Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
23 kwietnia 2012, 20:11 [cytuj]
Harry pewnie nie wie nawet kto to i woli "fantastic player" zwanego również Drogba.
Harry pewnie nie wie nawet kto to i woli "fantastic player" zwanego również Drogba
23 kwietnia 2012, 23:11 [cytuj]
Harry o llorisie "He is fantastic striker, we need to have someone if adebayor don't want to stay with us"
Harry o llorisie "He is fantastic striker, we need to have someone if adebayor don't want to stay with us"
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
23 kwietnia 2012, 23:47 [cytuj]
Lubię to! :)
Lubię to! :)
24 kwietnia 2012, 01:15 [cytuj]
Raku Dit is een grapje. Jołk po naszemu. Tak info o llorisie komentują moi znajomi. Robiłem ostatnio sąde wśród znajomych i większość chce iść do Kloppa. Ciekawe czy byłby to realny ruch po rezygnacji Arryego(zakładając że Klopp oleje repre)

Ja chciałbym aby u nas dostał szansę trener Pelierów. Może za wysokie progi, ale wygrać ligue 1 takim klubem to mega osiągnięcie. Zobaczcie ile on miał kasy a jak ładnie klub poukładał przez ostatnie lata.
Raku Dit is een grapje. Jołk po naszemu. Tak info o llorisie komentują moi znajomi. Robiłem ostatnio sąde wśród znajomych i większość chce iść do Kloppa. Ciekawe czy byłby to realny ruch po rezygnacji Arryego(zakładając że Klopp oleje repre) Ja chciałbym aby u nas dostał szansę trener Pelierów. Może za wysokie progi, ale wygrać ligue 1 takim klubem to mega osiągnięcie. Zobaczcie ile on miał kasy a jak ładnie klub poukładał przez ostatnie lata
25 kwietnia 2012, 12:39 [cytuj]
Ja myślę, że to jednak powinien być trener, który pracował już z uznanymi nazwiskami, bo jeśli ktoś zacząłby mu nagle gwiazdorzyć, to nie wiem, czy by sobie poradził. Poza tym "Pelierzy" grają bez żadnej presji, bo i tak drugie miejsce (niższego już chyba nie zajmą) to wielka chwała dla tak małego klubu.
Ja myślę, że to jednak powinien być trener, który pracował już z uznanymi nazwiskami, bo jeśli ktoś zacząłby mu nagle gwiazdorzyć, to nie wiem, czy by sobie poradził. Poza tym "Pelierzy" grają bez żadnej presji, bo i tak drugie miejsce (niższego już chyba nie zajmą) to wielka chwała dla tak małego klubu
25 kwietnia 2012, 13:46 [cytuj]
http://www.calcionapoli24.it/?action=read&idnotizia=57000

Jeśli w Napoli nie załapuje się do pierwszego składu, to u nas tym bardziej by się chyba nie załapał. Z tego co wiem, to oni mają większe problemy ze stoperami od niego. Oprócz tego jeszcze interesujemy się (podobno) Matiasem Silvestre z Palermo. Ta druga opcja dużo bardziej do mnie przemawia...
http://www.calcionapoli24.it/?action=read&idnotizia=57000 Jeśli w Napoli nie załapuje się do pierwszego składu, to u nas tym bardziej by się chyba nie załapał. Z tego co wiem, to oni mają większe problemy ze stoperami od niego. Oprócz tego jeszcze interesujemy się (podobno) Matiasem Silvestre z Palermo. Ta druga opcja dużo bardziej do mnie przemawia
25 kwietnia 2012, 15:24 [cytuj]
wyciągać Zapatę a nie ogórków pokroju Fernandeza.
wyciągać Zapatę a nie ogórków pokroju Fernandeza
26 kwietnia 2012, 16:23 [cytuj]
A może tak któregoś z duetu: Hamit Altintop i/lub Nuri Sahin. Żaden z nich w Realu nie gra, obydwoje chyba ccą grać a w SPurs by dostali taką możliwość. Podczas rocznego wypożyczeniu chętnie bym ich przywitał
A może tak któregoś z duetu: Hamit Altintop i/lub Nuri Sahin. Żaden z nich w Realu nie gra, obydwoje chyba ccą grać a w SPurs by dostali taką możliwość. Podczas rocznego wypożyczeniu chętnie bym ich przywitał
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 kwietnia 2012, 23:25 [cytuj]
Nie wiem czy jest sens pchać jeszcze Sahina na środek, bo jest Modric, Parker, VdV, Sandro, Tom i Livermore. W razie odejścia Chorwata (co staje się coraz bardziej prawdziwe) Nuri mógłby się przydać. Co do Altintopa, to ja nie jestem fanem jego talentu, a jego transfer do Królewskich zgodnie z moimi oczekiwaniami okazał się pomyłką.
Nie wiem czy jest sens pchać jeszcze Sahina na środek, bo jest Modric, Parker, VdV, Sandro, Tom i Livermore. W razie odejścia Chorwata (co staje się coraz bardziej prawdziwe) Nuri mógłby się przydać. Co do Altintopa, to ja nie jestem fanem jego talentu, a jego transfer do Królewskich zgodnie z moimi oczekiwaniami okazał się pomyłką
27 kwietnia 2012, 11:35 [cytuj]
Wciąż ważą się losy Guardioli w Barcelonie i tak sobie myślałem, że jakby odszedł to może do nas... za Redknappa. Wiem, że to dalekie marzenia, ale ja nie miałbym nic przeciwko, żeby zobaczyć Pepa na ławce Tottenhamu.
Wciąż ważą się losy Guardioli w Barcelonie i tak sobie myślałem, że jakby odszedł to może do nas... za Redknappa. Wiem, że to dalekie marzenia, ale ja nie miałbym nic przeciwko, żeby zobaczyć Pepa na ławce Tottenhamu
27 kwietnia 2012, 19:03 [cytuj]
zgodzę się z Minio12 ;)
Również z miłą chęcią widziałbym Pepa na ławce Spurs, na dodatek słyszałem ze Pep wybiera sie do Anglii, wiec kto to wie...
Kogo miałby zastąpić w premier league? mam nadzieje, ze Harego ;)
I ostatnio słyszałem też że Harry ciepło wypowiada się na temat Drogby, dodał również, że z miła chęcia widziałby go na WHL, ale to informacje przyjąłem z 'lekką' ironią
zgodzę się z Minio12 ;) Również z miłą chęcią widziałbym Pepa na ławce Spurs, na dodatek słyszałem ze Pep wybiera sie do Anglii, wiec kto to wie... Kogo miałby zastąpić w premier league? mam nadzieje, ze Harego ;) I ostatnio słyszałem też że Harry ciepło wypowiada się na temat Drogby, dodał również, że z miła chęcia widziałby go na WHL, ale to informacje przyjąłem z 'lekką' ironią
28 kwietnia 2012, 10:24 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2136368/Chelsea-close-signing-Hulk.html

Może to i daily mail, ale z treści newsa wynika, że Tottenham rozmawiał z Porto w sprawie transferu Hulka ... mam nadzieję, że to prawda i rzeczywiście zabiegamy o TAKICH zawodników a nie jakiś ogórków...
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2136368/Chelsea-close-signing-Hulk.html Może to i daily mail, ale z treści newsa wynika, że Tottenham rozmawiał z Porto w sprawie transferu Hulka ... mam nadzieję, że to prawda i rzeczywiście zabiegamy o TAKICH zawodników a nie jakiś ogórków
28 kwietnia 2012, 14:06 [cytuj]
Można było się tego spodziewać Raku. Końcówka sezonu w naszym wykonaniu może odbić się czkawką. I to nie tylko zajętym miejscem w tabeli. Z jednej strony żal tracić zawodników, ale z drugiej... Trzeba coś zmienić. Coś to chyba mało powiedziane. Wiele, wiele trzeba zmienić. A od czegoś trzeba zacząć...
Można było się tego spodziewać Raku. Końcówka sezonu w naszym wykonaniu może odbić się czkawką. I to nie tylko zajętym miejscem w tabeli. Z jednej strony żal tracić zawodników, ale z drugiej... Trzeba coś zmienić. Coś to chyba mało powiedziane. Wiele, wiele trzeba zmienić. A od czegoś trzeba zacząć
Can't Smile Without You!!!
28 kwietnia 2012, 15:19 [cytuj]
Kane rozstrzelał się w Millwall.
Kane rozstrzelał się w Millwall
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 kwietnia 2012, 15:44 [cytuj]
Chelsea wciagnelo Mirko Marina
Chelsea wciagnelo Mirko Marina
28 kwietnia 2012, 17:11 [cytuj]
Coś czuję, że jak nie zakończymy sezonu na miejscu premiowanym Ligą Mistrzów w następnym sezonie to Bale i Modric odejdą. Jeśli byśmy się zakwalifikowali, to może powinniśmy spróbować ich przetrzymać, ale jak nie, to czarno widzę naszą przyszłość. O van der Vaarta jestem raczej spokojny, choć podobno interesuje się nim United. :X

Jeśli chodzi o Hulka, to od zainteresowania do kupna jest bardzo długa droga. Boję się, że ściągniemy go tylko w razie odejścia Bale'a i to za konkretne pieniądze. Gorzej będzie, jak hulk trafi do Chelsea, Hazard do Arsenalu, a Bale do Man U lub Barcy.

Marin to chyba Marko, ale mogę się mylić... :]

Co do Pepa, to chyba nie będziemy w stanie zadowolić go finansowo, choć pewnie jak każdy, też chciałbym zobaczyć go w Tottenhamie.
Coś czuję, że jak nie zakończymy sezonu na miejscu premiowanym Ligą Mistrzów w następnym sezonie to Bale i Modric odejdą. Jeśli byśmy się zakwalifikowali, to może powinniśmy spróbować ich przetrzymać, ale jak nie, to czarno widzę naszą przyszłość. O van der Vaarta jestem raczej spokojny, choć podobno interesuje się nim United. :X Jeśli chodzi o Hulka, to od zainteresowania do kupna jest bardzo długa droga. Boję się, że ściągniemy go tylko w razie odejścia Bale'a i to za konkretne pieniądze. Gorzej będzie, jak hulk trafi do Chelsea, Hazard do Arsenalu, a Bale do Man U lub Barcy. Marin to chyba Marko, ale mogę się mylić... :] Co do Pepa, to chyba nie będziemy w stanie zadowolić go finansowo, choć pewnie jak każdy, też chciałbym zobaczyć go w Tottenhamie
28 kwietnia 2012, 17:19 [cytuj]
Ja tam juz przestalem sie ludzic ze trafi do nas top class coach czy zawodnicy pokroju Hazarda. Obym sie mylil, ale czuje ze wrocimy do szarej rzeczywistosci walki co najwyzej o lige europy. Za duzo negatywnych emocji naroslo wokol Spursow.
Ja tam juz przestalem sie ludzic ze trafi do nas top class coach czy zawodnicy pokroju Hazarda. Obym sie mylil, ale czuje ze wrocimy do szarej rzeczywistosci walki co najwyzej o lige europy. Za duzo negatywnych emocji naroslo wokol Spursow
28 kwietnia 2012, 21:57 [cytuj]
Tuczi ma rację co do rotacji w składzie.
Mam tylko nadzieję, że jak klasowi gracze odejdą to w ich miejsce Levy ściągnie równie dobrych zawodników.
p.s. Hulka z miła chęcią widziałbym w Tottenhamie !
Tuczi ma rację co do rotacji w składzie. Mam tylko nadzieję, że jak klasowi gracze odejdą to w ich miejsce Levy ściągnie równie dobrych zawodników. p.s. Hulka z miła chęcią widziałbym w Tottenhamie !
|<  <<  <  36  37  38  39  40    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się