Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okienko
28 maja 2012, 20:44 [cytuj]
6 milionów to dużo. I ciekawe ile w tym prawdy?
6 milionów to dużo. I ciekawe ile w tym prawdy?
28 maja 2012, 20:51 [cytuj]
14 baniek za Leandro.. wydaje mi się że Redknapp za taką kasę chciał kupić nie jego a jego autograf.... Leandro obok Neymara i Ganso uznawany jest za największy talent w Brazylii.. wydaje się że jak będziemy go chcieli to dużo ponad 20 musimy wyłożyć
14 baniek za Leandro.. wydaje mi się że Redknapp za taką kasę chciał kupić nie jego a jego autograf.... Leandro obok Neymara i Ganso uznawany jest za największy talent w Brazylii.. wydaje się że jak będziemy go chcieli to dużo ponad 20 musimy wyłożyć
www.instagram.com/spursmaniak
28 maja 2012, 21:23 [cytuj]
Leandro - ?? jedna wielka niewiadoma - już mamy Dos Santosa - wolałbym Bas'a Dost'a z Herenven ---- trochę Crouchowy gość ale bramek z bani w tym sezonie było jak na lekarstwo:ok:
Leandro - ?? jedna wielka niewiadoma - już mamy Dos Santosa - wolałbym Bas'a Dost'a z Herenven ---- trochę Crouchowy gość ale bramek z bani w tym sezonie było jak na lekarstwo:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 maja 2012, 21:25 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=vK4v1Jv41C8

myślę, że za 10 mln funtów byłby w Tott - i VdV miałby kolegę
http://www.youtube.com/watch?v=vK4v1Jv41C8 myślę, że za 10 mln funtów byłby w Tott - i VdV miałby kolegę
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 maja 2012, 21:41 [cytuj]
Może jednak uda się zatrzymać Ade to wystarczy mu dobry konkurent i będzie nieźle... wolałabym wzmocnić obronę bo to nasza pięta Achillesowa
Może jednak uda się zatrzymać Ade to wystarczy mu dobry konkurent i będzie nieźle... wolałabym wzmocnić obronę bo to nasza pięta Achillesowa
28 maja 2012, 22:02 [cytuj]
Hazard w Chelsea. Przynajmniej odpieprzą się od Luki, ale z drugiej strony po Arsenalu jedyna drużyna z pierwszej piątki, która była w naszym zasięgu i mogliśmy ją łyknąć (co się zresztą udało w zeszłym sezonie). Teraz znów będą dwa kroki przed nami. Dupa blada :bezradny:
Hazard w Chelsea. Przynajmniej odpieprzą się od Luki, ale z drugiej strony po Arsenalu jedyna drużyna z pierwszej piątki, która była w naszym zasięgu i mogliśmy ją łyknąć (co się zresztą udało w zeszłym sezonie). Teraz znów będą dwa kroki przed nami. Dupa blada :bezradny:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 maja 2012, 22:29 [cytuj]
Ponoć nie mają zamiaru się odpieprzyć i chcą lukę do środka pola zamiast meirelesa czy ramireza.
Ponoć nie mają zamiaru się odpieprzyć i chcą lukę do środka pola zamiast meirelesa czy ramireza
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 maja 2012, 22:32 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Niby w lidze im nie poszło, ale ciężko mi jednak porównywać te dwie drużyny, bo nie widzę jednak szans Tottenhamu w meczach z barceloną czy nawet bayernem, z którymi chelsea wygrała
Niby w lidze im nie poszło, ale ciężko mi jednak porównywać te dwie drużyny, bo nie widzę jednak szans Tottenhamu w meczach z barceloną czy nawet bayernem, z którymi chelsea wygrała
28 maja 2012, 22:49 [cytuj]
http://bleacherreport.com/tb/d7B49?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=world-football
http://bleacherreport.com/tb/d7B49?utm_source=newsletter&utm_medium=newsletter&utm_campaign=world-football
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 maja 2012, 23:15 [cytuj]
A na co Defoe do Liverpoolu? Mają aż tak dosyć Carrolla? Pewnie plota.
A na co Defoe do Liverpoolu? Mają aż tak dosyć Carrolla? Pewnie plota
28 maja 2012, 23:34 [cytuj]
Keane'a juz mieli...
Keane'a juz mieli
28 maja 2012, 23:37 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

skończony idiota - Manchestery, Arsenal, a nawet nasz klub bym zrozumiał (biorąc pod uwagę, że dajemy mu pewne miejsce na rozwój i zapewniamy, że ostro inwestujemy w następny sezon), ale przejście w łapy Abramowicza, który przez kompletny przypadek wygrał LM, na którą za nic w świecie nie zasłużył to jest kretynizm do potęgi :zly:
skończony idiota - Manchestery, Arsenal, a nawet nasz klub bym zrozumiał (biorąc pod uwagę, że dajemy mu pewne miejsce na rozwój i zapewniamy, że ostro inwestujemy w następny sezon), ale przejście w łapy Abramowicza, który przez kompletny przypadek wygrał LM, na którą za nic w świecie nie zasłużył to jest kretynizm do potęgi :zly:
28 maja 2012, 23:40 [cytuj]
Hazardowi w główce się poprzewracało, swoim stylem gry w ogóle nie pasuje do Chelsea, jak dla mnie podjął najgorszą decyzję z możliwych. A sam niedawno mówił, że zastanawia się nad czerwoną koszulką albo błękitną. Nie rozumiem chłopaka.
Hazardowi w główce się poprzewracało, swoim stylem gry w ogóle nie pasuje do Chelsea, jak dla mnie podjął najgorszą decyzję z możliwych. A sam niedawno mówił, że zastanawia się nad czerwoną koszulką albo błękitną. Nie rozumiem chłopaka
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
29 maja 2012, 00:11 [cytuj]
castell powiedział/a:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/288296/niedziela-w-premier-league-kompany-wierny-man-city
W tresci podana jest informacja na temat zlozenia przez Naszych oferty za Leandro D

Diamo? Nawet nie wiedzą jak koleś się tak naprawdę nazywa, więc co to w ogóle za shit. Tzn Damiao zajebisty, bardzo chętnie, ale to jest wyssane z palca.
RAFO THF powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=vK4v1Jv41C8
myślę, że za 10 mln funtów byłby w Tott - i VdV miałby kolegę

Z braku czasu nie oglądam specjalnie ligi holenderskiej, ale Heerenveen rzeczywiście ma coś z tymi napadziorami. Taki wsiowy klub, a od nastu lat raz za razem jakiegoś mega kota wyławiają.
Barometr powiedział/a:
zapewniamy, że ostro inwestujemy w następny sezon

W jaki sposób? Deklaracjami? Czy może transferami Sahy i Nelsena w poprzednim okienku? Albo PArkera i Friedela w jeszcze poprzednim (wiem, że sprawdzili się super, ale pewnie we Francji/Belgii te nazwiska tak samo elektryzują ludzi jak u nas - 90% w życiu o nich nie słyszało).
Barometr powiedział/a:
przejście w łapy Abramowicza, który przez kompletny przypadek wygrał LM, na którą za nic w świecie nie zasłużył to jest kretynizm do potęgi :zly:

Rzeczywiście, straszny. Kasą srają na potęgę i z wszystkich wymienionych przez Ciebie zespołów ma tam najpewniejszy plac (no, może obok nas). Kalou za miesiąc odchodzi, Lampard ma 34 lata i to był (lub będzie) pewnie jego ostatni sezon na poważnie, Malouda 32 i też już nie ta szybkość (plus w tym sezonie kontuzje). Z ofensywnych pomocników zostają Mata, McEachran i ewentualnie Sturridge. Meireles i Ramires są zdecydowanie bardziej cofniętymi zawodnikami. Pytanie brzmi, który jest jakąkolwiek konkurencją do gry w pierwszym składzie? Tylko Mata. A miejsca na skrzydłach są dwa. Chelsea wygląda teraz tak (przy ich taktyce):
- najbardziej cofnięty pomocnik - Essien lub Mikel
- środkowi pomocnicy - Ramires i Lampard (w odwodzie Meireles i McEachran
- szpica Torres (Drogba odchodzi więc na zmianę ewentualnie Sturridge)
- skrzydła (pamiętajmy, grają dwaj) - ktoś z grupy Mata, Hazard, Sturridge, Malouda. Macie jakąkolwiek wątpliwość, że Hazard może tu dygać o miejsce? Aż takie wrażenie zrobił na Was w finale LM na lewej pomocy Bertrand?!:P
Diamo? Nawet nie wiedzą jak koleś się tak naprawdę nazywa, więc co to w ogóle za shit. Tzn Damiao zajebisty, bardzo chętnie, ale to jest wyssane z palca. [quote=RAFO THFC]http://www.youtube.com/watch?v=vK4v1Jv41C8 myślę, że za 10 mln funtów byłby w Tott - i VdV miałby kolegę
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
29 maja 2012, 00:46 [cytuj]
Ja powiedziałem od razu że przejdzie do Chelsea. City odpadało ze względu na przepych idiotów w szatni a Muły ze względu na brak trofeów przez najbliższe kilka lat.

Kibice mułów mówią " niech idzie do Chelsea/City oglądać nasze plecy" Jakim cudem można być takim ślepcem aby wierzyć w zwycięstwo swojej ekipy po słabym sezonie(z takim samym składem) United potrzebuje 4 transferów pokroju Hazarda bo sam Rooney gówno może.

Nie przyszedł do nas mówi się trudno. Lepiej brać Barnettę i Hoileta za darmo. Do tego postarać się o kogoś z dwójki Giroud/Dost i wyrwać Lassa/Sahina(obai mają odejść)
Ja powiedziałem od razu że przejdzie do Chelsea. City odpadało ze względu na przepych idiotów w szatni a Muły ze względu na brak trofeów przez najbliższe kilka lat. Kibice mułów mówią " niech idzie do Chelsea/City oglądać nasze plecy" Jakim cudem można być takim ślepcem aby wierzyć w zwycięstwo swojej ekipy po słabym sezonie(z takim samym składem) United potrzebuje 4 transferów pokroju Hazarda bo sam Rooney gówno może. Nie przyszedł do nas mówi się trudno. Lepiej brać Barnettę i Hoileta za darmo. Do tego postarać się o kogoś z dwójki Giroud/Dost i wyrwać Lassa/Sahina(obai mają odejść)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 maja 2012, 19:55 [cytuj]
To kogo skusimy grą w lidze europejskiej
To kogo skusimy grą w lidze europejskiej
www.instagram.com/spursmaniak
29 maja 2012, 20:19 [cytuj]
Saha odszedl dzis z Tottenhamu
news w tresci linku

http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/288655/wtorek-w-premier-league-hazard-wybral-chelsea
Saha odszedl dzis z Tottenhamu news w tresci linku http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/288655/wtorek-w-premier-league-hazard-wybral-chelsea
29 maja 2012, 20:40 [cytuj]
W sumie to mógł siedzieć u nas na ławie, w sam raz na rezerwowego
W sumie to mógł siedzieć u nas na ławie, w sam raz na rezerwowego
29 maja 2012, 20:58 [cytuj]
Bardzo dobrze, pozbywac sie szrotu, ale to dopiero poczatek mam nadzieje
Bardzo dobrze, pozbywac sie szrotu, ale to dopiero poczatek mam nadzieje
29 maja 2012, 22:17 [cytuj]
dla mnie pozbycie sie dos santosa, bentleya, jenasa, za jakies pieniadze, aby na nich ile mozliwe zarobic i sprowadzic bramkarza, obronce, skrzydlowego i napastnika. Wtedy powiem ze jestem zadowolony z naszej aktywności w tym oknie transferowym
dla mnie pozbycie sie dos santosa, bentleya, jenasa, za jakies pieniadze, aby na nich ile mozliwe zarobic i sprowadzic bramkarza, obronce, skrzydlowego i napastnika. Wtedy powiem ze jestem zadowolony z naszej aktywności w tym oknie transferowym
|<  <<  <  50  51  52  53  54    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 41 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się