Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
23 lutego 2012, 11:57 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Jezu ludzie , tylko nie Barrios. Gwiazdka jednego sezonu który by płakał ciągle że grzeje ławę

Na Barriosa się zgadzam pod warunkiem, że w umowie będzie zawarte, że nie może płakać, że grzeje ławę i jest świadomy, że może nie zagrać w ponad połowie spotkań.
Na Barriosa się zgadzam pod warunkiem, że w umowie będzie zawarte, że nie może płakać, że grzeje ławę i jest świadomy, że może nie zagrać w ponad połowie spotkań
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
23 lutego 2012, 12:09 [cytuj]
No na pewno będzie taki zapis. Na 100%. Tak w ogole to po co nam kolejny napastnik na ławkę jak mamy Sahę i Defoe? Trzeba kogoś do pierwszej jedenastki.
No na pewno będzie taki zapis. Na 100%. Tak w ogole to po co nam kolejny napastnik na ławkę jak mamy Sahę i Defoe? Trzeba kogoś do pierwszej jedenastki
23 lutego 2012, 12:39 [cytuj]
Walu powiedział/a:
No na pewno będzie taki zapis. Na 100%. Tak w ogole to po co nam kolejny napastnik na ławkę jak mamy Sahę i Defoe? Trzeba kogoś do pierwszej jedenastki

Moja wcześniejsza wypowiedź była ironią, bo żaden piłkarz nie zgodzi się na taki zapis, czyli jestem na nie, jeśli chodzi o Barriosa.
Moja wcześniejsza wypowiedź była ironią, bo żaden piłkarz nie zgodzi się na taki zapis, czyli jestem na nie, jeśli chodzi o Barriosa
23 lutego 2012, 13:17 [cytuj]
Jak podaje transfermarkt.de Harry po usłyszeniu, że Patryk Małecki nie zagra już w wiśle wybiera się do Polski, aby monitować ściągnięcie utalentowanego zmiennika dla Lennona. Hahaha nie no jaja sobie robie :D Ktoś kto mówi, że Giroud to objawienie jednego sezonu nie zna się na piłce. W dzisiejszych czasach gole czy to w ligue 2 czy naszym zapleczu(championship) to też wyznacznik dobrej gry. W ligue 2 nie grają same słabiaki, a Giroud był tam królem strzelców.
Jak podaje transfermarkt.de Harry po usłyszeniu, że Patryk Małecki nie zagra już w wiśle wybiera się do Polski, aby monitować ściągnięcie utalentowanego zmiennika dla Lennona. Hahaha nie no jaja sobie robie :D Ktoś kto mówi, że Giroud to objawienie jednego sezonu nie zna się na piłce. W dzisiejszych czasach gole czy to w ligue 2 czy naszym zapleczu(championship) to też wyznacznik dobrej gry. W ligue 2 nie grają same słabiaki, a Giroud był tam królem strzelców
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 lutego 2012, 13:23 [cytuj]
jin_tae nie wiedziałem że do tego dojdzie, ale zgadzam się z tobą:D
jin_tae nie wiedziałem że do tego dojdzie, ale zgadzam się z tobą:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 lutego 2012, 16:32 [cytuj]
HR dziś będzie oglądał Jana Vertonghen'a z Ajaxu. Podobno chcemy go kupić za 11.8 EUR.

http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2012/02/23/2924170/tottenham-beobachtet-ajax-verteidiger-jan-vertonghen
HR dziś będzie oglądał Jana Vertonghen'a z Ajaxu. Podobno chcemy go kupić za 11.8 EUR. http://www.goal.com/de/news/3643/exklusiv/2012/02/23/2924170/tottenham-beobachtet-ajax-verteidiger-jan-vertonghen
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 lutego 2012, 21:10 [cytuj]
Ja chce Arde jako zmiennika dla naszych skrzydłowych i Rafy. Niech go Harry kupi.
Ja chce Arde jako zmiennika dla naszych skrzydłowych i Rafy. Niech go Harry kupi
24 lutego 2012, 11:03 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Cavani mnie nie przekonuje choć nie grał tak źle z Cwelami.

No tak, rzeczywiście tragedii nie było, gol i dwie asysty. A mógł przecież strzelić dajmy na to osiem bramek i zaliczyć siedemnaście asyst...
No tak, rzeczywiście tragedii nie było, gol i dwie asysty. A mógł przecież strzelić dajmy na to osiem bramek i zaliczyć siedemnaście asyst
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
24 lutego 2012, 11:08 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
W dzisiejszych czasach gole czy to w ligue 2 czy naszym zapleczu(championship) to też wyznacznik dobrej gry.

Jasne, "doskonale" świadczy o tym przykład Carrolla.
raku powiedział/a:
On jest jak swego czasu Tottenham. Za słaby na Ligę Mistrzów, za mocny na Puchar UEFA.

No nie przesadzaj raku. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć żebyśmy coś zawojowali w P.UEFA w czasach LM;)
Jasne, "doskonale" świadczy o tym przykład Carrolla. [quote=raku]On jest jak swego czasu Tottenham. Za słaby na Ligę Mistrzów, za mocny na Puchar UEFA
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
24 lutego 2012, 13:36 [cytuj]
Huntelaar szaleje, 18 bramek w lidze a dla klubu ogólnie 32, może warto by sie zainteresować?
Huntelaar szaleje, 18 bramek w lidze a dla klubu ogólnie 32, może warto by sie zainteresować?
24 lutego 2012, 13:47 [cytuj]
Zolter powiedział/a:

O Huntelaarze już chyba pisałem, dobre warunki fizyczne, technika i skuteczność, był promowany na nowego RVN, chłopak ma 28 lat, trochę dużo, za mniej niż 20-25 mln euro go nie sprzedadzą, byłby wg.mnie na pewno lepsza wersją niż Adebayor. W tej chwili statystki Klaasa wyglądają tak: 33 gole i 11 asyst w 34 meczach. Jak dla mnie też jest dobrą opcją obok Llorente, Damiao czy Remy'iego. Chciałbym, żebyśmy mieli dwóch równorzędnych napastników w klubie i jeszcze Sahe albo Defoe, bo podobno Jermain chce odejść po sezonie.
O Huntelaarze już chyba pisałem, dobre warunki fizyczne, technika i skuteczność, był promowany na nowego RVN, chłopak ma 28 lat, trochę dużo, za mniej niż 20-25 mln euro go nie sprzedadzą, byłby wg.mnie na pewno lepsza wersją niż Adebayor. W tej chwili statystki Klaasa wyglądają tak: 33 gole i 11 asyst w 34 meczach. Jak dla mnie też jest dobrą opcją obok Llorente, Damiao czy Remy'iego. Chciałbym, żebyśmy mieli dwóch równorzędnych napastników w klubie i jeszcze Sahe albo Defoe, bo podobno Jermain chce odejść po sezonie
24 lutego 2012, 14:05 [cytuj]
No właśnie, wiek i cena to chyba najwieksze przeszkody.
No właśnie, wiek i cena to chyba najwieksze przeszkody
24 lutego 2012, 14:47 [cytuj]
Huntellara ja chce już dziś, Arde i Remiego
24 lutego 2012, 14:51 [cytuj]
bambi powiedział/a:

Mi też odpowiadaliby Ci piłkarze, ale pytanie jest inne, czy Harry wie o ich istnieniu?
Mi też odpowiadaliby Ci piłkarze, ale pytanie jest inne, czy Harry wie o ich istnieniu?
24 lutego 2012, 22:26 [cytuj]
Christopher Samba w Anżi Machaczkała :D
Christopher Samba w Anżi Machaczkała :D
24 lutego 2012, 23:03 [cytuj]
A Bakero wylot z Lecha
A Bakero wylot z Lecha
24 lutego 2012, 23:22 [cytuj]
Arszawin w Zenicie :D
Arszawin w Zenicie :D
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się