Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
2 marca 2012, 08:27 [cytuj]
Po pierwsze: Damiao chce do PSG.
Po drugie: Chłopak kosztuje coś koło 30-35 milionów.
Po trzecie: IPA może Levyego w balona jak w lato.
Po pierwsze: Damiao chce do PSG. Po drugie: Chłopak kosztuje coś koło 30-35 milionów. Po trzecie: IPA może Levyego w balona jak w lato
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
2 marca 2012, 10:06 [cytuj]
Ani Hunterlar ani Damiao, mysle ze gościem idealnym dla nas jest Remy. Do tego ten obronca z Ajaxu wydaje sie byc dobry (na poczatek do rotacji) a jak sie zaadoptuje to moze z Kaboulem stworza duet na lata (z Dawsonem i Coulkerem w rotacji). King jest dla mnie znakiem zapytania, pewnie jeszcze pogra kilka lat na dobrym poziomie,ale rownie dobrze moze jeszcze cos zlapac i skonczyc za miesiac kariere...
Ani Hunterlar ani Damiao, mysle ze gościem idealnym dla nas jest Remy. Do tego ten obronca z Ajaxu wydaje sie byc dobry (na poczatek do rotacji) a jak sie zaadoptuje to moze z Kaboulem stworza duet na lata (z Dawsonem i Coulkerem w rotacji). King jest dla mnie znakiem zapytania, pewnie jeszcze pogra kilka lat na dobrym poziomie,ale rownie dobrze moze jeszcze cos zlapac i skonczyc za miesiac kariere
http://wilczki.tumblr.com/
2 marca 2012, 15:56 [cytuj]
Damiano, to świetny piłkarz, ale pazerny na kasę tak samo jak właściciele Internacionalu
Huntelaar, dobry napastnik, ale nie sprawdził się w najlepszych klubach świata, więc nie wiadomo czy wypali
Remy, chyba najlepszy opcja z tych 3 piłkarzy, OM ma kłopoty finansowe, on ma dobre warunki fizyczne, ja bym stawiał na niego, ale pod warunkiem, że jeszcze kogoś ściągniemy do ataku o dużych umiejętnościach.
Damiano, to świetny piłkarz, ale pazerny na kasę tak samo jak właściciele Internacionalu Huntelaar, dobry napastnik, ale nie sprawdził się w najlepszych klubach świata, więc nie wiadomo czy wypali Remy, chyba najlepszy opcja z tych 3 piłkarzy, OM ma kłopoty finansowe, on ma dobre warunki fizyczne, ja bym stawiał na niego, ale pod warunkiem, że jeszcze kogoś ściągniemy do ataku o dużych umiejętnościach
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
2 marca 2012, 16:15 [cytuj]
Nie wiem dlaczego, ale ostatnio mi sie marzy murzynski atak xD Doumbia - Ba . Doumbia na 41 wystepow w cska ma 29 goli. Tylko 24 lata, wiec moze pograc z 10 u nas a Ba tylko dlatego aby Anale go nie mieli(nie bede sie rozpisywal nad jego umiejetnosciami bo ma duze i kady o tym wie)
Nie wiem dlaczego, ale ostatnio mi sie marzy murzynski atak xD Doumbia - Ba . Doumbia na 41 wystepow w cska ma 29 goli. Tylko 24 lata, wiec moze pograc z 10 u nas a Ba tylko dlatego aby Anale go nie mieli(nie bede sie rozpisywal nad jego umiejetnosciami bo ma duze i kady o tym wie)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
2 marca 2012, 16:32 [cytuj]
radeon powiedział/a:
Ani Hunterlar ani Damiao, mysle ze gościem idealnym dla nas jest Remy. Do tego ten obronca z Ajaxu wydaje sie byc dobry (na poczatek do rotacji) a jak sie zaadoptuje to moze z Kaboulem stworza duet na lata (z Dawsonem i Coulkerem w rotacji). King jest dla mnie znakiem zapytania, pewnie jeszcze pogra kilka lat na dobrym poziomie,ale rownie dobrze moze jeszcze cos zlapac i skonczyc za miesiac kariere

Dokładnie Remy jest idealny...
Marzył mi się Samba, ale jak już wiadomo nici z tego...
Próbowałbym zakontraktować jakiegoś bramkarza, bo jak wiemy tylko Brad jest w miarę dobrym bramkarzem, lecz już trochę lat ma na karku... -> Mandanda wydaje się być dobry...
(Plany wykupienia graczy z OM :P)

jin_tae powiedział/a:

Liga rosyjska w porównaniu do PL?
Może i tam strzela dużo bramek, ale czy sprawdziłby się w PL?
Dokładnie Remy jest idealny... Marzył mi się Samba, ale jak już wiadomo nici z tego... Próbowałbym zakontraktować jakiegoś bramkarza, bo jak wiemy tylko Brad jest w miarę dobrym bramkarzem, lecz już trochę lat ma na karku... -> Mandanda wydaje się być dobry... (Plany wykupienia graczy z OM :P) [quote=jin_tae]Nie wiem dlaczego, ale ostatnio mi sie marzy murzynski atak xD Doumbia - Ba . Doumbia na 41 wystepow w cska ma 29 goli. Tylko 24 lata, wiec moze pograc z 10 u nas a Ba tylko dlatego aby Anale go nie mieli(nie bede sie rozpisywal nad jego umiejetnosciami bo ma duze i kady o tym wie)
2 marca 2012, 18:23 [cytuj]
Francuska tak samo ;p

a do bramkarza t http://www.youtube.com/watch?v=ZZncImprvoo
Francuska tak samo ;p a do bramkarza to http://www.youtube.com/watch?v=ZZncImprvoo
2 marca 2012, 18:24 [cytuj]
jin_tae, minęły już czasy w których piłkarze grali całą karierę w jednym klubie, Gerrard czy Terry to wyjątki. Doumbia i ktokolwiek inny pogra z 5 lat i prawie napewno w końcu odejdzie, będzie to raczej przed upływem 10 lat. Doumbi nigdy nie widziałem w akcji ale raczej jestem przeciwny takim eksperymentom. Potrzebujemy kogoś kto sprawdzi się na pewno. I Raczej nie dwóch napastników bo w pomocy mamy problemy bogactwa więc Harry czy ktokolwiek inny pewnie zdecyduje się na gre piątką pomocników.
jin_tae, minęły już czasy w których piłkarze grali całą karierę w jednym klubie, Gerrard czy Terry to wyjątki. Doumbia i ktokolwiek inny pogra z 5 lat i prawie napewno w końcu odejdzie, będzie to raczej przed upływem 10 lat. Doumbi nigdy nie widziałem w akcji ale raczej jestem przeciwny takim eksperymentom. Potrzebujemy kogoś kto sprawdzi się na pewno. I Raczej nie dwóch napastników bo w pomocy mamy problemy bogactwa więc Harry czy ktokolwiek inny pewnie zdecyduje się na gre piątką pomocników
2 marca 2012, 21:44 [cytuj]
Tyle ze gra z jednym napastnikiem na szpicy to w pewnych momentach samobojstwo. A skoro jest taki przepych w pomocy to otworzyc market i sprzedac niepotrzebne rzeczy.
Tyle ze gra z jednym napastnikiem na szpicy to w pewnych momentach samobojstwo. A skoro jest taki przepych w pomocy to otworzyc market i sprzedac niepotrzebne rzeczy
3 marca 2012, 13:27 [cytuj]
Myśleliśmy o nowym bramkarzu w lecie. Z jednym będzie już raczej ciężko...
http://www1.skysports.com/football/news/11678/7564262/Double-boost-for-Magpies
Myśleliśmy o nowym bramkarzu w lecie. Z jednym będzie już raczej ciężko... http://www1.skysports.com/football/news/11678/7564262/Double-boost-for-Magpies
Can't Smile Without You!!!
5 marca 2012, 01:11 [cytuj]
Apeluje do pewnej osoby, aby ładnie odszczekała swoją niechęć do pewnego piłkarza nazywając go Podrewniakiem.

http://www.101greatgoals.com/gvideos/3-goals-in-3-starts-pavel-pogrebnyak-fulham-v-wolves/
Apeluje do pewnej osoby, aby ładnie odszczekała swoją niechęć do pewnego piłkarza nazywając go Podrewniakiem. http://www.101greatgoals.com/gvideos/3-goals-in-3-starts-pavel-pogrebnyak-fulham-v-wolves/
5 marca 2012, 08:29 [cytuj]
Z ostatnich opcji, które podaliście mi również najbardziej odpowiada Remy. Nie wiadomo jak sprawdzi się Damiao, a 40 mln na eksperyment to trochę dużo jak na realia Tottenhamu. Huntelaar nie sprawdził się ani w lidze hiszpańskiej, ani włoskiej, czyli w najmocniejszych w jakich grał. Boję się, że poziom PL może go przerosnąć. Doumbia jak na razie w CSKA poczyna sobie świetnie, ale nie wiadomo, jak poradzi sobie w Anglii. Poza tym Ruscy są pazerni na kasę i nie wiem jaka może być za niego cena. Ba jak na razie świetnie sprawdza się w Newcastle, ale gdzieś czytałem, że na razie nie chce stamtąd odchodzić. Nie wiem czy to plotka, czy mówi poważnie.
Z ostatnich opcji, które podaliście mi również najbardziej odpowiada Remy. Nie wiadomo jak sprawdzi się Damiao, a 40 mln na eksperyment to trochę dużo jak na realia Tottenhamu. Huntelaar nie sprawdził się ani w lidze hiszpańskiej, ani włoskiej, czyli w najmocniejszych w jakich grał. Boję się, że poziom PL może go przerosnąć. Doumbia jak na razie w CSKA poczyna sobie świetnie, ale nie wiadomo, jak poradzi sobie w Anglii. Poza tym Ruscy są pazerni na kasę i nie wiem jaka może być za niego cena. Ba jak na razie świetnie sprawdza się w Newcastle, ale gdzieś czytałem, że na razie nie chce stamtąd odchodzić. Nie wiem czy to plotka, czy mówi poważnie
5 marca 2012, 09:43 [cytuj]
Michax - piłkarze nie chcą odchodzić do momentu aż nie zobaczą $$$$. Wtedy nawet Terry wymięknie i pójdzie gdzieś gdzie będą trofea i wygrywanie meczy
Michax - piłkarze nie chcą odchodzić do momentu aż nie zobaczą $$$$. Wtedy nawet Terry wymięknie i pójdzie gdzieś gdzie będą trofea i wygrywanie meczy
5 marca 2012, 10:24 [cytuj]
No chyba jednak nie wszyscy. A co do bramkarza marzy mi się ktoś z duetu Mignolet-Mikaylow czy jakoś tak. Młodzi, doświadczeni, utalentowani w tym pierwszy ograny w PL
No chyba jednak nie wszyscy. A co do bramkarza marzy mi się ktoś z duetu Mignolet-Mikaylow czy jakoś tak. Młodzi, doświadczeni, utalentowani w tym pierwszy ograny w PL
5 marca 2012, 13:53 [cytuj]
Podobno Dembele chciałby zagrać w Tottenhamie
5 marca 2012, 15:30 [cytuj]
Okno transferowe dawno zamknięte, a tutaj ta sama dyskusja co miesiąc temu. Nie można rozwiązać wszystkich problemów nowym piłkarzem, możemy wymienić wszystkich i problem zostanie. United ma niektórych piłkarzy gorszych od naszych i jakoś wykonują swoje zadania na boisku, bo są nauczeni dyscypliny taktycznej i angażują się w mecz na 100%
Okno transferowe dawno zamknięte, a tutaj ta sama dyskusja co miesiąc temu. Nie można rozwiązać wszystkich problemów nowym piłkarzem, możemy wymienić wszystkich i problem zostanie. United ma niektórych piłkarzy gorszych od naszych i jakoś wykonują swoje zadania na boisku, bo są nauczeni dyscypliny taktycznej i angażują się w mecz na 100%
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 marca 2012, 15:45 [cytuj]
Dokładnie, skład mamy znakomity, jeden z najlepszych w PL ale chodzi o determinację nawet gdy dostajemy w dupsko. Taką determinację jaką pokazali w zeszłą wiosnę na Emirates.
Dokładnie, skład mamy znakomity, jeden z najlepszych w PL ale chodzi o determinację nawet gdy dostajemy w dupsko. Taką determinację jaką pokazali w zeszłą wiosnę na Emirates
5 marca 2012, 16:38 [cytuj]
Varba - racja. Wytłumacz mi co sprawia, że w niektórych meczach naszym się chce a w niektórych nie. Nie jestem w stanie wydedukować od czego to zależy. Aż takich wahań formy(my czyli klub pretendent do mistrza) nie powinniśmy mieć. Nie umiem logicznie wytłumaczyć sobie, że raz gramy zajebiście a za tydzień walimy kloce jakich mało.
Varba - racja. Wytłumacz mi co sprawia, że w niektórych meczach naszym się chce a w niektórych nie. Nie jestem w stanie wydedukować od czego to zależy. Aż takich wahań formy(my czyli klub pretendent do mistrza) nie powinniśmy mieć. Nie umiem logicznie wytłumaczyć sobie, że raz gramy zajebiście a za tydzień walimy kloce jakich mało
5 marca 2012, 18:24 [cytuj]
bambi powiedział/a:

Ja też bym chciał.

Może kupujmy tego kogo my chcemy a nie tego kto chciałby grać u nas bo taki Dembele nie wiem czego miałby szukać na white hart lane?
Ja też bym chciał. Może kupujmy tego kogo my chcemy a nie tego kto chciałby grać u nas bo taki Dembele nie wiem czego miałby szukać na white hart lane?
5 marca 2012, 18:51 [cytuj]
W średnim Fulham radzi sobie bardzo dobrze, to w bardzo dobrych Kogutach powinien radzić sobie średnio. A tak na poważnie to może grać na skrzydłach i z przodu więc np.: 1 skład Ade i Saha a w 65 min. wchodzi Defoe i Dembele. Jeden szybki, drugi wolniejszy ale lepszy fizycznie. To moje zdanie.
W średnim Fulham radzi sobie bardzo dobrze, to w bardzo dobrych Kogutach powinien radzić sobie średnio. A tak na poważnie to może grać na skrzydłach i z przodu więc np.: 1 skład Ade i Saha a w 65 min. wchodzi Defoe i Dembele. Jeden szybki, drugi wolniejszy ale lepszy fizycznie. To moje zdanie
5 marca 2012, 19:31 [cytuj]
Ade, Saha... Defoe, Dembele... a Van der Vaarta już sprzedałeś czy posadziłeś na ławie ??
Ade, Saha... Defoe, Dembele... a Van der Vaarta już sprzedałeś czy posadziłeś na ławie ??
Can't Smile Without You!!!
|<  <<  <  27  28  29  30  31    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 50 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się