Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
23 maja 2012, 22:46 [cytuj]
Ja pierdole , brac go jak najszybciej niz cos sie zjebie. 3 mln euro to taka roznica ? dajcie im 1,5 mln wiecej i deal.
Ja pierdole , brac go jak najszybciej niz cos sie zjebie. 3 mln euro to taka roznica ? dajcie im 1,5 mln wiecej i deal
23 maja 2012, 23:20 [cytuj]
Jak stanie na tym co teraz jest to normalne że Janek pudzie do Arsenalu czy MU. My nie znajdziemy lepszego stopera który będzie chciał do nas przejść, a bez kupienia Janka jeszcze możliwe, że wzmocnimy linię obrony naszych rywali. Najgorsze jest to, że rozchodzi się o 3 miliony.
Jak stanie na tym co teraz jest to normalne że Janek pudzie do Arsenalu czy MU. My nie znajdziemy lepszego stopera który będzie chciał do nas przejść, a bez kupienia Janka jeszcze możliwe, że wzmocnimy linię obrony naszych rywali. Najgorsze jest to, że rozchodzi się o 3 miliony
24 maja 2012, 15:34 [cytuj]
Royal powiedział/a:
Może Diego z Werderu? Technika, wizja, parametry podobne jak u Modricia. Na wypożyczeniu w A.Madryt pokazał co potrafi, a już w samym finale LE grał jak marzenie

Dzięki za propozycje. Rozważę to :D A tak na poważnie to niezły pomysł. Nie potrzebujemy defensywnych pomocników, czy też skrzydłowych na środku TRZEBA NAM TYPOWEGO ŚRODKOWEGO!
Dzięki za propozycje. Rozważę to :D A tak na poważnie to niezły pomysł. Nie potrzebujemy defensywnych pomocników, czy też skrzydłowych na środku TRZEBA NAM TYPOWEGO ŚRODKOWEGO!
24 maja 2012, 17:07 [cytuj]
Jest VdV, jest Big Tom.
Jest VdV, jest Big Tom
24 maja 2012, 17:26 [cytuj]
A dziś czytałem na stronie Guardiana top 50 summer transfer targets. Łacza nas tam z Soldado, Nilmarem, Van Wolsfinkelem, Milito, Demba Ba.
A dziś czytałem na stronie Guardiana top 50 summer transfer targets. Łacza nas tam z Soldado, Nilmarem, Van Wolsfinkelem, Milito, Demba Ba
24 maja 2012, 18:24 [cytuj]
http://transfery.info/52426,demba-ba-opusci-newcastle-za-7-milionow-funtow Świetna okazja na napastnika... której i tak nie wykorzystamy..
http://transfery.info/52426,demba-ba-opusci-newcastle-za-7-milionow-funtow Świetna okazja na napastnika... której i tak nie wykorzystamy
24 maja 2012, 18:34 [cytuj]
Janek dziś w tv: Nie podoba mi się to, że Tottenham żałuje 3 mln na mój transfer. Myślałem, że im poważnie na mnie zależy. Nadal chcę grać z kogutem na piersi jednak jeśli będą długo kombinować i szczędzić na mnie pieniędzy znajdzie się klub, który zaakceptuje warunku Ajaksu i będę zmuszony grać w innym miejscu niż na początku zakładałem
Janek dziś w tv: Nie podoba mi się to, że Tottenham żałuje 3 mln na mój transfer. Myślałem, że im poważnie na mnie zależy. Nadal chcę grać z kogutem na piersi jednak jeśli będą długo kombinować i szczędzić na mnie pieniędzy znajdzie się klub, który zaakceptuje warunku Ajaksu i będę zmuszony grać w innym miejscu niż na początku zakładałem
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
24 maja 2012, 18:42 [cytuj]
Tak jak myslalem, niech te pajace przestana skapic jakis 3 smiesznych baniek i biora go poki chce. Bo niedlugo to bedziemy mogli patrzec jak wymiata w innej druzynie
Tak jak myslalem, niech te pajace przestana skapic jakis 3 smiesznych baniek i biora go poki chce. Bo niedlugo to bedziemy mogli patrzec jak wymiata w innej druzynie
24 maja 2012, 19:47 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Zastanawiające jest Jin_tae, że twoich rewelacji z radia czy też tv, nigdy nie potwierdzają żadne inne źródła :mysli:. Nie wiem stary jaką telewizję oglądasz i jakiego radia słuchasz, ale informacje dają tam, lekko mówiąc, dość mało wiarygodne...
Zastanawiające jest Jin_tae, że twoich rewelacji z radia czy też tv, nigdy nie potwierdzają żadne inne źródła :mysli:. Nie wiem stary jaką telewizję oglądasz i jakiego radia słuchasz, ale informacje dają tam, lekko mówiąc, dość mało wiarygodne
Can't Smile Without You!!!
24 maja 2012, 20:57 [cytuj]
Tuczi - fakt źródło mało wiarygodne bo to telewizja śniadaniowa Holenderska, ale mniej więcej takie słowa Janka przytaczał redaktor. Zresztą nie pierwszy raz w NL mediach słyszę, że Jan nie ma klapek na oczach i nie spogląda tylko w stronę tottenhamu.

Daję dychę i dwie żubrówki na stół, że jeszcze tydzień - dwa przeciągania negocjacji i kolega wybierze inną stronę londynu albo Manchesteru
Tuczi - fakt źródło mało wiarygodne bo to telewizja śniadaniowa Holenderska, ale mniej więcej takie słowa Janka przytaczał redaktor. Zresztą nie pierwszy raz w NL mediach słyszę, że Jan nie ma klapek na oczach i nie spogląda tylko w stronę tottenhamu. Daję dychę i dwie żubrówki na stół, że jeszcze tydzień - dwa przeciągania negocjacji i kolega wybierze inną stronę londynu albo Manchesteru
24 maja 2012, 21:17 [cytuj]
http://espurs.blogspot.com/2012/05/vertonghen-fee-agreed.html?
http://espurs.blogspot.com/2012/05/vertonghen-fee-agreed.html?
24 maja 2012, 22:16 [cytuj]
Raptus juz jak sie pojawi to od razu z dobrymi wiesciami :)
Raptus juz jak sie pojawi to od razu z dobrymi wiesciami :)
24 maja 2012, 23:11 [cytuj]
:hejka: właśnie - idźmy na zakupy
:hejka: właśnie - idźmy na zakupy
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
24 maja 2012, 23:37 [cytuj]
Jin_tae - nie zrozum mnie źle, bo nie miałem żadnego zamiaru atakować Cię lub coś w tym stylu. Po to jest ten temat, żeby pisać wszystkie fakty/ploty itp. itd. Czy są prawdziwe, czy też nie :D
Jin_tae - nie zrozum mnie źle, bo nie miałem żadnego zamiaru atakować Cię lub coś w tym stylu. Po to jest ten temat, żeby pisać wszystkie fakty/ploty itp. itd. Czy są prawdziwe, czy też nie :D
Can't Smile Without You!!!
25 maja 2012, 01:28 [cytuj]
wiem Tuczi ;p Czy to tu ktoś pisał, że Janek mówił "Ajaks nie ma co czekać na inne oferty bo ja wybiorę tylko Tottenham"? Dzisiejsza wypowiedź:

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/237653/Rustige_Vertonghen_Ze_zijn_er_nog_niet_uit.html

cytat: Vertonghen zou Ajax hebben gezegd dat hij alléén naar de Spurs wil. "Zo heb ik het niet gezegd", corrigeert hij. "Ik zei dat mijn voorkeur naar Tottenham gaat. Op mijn gevoel. Ik heb het beste gevoel bij die club en ik ben een gevoelspersoon. Ze hebben me al uitgenodigd en willen snel handelen. Ze zeggen dat ik hun enige optie ben. Dat is een compliment."

Od góry : Vertonghen powiedział Ajaxowi że chcę tylko Tottenham. "Nie powiedziałem tego" "Powiedziałem że chciałbym przejść do Tottenhamu". To jest klub którego gra mi się podoba, który chce działać szybko w sprawie mojego sprowadzenia i który powiedział, że jestem ich jedyną opcją. To bardzo miły komplement"
wiem Tuczi ;p Czy to tu ktoś pisał, że Janek mówił "Ajaks nie ma co czekać na inne oferty bo ja wybiorę tylko Tottenham"? Dzisiejsza wypowiedź: http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/237653/Rustige_Vertonghen_Ze_zijn_er_nog_niet_uit.html cytat: Vertonghen zou Ajax hebben gezegd dat hij alléén naar de Spurs wil. "Zo heb ik het niet gezegd", corrigeert hij. "Ik zei dat mijn voorkeur naar Tottenham gaat. Op mijn gevoel. Ik heb het beste gevoel bij die club en ik ben een gevoelspersoon. Ze hebben me al uitgenodigd en willen snel handelen. Ze zeggen dat ik hun enige optie ben. Dat is een compliment." Od góry : Vertonghen powiedział Ajaxowi że chcę tylko Tottenham. "Nie powiedziałem tego" "Powiedziałem że chciałbym przejść do Tottenhamu". To jest klub którego gra mi się podoba, który chce działać szybko w sprawie mojego sprowadzenia i który powiedział, że jestem ich jedyną opcją. To bardzo miły komplement"
25 maja 2012, 07:59 [cytuj]
To dobrze, że nie chcemy Silvestre, bo Janek jest od niego lepszy, a na pewno bardziej perspektywiczny, ale jeśli mieli by (odpukać) spier****ć transfer Vertonghena, to Silvestre nie byłby złym planem B.
To dobrze, że nie chcemy Silvestre, bo Janek jest od niego lepszy, a na pewno bardziej perspektywiczny, ale jeśli mieli by (odpukać) spier****ć transfer Vertonghena, to Silvestre nie byłby złym planem B
25 maja 2012, 14:48 [cytuj]
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7777224/Vertonghen-s-Spurs-doubts

Nie ociagac sie tam , tylko placic i miec spokoj
http://www1.skysports.com/football/news/11661/7777224/Vertonghen-s-Spurs-doubts Nie ociagac sie tam , tylko placic i miec spokoj
25 maja 2012, 21:11 [cytuj]
Podobno Nelsen i Saha zostali zwolnieni, nie zostały przedłużone kontrakty z nimi. To może oznaczać tylko jedno - jest już zaklepany jakiś napastnik :cwaniak: Miejmy nadzieję, że to prawda.
Podobno Nelsen i Saha zostali zwolnieni, nie zostały przedłużone kontrakty z nimi. To może oznaczać tylko jedno - jest już zaklepany jakiś napastnik :cwaniak: Miejmy nadzieję, że to prawda
25 maja 2012, 21:14 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Podobno Nelsen i Saha zostali zwolnieni, nie zostały przedłużone kontrakty z nimi. To może oznaczać tylko jedno - jest już zaklepany jakiś napastnik :cwaniak: Miejmy nadzieję, że to prawda

Owen czy Heskey? Typuję tego drugiego :hejka:
Owen czy Heskey? Typuję tego drugiego :hejka:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
|<  <<  <  48  49  50  51  52    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się