Forum dyskusyjne
12 maja 2012, 08:55 [cytuj]
Jakby Real sie zglosil to bym uwierzyl, no ale nie ma bata zeby przeszedl do Barcelony , wiec spokjna glowa panowie
Jakby Real sie zglosil to bym uwierzyl, no ale nie ma bata zeby przeszedl do Barcelony , wiec spokjna glowa panowie
12 maja 2012, 09:41 [cytuj]
Redknapp powiedział tylko, że nic o tym nie wie

a jak wiadomo, Harry nie wiedział nawet, że Vermealen może grać na środku obrony
Redknapp powiedział tylko, że nic o tym nie wie ;) a jak wiadomo, Harry nie wiedział nawet, że Vermealen może grać na środku obrony ;)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
12 maja 2012, 21:29 [cytuj]
Kupmy Lewandowskiego ! skoro Cisse sobie niezle radzi w gorszym NUFC, to lepszy od niego Lewy dałby rade w lepszym klubie!
Kupmy Lewandowskiego ! skoro Cisse sobie niezle radzi w gorszym NUFC, to lepszy od niego Lewy dałby rade w lepszym klubie!
To dare is to do.
12 maja 2012, 23:40 [cytuj]
Tak jak kiedyś powiedziałem i nadal tak twierdzę, że idealnym napastnikiem dla nas mógłby być Dzeko, tak już dziś sie utwierdziłem w innym przekonaniu: Robert Lewandowski w Tottenhamie stałby się reinkarnacją Berbatowa. Niezależnie od tego, przeznaczeniem Lewandowskiego jest Anglia, pytanie tylko który klub. Oby nie Arsenal i Chelsea.
Tak jak kiedyś powiedziałem i nadal tak twierdzę, że idealnym napastnikiem dla nas mógłby być Dzeko, tak już dziś sie utwierdziłem w innym przekonaniu: Robert Lewandowski w Tottenhamie stałby się reinkarnacją Berbatowa. Niezależnie od tego, przeznaczeniem Lewandowskiego jest Anglia, pytanie tylko który klub. Oby nie Arsenal i Chelsea
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
13 maja 2012, 00:18 [cytuj]
Jak dla mnie Lewandowski to polski Berbatov i dla jego dobra, kariera powinna potoczyć się w podobny sposób, nie powinien na siłę pchać się do Man City, gdzie jest 4 klasowych napastników, do Barcelony gdzie rywalizacja z Messim czy Villą nie wygra, do Realu gdzie jest Higuain i Benzema, tylko powinien pójść do liczącego się klubu grającego o LM w jednej z najlepszych lig na świecie, dlatego ja jestem za tym, żeby Lewy zagrał u nas, a potem jeśli stałby się jednym z najlepszych napastników na świecie to raczej prędzej czy później odszedłby od nas.
Jak dla mnie Lewandowski to polski Berbatov i dla jego dobra, kariera powinna potoczyć się w podobny sposób, nie powinien na siłę pchać się do Man City, gdzie jest 4 klasowych napastników, do Barcelony gdzie rywalizacja z Messim czy Villą nie wygra, do Realu gdzie jest Higuain i Benzema, tylko powinien pójść do liczącego się klubu grającego o LM w jednej z najlepszych lig na świecie, dlatego ja jestem za tym, żeby Lewy zagrał u nas, a potem jeśli stałby się jednym z najlepszych napastników na świecie to raczej prędzej czy później odszedłby od nas
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
14 maja 2012, 13:47 [cytuj]
tak hipotetycznie spytam. Dlaczego nie oferowaliśmy kontraktu Montolivo? Teraz już po ptakach bo przechodzi testy medyczne w milanie. Za darmo przechodzi...
tak hipotetycznie spytam. Dlaczego nie oferowaliśmy kontraktu Montolivo? Teraz już po ptakach bo przechodzi testy medyczne w milanie. Za darmo przechodzi
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
14 maja 2012, 13:53 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
niby czemu? właśnie do realu chyba mu dalej bo wątpie aby wygrał rywalizacje z ronaldu
niby czemu? właśnie do realu chyba mu dalej bo wątpie aby wygrał rywalizacje z ronaldu :D
14 maja 2012, 15:38 [cytuj]
Z Ronaldo nie ale Di marię zjada na śniadanie bez popitki
Z Ronaldo nie ale Di marię zjada na śniadanie bez popitki
14 maja 2012, 20:44 [cytuj]
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro-2012/2012/remy-kontuzjowany_sto3270804/story.shtml
Przynajmniej odpocznie i będzie naładowany na pierwszą kolejkę PL w naszych barwach
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro-2012/2012/remy-kontuzjowany_sto3270804/story.shtml
Przynajmniej odpocznie i będzie naładowany na pierwszą kolejkę PL w naszych barwach :D
Can't Smile Without You!!!
14 maja 2012, 22:12 [cytuj]
Myślę, że Lewy odnalazłby się w Premier League, ale ja nie wrzucałbym go od razu na głęboką wody typu Manchester United, czy Chelsea, ale raczej do drużyn walczącej o LM pokroju Tottenhamu, Evertonu czy Newcastle (choć tam konkurencja w ataku jest duża). Ja byłbym jak najbardziej za transferem Polaka do Kogutów.
Montolivo mógłby okazać się niezłym transferem i rezerwą dla Modrica, czy van der Vaarta. W razie transferu pieniężnego raczej bym się porządnie zastanowił, bo konkurencja na środku pomocy jest duża, ale skoro jest on wolnym zawodnikiem, to moim zdaniem powinniśmy się nim zainteresować. Co do rozgrywających to ja bym się zastanowił nad Kagawą. Lubię jego styl, ale nie wiem, czy wpasowałby się do warunków panujących na wyspach. Sądzę, że dla Japończyka chyba najlepszym kierunkiem jest Hiszpania.
Wątpię też aby Bale "zjadał Di Marię na śniadanie bez popitki", bo Argentyńczyk jest nieco lepszy od Wlijczyka (z całą sympatią do Garetha). W razie jego transferu do Barcy, Bale grałby chyba na lewym boku obrony, niż na skrzydle.
Myślę, że Lewy odnalazłby się w Premier League, ale ja nie wrzucałbym go od razu na głęboką wody typu Manchester United, czy Chelsea, ale raczej do drużyn walczącej o LM pokroju Tottenhamu, Evertonu czy Newcastle (choć tam konkurencja w ataku jest duża). Ja byłbym jak najbardziej za transferem Polaka do Kogutów.
Montolivo mógłby okazać się niezłym transferem i rezerwą dla Modrica, czy van der Vaarta. W razie transferu pieniężnego raczej bym się porządnie zastanowił, bo konkurencja na środku pomocy jest duża, ale skoro jest on wolnym zawodnikiem, to moim zdaniem powinniśmy się nim zainteresować. Co do rozgrywających to ja bym się zastanowił nad Kagawą. Lubię jego styl, ale nie wiem, czy wpasowałby się do warunków panujących na wyspach. Sądzę, że dla Japończyka chyba najlepszym kierunkiem jest Hiszpania.
Wątpię też aby Bale "zjadał Di Marię na śniadanie bez popitki", bo Argentyńczyk jest nieco lepszy od Wlijczyka (z całą sympatią do Garetha). W razie jego transferu do Barcy, Bale grałby chyba na lewym boku obrony, niż na skrzydle
14 maja 2012, 22:28 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11679/7756885/Hazard-confirms-Manchester-move
Wszystko jasne? Sagę Hazarda czas zakończyć
http://www1.skysports.com/football/news/11679/7756885/Hazard-confirms-Manchester-move
Wszystko jasne? Sagę Hazarda czas zakończyć :wysmiewacz:
Can't Smile Without You!!!
15 maja 2012, 00:18 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-step-up-chase-for-crocked-france-star?state=d00476c64df0449ca36599a10af82278&code=AQAnRV1w4kH5s1n68qU27VI0fmgOSbzKqCGzl8tl7MFFvUVRwrBo7uyETYafJRgU6swj0VdLFHu_TbsKFQWEXGsEgcpew3wHBQXCh3dWeEq8k_TSMrK6RA2oqJ4ejLOYOX6lOHxXoss4sIDfSMWK6c2qr93Ob82CZ_d5dhGQcyvhj3GObk_i_NdyweEzj9sonC8#_=_
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-step-up-chase-for-crocked-france-star?state=d00476c64df0449ca36599a10af82278&code=AQAnRV1w4kH5s1n68qU27VI0fmgOSbzKqCGzl8tl7MFFvUVRwrBo7uyETYafJRgU6swj0VdLFHu_TbsKFQWEXGsEgcpew3wHBQXCh3dWeEq8k_TSMrK6RA2oqJ4ejLOYOX6lOHxXoss4sIDfSMWK6c2qr93Ob82CZ_d5dhGQcyvhj3GObk_i_NdyweEzj9sonC8#_=_
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 maja 2012, 10:43 [cytuj]
Vertonghen był na White Hart Lane podczas niedzielnego meczu z Fulham, z prasowych doniesień, że sam zawodnik podjął już decyzję i chce grać w Tottenhamie, teraz do porozumienia muszą dojść dwa kluby, na chwilę obecną nasza oferta jest o 2-3 miliony niższa od żądań Ajaxu ... wierzę, że dojdą do porozumienia, to będzie bardzo, bardzo dobry transfer
Vertonghen był na White Hart Lane podczas niedzielnego meczu z Fulham, z prasowych doniesień, że sam zawodnik podjął już decyzję i chce grać w Tottenhamie, teraz do porozumienia muszą dojść dwa kluby, na chwilę obecną nasza oferta jest o 2-3 miliony niższa od żądań Ajaxu ... wierzę, że dojdą do porozumienia, to będzie bardzo, bardzo dobry transfer :)
15 maja 2012, 15:07 [cytuj]
No ladnie to zaczyna wygladac
No ladnie to zaczyna wygladac
15 maja 2012, 15:16 [cytuj]
Najgorsze jest to, że co okienko gadamy o jakiś piłkarzach, Tottenham też o nich myśli, a potem nam ich jakieś manchestery podpierdzielaj ( Hazard ). Szkoda że czasem Levy nie potrafi zaryzykować :/
Najgorsze jest to, że co okienko gadamy o jakiś piłkarzach, Tottenham też o nich myśli, a potem nam ich jakieś manchestery podpierdzielaj ( Hazard ). Szkoda że czasem Levy nie potrafi zaryzykować :/
15 maja 2012, 15:49 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Tym bardziej, że z Modriciem jakoś zaryzykował i się opłaciło. Z Balem podobnie w sumie.
A co do całej dyskusji o transferach - to nie zaglądam tu prawie wcale. Nie ma sensu rozmawiać i rozkminiać kto do nas przyjdzie, kto odejdzie do czasu aż się nie wyjaśni, czy gramy w Lidze Mistrzów. Zatem ja bym się wstrzymał z wszelkimi spekulacjami do soboty wieczorem
Tym bardziej, że z Modriciem jakoś zaryzykował i się opłaciło. Z Balem podobnie w sumie.
A co do całej dyskusji o transferach - to nie zaglądam tu prawie wcale. Nie ma sensu rozmawiać i rozkminiać kto do nas przyjdzie, kto odejdzie do czasu aż się nie wyjaśni, czy gramy w Lidze Mistrzów. Zatem ja bym się wstrzymał z wszelkimi spekulacjami do soboty wieczorem
15 maja 2012, 17:04 [cytuj]
http://futbolfc.pl/premier-league,del-piero-chce-grac-w-anglii hahahahahah Del Piero hahahahhaa
http://futbolfc.pl/premier-league,del-piero-chce-grac-w-anglii hahahahahah Del Piero hahahahhaa
.upadamy na dno by odbić się od niego.
15 maja 2012, 17:18 [cytuj]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/manchester-united-przygotowal-oferte-za-roberta-le,1,5131817,wiadomosc.html
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/manchester-united-przygotowal-oferte-za-roberta-le,1,5131817,wiadomosc.html