Forum dyskusyjne
24 marca 2012, 10:49 [cytuj]
vebq - Inter a właściwie Moratti powiedzial, że sezonu nie da się już uratować, więc dopiero po sezonie nowy trener(prawdopodobnie AVB) będzie miał wolną rękę co do transferów.
To samo w chelsea. Przyjdzie trener z górnej półki to sam sobie będzie ustalał transfery.
Barometr - brak ligi mistrzów nie oznacza obligatoryjnie mus sprzedania najlepszych grajków. Poza Modricem nikt chyba nie okazuje zainteresowania grą gdzie indziej, a nie jesteśmy plebsowym klubem, żeby kasa z LM ustalała nam budżet na cały sezon.
vebq - Inter a właściwie Moratti powiedzial, że sezonu nie da się już uratować, więc dopiero po sezonie nowy trener(prawdopodobnie AVB) będzie miał wolną rękę co do transferów.
To samo w chelsea. Przyjdzie trener z górnej półki to sam sobie będzie ustalał transfery.
Barometr - brak ligi mistrzów nie oznacza obligatoryjnie mus sprzedania najlepszych grajków. Poza Modricem nikt chyba nie okazuje zainteresowania grą gdzie indziej, a nie jesteśmy plebsowym klubem, żeby kasa z LM ustalała nam budżet na cały sezon
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
2 kwietnia 2012, 12:49 [cytuj]
http://www.futbol.pl/node/433808
Zastępca dla BAE za parę lat?
http://www.futbol.pl/node/433808
Zastępca dla BAE za parę lat?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
3 kwietnia 2012, 17:59 [cytuj]
Bóg jeden wie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
4 kwietnia 2012, 14:57 [cytuj]
W lato Berbie kończy sie kontrakt. I Ferguson mu nie przedłuży umowy. Mimo wszystko i zgrzytów, może warto? Choćby za darmo...Pytanie czy taki "powrót" byłby udany...
W lato Berbie kończy sie kontrakt. I Ferguson mu nie przedłuży umowy. Mimo wszystko i zgrzytów, może warto? Choćby za darmo...Pytanie czy taki "powrót" byłby udany
4 kwietnia 2012, 15:15 [cytuj]
Zolter czy wiesz, że ponoć to już nie aktualne i Fergie chce podpisać roczny kontrakt z Berbą?
Zolter czy wiesz, że ponoć to już nie aktualne i Fergie chce podpisać roczny kontrakt z Berbą?
4 kwietnia 2012, 15:48 [cytuj]
A, to nie wiedziałem. Ale kumpel manu mi gadał że czytał że berba ma odejść po sezonie. Jeśli jest jak mówisz jin_tae, sorki za wprowadzenie w błąd.
A, to nie wiedziałem. Ale kumpel manu mi gadał że czytał że berba ma odejść po sezonie. Jeśli jest jak mówisz jin_tae, sorki za wprowadzenie w błąd
4 kwietnia 2012, 16:46 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
A, to nie wiedziałem. Ale kumpel manu mi gadał że czytał że berba ma odejść po sezonie. Jeśli jest jak mówisz jin_tae, sorki za wprowadzenie w błąd
Nie masz co przepraszać po prostu oglądałem wywiad z SAF i mówił, że Berba powinien zostać w razie kontuzji i gry na 4 frontach w przyszłym sezonie. Inna sprawa czy Berba zechce grać w FA i Curling
Nie masz co przepraszać po prostu oglądałem wywiad z SAF i mówił, że Berba powinien zostać w razie kontuzji i gry na 4 frontach w przyszłym sezonie. Inna sprawa czy Berba zechce grać w FA i Curling
4 kwietnia 2012, 18:16 [cytuj]
Być może jest tak jak piszesz Jin_tae, ale dla mnie bardziej prawdopodobna jest druga opcja. W kontrakcie Berby jest klauzula (to pewne), która pozwala United przedłużyć jego kontrakt o rok, nawet bez jego zgody. Ferguson z tego skorzysta, żeby nie stracić zawodnika za darmo, ale na nim troszkę zarobić. On i tak pójdzie w lato, tylko że nie za free.
Być może jest tak jak piszesz Jin_tae, ale dla mnie bardziej prawdopodobna jest druga opcja. W kontrakcie Berby jest klauzula (to pewne), która pozwala United przedłużyć jego kontrakt o rok, nawet bez jego zgody. Ferguson z tego skorzysta, żeby nie stracić zawodnika za darmo, ale na nim troszkę zarobić. On i tak pójdzie w lato, tylko że nie za free
Can't Smile Without You!!!
4 kwietnia 2012, 19:25 [cytuj]
Berba - nie
Berba - nie;|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 kwietnia 2012, 22:16 [cytuj]
A co gdyby Cardozo był do wyciągnięcia?
A co gdyby Cardozo był do wyciągnięcia?
4 kwietnia 2012, 22:23 [cytuj]
Z Czelski nie potrafił nic ustrzelić, a nam trzeba takiego, który właśnie takim Czelskim postrzela
Z Czelski nie potrafił nic ustrzelić, a nam trzeba takiego, który właśnie takim Czelskim postrzela :rotfl:
Can't Smile Without You!!!
5 kwietnia 2012, 08:18 [cytuj]
Myślę , że priorytetem w transferach będzie wykupienie na stałe Adebayora i dodatkowo sprowadzenie Jana Vertonghena oraz Edena Hazarda .
Myślę , że priorytetem w transferach będzie wykupienie na stałe Adebayora i dodatkowo sprowadzenie Jana Vertonghena oraz Edena Hazarda
5 kwietnia 2012, 14:38 [cytuj]
Janek podobno chce do Wesleya(czytam właśnie w gazecie) bo Wes nie ma zamiaru odchodzić z interu
Janek podobno chce do Wesleya(czytam właśnie w gazecie) bo Wes nie ma zamiaru odchodzić z interu
5 kwietnia 2012, 15:10 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Z Czelski nie potrafił nic ustrzelić, a nam trzeba takiego, który właśnie takim Czelskim postrzela

Ten mecz mu faktycznie trochę nie wyszedł ale swoje Oscar angielskim druzynom nastrzelał w pucharach. No, i mielibysmy kogoś kto z wolnego potrafi walnąć
Ten mecz mu faktycznie trochę nie wyszedł ale swoje Oscar angielskim druzynom nastrzelał w pucharach. No, i mielibysmy kogoś kto z wolnego potrafi walnąć:tak:
5 kwietnia 2012, 15:11 [cytuj]
CArdozo mógłby przyjść gdyby nie udało się z Ade, Vertonghen i Hazard a po nich jakiś młody bramkarz bo Friedel grać wiecznie nie będzie a chyba nikt nie chce żeby koguty zostały z Gomesem i CC
CArdozo mógłby przyjść gdyby nie udało się z Ade, Vertonghen i Hazard a po nich jakiś młody bramkarz bo Friedel grać wiecznie nie będzie a chyba nikt nie chce żeby koguty zostały z Gomesem i CC
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
6 kwietnia 2012, 00:06 [cytuj]
Właśnie wróciłem z oglądania meczu AZ Valencia i mówie wam wszem i wobec Rami do nas!!!! Nie Vetonghen a Rami!!!
Właśnie wróciłem z oglądania meczu AZ Valencia i mówie wam wszem i wobec Rami do nas!!!! Nie Vetonghen a Rami!!!
6 kwietnia 2012, 00:28 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, chyba nie oglądałeś jego ostatnich meczy z Barcą czy Realem, kiedy na potęgę popełniał niewymuszone błędy. A ponadto Valencia krzyczy za niego 30 mln euro, nie wiem za co, nie wnikam, jak dla mnie to przynajmniej 2 razy więcej niż jest wart. Vertonghen udowodnił, że potrafi w ważnych meczach dobrze grać i takiego defensora nam trzeba.
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, chyba nie oglądałeś jego ostatnich meczy z Barcą czy Realem, kiedy na potęgę popełniał niewymuszone błędy. A ponadto Valencia krzyczy za niego 30 mln euro, nie wiem za co, nie wnikam, jak dla mnie to przynajmniej 2 razy więcej niż jest wart. Vertonghen udowodnił, że potrafi w ważnych meczach dobrze grać i takiego defensora nam trzeba
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 kwietnia 2012, 01:03 [cytuj]
A w ogóle potrzeba nam nowego defensora? Kaboul, Dawson, King (choć z tym to nie wiadomo kiedy i na ile się rozleci) nie wiadomo jak długo będą Gallas i Nelsen, ale póki co są,wróci Caulker, nie wiadomo co z tego Khumalo wyrośnie, nie pozbyliśmy się jeszcze Bassonga. Trochu ich jest. Kaboul, Daws i Caulker, może jeszcze Gallas walczący o pierwszą 11, plus Nelsen (khumalo? Bassong?) w odwodzie. Kinga, ze względu na felerne kolana nie wiem jak sklasyfikować.
A w ogóle potrzeba nam nowego defensora? Kaboul, Dawson, King (choć z tym to nie wiadomo kiedy i na ile się rozleci) nie wiadomo jak długo będą Gallas i Nelsen, ale póki co są,wróci Caulker, nie wiadomo co z tego Khumalo wyrośnie, nie pozbyliśmy się jeszcze Bassonga. Trochu ich jest. Kaboul, Daws i Caulker, może jeszcze Gallas walczący o pierwszą 11, plus Nelsen (khumalo? Bassong?) w odwodzie. Kinga, ze względu na felerne kolana nie wiem jak sklasyfikować
6 kwietnia 2012, 09:32 [cytuj]
Z wielkim szacunkiem dla Dawsona ale nie jest on tak dobry w defensywie jak Vertonghen z Ajaxu , przynajmnije takie jest moje zdanie . Holender przyjdzie do nas bo po sezonie , napewno Bassong odejdzie , niewiadomo czy zostanie Gallas . a Dawson i King to wielkie nie wiadome bo są ze szkła . więc wtedy został by nam tylko Kaboul , a Corluke grającego na środku nie widzę .
Z wielkim szacunkiem dla Dawsona ale nie jest on tak dobry w defensywie jak Vertonghen z Ajaxu , przynajmnije takie jest moje zdanie . Holender przyjdzie do nas bo po sezonie , napewno Bassong odejdzie , niewiadomo czy zostanie Gallas . a Dawson i King to wielkie nie wiadome bo są ze szkła . więc wtedy został by nam tylko Kaboul , a Corluke grającego na środku nie widzę
6 kwietnia 2012, 11:12 [cytuj]
olivier powiedział/a:
Z wielkim szacunkiem dla Dawsona ale nie jest on tak dobry w defensywie jak Vertonghen z Ajaxu...
...który jeszcze meczu w PL nie rozegrał. Wstrzymałbym się więc z ocenami.
...który jeszcze meczu w PL nie rozegrał. Wstrzymałbym się więc z ocenami