Forum dyskusyjne
21 kwietnia 2012, 04:20 [cytuj]
Osobiście Milan jest o stopień dwa wyżej niż cała bundesliga razem wzięta. Lewy powinien iść do Premiership. Już teraz. Siedzenie w Niemczech nic mu nie daje. Człowiek powinien piąć się po szczeblach kariery rok w rok. Są sytuacje, gdzie trzeba odpuścić ale tu jest sytuacja, gdzie trzeba przycisnąć i lecieć do góry.
Kucharski nie robi nic złego. Lewy to solidna marka w piłce i ma prawo przebierać w ofertach czy prosić o podwyżkę(która mu się należy)
Legia się sfrajerowała nie chcąc go, ale co tu dużo mówić zawsze słabo u warszawiaków z transferami.
Osobiście Milan jest o stopień dwa wyżej niż cała bundesliga razem wzięta. Lewy powinien iść do Premiership. Już teraz. Siedzenie w Niemczech nic mu nie daje. Człowiek powinien piąć się po szczeblach kariery rok w rok. Są sytuacje, gdzie trzeba odpuścić ale tu jest sytuacja, gdzie trzeba przycisnąć i lecieć do góry.
Kucharski nie robi nic złego. Lewy to solidna marka w piłce i ma prawo przebierać w ofertach czy prosić o podwyżkę(która mu się należy)
Legia się sfrajerowała nie chcąc go, ale co tu dużo mówić zawsze słabo u warszawiaków z transferami
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 kwietnia 2012, 09:12 [cytuj]
tymczasem Lassana Diarra, jak informują hiszpańskie media, nie dogadał się z Realem w sprawie nowego kontraktu i prawdopodobnie przeniesie się do Turcji gdzie będzie grał w Galatasary Stambuł, cena - ok. 8mln euro...
tymczasem Lassana Diarra, jak informują hiszpańskie media, nie dogadał się z Realem w sprawie nowego kontraktu i prawdopodobnie przeniesie się do Turcji gdzie będzie grał w Galatasary Stambuł, cena - ok. 8mln euro
21 kwietnia 2012, 10:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Legia się sfrajerowała nie chcąc go, ale co tu dużo mówić zawsze słabo u warszawiaków z transferami
Na chwile obecną liga niemiecka, to najszybciej rozwijająca się liga w Europie. Zobaczysz że już wkrótce będzie to mocniejsza liga niż włoska. Co do Legii, to rzeczywiście z Lewym zjebali sprawę. Ale z Twoim drugim zdaniem się nie zgodzę. Jakby transfery były do bani to Legia nie walczyła by teraz o mistrzostwo. Jesteś fanem Lecha, i parę transferów im wyszło, ale co z tego, jak nie mogą zdobyć mistrzostwa ?
Diarra to fajny gość, ale ja bym poszukał rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, bo Luka zapewne odejdzie a DMów mamy pod dostatek.
Na chwile obecną liga niemiecka, to najszybciej rozwijająca się liga w Europie. Zobaczysz że już wkrótce będzie to mocniejsza liga niż włoska. Co do Legii, to rzeczywiście z Lewym zjebali sprawę. Ale z Twoim drugim zdaniem się nie zgodzę. Jakby transfery były do bani to Legia nie walczyła by teraz o mistrzostwo. Jesteś fanem Lecha, i parę transferów im wyszło, ale co z tego, jak nie mogą zdobyć mistrzostwa ? :)
Diarra to fajny gość, ale ja bym poszukał rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, bo Luka zapewne odejdzie a DMów mamy pod dostatek
21 kwietnia 2012, 12:02 [cytuj]
Chyba tylko ja mam wrażenie ze w niemczech tylko Bayern i może Borussia coś znaczą oraz ewentualnie Schalke? Bo ja nie wiem gdzie jest ta ich jakość? Borussia pokazała w LM już swoje, jestem ciekaw czy powtórzą ten wyczyn.
Chyba tylko ja mam wrażenie ze w niemczech tylko Bayern i może Borussia coś znaczą oraz ewentualnie Schalke? Bo ja nie wiem gdzie jest ta ich jakość? Borussia pokazała w LM już swoje, jestem ciekaw czy powtórzą ten wyczyn
21 kwietnia 2012, 14:04 [cytuj]
Gan - Walczą o mistrza bo przyznam szczerze zawodzą topowe drużyny jak lech i wisła(nie mogę uwierzyć że mi to przeszło przez gardło).
Ljuboja niewypał totalny(jak na zawodnika tej klasy powinien wymieść wszystkich napadziorów w Polsce). Nacho novo czy blanco też powinni trochę odstawać poziomem. Oddaliście trzech najlepszych graczy. Czy tak robi mądry zespół z dobry dyrektorem sportowym? Nasze(wszystkich klubów) pole widzenia ogranicza się do walki o mistrza. Jeśli możemy zdobyć mistrza średniakami to po co się wzmacniać. Jak ...wa po co na LM. Aby nie ogrywali nas czeczeni, azerowie czy eskimosi. Legia biedna nie jest i akurat nie powinna pozbywać się topowych graczy za grosze.
Gan - Walczą o mistrza bo przyznam szczerze zawodzą topowe drużyny jak lech i wisła(nie mogę uwierzyć że mi to przeszło przez gardło).
Ljuboja niewypał totalny(jak na zawodnika tej klasy powinien wymieść wszystkich napadziorów w Polsce). Nacho novo czy blanco też powinni trochę odstawać poziomem. Oddaliście trzech najlepszych graczy. Czy tak robi mądry zespół z dobry dyrektorem sportowym? Nasze(wszystkich klubów) pole widzenia ogranicza się do walki o mistrza. Jeśli możemy zdobyć mistrza średniakami to po co się wzmacniać. Jak ...wa po co na LM. Aby nie ogrywali nas czeczeni, azerowie czy eskimosi. Legia biedna nie jest i akurat nie powinna pozbywać się topowych graczy za grosze
21 kwietnia 2012, 15:17 [cytuj]
Akurat tutaj to bede brojil Legii. Sami sobie wychodowali to sobie sprzedali. Na Polske i tak wystarczy, a na LM i tak duzo za malo. Nie zgodze sie tez co do Ljuboji. Legia musi wygrac lige zeby cala Polska uswiadomila sobie, ze bez szkolenia mlodziezy to kupa w majtkach. To jedyny klub, ktory cos w tej sprawie zrobil. Choc tak najbardziej to chcialbym zeby wygral Ruch. Na pochybel.
Akurat tutaj to bede brojil Legii. Sami sobie wychodowali to sobie sprzedali. Na Polske i tak wystarczy, a na LM i tak duzo za malo. Nie zgodze sie tez co do Ljuboji. Legia musi wygrac lige zeby cala Polska uswiadomila sobie, ze bez szkolenia mlodziezy to kupa w majtkach. To jedyny klub, ktory cos w tej sprawie zrobil. Choc tak najbardziej to chcialbym zeby wygral Ruch. Na pochybel
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 kwietnia 2012, 17:19 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Ljuboja niewypał totalny(jak na zawodnika tej klasy powinien wymieść wszystkich napadziorów w Polsce). Nacho novo czy blanco też powinni trochę odstawać poziomem. Oddaliście trzech najlepszych graczy. Czy tak robi mądry zespół z dobry dyrektorem sportowym? Nasze(wszystkich klubów) pole widzenia ogranicza się do walki o mistrza. Jeśli możemy zdobyć mistrza średniakami to po co się wzmacniać. Jak ...wa po co na LM. Aby nie ogrywali nas czeczeni, azerowie czy eskimosi. Legia biedna nie jest i akurat nie powinna pozbywać się topowych graczy za grosze
Widze ze nie wiesz jakie realia panuja w Legii. Ten klub jest zadluzony wzgledem wlasciciela na kilkadziesiat milionow zlotych. Sam Walter stwierdzil ze Legia musi sie utrzymywac sama, i splacac ten dlug ( niestety kondycja finansowa iti jest marna). Takze dyrektor sportowy moze co najwyzej szukac graczy bez kontraktow, co tez czyni lepiej lub gorzej. Dopoki Radovic byl w gazie to wraz z Ljubo stworzyli duet nie do zatrzymania. Przy Ljubo takze rozwija sie mlodziez, takze to nie tylko kwestie boiskowe. Legii ewidentnie brakuje rozgrywajacego, a dobrego ciezko znalezc za darmo. My tu pitu pitu o lidze polskiej, a trzeba oatrzec na to co sie dzieje w Tottenhamie, a dzieje sie zle
Widze ze nie wiesz jakie realia panuja w Legii. Ten klub jest zadluzony wzgledem wlasciciela na kilkadziesiat milionow zlotych. Sam Walter stwierdzil ze Legia musi sie utrzymywac sama, i splacac ten dlug ( niestety kondycja finansowa iti jest marna). Takze dyrektor sportowy moze co najwyzej szukac graczy bez kontraktow, co tez czyni lepiej lub gorzej. Dopoki Radovic byl w gazie to wraz z Ljubo stworzyli duet nie do zatrzymania. Przy Ljubo takze rozwija sie mlodziez, takze to nie tylko kwestie boiskowe. Legii ewidentnie brakuje rozgrywajacego, a dobrego ciezko znalezc za darmo. My tu pitu pitu o lidze polskiej, a trzeba oatrzec na to co sie dzieje w Tottenhamie, a dzieje sie zle :(
22 kwietnia 2012, 11:22 [cytuj]
Liczę na to, że zobaczymy jednak w Polsce Niko. A co do Falcao to faktycznie byłoby to wielkie wzmocnienie, ale myślę, że musielibyśmy zapłacić 50 mln ojro wzwyż. (transfermarkt.de wycenia go na 35 mln euro)
Liczę na to, że zobaczymy jednak w Polsce Niko. A co do Falcao to faktycznie byłoby to wielkie wzmocnienie, ale myślę, że musielibyśmy zapłacić 50 mln ojro wzwyż. (transfermarkt.de wycenia go na 35 mln euro)
22 kwietnia 2012, 11:41 [cytuj]
transfermakrt.de to nie jest żadne źródło cen piłkarzy. 35 mln euro lol ktoś tu chyba się czegoś napalił...
transfermakrt.de to nie jest żadne źródło cen piłkarzy. 35 mln euro lol ktoś tu chyba się czegoś napalił
22 kwietnia 2012, 13:09 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
transfermakrt.de to nie jest żadne źródło cen piłkarzy. 35 mln euro lol ktoś tu chyba się czegoś napalił
Atletico dało za niego 40 mln euro, to myślisz, że teraz jego za ile sprzedadzą?
Atletico dało za niego 40 mln euro, to myślisz, że teraz jego za ile sprzedadzą?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
22 kwietnia 2012, 13:56 [cytuj]
Żyjesz w innym świecie Jin_tae, czy co??? Przypominam ile kosztował choćby Andy Carroll... Myślisz, że Atletico będzie chciało stracić na tym interesie???
Żyjesz w innym świecie Jin_tae, czy co??? Przypominam ile kosztował choćby Andy Carroll... Myślisz, że Atletico będzie chciało stracić na tym interesie??? :nie:
Can't Smile Without You!!!
22 kwietnia 2012, 15:06 [cytuj]
Wydaje mi się że jin_tae miał na mysli że 35 mln to zdecydowanie za mało. Jesli tak to nie widzę w jego wypowiedzi niczego niedorzecznego.
Wydaje mi się że jin_tae miał na mysli że 35 mln to zdecydowanie za mało. Jesli tak to nie widzę w jego wypowiedzi niczego niedorzecznego
23 kwietnia 2012, 09:00 [cytuj]
Myślę, że za Falcao musielibyśmy wybulić co najmniej 50 mln, bo ma jeszcze długi kontrakt i raczej wątpię, aby chciał odchodzić z Atletico.

Myślę, że ta cena nie jest na realia Tottenhamu, bo Levy boi się wyłożyć 20 milionów na dobrego napastnika i ściąga darmowych starców typu Saha, czy domniemany Drogba, którym rzekomo się interesujemy, ale młodych (Coulibaly) za grosze.

Transferu Coulibaly'ego nie rozpatruję negatywnie, ale jeśli chcemy walczyć o LM w następnym sezonie, albo w niej zaistnieć (o ile się zakwalifikujemy) to na pewno nie z dwójką w ataku Saha - Coulibaly...
Myślę, że za Falcao musielibyśmy wybulić co najmniej 50 mln, bo ma jeszcze długi kontrakt i raczej wątpię, aby chciał odchodzić z Atletico.:bezradny: Myślę, że ta cena nie jest na realia Tottenhamu, bo Levy boi się wyłożyć 20 milionów na dobrego napastnika i ściąga darmowych starców typu Saha, czy domniemany Drogba, którym rzekomo się interesujemy, ale młodych (Coulibaly) za grosze.:plask: Transferu Coulibaly'ego nie rozpatruję negatywnie, ale jeśli chcemy walczyć o LM w następnym sezonie, albo w niej zaistnieć (o ile się zakwalifikujemy) to na pewno nie z dwójką w ataku Saha - Coulibaly...:nie:
23 kwietnia 2012, 10:24 [cytuj]
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65035,11593938,NBA__Steve_Nash_chcialby_zostac____wlascicielem_Tottenhamu.html
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65035,11593938,NBA__Steve_Nash_chcialby_zostac____wlascicielem_Tottenhamu.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
23 kwietnia 2012, 12:08 [cytuj]
23 kwietnia 2012, 14:18 [cytuj]
Tottenham are reportedly closing in on the signing of £10m Olympique Lyonnais goalkeeper Hugo Lloris :O
Tottenham are reportedly closing in on the signing of £10m Olympique Lyonnais goalkeeper Hugo Lloris :O
23 kwietnia 2012, 15:49 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Bulsiet coś tak czuję. Masz jakieś źródło w ogóle?
Bulsiet coś tak czuję. Masz jakieś źródło w ogóle?
23 kwietnia 2012, 19:46 [cytuj]
Pełno źródeł od DM po Polskie i Holenderskie
Pełno źródeł od DM po Polskie i Holenderskie
23 kwietnia 2012, 20:06 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2133401/Tottenham-eye-Lyon-France-keeper-Hugo-Lloris.html
Mało wiarygodne źródło
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2133401/Tottenham-eye-Lyon-France-keeper-Hugo-Lloris.html
Mało wiarygodne źródło
23 kwietnia 2012, 20:08 [cytuj]
Byłoby świetnie ale nie sądzę żeby z nami podpisał kontrakt zanim wyjaśni się kwestia naszej (nie)obecności w LM w przyszłym sezonie. Mimo wszystko jeśli to prawda to świetnie że Levy bierze się za transfery wcześniej niż o 23:53 31.08.2012... Piszę że Levy bo Harry pewnie nawet o niczym nie wie
Byłoby świetnie ale nie sądzę żeby z nami podpisał kontrakt zanim wyjaśni się kwestia naszej (nie)obecności w LM w przyszłym sezonie. Mimo wszystko jeśli to prawda to świetnie że Levy bierze się za transfery wcześniej niż o 23:53 31.08.2012... Piszę że Levy bo Harry pewnie nawet o niczym nie wie :kotek:
ankieta
Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
3 oddane głosy
archiwum ankiet
Użytkownicy online:
Gości online: 16
Zarejestrowanych użytkowników:
5255
Ostatnio zarejestrowany:
maciek_1984