Forum dyskusyjne
17 maja 2012, 22:29 [cytuj]
http://bleacherreport.com/tb/bgNB8?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=tottenham-hotspur
To też ładne
http://bleacherreport.com/tb/bgNB8?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=tottenham-hotspur
To też ładne :brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 maja 2012, 22:30 [cytuj]
:brawo:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
17 maja 2012, 22:31 [cytuj]
Nie wiem czemu, ale od czasu kiedy Owen'owi skończył się kontrakt mam złe przeczucia...
Nie wiem czemu, ale od czasu kiedy Owen'owi skończył się kontrakt mam złe przeczucia
17 maja 2012, 23:04 [cytuj]
Szczerze mówiąc to nie wiem, czy ponad szesnaście baniek za obrońcę, który w poważnym futbolu jeszcze za wiele nie pokazał, to dobra cena. Raczej nie. Zresztą, czym tu się jarać, przecież i tak przyjdą do nas Phil Neville, Owen/Helguson i Paddy Kenny
Szczerze mówiąc to nie wiem, czy ponad szesnaście baniek za obrońcę, który w poważnym futbolu jeszcze za wiele nie pokazał, to dobra cena. Raczej nie. Zresztą, czym tu się jarać, przecież i tak przyjdą do nas Phil Neville, Owen/Helguson i Paddy Kenny;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
17 maja 2012, 23:29 [cytuj]
Ginola oszczędź mnie, proszę

. Stary już jestem, chcesz żebym, zawału dostał
Ginola oszczędź mnie, proszę ;P. Stary już jestem, chcesz żebym, zawału dostał :D
Can't Smile Without You!!!
18 maja 2012, 07:46 [cytuj]
16 mln euro za piłkarza mega utalentowanego to nie jest jakaś wygórowana kwota, poza tym lepszego od niego nie znajdziemy. Ja jestem jak najbardziej za tym transferem.
16 mln euro za piłkarza mega utalentowanego to nie jest jakaś wygórowana kwota, poza tym lepszego od niego nie znajdziemy. Ja jestem jak najbardziej za tym transferem. :tak:
18 maja 2012, 09:06 [cytuj]
Michax powiedział/a:
16 mln euro za piłkarza mega utalentowanego to nie jest jakaś wygórowana kwota, poza tym lepszego od niego nie znajdziemy. Ja jestem jak najbardziej za tym transferem.

15m za ozila który miał rok kontraktu, tyle w tym temacie. Za więcej niż 12 nie kupowałbym.
15m za ozila który miał rok kontraktu, tyle w tym temacie. Za więcej niż 12 nie kupowałbym
18 maja 2012, 10:18 [cytuj]
Mnie się wydaje, że 16 mln to trochę za dużo. Pewnie nie uciekniemy porównań z Vermaelenem (swoją drogą w defensywie dość średnio ostatnio się prezentuje), który kosztował 12 mln. Pytanie tylko czy to środkowy obrońca?
Mnie się wydaje, że 16 mln to trochę za dużo. Pewnie nie uciekniemy porównań z Vermaelenem (swoją drogą w defensywie dość średnio ostatnio się prezentuje), który kosztował 12 mln. Pytanie tylko czy to środkowy obrońca? :)
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 maja 2012, 13:17 [cytuj]
Brac nie marudzic , bo ktos inny go kupi
Brac nie marudzic , bo ktos inny go kupi
18 maja 2012, 13:36 [cytuj]
Brać i za 16. Gość wyrasta na ścisłą czołówkę i klub będzie żałował, że nie chciał dać tych paru milionów więcej. Przez holenderskich szkoleniowców jest polecany nawet Barcelonie.
Kogo w dzisiejszych czasach kupi się za 12 mln? Średniaka z Sunderlandu, pierwszego lepszego z ligi brazylijskiej albo brata Khumalo.
Brać i za 16. Gość wyrasta na ścisłą czołówkę i klub będzie żałował, że nie chciał dać tych paru milionów więcej. Przez holenderskich szkoleniowców jest polecany nawet Barcelonie.
Kogo w dzisiejszych czasach kupi się za 12 mln? Średniaka z Sunderlandu, pierwszego lepszego z ligi brazylijskiej albo brata Khumalo
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 maja 2012, 16:41 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Pytanie tylko czy to środkowy obrońca?

Grywa(ł) także na lewej stronie. Co w naszej sytuacji kadrowej jest istotną zaletą. Dobry młody obrońca a my potrzebujemy dobrego młodego obrońcy więc chyba nie ma co za bardzo kręcić kichawą na cenę.
Grywa(ł) także na lewej stronie. Co w naszej sytuacji kadrowej jest istotną zaletą. Dobry młody obrońca a my potrzebujemy dobrego młodego obrońcy więc chyba nie ma co za bardzo kręcić kichawą na cenę
18 maja 2012, 17:59 [cytuj]
Nelsen zły, bo emeryt (to akurat rozumiem)... a teraz Jasio za drogi. Pique się spodziewacie?? Narzekacie, że nie wydajemy pięniędzy i bierzemy szrot, ale jak trzeba coś wydać to kręcicie nochalami... Jak wam dogodzić Koguciki ???
Nelsen zły, bo emeryt (to akurat rozumiem)... a teraz Jasio za drogi. Pique się spodziewacie?? Narzekacie, że nie wydajemy pięniędzy i bierzemy szrot, ale jak trzeba coś wydać to kręcicie nochalami... Jak wam dogodzić Koguciki ???
18 maja 2012, 18:15 [cytuj]
Jaśka widzi u siebie Milan i Arsenal, jest polecany Barcelonie, a wy uważacie, że 16 mln euro to za dużo, jest najlepszym piłkarzem ligi holenderskiej i ma dopiero 25 lat. Jak dla mnie nie ma co się zastanawiać i brać, do tego wróci Caulker i mamy 4 dobrych środkowych obrońców w drużynie na parę lat: Kaboula, Vertonghena, Caulkera i Dawsona. Kinga, Gallasa i Nelsena sprzedać i luzik.
Jaśka widzi u siebie Milan i Arsenal, jest polecany Barcelonie, a wy uważacie, że 16 mln euro to za dużo, jest najlepszym piłkarzem ligi holenderskiej i ma dopiero 25 lat. Jak dla mnie nie ma co się zastanawiać i brać, do tego wróci Caulker i mamy 4 dobrych środkowych obrońców w drużynie na parę lat: Kaboula, Vertonghena, Caulkera i Dawsona. Kinga, Gallasa i Nelsena sprzedać i luzik
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
18 maja 2012, 20:51 [cytuj]
Ja coś czuję, że nie dojdzie do tej transakcji. Myślałem, że skoro Belg był na WHL to kluby są już prawie dogadane. A tu do porozumienia brakuje nam aż 5 milionów. W dodatku każdy chce go złapać a Arsenal czy MU to kluby które są w stanie wydać od razu takie pieniądze za takiego piłkarza. Levy pewnie będzie się targował dopóki ktoś nam go nie podpierdoli.
Ja coś czuję, że nie dojdzie do tej transakcji. Myślałem, że skoro Belg był na WHL to kluby są już prawie dogadane. A tu do porozumienia brakuje nam aż 5 milionów. W dodatku każdy chce go złapać a Arsenal czy MU to kluby które są w stanie wydać od razu takie pieniądze za takiego piłkarza. Levy pewnie będzie się targował dopóki ktoś nam go nie podpierdoli
18 maja 2012, 22:30 [cytuj]
W razie w jest jeszcze Tobik, który Jankowi nie ustępuje ani o krok talentem i umiejętnościami
Boicie się o Owena to ja dorzucę info, że Harry ponoć powiedział w kuluarach, że jest wielkim fanem umiejętności Quaresmy
W razie w jest jeszcze Tobik, który Jankowi nie ustępuje ani o krok talentem i umiejętnościami
Boicie się o Owena to ja dorzucę info, że Harry ponoć powiedział w kuluarach, że jest wielkim fanem umiejętności Quaresmy
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
19 maja 2012, 13:07 [cytuj]
CZytałem że loic miał by przyjść do tottenhamu i że Levy, Reknapp, Remy i jego agent mieli się spotkać w czwartek
CZytałem że loic miał by przyjść do tottenhamu i że Levy, Reknapp, Remy i jego agent mieli się spotkać w czwartek
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
19 maja 2012, 13:22 [cytuj]
Oby,oby ! to moze byc udane okienko!
Oby,oby ! to moze byc udane okienko!
To dare is to do.
19 maja 2012, 14:21 [cytuj]
Mało konkretów na razie dotyczącch Remy'ego, może poza tym, że kwota transferu ma oscylować w granicach 18 mln funtów. Ale w mijającym tygodniu chyba rzeczywiście się spotkali. Dziś wyczytałem, że musi on przejść kompleksowe badania medyczne w Tottenhamie, bo miał wcześniej problemy z sercem (jeszcze z czasów gry w Nice). Harry boi się ryzykować po wydarzeniach z Muambą. Ile w tym wszystkim prawdy, zobaczymy.
Mało konkretów na razie dotyczącch Remy'ego, może poza tym, że kwota transferu ma oscylować w granicach 18 mln funtów. Ale w mijającym tygodniu chyba rzeczywiście się spotkali. Dziś wyczytałem, że musi on przejść kompleksowe badania medyczne w Tottenhamie, bo miał wcześniej problemy z sercem (jeszcze z czasów gry w Nice). Harry boi się ryzykować po wydarzeniach z Muambą. Ile w tym wszystkim prawdy, zobaczymy
19 maja 2012, 15:16 [cytuj]
http://www.fcbarca.com/42332-emery-potwierdza-odejscie-jordiego-alby.html
Coś czuję, że w tym okienku transferowym Gareth Bale zostanie przy WHL
http://www.fcbarca.com/42332-emery-potwierdza-odejscie-jordiego-alby.html
Coś czuję, że w tym okienku transferowym Gareth Bale zostanie przy WHL :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
19 maja 2012, 17:32 [cytuj]
To źle czujesz bo o Albę ostro zabiega Ser Alex i dziś słyszałem, że to Man utd jest na ostatniej prostej do podpisania z nim kontraktu(jako alternatywa dla starszego już Evry)
To źle czujesz bo o Albę ostro zabiega Ser Alex i dziś słyszałem, że to Man utd jest na ostatniej prostej do podpisania z nim kontraktu(jako alternatywa dla starszego już Evry)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong