Forum dyskusyjne
20 marca 2012, 16:44 [cytuj]
Repra nie przekłada sie na gre w klubie, Park młody nie jest, no i w końcu to zawodnik arsenalu. Nigdy w życiu!
Repra nie przekłada sie na gre w klubie, Park młody nie jest, no i w końcu to zawodnik arsenalu. Nigdy w życiu!
20 marca 2012, 17:52 [cytuj]
raku powiedział/a:
Park z Arsenalu jest do dupy. Koniec kropka
Raku
Czasami odnoszę wrażenie, że dla Ciebie każdy piłkarz Arsenalu jest do dupy, nawet RVP, bo nosi trykot kanonierów. Może nie jestem zwolennikiem Parka, ale to dobry rezerwowy na 5-10 meczy w sezonie.
Raku
Czasami odnoszę wrażenie, że dla Ciebie każdy piłkarz Arsenalu jest do dupy, nawet RVP, bo nosi trykot kanonierów. Może nie jestem zwolennikiem Parka, ale to dobry rezerwowy na 5-10 meczy w sezonie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
20 marca 2012, 19:20 [cytuj]
raku powiedział/a:
Park z Arsenalu był dla mnie słaby już w Monaco, co możesz prześledzić czytając forum, na które się powołujesz
Ale ja nigdzie nie napisałem, że to jest największy talent azjatyckiej piłki nożnej, chodzi mi o to, że oceniając piłkarzy patrzymy na ich barwy, to tak jak ktoś pisał, że ściąga do swojej drużyny w fm tylko białych zawodników. Mimo, że Arsenal to wróg zza miedzy, to uważam, że jakiś szacunek im się należy.
Ale ja nigdzie nie napisałem, że to jest największy talent azjatyckiej piłki nożnej, chodzi mi o to, że oceniając piłkarzy patrzymy na ich barwy, to tak jak ktoś pisał, że ściąga do swojej drużyny w fm tylko białych zawodników. Mimo, że Arsenal to wróg zza miedzy, to uważam, że jakiś szacunek im się należy
21 marca 2012, 14:18 [cytuj]
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/serie-a/2011-2012/krasiccopusci-juventus_sto3204482/story.shtml
Naprawdę była oferta wypożyczenia za niego? Kiedy przechodził do Juve, uważałem go za talent i przyszłość piłki serbskiej. Ale teraz gra poniżej swojego dawnego poziomu i nie ma sensu ściągać tego zawodnika, patrząc na nasze skrzydła.
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/serie-a/2011-2012/krasiccopusci-juventus_sto3204482/story.shtml
Naprawdę była oferta wypożyczenia za niego? Kiedy przechodził do Juve, uważałem go za talent i przyszłość piłki serbskiej. Ale teraz gra poniżej swojego dawnego poziomu i nie ma sensu ściągać tego zawodnika, patrząc na nasze skrzydła
21 marca 2012, 14:44 [cytuj]
Czytałem to i również się zdziwiłem bo media nic nie podawały na ten temat. Nie wiem jak gra teraz ale jeszcze ze 2 lata temu był naprawdę świetny i w obecnej sytuacji(kontuzja Lennona) prawdopodobnie by sobie coś pograł u nas.
Czytałem to i również się zdziwiłem bo media nic nie podawały na ten temat. Nie wiem jak gra teraz ale jeszcze ze 2 lata temu był naprawdę świetny i w obecnej sytuacji(kontuzja Lennona) prawdopodobnie by sobie coś pograł u nas
21 marca 2012, 14:50 [cytuj]
Podawały i to nie raz. Przez całe okienko(ostatni dzień był temat wypożyczenia) ale z tego co pamiętam Juve coś mieszało a potem sam Krasic nie chciał(chciał transferu definitywnego a nie wypożyczenia).
Podawały i to nie raz. Przez całe okienko(ostatni dzień był temat wypożyczenia) ale z tego co pamiętam Juve coś mieszało a potem sam Krasic nie chciał(chciał transferu definitywnego a nie wypożyczenia)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 marca 2012, 15:05 [cytuj]
przeciez Krasic w obecnej formie jest cienki jak zebro bakterii

cos jak Jenas na skrzydle
przeciez Krasic w obecnej formie jest cienki jak zebro bakterii :D cos jak Jenas na skrzydle
21 marca 2012, 15:49 [cytuj]
Zbingo powiedział/a:
cos jak Jenas na skrzydle
No nie przesadzajmy, ale faktycznie to już nie jest ten sam Krasic co w CSKA. Boję się, że to samo może przydarzyć się Eljero Elii. Ogląd ktoś Serie A, albo Juve, bo jak widziałem w tym sezonie trzy mecze Juve, to w ani jednym nie grał Holender, a szkoda...
No nie przesadzajmy, ale faktycznie to już nie jest ten sam Krasic co w CSKA. Boję się, że to samo może przydarzyć się Eljero Elii. Ogląd ktoś Serie A, albo Juve, bo jak widziałem w tym sezonie trzy mecze Juve, to w ani jednym nie grał Holender, a szkoda
23 marca 2012, 08:30 [cytuj]
Llorente do 2016 w Bilbao
Llorente do 2016 w Bilbao :(
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 marca 2012, 11:43 [cytuj]
vebq powiedział/a:
Llorente do 2016 w Bilbao

na oficjalnej milczą na ten temat.
skąd to info? przedluzył kontrakt ? czy po prostu posmutniałeś i postanowiłes sie z nami podzielić
na oficjalnej milczą na ten temat.
skąd to info? przedluzył kontrakt ? czy po prostu posmutniałeś i postanowiłes sie z nami podzielić :D
23 marca 2012, 13:16 [cytuj]
Fernando Llorente i tak teraz jest nie do wyciągnięcia, Bielsa powiedział, że opiera swój zespół o Martineza, Muniaina i własnie Llorente, ponadto sytuacja finansowa Athletic jest bardzo dobra. Ale pojawiła się za to informacja, że Villarreal chce sprzedać Giuseppe Rossi'ego i nie chcą dużo bo 14 mln euro, niby on jest po długiej kontuzji, ale jednak to bardzo dobry napastnik, co sądzicie o jego przyjściu? Bo podobno jesteśmy nim zainteresowani.
Fernando Llorente i tak teraz jest nie do wyciągnięcia, Bielsa powiedział, że opiera swój zespół o Martineza, Muniaina i własnie Llorente, ponadto sytuacja finansowa Athletic jest bardzo dobra. Ale pojawiła się za to informacja, że Villarreal chce sprzedać Giuseppe Rossi'ego i nie chcą dużo bo 14 mln euro, niby on jest po długiej kontuzji, ale jednak to bardzo dobry napastnik, co sądzicie o jego przyjściu? Bo podobno jesteśmy nim zainteresowani
23 marca 2012, 13:53 [cytuj]
W tamtym sezonie Rossi strzelił 32 bramki w 54 meczach, w tym 9 goli w 14 meczach, więc wyniki bardziej, niż przyzwoite. Ale ja nigdy nie miałem przekonania do tego zawodnika. W tym sezonie dopadła go koszmarna kontuzja i nie wiadomo, jak będzie wyglądał po jej powrocie na dłuższą metę. Ja bym go jeszcze na rok zostawił w Villarreal i jeśli by się sprawdził, to bym go wziął. Ale my potrzebujemy napastnika na gwałt, jeśli Ade nie zostanie. A nawet jak zostanie, to przydałby się ktoś co najmniej na poziomie Togijczyka, aby można było grać dwoma napastnikami. Poza tym co jak Ade złapie kontuzję. Wolałbym Llorente, ale skoro przedłużył kontrakt. Poza tym Hiszpana będzie teraz bardzo trudno wyciągnąć. Poza tym klub stawia na tradycję i historię i zatrzymanie go za wszelką cenę to dla nich sprawa życia i śmierci. A co sądzicie o Mandzukiciu? Podobny styl gry co Llorente czy naszego Adebayora...
W tamtym sezonie Rossi strzelił 32 bramki w 54 meczach, w tym 9 goli w 14 meczach, więc wyniki bardziej, niż przyzwoite. Ale ja nigdy nie miałem przekonania do tego zawodnika. W tym sezonie dopadła go koszmarna kontuzja i nie wiadomo, jak będzie wyglądał po jej powrocie na dłuższą metę. Ja bym go jeszcze na rok zostawił w Villarreal i jeśli by się sprawdził, to bym go wziął. Ale my potrzebujemy napastnika na gwałt, jeśli Ade nie zostanie. A nawet jak zostanie, to przydałby się ktoś co najmniej na poziomie Togijczyka, aby można było grać dwoma napastnikami. Poza tym co jak Ade złapie kontuzję. Wolałbym Llorente, ale skoro przedłużył kontrakt. Poza tym Hiszpana będzie teraz bardzo trudno wyciągnąć. Poza tym klub stawia na tradycję i historię i zatrzymanie go za wszelką cenę to dla nich sprawa życia i śmierci. A co sądzicie o Mandzukiciu? Podobny styl gry co Llorente czy naszego Adebayora
23 marca 2012, 13:57 [cytuj]
Osobiście proponuję Dembe Ba, ma tam klauzulę odejścia 10 czy 15 mln funtów, 16 bramek w lidze, ja bym go brał, ograny w Anglii, dobre warunki fizyczne, skuteczny, jakiego napastnika kupimy za takie pieniądze?
Osobiście proponuję Dembe Ba, ma tam klauzulę odejścia 10 czy 15 mln funtów, 16 bramek w lidze, ja bym go brał, ograny w Anglii, dobre warunki fizyczne, skuteczny, jakiego napastnika kupimy za takie pieniądze?
23 marca 2012, 14:15 [cytuj]
O Dembie Ba już była mowa że miał poważna kontuzje kolana, i nie przeszedl przez to wiele testów w wielu klubach, bo zły wypadek i po karierze. Rossi do Romy, a Remy do nas.
O Dembie Ba już była mowa że miał poważna kontuzje kolana, i nie przeszedl przez to wiele testów w wielu klubach, bo zły wypadek i po karierze. Rossi do Romy, a Remy do nas
23 marca 2012, 15:54 [cytuj]
Koniec sezonu się coraz większymi krokami zbliża to zaczynają się plotki transferowe. Podobno Man Utd, Chelsea Londyn i Inter Mediolan są znowu zainteresowane ściągnięciem Modricia. I tak wyliczyłem, że ze sprzedaży Luki można byłoby uzyskać 45-50 mln funtów i za te pieniądze ściągnąć Christiana Eriksena i Edena Hazarda, co wy sądzicie o takim rozwiązaniu? Chce dodać, że tego samego dnia kiedy pojawiła się informacja, że Modrić zastanawia się nad podpisaniem nowego kontraktu, bo nie jest pewny czy Harry zostanie, pojawiła się informacja, że Tottenham chce kupić młodego Duńczyka.
Koniec sezonu się coraz większymi krokami zbliża to zaczynają się plotki transferowe. Podobno Man Utd, Chelsea Londyn i Inter Mediolan są znowu zainteresowane ściągnięciem Modricia. I tak wyliczyłem, że ze sprzedaży Luki można byłoby uzyskać 45-50 mln funtów i za te pieniądze ściągnąć Christiana Eriksena i Edena Hazarda, co wy sądzicie o takim rozwiązaniu? Chce dodać, że tego samego dnia kiedy pojawiła się informacja, że Modrić zastanawia się nad podpisaniem nowego kontraktu, bo nie jest pewny czy Harry zostanie, pojawiła się informacja, że Tottenham chce kupić młodego Duńczyka
23 marca 2012, 20:12 [cytuj]
Plotkami się nie zajmuję(do momentu aż nie zobaczę info w bardziej wiarygodnych źródłach) Głupota totalna z tym Eriksenem bo Ajax wołał z tego co pamiętam za niego 20 mln funtów?
Inter nie przejawia żadnego zainteresowania Modricem(nawet Ranieriego nie będą zwalniać przed końcem sezonu - już była deklaracja prezesa)
Chelsea - Czytałem, że Abramowicz nie chce już Modrica.
Zostaje Man Utd, gdzie nie będzie kasy na modernizację zespołu(jak wydadzą max 25 - 30 mln funtów w letnim okienku to będzie dobrze.
Plotkami się nie zajmuję(do momentu aż nie zobaczę info w bardziej wiarygodnych źródłach) Głupota totalna z tym Eriksenem bo Ajax wołał z tego co pamiętam za niego 20 mln funtów?
Inter nie przejawia żadnego zainteresowania Modricem(nawet Ranieriego nie będą zwalniać przed końcem sezonu - już była deklaracja prezesa)
Zostaje Man Utd, gdzie nie będzie kasy na modernizację zespołu(jak wydadzą max 25 - 30 mln funtów w letnim okienku to będzie dobrze
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
23 marca 2012, 22:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Zostaje Man Utd, gdzie nie będzie kasy na modernizację zespołu(jak wydadzą max 25 - 30 mln funtów w letnim okienku to będzie dobrze
Oby było tak jak piszesz.. Tylko nie rozumiem jednego, jak można nie chcieć najlepszego rozgrywającego w Anglii?
Oby było tak jak piszesz.. Tylko nie rozumiem jednego, jak można nie chcieć najlepszego rozgrywającego w Anglii?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 marca 2012, 23:57 [cytuj]
nie ma się co podniecać transferami, jak nie dostaniemy się do LM. Wówczas stać nas będzie co najwyżej na Neville'a. A zatem nasza drużyna musi się wziąć porządnie do roboty, bo inaczej na tym forum będziemy tylko dyskutować o tym, gdzie odejdzie Bale, gdzie VdV, a gdzie Modrić
nie ma się co podniecać transferami, jak nie dostaniemy się do LM. Wówczas stać nas będzie co najwyżej na Neville'a. A zatem nasza drużyna musi się wziąć porządnie do roboty, bo inaczej na tym forum będziemy tylko dyskutować o tym, gdzie odejdzie Bale, gdzie VdV, a gdzie Modrić