Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
25 maja 2012, 21:32 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Owen czy Heskey? Typuję tego drugiego :hejka:

Wątpię, że gdybyśmy mieli zwolnić Sahę zatrudnilibyśmy innego dziadka. Może coś z Remym się ruszyło? Albo z Ade? Dowiemy się pewnie pierwszego czerwca.
Wątpię, że gdybyśmy mieli zwolnić Sahę zatrudnilibyśmy innego dziadka. Może coś z Remym się ruszyło? Albo z Ade? Dowiemy się pewnie pierwszego czerwca
25 maja 2012, 22:16 [cytuj]
Az dziwne ze Harry nie sonduje Scholsa i Giggsa :)
Az dziwne ze Harry nie sonduje Scholsa i Giggsa :)
25 maja 2012, 23:32 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Podobno Nelsen i Saha zostali zwolnieni, nie zostały przedłużone kontrakty z nimi. To może oznaczać tylko jedno - jest już zaklepany jakiś napastnik :cwaniak: Miejmy nadzieję, że to prawda

To może oznaczać też, że zostajemy z tym co mamy(czytaj wyp Ade na kolejny sezon plus defoe) Nikt nie mówił że po sezonie bez LM będziemy się solidnie wzmacniać(a wręcz jak powiedział reporter tvn24 Tottenham może być zmuszony do sprzedaży swoich gwiazd(Bale, Modric i VDV)
To może oznaczać też, że zostajemy z tym co mamy(czytaj wyp Ade na kolejny sezon plus defoe) Nikt nie mówił że po sezonie bez LM będziemy się solidnie wzmacniać(a wręcz jak powiedział reporter tvn24 Tottenham może być zmuszony do sprzedaży swoich gwiazd(Bale, Modric i VDV)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
26 maja 2012, 03:10 [cytuj]
reporter tvn24 toz to mi zrodlo i wyrocznia naprawde:D
26 maja 2012, 09:21 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Wątpię.

Ten sezon był wyjątkowy, potrzeba nam przynajmniej trzech dobrych napastników, Saha był świetny jako trzecia opcja. Kane to jeszcze nie ta klasa.
Wątpię. Ten sezon był wyjątkowy, potrzeba nam przynajmniej trzech dobrych napastników, Saha był świetny jako trzecia opcja. Kane to jeszcze nie ta klasa
26 maja 2012, 10:38 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

dokładnie, co to za żarty.
dokładnie, co to za żarty
26 maja 2012, 17:06 [cytuj]
Potrzebujemy trzech dobrych napastników: Adebayora, Remy'ego i Defoe.
A poza tym Gennaro Gattuso odchodzi po sezonie z Milanu, kończy mu się kontrakt i jak sam mówi, chciałby spróbować sił na Wyspach. Co myślicie o jego ściągnięcie do wzmocnienia ławki rezerwowych? Tylko nie wiem czy zaakceptowałby go Joe Jordan u nas... :)
Potrzebujemy trzech dobrych napastników: Adebayora, Remy'ego i Defoe. A poza tym Gennaro Gattuso odchodzi po sezonie z Milanu, kończy mu się kontrakt i jak sam mówi, chciałby spróbować sił na Wyspach. Co myślicie o jego ściągnięcie do wzmocnienia ławki rezerwowych? Tylko nie wiem czy zaakceptowałby go Joe Jordan u nas... :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 maja 2012, 17:51 [cytuj]
Defender Steven Caulker has confirmed that he would like to rejoin Swansea on loan from Tottenham next season.
Defender Steven Caulker has confirmed that he would like to rejoin Swansea on loan from Tottenham next season
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
26 maja 2012, 20:22 [cytuj]
Nie jestem zwolennikiem transferu Gattuso z wielu przyczyn: 34 na karku, w ostatnim sezonie nie zagrał chyba 10 pełnych meczów, Parker jest lepszy, Sandro bardziej perspektywiczny, nie potrzebny nam kolejny def pom, choć jak wszyscy wiemy Harry lubi wiekowych (mrrr...:**)

PS: Też stawiam na Heskeya...
Nie jestem zwolennikiem transferu Gattuso z wielu przyczyn: 34 na karku, w ostatnim sezonie nie zagrał chyba 10 pełnych meczów, Parker jest lepszy, Sandro bardziej perspektywiczny, nie potrzebny nam kolejny def pom, choć jak wszyscy wiemy Harry lubi wiekowych (mrrr...:**) PS: Też stawiam na Heskeya
26 maja 2012, 21:01 [cytuj]
No własnie, chyba pamietamy że nie lubi sie z Joe Jordanem, raczej na nie...mimo że doceniam jego dokonania i ogromną waleczność oraz szanuje go jako zawodnika, mimo wszystko.
No własnie, chyba pamietamy że nie lubi sie z Joe Jordanem, raczej na nie...mimo że doceniam jego dokonania i ogromną waleczność oraz szanuje go jako zawodnika, mimo wszystko
26 maja 2012, 21:32 [cytuj]
Na chuj ten wloch? znowu zaczynamy sie bawic w geriatryk?
Na chuj ten wloch? znowu zaczynamy sie bawic w geriatryk?
27 maja 2012, 10:48 [cytuj]
Transfer Gattuso jest mniej prawdopodobny od tego, że Heskey zostanie królem strzelców EPL. Poza tym DM to pozycja, na której mamy zbyt wielu zawodników, nie wiem po co ściągać następnego.
Transfer Gattuso jest mniej prawdopodobny od tego, że Heskey zostanie królem strzelców EPL. Poza tym DM to pozycja, na której mamy zbyt wielu zawodników, nie wiem po co ściągać następnego
27 maja 2012, 12:41 [cytuj]
Hoileta brac
Hoileta brac
27 maja 2012, 20:44 [cytuj]
Junior Hoilett - już jeden Kanadyjczyk w naszym składzie był [Stalteri] ... i grał bardzo dobrze:brawo:
Junior Hoilett - już jeden Kanadyjczyk w naszym składzie był [Stalteri] ... i grał bardzo dobrze:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 maja 2012, 22:44 [cytuj]
Stalteri nigdy nie lubiłem tego grajka aczkolwiek w FM dostawałem za niego grubą kasę. On i Chimbonda zawsze pierwsi do odstrzału byli.

Czy mi się wydaje, czy John Utaka to już nie jest ten sam słaby piłkarz za jakiego go miałem gdy grał w premiership
Stalteri nigdy nie lubiłem tego grajka aczkolwiek w FM dostawałem za niego grubą kasę. On i Chimbonda zawsze pierwsi do odstrzału byli. Czy mi się wydaje, czy John Utaka to już nie jest ten sam słaby piłkarz za jakiego go miałem gdy grał w premiership
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
27 maja 2012, 22:48 [cytuj]
Barnetta nie przedłużył kontraktu z Bayerem. Szkoda, że Harry prawdopodobnie nigdy o nim nie słyszał i pewnie nie usłyszy :glupek:
Barnetta nie przedłużył kontraktu z Bayerem. Szkoda, że Harry prawdopodobnie nigdy o nim nie słyszał i pewnie nie usłyszy :glupek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 maja 2012, 11:59 [cytuj]
Wiele by chyba za niego nie wyciągnęli, ale zawsze coś a po co się ma marnować
Wiele by chyba za niego nie wyciągnęli, ale zawsze coś a po co się ma marnować
28 maja 2012, 19:02 [cytuj]
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/288296/niedziela-w-premier-league-kompany-wierny-man-city

W tresci podana jest informacja na temat zlozenia przez Naszych oferty za Leandro D.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/288296/niedziela-w-premier-league-kompany-wierny-man-city W tresci podana jest informacja na temat zlozenia przez Naszych oferty za Leandro D
|<  <<  <  49  50  51  52  53    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się