Forum dyskusyjne
20 maja 2012, 17:17 [cytuj]
Owen, Bothroyd i Roger Johnson - takie są moje typy jeśli za okienka znów będzie odpowiadał Harry
Owen, Bothroyd i Roger Johnson - takie są moje typy jeśli za okienka znów będzie odpowiadał Harry:P
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
20 maja 2012, 17:19 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Owen, Bothroyd i Roger Johnson - takie są moje typy jeśli za okienka znów będzie odpowiadał Harry

Heskeyowi skończył się kontrakt. Terrific lad, experienced, proven one.
Tak na serio, jeżeli Redknapp zostaje, chciałbym zobaczyć dyrektora sportowego.
Tak na serio, jeżeli Redknapp zostaje, chciałbym zobaczyć dyrektora sportowego
20 maja 2012, 18:54 [cytuj]
Jesli Bale lub Modric odejdzie , a nasz super trener sprowadzi zawodnikow swojego ulubionego typu to mozemy zapomniec o top 4, skonczymy jak liverpool tyle ze nawet bez pucharu myszki miki
Jesli Bale lub Modric odejdzie , a nasz super trener sprowadzi zawodnikow swojego ulubionego typu to mozemy zapomniec o top 4, skonczymy jak liverpool tyle ze nawet bez pucharu myszki miki
20 maja 2012, 19:09 [cytuj]
http://transfery.info/52329,adam-johnson-odejdzie-z-city-z-powodu-braku-powolania-na-euro Co o nim sądzicie ? Według mnie dobry zastępca dla Lennona lub Bale podczas meczu (jeśli ten drugi zostanie).
http://transfery.info/52329,adam-johnson-odejdzie-z-city-z-powodu-braku-powolania-na-euro Co o nim sądzicie ? Według mnie dobry zastępca dla Lennona lub Bale podczas meczu (jeśli ten drugi zostanie)
20 maja 2012, 19:17 [cytuj]
Jestem jak najbardziej za, ale jest on w mojej hierarchii dopiero za Hoilettem.
Jestem jak najbardziej za, ale jest on w mojej hierarchii dopiero za Hoilettem
20 maja 2012, 19:17 [cytuj]
Brac brac i jeszcze raz brac, ten sezon pokazal jak potrzebujemy skrzydel. Nawet jak Bale i Lennon zostana to brac goscia.
Brac brac i jeszcze raz brac, ten sezon pokazal jak potrzebujemy skrzydel. Nawet jak Bale i Lennon zostana to brac goscia
20 maja 2012, 21:18 [cytuj]
Otototo, Johnson BARDZO by się nam przydał, nawet jeśli Bale nie odejdzie.
Poza tym, to możemy sobie spekulować i marzyć, ale podejrzewam, że spełni się czarny scenariusz - czyli znowu sprowadzimy dwóch albo trzech dziadków :/
Otototo, Johnson BARDZO by się nam przydał, nawet jeśli Bale nie odejdzie.
Poza tym, to możemy sobie spekulować i marzyć, ale podejrzewam, że spełni się czarny scenariusz - czyli znowu sprowadzimy dwóch albo trzech dziadków :/
20 maja 2012, 23:05 [cytuj]
Dzieki takim dziadkom (miedzy innymi) wydaje mi sie że przegraliśmy top3...denerwuje mnie to delikatnie mówiać, ale harry to harry, zamiast remy'ego pewnie heskey i super transfer!
Dzieki takim dziadkom (miedzy innymi) wydaje mi sie że przegraliśmy top3...denerwuje mnie to delikatnie mówiać, ale harry to harry, zamiast remy'ego pewnie heskey i super transfer!
21 maja 2012, 10:00 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Tak na serio, jeżeli Redknapp zostaje, chciałbym zobaczyć dyrektora sportowego
Bodajże trzy razy w karierze Redknapp odchodził z powodu wrzucenia mu do hierarchii dyrektora sportowego, więc albo rybka, albo pipka
Bodajże trzy razy w karierze Redknapp odchodził z powodu wrzucenia mu do hierarchii dyrektora sportowego, więc albo rybka, albo pipka
21 maja 2012, 13:13 [cytuj]
O to wsumie dobrze, zatrudnijmy dyrektora sportowego , a jak harry odejdzie to trudno. I tak juz sie wypalil i nic wiecej nie wniesie do tej druzyny, a na pewno nie potrzebne elementy taktyki i porzadne transfery.
O to wsumie dobrze, zatrudnijmy dyrektora sportowego , a jak harry odejdzie to trudno. I tak juz sie wypalil i nic wiecej nie wniesie do tej druzyny, a na pewno nie potrzebne elementy taktyki i porzadne transfery
21 maja 2012, 14:01 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
O to wsumie dobrze, zatrudnijmy dyrektora sportowego , a jak harry odejdzie to trudno. I tak juz sie wypalil i nic wiecej nie wniesie do tej druzyny, a na pewno nie potrzebne elementy taktyki i porzadne transfery
Niezła taktyka: zatrudnić dyrektora sportowego, a potem nich sam sobie sprowadzi trenera. Albo najlepiej nich sam trenuje. A że nasprowadza Downingów i Carrollów to już mniej ważne. Ważne żeby sprowadzać.
Niezła taktyka: zatrudnić dyrektora sportowego, a potem nich sam sobie sprowadzi trenera. Albo najlepiej nich sam trenuje. A że nasprowadza Downingów i Carrollów to już mniej ważne. Ważne żeby sprowadzać
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 maja 2012, 14:32 [cytuj]
aapa to chyba czas na ryzyko, znowu nie mamy Ligi Mistrzów, a Redknapp jest już wypalony rzeczywiście, nie będę za nim płakał..
aapa to chyba czas na ryzyko, znowu nie mamy Ligi Mistrzów, a Redknapp jest już wypalony rzeczywiście, nie będę za nim płakał
To dare is to do.
21 maja 2012, 15:10 [cytuj]
Jeśli już miałoby się tak stać, że przyszedłby dyrektor z prawdziwego zdarzenia (nie mówię tu o Commolim

) i Harry miałby odejść (nie jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu) to ja chciałbym, żeby nowym trenerem został Andre Vilas-Boas. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?
Co do tematu z Modricem i Balem, to ci piłkarze nie są nie do zastąpienia (co pokazał choćby ostatni sezon) to nie miałbym nic przeciwko odejściu ich za ładne pieniążki. Bardziej wolałbym, aby został Modric, choć jeśli ma odejść do Realu za 25 mln + Sahin, to ja bym go chyba puścił. Bale to co najmniej 40 mln (ktoś na pewno tyle za niego zapłaci).
Quaresma wcale nie byłby słabym rozwiązaniem. W Besiktasie częściowo odzyskał formę z Porto. Paczając na naszych skrzydłowych to przydałby się ktoś do większej rywalizacji z Lennonem. Adam Johnson też nie byłby głupim transferem.
Jeśli już miałoby się tak stać, że przyszedłby dyrektor z prawdziwego zdarzenia (nie mówię tu o Commolim :P) i Harry miałby odejść (nie jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu) to ja chciałbym, żeby nowym trenerem został Andre Vilas-Boas. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?
Co do tematu z Modricem i Balem, to ci piłkarze nie są nie do zastąpienia (co pokazał choćby ostatni sezon) to nie miałbym nic przeciwko odejściu ich za ładne pieniążki. Bardziej wolałbym, aby został Modric, choć jeśli ma odejść do Realu za 25 mln + Sahin, to ja bym go chyba puścił. Bale to co najmniej 40 mln (ktoś na pewno tyle za niego zapłaci).
Quaresma wcale nie byłby słabym rozwiązaniem. W Besiktasie częściowo odzyskał formę z Porto. Paczając na naszych skrzydłowych to przydałby się ktoś do większej rywalizacji z Lennonem. Adam Johnson też nie byłby głupim transferem
21 maja 2012, 16:01 [cytuj]
Michax powiedział/a:
Jeśli już miałoby się tak stać, że przyszedłby dyrektor z prawdziwego zdarzenia (nie mówię tu o Commolim

) i Harry miałby odejść (nie jestem przeciwny takiemu rozwiązaniu) to ja chciałbym, żeby nowym trenerem został Andre Vilas-Boas. Co sądzicie o takim rozwiązaniu?
a to jest dyrektor sportowy bardziej z prawdziwego zdarzenia?
Zanim pod koniec sierpnia wzlecicie na poziom Czomolungmy, pamiętajcie, ze trzeba będzie wylądować.
a to jest dyrektor sportowy bardziej z prawdziwego zdarzenia?
Zanim pod koniec sierpnia wzlecicie na poziom Czomolungmy, pamiętajcie, ze trzeba będzie wylądować
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
21 maja 2012, 16:37 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Niezła taktyka: zatrudnić dyrektora sportowego, a potem nich sam sobie sprowadzi trenera. Albo najlepiej nich sam trenuje. A że nasprowadza Downingów i Carrollów to już mniej ważne. Ważne żeby sprowadzać
Nie no lepsza taktyka jest sprowadzac Nelsena , Sahe i chwalic zawodnikow typu Phil Neville i Charlie Adam.
Nie no lepsza taktyka jest sprowadzac Nelsena , Sahe i chwalic zawodnikow typu Phil Neville i Charlie Adam
21 maja 2012, 18:03 [cytuj]
Za dyrektorow sportowych wydawalismy krocie bez sukcesow. Bez dyrektora dwa razy bylismy w top4. Roznica jest raczej znaczaca. Co do chwalenia to przy takim kims dopiero musialby zachwalac. Nigdy nie wiadomo kogo mu sprowadza.
Za dyrektorow sportowych wydawalismy krocie bez sukcesow. Bez dyrektora dwa razy bylismy w top4. Roznica jest raczej znaczaca. Co do chwalenia to przy takim kims dopiero musialby zachwalac. Nigdy nie wiadomo kogo mu sprowadza
21 maja 2012, 19:57 [cytuj]
Nie rozpędzaj się z tym dyrektorem Przemas... Jak będziesz wtedy (tak jak do tej pory...) mógł bezustannie narzekać na managera ??? Będziesz musiał "pluć" na dwie osoby, a to już sztuka...
Nie rozpędzaj się z tym dyrektorem Przemas... Jak będziesz wtedy (tak jak do tej pory...) mógł bezustannie narzekać na managera ??? Będziesz musiał "pluć" na dwie osoby, a to już sztuka
Can't Smile Without You!!!
21 maja 2012, 23:06 [cytuj]
Harry ponoć po finale spotkał się z Drogbą(który jak sam ogłosił, nie podpisuje nowej umowy z chelsea). Ciekawe czy tylko po to aby mu pogratulować LM czy może z chlebem i solą
Harry ponoć po finale spotkał się z Drogbą(który jak sam ogłosił, nie podpisuje nowej umowy z chelsea). Ciekawe czy tylko po to aby mu pogratulować LM czy może z chlebem i solą :szok:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
21 maja 2012, 23:32 [cytuj]
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=223424 denerwujące ... mogliby już podpisać tą umową a nie tak przedłużają ...
http://anglia.goal.pl/index.php?dzial=aktualnosci&artykul=223424 denerwujące ... mogliby już podpisać tą umową a nie tak przedłużają ... :)
21 maja 2012, 23:55 [cytuj]
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/adebayor-nadal-chce-gra-w-tottenhamie.html
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ligi-zagraniczne-Anglia/adebayor-nadal-chce-gra-w-tottenhamie.html
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne