Forum dyskusyjne
29 lutego 2012, 15:47 [cytuj]
KonradM powiedział/a:
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,AS-Mourinho-odchodzi-Kupuje-do-w-Londynie,wid,14291241,wiadomosc.html
Po ostatnich wyczynach AVB mam nadzieję że to jego ma zastąpić... Ciągle mam nadzieję że Harry się nie skusi na tą średnio atrakcyjną ofertę prowadzenia słabej jak nigdy reprezentacji Anglii
Po ostatnich wyczynach AVB mam nadzieję że to jego ma zastąpić... Ciągle mam nadzieję że Harry się nie skusi na tą średnio atrakcyjną ofertę prowadzenia słabej jak nigdy reprezentacji Anglii
29 lutego 2012, 16:12 [cytuj]
Walu jaki trener taka Repa. Capello powinien był odejść już dawno(ba nie powinien być nawet zatrudniony). Harry jak przyjmie posadę to zrobi taki porządek, że nawet Hiszpanie będą mieli problem z Anglikami
Walu jaki trener taka Repa. Capello powinien był odejść już dawno(ba nie powinien być nawet zatrudniony). Harry jak przyjmie posadę to zrobi taki porządek, że nawet Hiszpanie będą mieli problem z Anglikami
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
29 lutego 2012, 17:36 [cytuj]
Cos sie w tym temacie strona wali(uklad)
Cos sie w tym temacie strona wali(uklad)
29 lutego 2012, 18:24 [cytuj]
Myślałem że ja tylko tak na telefonie mam.
Myślałem że ja tylko tak na telefonie mam
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
29 lutego 2012, 19:25 [cytuj]
cholera wie, też wolałbym żeby Harry został bo piłkarze są za nim. Jednak gdyby odszedł to fajnie by mieć Mou.
cholera wie, też wolałbym żeby Harry został bo piłkarze są za nim. Jednak gdyby odszedł to fajnie by mieć Mou
1 marca 2012, 00:25 [cytuj]
A tymczasem w Mediolanie...
http://www.givemefootball.com/premier-league/inter-defender-tempted-by-london-switch
A tymczasem w Mediolanie...
http://www.givemefootball.com/premier-league/inter-defender-tempted-by-london-switch
1 marca 2012, 08:18 [cytuj]
Już wole Ranochie czy jak on tam ma
Już wole Ranochie czy jak on tam ma
1 marca 2012, 13:48 [cytuj]
Samuel to ktoś taki jak Gallas - opcja krótkoterminowa, daje duże doświadczenie. Jestem jak najbardziej na tak, ale nie za więcej niż 60k/tydzień. Oczywiście wolałbym Vertonghena, ale jeżeli mam wybierać między nim a kimś w stylu Damiao, wybieram drugiego, szczególnie że mamy jeszcze Caulkera.
A co powiecie na Huntelaara? Skuteczny i gryzie trawę dla zespołu.
Samuel to ktoś taki jak Gallas - opcja krótkoterminowa, daje duże doświadczenie. Jestem jak najbardziej na tak, ale nie za więcej niż 60k/tydzień. Oczywiście wolałbym Vertonghena, ale jeżeli mam wybierać między nim a kimś w stylu Damiao, wybieram drugiego, szczególnie że mamy jeszcze Caulkera.
A co powiecie na Huntelaara? Skuteczny i gryzie trawę dla zespołu
1 marca 2012, 14:13 [cytuj]
Huntelaar? Nie i jeszcze raz nie! To nie napastnik na tottenham. Niech gra tam gdzie gra, bo bundesliga a Premiership to inny kosmos. Poza tym Podolski odchodzi do Anali to po co nam Huntelaar jak mozna powalczyc o Poldiego
Huntelaar? Nie i jeszcze raz nie! To nie napastnik na tottenham. Niech gra tam gdzie gra, bo bundesliga a Premiership to inny kosmos. Poza tym Podolski odchodzi do Anali to po co nam Huntelaar jak mozna powalczyc o Poldiego
1 marca 2012, 14:13 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Nie będą bo Anglicy zywczajnie nie mają teraz kim postraszyć. Jest Rooney i długo długo nic.
Nie będą bo Anglicy zywczajnie nie mają teraz kim postraszyć. Jest Rooney i długo długo nic
1 marca 2012, 14:16 [cytuj]
Jest Rooney, Defoe, Bent Agbonlahor, jest zajebista obrona trzeba tylko dobrze ich poskladac
Jest Rooney, Defoe, Bent Agbonlahor, jest zajebista obrona trzeba tylko dobrze ich poskladac
1 marca 2012, 14:44 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Anglicy mają czym straszyć, ale Rooney to wyższa klasa niż Defoe czy Bent. Anglicy mają wielkich piłkarzy, ale nikt nie umie ich poukładać. Mourinho by sobie poradził, ale wątpię, żeby chciał teraz zostać trenerem Synów Albionu, może za parę lat.
Anglicy mają czym straszyć, ale Rooney to wyższa klasa niż Defoe czy Bent. Anglicy mają wielkich piłkarzy, ale nikt nie umie ich poukładać. Mourinho by sobie poradził, ale wątpię, żeby chciał teraz zostać trenerem Synów Albionu, może za parę lat
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
1 marca 2012, 14:47 [cytuj]
A tymczasem, podobno negocjujemy transfer Vertonghena. Ja nie mam nic przeciwko jakby przyszedł jeszcze Samuel, ale pod warunkiem, że odejdzie Gallas i King, darzę ich wielkim szacunkiem, ale trzeba coś zmieniać, Gallas za stary i za wysoka tygodniówka, King problemy z kolanem, chyba, że podpisałby kontrakt "pay if you play", ale ta opcja mu się nie podoba.
A tymczasem, podobno negocjujemy transfer Vertonghena. Ja nie mam nic przeciwko jakby przyszedł jeszcze Samuel, ale pod warunkiem, że odejdzie Gallas i King, darzę ich wielkim szacunkiem, ale trzeba coś zmieniać, Gallas za stary i za wysoka tygodniówka, King problemy z kolanem, chyba, że podpisałby kontrakt "pay if you play", ale ta opcja mu się nie podoba
1 marca 2012, 14:56 [cytuj]
Jeśli King nie chce umowy "pay if you play" to niech podpiszą z nim umowe z tygodniówką na poziomie 10-15 tys. a nie obecne 35 tys.
Jeśli King nie chce umowy "pay if you play" to niech podpiszą z nim umowe z tygodniówką na poziomie 10-15 tys. a nie obecne 35 tys
1 marca 2012, 15:10 [cytuj]
No sory, ale jak ma przychodzić jakiś 34 letni Samuel a odejść King to chyba przesada.
No sory, ale jak ma przychodzić jakiś 34 letni Samuel a odejść King to chyba przesada
1 marca 2012, 16:00 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Anglicy mają czym straszyć, ale Rooney to wyższa klasa niż Defoe czy Bent. Anglicy mają wielkich piłkarzy, ale nikt nie umie ich poukładać. Mourinho by sobie poradził, ale wątpię, żeby chciał teraz zostać trenerem Synów Albionu, może za parę lat
Wielkich piłkarzy? Chyba nie mówisz o Defoe i Bencie?
jin_tae powiedział/a:
A w tej zajebistej obronie to kto gra? bardzo dobry jest Cole, nieźli są Cahill i Richards ale jakoś mi ta formacja nie ocieka zajebistością.
Jak daleko sięgam pamięcią, nie przypominam sobie takiej słabej Anglii
Wielkich piłkarzy? Chyba nie mówisz o Defoe i Bencie?
[quote=jin_tae]Jest Rooney, Defoe, Bent Agbonlahor, jest zajebista obrona trzeba tylko dobrze ich poskladac
1 marca 2012, 20:11 [cytuj]
Reprezentacja Anglia jest słabsza bo trapią ją kontuzje i niestety piłkarze się starzeją. Ale to nie zmienia faktu, że ma duży potencjał, ale tylko ta cecha wyróżnia tą drużynę od wielu lat.
Reprezentacja Anglia jest słabsza bo trapią ją kontuzje i niestety piłkarze się starzeją. Ale to nie zmienia faktu, że ma duży potencjał, ale tylko ta cecha wyróżnia tą drużynę od wielu lat
1 marca 2012, 21:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To była taka mała aluzja do tego, ale chyba niektórzy nie widzieli:
http://www.youtube.com/watch?v=-HFkGW-sRA4&feature=player_embedded
To była taka mała aluzja do tego, ale chyba niektórzy nie widzieli:
http://www.youtube.com/watch?v=-HFkGW-sRA4&feature=player_embedded
1 marca 2012, 21:56 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
A tymczasem, podobno negocjujemy transfer Vertonghena. Ja nie mam nic przeciwko jakby przyszedł jeszcze Samuel, ale pod warunkiem, że odejdzie Gallas i King, darzę ich wielkim szacunkiem, ale trzeba coś zmieniać, Gallas za stary i za wysoka tygodniówka, King problemy z kolanem, chyba, że podpisałby kontrakt "pay if you play", ale ta opcja mu się nie podoba
Ledley zagrał słabe spotkanie przeciwko Arsenalowi ,ale póki co Vertonghen to mógłby Kingowi po spotkaniu kolano lodem okładać , bo to jeszcze nie ta półka . Samuel podobnie do Gallasa duże doświadczenie to na pewno, ale w tym momencie nie mielibyśmy z niego wiele pożytku . Najlepsze lata ma już dawno za sobą , a szczególnie fanem jego gry nie byłem nigdy( zbyt wolny i mało zwrotny) .Taki zawodnik jak Ledley jest na specjalnych prawach i nikt go z klubu za szybko nie wywali .
Ledley zagrał słabe spotkanie przeciwko Arsenalowi ,ale póki co Vertonghen to mógłby Kingowi po spotkaniu kolano lodem okładać , bo to jeszcze nie ta półka . Samuel podobnie do Gallasa duże doświadczenie to na pewno, ale w tym momencie nie mielibyśmy z niego wiele pożytku . Najlepsze lata ma już dawno za sobą , a szczególnie fanem jego gry nie byłem nigdy( zbyt wolny i mało zwrotny) .Taki zawodnik jak Ledley jest na specjalnych prawach i nikt go z klubu za szybko nie wywali
2 marca 2012, 01:56 [cytuj]
Zaop ja znam Huntelaara. Ogladalem go na zywo w ajaxie i w Milanie, w Realu znam go tylko z TV. Tylko w ajaxie gral ok teraz tez, ale w Realu jak i w Milanie na tyle na ile gral to nie sprawdzil sie. Za te pieniążki(w mediach mówi się o kwocie 10 - 14 mln wolałbym kupić młodszego Damiao
Zaop ja znam Huntelaara. Ogladalem go na zywo w ajaxie i w Milanie, w Realu znam go tylko z TV. Tylko w ajaxie gral ok teraz tez, ale w Realu jak i w Milanie na tyle na ile gral to nie sprawdzil sie. Za te pieniążki(w mediach mówi się o kwocie 10 - 14 mln wolałbym kupić młodszego Damiao