Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
3 maja 2012, 14:04 [cytuj]
To chyba normalne, że ktoś będzie grzał ławę... Wolę jednak widzieć tam Caulkera, niż Nelsena, Bassonga lub Kinga. Ten sezon po raz kolejny pokazał, że defensywę potrzebujemy dość szeroką. Tyle, że nie złożoną z takich graczy, którzy złamią sobie nogę przy wchodzeniu na boisko...
To chyba normalne, że ktoś będzie grzał ławę... Wolę jednak widzieć tam Caulkera, niż Nelsena, Bassonga lub Kinga. Ten sezon po raz kolejny pokazał, że defensywę potrzebujemy dość szeroką. Tyle, że nie złożoną z takich graczy, którzy złamią sobie nogę przy wchodzeniu na boisko
Can't Smile Without You!!!
3 maja 2012, 14:59 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7725753/Harry-No-Vertonghen-talks
Harry studzi rozgrzane głowy :D
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7725753/Harry-No-Vertonghen-talks Harry studzi rozgrzane głowy :D
3 maja 2012, 16:02 [cytuj]
Jak dla mnie Kaboul, Vertonghen, Caulker i Dawson a z Kingiem, Gallasem,i innymi Khumlalami się żegnamy. Boki obrony są ok pod warunkiem że Corluka nie będzie znów wypożyczony. Nie wiem jak się Naughton sprawuje, może z neigo też będzie pożytek. Jeśli chodzi o pomoc to postarałbym się o Hoiletta. Blackburn pewnie spadnie i cena będzie niska a sam zawodnik będzie naciskał na klub żeby go sprzedali. Mógłby zastąpić każdego z trójki Bale, Lennon, VdV w razie kontuzji więc pewnie na brak szans by nie narzekał. Oprócz tego zakontraktować Adebayora lub jakiegoś innego napastnika podobnej klasy co Togijczyk i będę bardzo zadowolony z okienka. Jeśli chodzi o szrot do opchniecia komukolwiek to nadal jest tego dużo: Gallas, King (choć tej dwójki akurat szrotem nie nazwę, ich czas poprostu już minął), Nelsen, Khumalo, Bassong, z bólem sorca Big Tom, Bentley, Jenas, Townsend, Gio. Jeśli któregoś z nich pozbyliśmy się już na stałe to przeprasza, ale wydaje mi się, że wszyscy wymienieni są albo na wypożyczeniach albo w kadrze pierwszego zespołu.
Jak dla mnie Kaboul, Vertonghen, Caulker i Dawson a z Kingiem, Gallasem,i innymi Khumlalami się żegnamy. Boki obrony są ok pod warunkiem że Corluka nie będzie znów wypożyczony. Nie wiem jak się Naughton sprawuje, może z neigo też będzie pożytek. Jeśli chodzi o pomoc to postarałbym się o Hoiletta. Blackburn pewnie spadnie i cena będzie niska a sam zawodnik będzie naciskał na klub żeby go sprzedali. Mógłby zastąpić każdego z trójki Bale, Lennon, VdV w razie kontuzji więc pewnie na brak szans by nie narzekał. Oprócz tego zakontraktować Adebayora lub jakiegoś innego napastnika podobnej klasy co Togijczyk i będę bardzo zadowolony z okienka. Jeśli chodzi o szrot do opchniecia komukolwiek to nadal jest tego dużo: Gallas, King (choć tej dwójki akurat szrotem nie nazwę, ich czas poprostu już minął), Nelsen, Khumalo, Bassong, z bólem sorca Big Tom, Bentley, Jenas, Townsend, Gio. Jeśli któregoś z nich pozbyliśmy się już na stałe to przeprasza, ale wydaje mi się, że wszyscy wymienieni są albo na wypożyczeniach albo w kadrze pierwszego zespołu
3 maja 2012, 17:38 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7726844/Robben-pens-new-Bayern-deal
A to żeby zakończyć temat Robbena i ewentualnych starań o tego pana :wysmiewacz:
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7726844/Robben-pens-new-Bayern-deal A to żeby zakończyć temat Robbena i ewentualnych starań o tego pana :wysmiewacz:
3 maja 2012, 17:54 [cytuj]
Big Tom jest przydatny, nie widzę sensu jego sprzedaży.
Big Tom jest przydatny, nie widzę sensu jego sprzedaży
3 maja 2012, 18:02 [cytuj]
Z Townsenda też jeszcze mogą być ludzie.
Z Townsenda też jeszcze mogą być ludzie
3 maja 2012, 21:02 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7726844/Robben-pens-new-Bayern-deal
A to żeby zakończyć temat Robbena i ewentualnych starań o tego pana :wysmiewacz:

Co ja mówiłem? Po co było pisać o takim robbenie jak wiadomo w 1000% tach ze nie przejdzie do nas nawet 3 miejsce w lidze nie da nam aż takiego skoku, żeby przychodzili gracze pokroju Robbena, Martineza czy llorente
Co ja mówiłem? Po co było pisać o takim robbenie jak wiadomo w 1000% tach ze nie przejdzie do nas nawet 3 miejsce w lidze nie da nam aż takiego skoku, żeby przychodzili gracze pokroju Robbena, Martineza czy llorente
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 maja 2012, 21:16 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Problemem nie jest to, że Ci piłkarze nie chcieliby przyjść do nas, takimi piłkarzami co roku zainteresowane są takie kluby jak FC Barcelona, Real Madryt, Man Utd, Man City, Chelsea Londyn czy AC Milan, a to daje nam małe szanse w walce z takimi drużynami pod względem sportowym jak i finansowym.
Problemem nie jest to, że Ci piłkarze nie chcieliby przyjść do nas, takimi piłkarzami co roku zainteresowane są takie kluby jak FC Barcelona, Real Madryt, Man Utd, Man City, Chelsea Londyn czy AC Milan, a to daje nam małe szanse w walce z takimi drużynami pod względem sportowym jak i finansowym
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
4 maja 2012, 07:53 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Jak dla mnie Kaboul, Vertonghen, Caulker i Dawson a z Kingiem, Gallasem,i innymi Khumlalami się żegnamy. Boki obrony są ok pod warunkiem że Corluka nie będzie znów wypożyczony. Nie wiem jak się Naughton sprawuje, może z neigo też będzie pożytek. Jeśli chodzi o pomoc to postarałbym się o Hoiletta. Blackburn pewnie spadnie i cena będzie niska a sam zawodnik będzie naciskał na klub żeby go sprzedali. Mógłby zastąpić każdego z trójki Bale, Lennon, VdV w razie kontuzji więc pewnie na brak szans by nie narzekał. Oprócz tego zakontraktować Adebayora lub jakiegoś innego napastnika podobnej klasy co Togijczyk i będę bardzo zadowolony z okienka. Jeśli chodzi o szrot do opchniecia komukolwiek to nadal jest tego dużo: Gallas, King (choć tej dwójki akurat szrotem nie nazwę, ich czas poprostu już minął), Nelsen, Khumalo, Bassong, z bólem sorca Big Tom, Bentley, Jenas, Townsend, Gio. Jeśli któregoś z nich pozbyliśmy się już na stałe to przeprasza, ale wydaje mi się, że wszyscy wymienieni są albo na wypożyczeniach albo w kadrze pierwszego zespołu

Big Tom jak najbardziej powinien zostać. To jedyna alternatywa dla Modrica - a zawsze może zagrać razem z nim.
Big Tom jak najbardziej powinien zostać. To jedyna alternatywa dla Modrica - a zawsze może zagrać razem z nim
4 maja 2012, 11:45 [cytuj]
Sawik my nie mamy jeszcze nic pod względem sportowym do zaoferowania. Nie jesteśmy atrakcyjni dla piłkarzy i nikt z tych piłkarzy nie woła "WOW tottenham mnie chce" śmiem stwierdzić że wołają "Tottenham? pfff nie mam zamiaru iść do tego klubu"

Pod względem piłkarskim jesteśmy jeszcze na dalekiej drodze do wyjścia z piłkarskiej d...py i nawet ostatnie sezony nie dały nam aż tak znaczącego skoku w piłkarskim świecie
Sawik my nie mamy jeszcze nic pod względem sportowym do zaoferowania. Nie jesteśmy atrakcyjni dla piłkarzy i nikt z tych piłkarzy nie woła "WOW tottenham mnie chce" śmiem stwierdzić że wołają "Tottenham? pfff nie mam zamiaru iść do tego klubu" Pod względem piłkarskim jesteśmy jeszcze na dalekiej drodze do wyjścia z piłkarskiej d...py i nawet ostatnie sezony nie dały nam aż tak znaczącego skoku w piłkarskim świecie
4 maja 2012, 13:26 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Sawik my nie mamy jeszcze nic pod względem sportowym do zaoferowania. Nie jesteśmy atrakcyjni dla piłkarzy i nikt z tych piłkarzy nie woła "WOW tottenham mnie chce" śmiem stwierdzić że wołają "Tottenham? pfff nie mam zamiaru iść do tego klubu"

Pod względem piłkarskim jesteśmy jeszcze na dalekiej drodze do wyjścia z piłkarskiej d...py i nawet ostatnie sezony nie dały nam aż tak znaczącego skoku w piłkarskim świecie

Przecież napisałem, że na zakontraktowanie jakiejś gwiazdy ostatniego sezonu mamy małe szanse, chyba, że nikt poza nami nie będzie takim piłkarzem zainteresowany. Albo piłkarz będzie liczył na miejsce w pierwszym składzie, a nie na wysoką tygodniówkę, ale to często w parze.
Przecież napisałem, że na zakontraktowanie jakiejś gwiazdy ostatniego sezonu mamy małe szanse, chyba, że nikt poza nami nie będzie takim piłkarzem zainteresowany. Albo piłkarz będzie liczył na miejsce w pierwszym składzie, a nie na wysoką tygodniówkę, ale to często w parze
4 maja 2012, 14:14 [cytuj]
rak powiedział/a:

http://www1.skysports.com/football/news/11661/7729698/Mancini-plays-down-Bale-talk
Ku pokrzepieniu serc :D
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7729698/Mancini-plays-down-Bale-talk Ku pokrzepieniu serc :D
5 maja 2012, 12:42 [cytuj]
ManU nie ma zamiaru przedłużać kontraktu z Parkiem. Brać i się nie zastanawiać.
ManU nie ma zamiaru przedłużać kontraktu z Parkiem. Brać i się nie zastanawiać
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 maja 2012, 13:16 [cytuj]
Ale po co? Dom starców czy co?!
Ale po co? Dom starców czy co?!
6 maja 2012, 11:06 [cytuj]
rak powiedział/a:

Jak chcą dać za niego jeszcze 10 mln funtów to nie ma żadnego ale, tylko akceptować.
Jak chcą dać za niego jeszcze 10 mln funtów to nie ma żadnego ale, tylko akceptować
6 maja 2012, 11:25 [cytuj]
10 mln, no oby!
10 mln, no oby!
6 maja 2012, 12:18 [cytuj]
Zolter. Park jescze dwa sezony może pograć na dobrym poziomie. Czasami zmiana otoczenia podnosi formę(syndrom wypalenia) W MU nie grał od dłuższego czasu po czym Alex wystawia go na mecz z City i się dziwi, że chłopak nie ma ogrania.

Toć to okazja jakich mało. Piłkarz w sam raz na Tottenham(kto pamięta jego mecze z Milanem ten wie o czym mówię) Poza tym Park nie krzyczy jak siedzi na ławce, zawsze daje z siebie sto tysięcy procent i aspekt, którego nienawidzę bo jest obraźliwy dla azjatów(koszulki)
Zolter. Park jescze dwa sezony może pograć na dobrym poziomie. Czasami zmiana otoczenia podnosi formę(syndrom wypalenia) W MU nie grał od dłuższego czasu po czym Alex wystawia go na mecz z City i się dziwi, że chłopak nie ma ogrania. Toć to okazja jakich mało. Piłkarz w sam raz na Tottenham(kto pamięta jego mecze z Milanem ten wie o czym mówię) Poza tym Park nie krzyczy jak siedzi na ławce, zawsze daje z siebie sto tysięcy procent i aspekt, którego nienawidzę bo jest obraźliwy dla azjatów(koszulki)
6 maja 2012, 13:01 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7734778/VDV-Vertonghen-deal-close
Jasiek, nie opóźniaj już i weź to pióro do ręki :rotfl:
http://www1.skysports.com/football/news/11675/7734778/VDV-Vertonghen-deal-close Jasiek, nie opóźniaj już i weź to pióro do ręki :rotfl:
|<  <<  <  38  39  40  41  42    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się