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
W dzisiejszych czasach gole czy to w ligue 2 czy naszym zapleczu(championship) to też wyznacznik dobrej gry.
Jasne, "doskonale" świadczy o tym przykład Carrolla.
raku powiedział/a:
On jest jak swego czasu Tottenham. Za słaby na Ligę Mistrzów, za mocny na Puchar UEFA.
No nie przesadzaj raku. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żebyśmy coś zawojowali w P.UEFA w czasach LM
Jasne, "doskonale" świadczy o tym przykład Carrolla.
[quote=raku]On jest jak swego czasu Tottenham. Za słaby na Ligę Mistrzów, za mocny na Puchar UEFA
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
24 lutego 2012, 13:36 [cytuj]
Huntelaar szaleje, 18 bramek w lidze a dla klubu ogólnie 32, może warto by sie zainteresować?
Huntelaar szaleje, 18 bramek w lidze a dla klubu ogólnie 32, może warto by sie zainteresować?
24 lutego 2012, 13:47 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
O Huntelaarze już chyba pisałem, dobre warunki fizyczne, technika i skuteczność, był promowany na nowego RVN, chłopak ma 28 lat, trochę dużo, za mniej niż 20-25 mln euro go nie sprzedadzą, byłby wg.mnie na pewno lepsza wersją niż Adebayor. W tej chwili statystki Klaasa wyglądają tak: 33 gole i 11 asyst w 34 meczach. Jak dla mnie też jest dobrą opcją obok Llorente, Damiao czy Remy'iego. Chciałbym, żebyśmy mieli dwóch równorzędnych napastników w klubie i jeszcze Sahe albo Defoe, bo podobno Jermain chce odejść po sezonie.
O Huntelaarze już chyba pisałem, dobre warunki fizyczne, technika i skuteczność, był promowany na nowego RVN, chłopak ma 28 lat, trochę dużo, za mniej niż 20-25 mln euro go nie sprzedadzą, byłby wg.mnie na pewno lepsza wersją niż Adebayor. W tej chwili statystki Klaasa wyglądają tak: 33 gole i 11 asyst w 34 meczach. Jak dla mnie też jest dobrą opcją obok Llorente, Damiao czy Remy'iego. Chciałbym, żebyśmy mieli dwóch równorzędnych napastników w klubie i jeszcze Sahe albo Defoe, bo podobno Jermain chce odejść po sezonie
24 lutego 2012, 14:05 [cytuj]
No właśnie, wiek i cena to chyba najwieksze przeszkody.
No właśnie, wiek i cena to chyba najwieksze przeszkody
24 lutego 2012, 14:47 [cytuj]
Huntellara ja chce już dziś, Arde i Remiego
24 lutego 2012, 14:51 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Mi też odpowiadaliby Ci piłkarze, ale pytanie jest inne, czy Harry wie o ich istnieniu?
Mi też odpowiadaliby Ci piłkarze, ale pytanie jest inne, czy Harry wie o ich istnieniu?
24 lutego 2012, 22:26 [cytuj]
Christopher Samba w Anżi Machaczkała
Christopher Samba w Anżi Machaczkała :D
24 lutego 2012, 23:03 [cytuj]
A Bakero wylot z Lecha
A Bakero wylot z Lecha
24 lutego 2012, 23:22 [cytuj]
Arszawin w Zenicie
Arszawin w Zenicie :D