Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
6 maja 2012, 13:23 [cytuj]
Tuczi byłoby cudownie aczkolwiek The słońce już mnie nie pociesza. Ciekawe czy oddali by Tobika w zestawie za dodatkowe 8 mln funtów(duet obrońców na lata <3)
Tuczi byłoby cudownie aczkolwiek The słońce już mnie nie pociesza. Ciekawe czy oddali by Tobika w zestawie za dodatkowe 8 mln funtów(duet obrońców na lata <3)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
6 maja 2012, 14:03 [cytuj]
Co Ty chcesz od The Słońca ;) ? Dzisiaj dali (mały bo mały) artykulik o tej samej praktycznie treści co Sky. Czyli po prostu wypowiedź Rafy na ten temat. Cross the fingers... U never know :D
Co Ty chcesz od The Słońca ;) ? Dzisiaj dali (mały bo mały) artykulik o tej samej praktycznie treści co Sky. Czyli po prostu wypowiedź Rafy na ten temat. Cross the fingers... U never know :D
Can't Smile Without You!!!
6 maja 2012, 17:12 [cytuj]
Vertonghen to byłby dobry nabytek. Razem z Kaboulem tworzyliby jedną z lepszych obron w PL.
Vertonghen to byłby dobry nabytek. Razem z Kaboulem tworzyliby jedną z lepszych obron w PL
7 maja 2012, 13:19 [cytuj]
już ktoś linki podawał. Czy to prawda nie wiem, aczkolwiek na trilion procent Vert odchodzi po sezonie bo na ostatnim meczu ligowym żegnał się z ultrasami Ajaxu.
już ktoś linki podawał. Czy to prawda nie wiem, aczkolwiek na trilion procent Vert odchodzi po sezonie bo na ostatnim meczu ligowym żegnał się z ultrasami Ajaxu
7 maja 2012, 14:41 [cytuj]
Myślę, że jeżeli wygralibyśmy i bylibyśmy na trzecim miejscu, na 100% wylądowałby w Tottenhamie, a tak zobaczymy.
Myślę, że jeżeli wygralibyśmy i bylibyśmy na trzecim miejscu, na 100% wylądowałby w Tottenhamie, a tak zobaczymy
7 maja 2012, 15:17 [cytuj]
Zastanawiając się nad wzmocnieniem bramki (nasz weteran może mieć już niedługo spadki formy, o il już nie następują) ... i przyszedł mi na myśl niemiec... Marc-Andre ter Stegen. Powołany do szerokiej kadry Niemiec, otrzymał też dobrą notę na koniec sezonu od magazynu "Kicker".

Ale niestety cena pewnie byłaby zaporowa, gdyż to perspektywiczny zawodnik. :zly:
Zastanawiając się nad wzmocnieniem bramki (nasz weteran może mieć już niedługo spadki formy, o il już nie następują) ... i przyszedł mi na myśl niemiec... Marc-Andre ter Stegen. Powołany do szerokiej kadry Niemiec, otrzymał też dobrą notę na koniec sezonu od magazynu "Kicker". Ale niestety cena pewnie byłaby zaporowa, gdyż to perspektywiczny zawodnik. :zly:
7 maja 2012, 16:21 [cytuj]
Na chwilę obecną potrzebujemy bramkarza na poziomie Premier League, a nie perspektywistycznych młokosów. Nie jeden juz sie u nas zmarnował w akademii i bardzo dobrze, że ją rozwiązali. Marzy mi się Lloris, Vertonghen i Cisse w tym okienku. Ponadto fajnie byłoby zatrzymać Bale'a, Modricia i Adebayora.
Na chwilę obecną potrzebujemy bramkarza na poziomie Premier League, a nie perspektywistycznych młokosów. Nie jeden juz sie u nas zmarnował w akademii i bardzo dobrze, że ją rozwiązali. Marzy mi się Lloris, Vertonghen i Cisse w tym okienku. Ponadto fajnie byłoby zatrzymać Bale'a, Modricia i Adebayora
www.facebook.com/OgienOdSkaja
7 maja 2012, 17:08 [cytuj]
Skaju czy nie chodzi ci przypadkiem o Bena Alnwicka który przychodził za milion funtów z łatką nadzieji na pewną obsade bramki reprezentacji Anglii?:) A tak na poważnie to Marc-Andre ter Stegen nie jest taki zły, bronić gorzej od De Geja by nie mógł bo jednak niemiecka jest bardziej zbilożona do angielksiej niż hiszpańska.
Skaju czy nie chodzi ci przypadkiem o Bena Alnwicka który przychodził za milion funtów z łatką nadzieji na pewną obsade bramki reprezentacji Anglii?:) A tak na poważnie to Marc-Andre ter Stegen nie jest taki zły, bronić gorzej od De Geja by nie mógł bo jednak niemiecka jest bardziej zbilożona do angielksiej niż hiszpańska
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
7 maja 2012, 19:32 [cytuj]
A czemu nie wziąć Akinfeeva z CSKA? Jak płacić tyle za Llorisa to można(łatwiej) wyciągnąć za taką kasę Igorka. Nie ma pava więc nie ma obaw o to, że miałby z kim pić. Kagawę chcę też bo tani jest a dobry
A czemu nie wziąć Akinfeeva z CSKA? Jak płacić tyle za Llorisa to można(łatwiej) wyciągnąć za taką kasę Igorka. Nie ma pava więc nie ma obaw o to, że miałby z kim pić. Kagawę chcę też bo tani jest a dobry
7 maja 2012, 19:48 [cytuj]
Z Kagawą byłoby ciężko. Nie z samym wyciągnięciem bo chyba za jakieś 15 baniek by poszedł. Borussia chce go sprzedać, a gdy największy kluby widzą takie nazwisko na liście transferowej to raczej oczywiste, że będzie wolał choćby MU(bo ponoć go chcą) od nas. Co do Akinfeeva to chyba większe pieniądze wchodzą w grę. Ale ter Stegen - czemu nie skoro już w tak młodym wieku został wybrany najlepszym brakarzem sezonu Bundesligi. Jakieś wielkie pieniądze też chyba w grę by nie wchodziły.
Z Kagawą byłoby ciężko. Nie z samym wyciągnięciem bo chyba za jakieś 15 baniek by poszedł. Borussia chce go sprzedać, a gdy największy kluby widzą takie nazwisko na liście transferowej to raczej oczywiste, że będzie wolał choćby MU(bo ponoć go chcą) od nas. Co do Akinfeeva to chyba większe pieniądze wchodzą w grę. Ale ter Stegen - czemu nie skoro już w tak młodym wieku został wybrany najlepszym brakarzem sezonu Bundesligi. Jakieś wielkie pieniądze też chyba w grę by nie wchodziły
7 maja 2012, 21:05 [cytuj]
Jakoś ManU nie bał się postawić na młodego DeGea ( jak przychodził miał bodajże 20 lat) ter Stegen ma 19 a już broni na wysokim poziomie. Mam nadzieje ze Levy zastanowi się nad nowa obsadą bramki

choć za mniejsze pieniądze można by kupić japończyka którego nazwiska nie pamietam,a o którym wspominał jeden ze spursmaniaków. Również ciekawa opcja :)
Jakoś ManU nie bał się postawić na młodego DeGea ( jak przychodził miał bodajże 20 lat) ter Stegen ma 19 a już broni na wysokim poziomie. Mam nadzieje ze Levy zastanowi się nad nowa obsadą bramki choć za mniejsze pieniądze można by kupić japończyka którego nazwiska nie pamietam,a o którym wspominał jeden ze spursmaniaków. Również ciekawa opcja :)
7 maja 2012, 21:13 [cytuj]
W temacie Vertonghena;
Zaop powiedział/a:
Vertonghen to byłby dobry nabytek. Razem z Kaboulem tworzyliby jedną z lepszych obron w PL

Nic dodać, nic ująć :)
W temacie bramkarza:
Ja chciałbym Guilhermo Ochoę z Ajaccio. Broniąc w drużynie skazanej na spadek, pokazał kilka ciekawych parad i myślę, że byłby to dobry nabytek. Jeśli nie on, to chciałbym Rui Patricio ze Sportingu Lisbona, lub Fernando Nestora Muslerę z Galatasaray. :D
W temacie Kagawy:
BVB chce się go pozbyć, bo za rok wygasa mu kontrakt, a 15 milionów euro to nie dużo za piłkarza tej klasy, więc klub nie powinien robić problemów. Ale jak Eidur słusznie zauważył Japończyk raczej wybierze Man U, poza tym ciekawy jestem jego tygodniówki, jaką by zażądał. :mysli:
Nic dodać, nic ująć :) W temacie bramkarza: Ja chciałbym Guilhermo Ochoę z Ajaccio. Broniąc w drużynie skazanej na spadek, pokazał kilka ciekawych parad i myślę, że byłby to dobry nabytek. Jeśli nie on, to chciałbym Rui Patricio ze Sportingu Lisbona, lub Fernando Nestora Muslerę z Galatasaray. :D W temacie Kagawy: BVB chce się go pozbyć, bo za rok wygasa mu kontrakt, a 15 milionów euro to nie dużo za piłkarza tej klasy, więc klub nie powinien robić problemów. Ale jak Eidur słusznie zauważył Japończyk raczej wybierze Man U, poza tym ciekawy jestem jego tygodniówki, jaką by zażądał. :mysli:
8 maja 2012, 10:02 [cytuj]
Będzie nasz :cwaniak:
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7739167/?
Będzie nasz :cwaniak: http://www1.skysports.com/football/news/11095/7739167/?
8 maja 2012, 10:16 [cytuj]
To doskonała wiadomość z samego rana. Czegoś takiego właśnie oczekiwałem. Oby to nie była tylko "kaczka" dziennikarska
To doskonała wiadomość z samego rana. Czegoś takiego właśnie oczekiwałem. Oby to nie była tylko "kaczka" dziennikarska
8 maja 2012, 12:28 [cytuj]
kaczka była z rana opowiadała o tym jak dużo tusk zepsuł na euro. Drugiej kaczki nie "zniesę" jak mawiał bobek w pewnym pliku mp3
kaczka była z rana opowiadała o tym jak dużo tusk zepsuł na euro. Drugiej kaczki nie "zniesę" jak mawiał bobek w pewnym pliku mp3
8 maja 2012, 14:08 [cytuj]
http://www.transfermarkt.de/de/bas-dost/profil/spieler_56331.html
Król strzelców Eredivisie, znacie tego piłkarza? holenderskiej nie oglądam, a 32 bramki robią wrażenie.
http://www.transfermarkt.de/de/bas-dost/profil/spieler_56331.html Król strzelców Eredivisie, znacie tego piłkarza? holenderskiej nie oglądam, a 32 bramki robią wrażenie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
8 maja 2012, 15:03 [cytuj]
Kagawa to drugi gracz jak VDV. Stanowcze nie.

Akinfeev miał okropną kontuzję, wolałbym Llorisa. Chłopak czeka już od dłuższego czasu na transfer.
Kagawa to drugi gracz jak VDV. Stanowcze nie. Akinfeev miał okropną kontuzję, wolałbym Llorisa. Chłopak czeka już od dłuższego czasu na transfer
8 maja 2012, 15:04 [cytuj]
Dosta nigdy nie widziałem w akcji, ale same statystyki są imponujące (32 bramki W 34 meczach). 22 - latek, więc bardzo perspektywiczny, więc czyja wiem... chyba bym go kupił (myślę, że nie zapłacilibyśmy za niego więcej niż 20 milionów euro), a jakby mu nie zło, to zawsze jest opcja wypożyczenia do jakiego Norwich czy Swansea...
Dosta nigdy nie widziałem w akcji, ale same statystyki są imponujące (32 bramki W 34 meczach). 22 - latek, więc bardzo perspektywiczny, więc czyja wiem... chyba bym go kupił (myślę, że nie zapłacilibyśmy za niego więcej niż 20 milionów euro), a jakby mu nie zło, to zawsze jest opcja wypożyczenia do jakiego Norwich czy Swansea
8 maja 2012, 16:18 [cytuj]
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/149913.html?CMP=OTC-RSS

Co myślicie o ostatnim akapicie? :D
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/149913.html?CMP=OTC-RSS Co myślicie o ostatnim akapicie? :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  39  40  41  42  43    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 51 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się