Forum dyskusyjne
13 kwietnia 2012, 23:08 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Temat tego piłkarza chyba mamy już zamknięty
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro-2012/2012/rossi-wypadl-na-pol-roku_sto3233301/story.shtml
Właśnie miałem wrzucić ten link, ale jak widzę zostałem wyprzedzony. No trudno, Rossi powoli staje się piłkarzem ze szkła, a takich w Anglii się nie potrzebuję. Niech zostanie w Hiszpanii, albo wraca do Włoch. Tak będzie dla wszystkich najlepiej... w ostateczności zostaje Ligue 1 i PSG...
Właśnie miałem wrzucić ten link, ale jak widzę zostałem wyprzedzony. No trudno, Rossi powoli staje się piłkarzem ze szkła, a takich w Anglii się nie potrzebuję. Niech zostanie w Hiszpanii, albo wraca do Włoch. Tak będzie dla wszystkich najlepiej... w ostateczności zostaje Ligue 1 i PSG
14 kwietnia 2012, 15:18 [cytuj]

Tak myślałem, że zawrze po tej bramce z Bayern;em u nas na stronce - i nie myliłem się. Ja nie mam takiego huraoptymizmu w przypadku zakupu Lewego do TOTT - tu jest dużo lepsza liga, lepsi obrońcy, twardsza gra --- a on nie ma postury Drogby - to taki polski Dżeko. Nie jestem do niego przekonany.
:glupek:Tak myślałem, że zawrze po tej bramce z Bayern;em u nas na stronce - i nie myliłem się. Ja nie mam takiego huraoptymizmu w przypadku zakupu Lewego do TOTT - tu jest dużo lepsza liga, lepsi obrońcy, twardsza gra --- a on nie ma postury Drogby - to taki polski Dżeko. Nie jestem do niego przekonany.:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 kwietnia 2012, 16:14 [cytuj]
A co sądzicie o Fellainim? Dla mnie jest genialny technicznie jak na taką posturę, waleczny, potrafi łatwo odebrać przeciwnikowi piłkę. Według mnie jest dużo lepszy od Sandro.
A co sądzicie o Fellainim? Dla mnie jest genialny technicznie jak na taką posturę, waleczny, potrafi łatwo odebrać przeciwnikowi piłkę. Według mnie jest dużo lepszy od Sandro
16 kwietnia 2012, 19:07 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/paris-saint-germain-oferuje-72-miliony-euro-za-gar,1,5105379,wiadomosc.html
To już chyba przegięcie:-)
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/paris-saint-germain-oferuje-72-miliony-euro-za-gar,1,5105379,wiadomosc.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 kwietnia 2012, 19:10 [cytuj]
Gareth sam powiedział, że chce zostać w lidze angielskiej, ale pieniądze mają magiczną moc. Ja bym go nie sprzedawał, ale jak będziemy grali tak jak gramy i jeśli nie uda się zachować 4 miejsca to nie zdziwię się, jak Bale i Modrić będą chcieli odejść, a tacy piłkarze jak Vertonghen czy Hazard nie będą nawet myśleli o podpisaniu kontraktu z nami.
Gareth sam powiedział, że chce zostać w lidze angielskiej, ale pieniądze mają magiczną moc. Ja bym go nie sprzedawał, ale jak będziemy grali tak jak gramy i jeśli nie uda się zachować 4 miejsca to nie zdziwię się, jak Bale i Modrić będą chcieli odejść, a tacy piłkarze jak Vertonghen czy Hazard nie będą nawet myśleli o podpisaniu kontraktu z nami
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 kwietnia 2012, 21:26 [cytuj]
White Light powiedział/a:
A co sądzicie o Fellainim? Dla mnie jest genialny technicznie jak na taką posturę, waleczny, potrafi łatwo odebrać przeciwnikowi piłkę.
Sądzę podobnie jak ty, ale mamy Parkera i Sandro, są jeszcze zapomniany Tom i młody Livermore. Na tym etapie Fellaini jest po prostu zbędnym wydatkiem.
trzaskal powiedział/a:
Przegięciem bym tego nie nazwał, bo PSG aspiruje teraz do tytułu "europejskiej potęgi", ale transfer do PSG mógłby zostać krokiem do tyłu wykonanym przez Bale'a. Jak chce odchodzić to w kierunku Barcelony, Manchesteru - tam się rozwinie. Z PSG nic wielkiego nie osiągnie (bo mistrzostwa Francji, czy Ligi Europejskiej wielkim osiągnięciem nazwać nie można). Chociaż pieniążki całkiem nie najgorsze i na ten moment ani Barca, ani United tyle za niego nie zapłaci...
Sądzę podobnie jak ty, ale mamy Parkera i Sandro, są jeszcze zapomniany Tom i młody Livermore. Na tym etapie Fellaini jest po prostu zbędnym wydatkiem.
[quote=trzaskal]To już chyba przegięcie:-)
16 kwietnia 2012, 22:22 [cytuj]
Już na swoim profilu sam to opublikował....to jest przegięcie.
Już na swoim profilu sam to opublikował....to jest przegięcie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 kwietnia 2012, 00:06 [cytuj]
Bale to opublikował?
Bale to opublikował?
17 kwietnia 2012, 00:58 [cytuj]
Niestety tak
Niestety tak :(
17 kwietnia 2012, 01:11 [cytuj]
za 72mln to bym go sprzedal na miejscu wlascicieli, za takie pieniadze mozna zrobic 3-4 niezle transfery
za 72mln to bym go sprzedal na miejscu wlascicieli, za takie pieniadze mozna zrobic 3-4 niezle transfery
17 kwietnia 2012, 08:04 [cytuj]
Michax jeśli gadasz, że mistrzostwo Francji to nic to się nie znasz. To jedna z cięższych i bardziej wyrównanych lig. W PSG jest od krótkiego czasu Ancelotti, który może z nich zrobić(już zrobił)team na miarę walki w lidze mistrzów jak równy z równym. W lecie ma do wydania 300 - 400 mln funtów. Już teraz grają jak milan za jego kadencji. Myślenie, że tylko Anglia i Hiszpania jest mocna a reszta to krok wstecz jest trochę dziecinne i pozbawione podłoża faktowego.
Michax jeśli gadasz, że mistrzostwo Francji to nic to się nie znasz. To jedna z cięższych i bardziej wyrównanych lig. W PSG jest od krótkiego czasu Ancelotti, który może z nich zrobić(już zrobił)team na miarę walki w lidze mistrzów jak równy z równym. W lecie ma do wydania 300 - 400 mln funtów. Już teraz grają jak milan za jego kadencji. Myślenie, że tylko Anglia i Hiszpania jest mocna a reszta to krok wstecz jest trochę dziecinne i pozbawione podłoża faktowego
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
17 kwietnia 2012, 09:45 [cytuj]
ale jesli sie nie myle,

to Bale ma klauzule 60mln funtów. Nie jestem orłem z matmy, ale to bedzie pewnie te 72mln ojro.
ale jesli sie nie myle,:D to Bale ma klauzule 60mln funtów. Nie jestem orłem z matmy, ale to bedzie pewnie te 72mln ojro. :D
17 kwietnia 2012, 10:52 [cytuj]
72 mln euro to prawie lilowy Hazard Vertonghen i Tobik z ajaxu
72 mln euro to prawie lilowy Hazard Vertonghen i Tobik z ajaxu
17 kwietnia 2012, 16:40 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Już na swoim profilu sam to opublikował....to jest przegięcie
Miejmy nadzieję, że po prostu chciał się pochwalić.
Miejmy nadzieję, że po prostu chciał się pochwalić
17 kwietnia 2012, 18:20 [cytuj]
Może to tylko fb i twitter i nie powinno się tego brać za bardzo do siebie i tym przejmować ale jak koleś wrzuca coś takiego na swoim profilu to świadczy też o tym jak mu zależy na grze w obecnym klubie. Za takie pieniądze nawet bym się nie wachał przy obecnej formie i gwiazdorzeniu Bale'a. Możnaby kupić skrzydłowego który od Bale gorszy nie będzie i do tego parę obrońców albo napastnika z prawdziwego zdarzenia. Pod warunkiem że:
-zagramy w LM, inaczej nikt dobry nie przyjdzie
-tych transferów nie będzie przeprowadzał Harry bo dostaniemy Roberta Hutha, Stephena Irelanda i Hugo Rodallege
Może to tylko fb i twitter i nie powinno się tego brać za bardzo do siebie i tym przejmować ale jak koleś wrzuca coś takiego na swoim profilu to świadczy też o tym jak mu zależy na grze w obecnym klubie. Za takie pieniądze nawet bym się nie wachał przy obecnej formie i gwiazdorzeniu Bale'a. Możnaby kupić skrzydłowego który od Bale gorszy nie będzie i do tego parę obrońców albo napastnika z prawdziwego zdarzenia. Pod warunkiem że:
-zagramy w LM, inaczej nikt dobry nie przyjdzie
-tych transferów nie będzie przeprowadzał Harry bo dostaniemy Roberta Hutha, Stephena Irelanda i Hugo Rodallege :cwaniak:
17 kwietnia 2012, 20:22 [cytuj]
Nie korzystam z twittera, mozecie dokladnie zacytowac?
Nie korzystam z twittera, mozecie dokladnie zacytowac?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 kwietnia 2012, 20:31 [cytuj]
Walu powiedział/a:
-tych transferów nie będzie przeprowadzał Harry bo dostaniemy Roberta Hutha, Stephena Irelanda i Hugo Rodallege

"They are all fantastic players!"
"They are all fantastic players!"
17 kwietnia 2012, 20:44 [cytuj]
Magnificent!
Magnificent!
18 kwietnia 2012, 20:39 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Michax jeśli gadasz, że mistrzostwo Francji to nic to się nie znasz. To jedna z cięższych i bardziej wyrównanych lig. W PSG jest od krótkiego czasu Ancelotti, który może z nich zrobić(już zrobił)team na miarę walki w lidze mistrzów jak równy z równym. W lecie ma do wydania 300 - 400 mln funtów. Już teraz grają jak milan za jego kadencji. Myślenie, że tylko Anglia i Hiszpania jest mocna a reszta to krok wstecz jest trochę dziecinne i pozbawione podłoża faktowego
Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że (przynajmniej moim zdaniem) większym sukcesem jest zdobycie trzeciego miejsca w Premier League z drużyną od której większy budżet ma co najmniej 5 drużyn, niż wygranie z PSG Ligue 1, w której wszystkie kluby pod względem finansowym są o kilka półek niżej.
Źle mnie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że (przynajmniej moim zdaniem) większym sukcesem jest zdobycie trzeciego miejsca w Premier League z drużyną od której większy budżet ma co najmniej 5 drużyn, niż wygranie z PSG Ligue 1, w której wszystkie kluby pod względem finansowym są o kilka półek niżej
19 kwietnia 2012, 06:11 [cytuj]
Michax - niby tak, ale to sa pilkarze jak mu zapewnią 3/4 meczów w sezonie gry to pójdzie bo w psg gra nie różni się niczym poza zarobkami od naszej gry. Tam grają w LM będą się co roku bili o majstra(nie to co u nas) i w dodatku jest Ancelotti jeden z lepszych trenerów na świecie.
Michax - niby tak, ale to sa pilkarze jak mu zapewnią 3/4 meczów w sezonie gry to pójdzie bo w psg gra nie różni się niczym poza zarobkami od naszej gry. Tam grają w LM będą się co roku bili o majstra(nie to co u nas) i w dodatku jest Ancelotti jeden z lepszych trenerów na świecie