30 maja 2012, 00:05 [cytuj]
O czym wy piszecie? Jakie transfery w maju/czerwcu/lipcu? Jaka aktywność?

To jest Tottenham Hotspur, Daniel Levy & Harry Redknapp. Chyba sami nie wierzycie w to wszystko co wypisujecie

Ja spokojnie czekam na koniec sierpnia i na transfery last minute

ps. panowie wyłączcie już FM'a
O czym wy piszecie? Jakie transfery w maju/czerwcu/lipcu? Jaka aktywność? :D To jest Tottenham Hotspur, Daniel Levy & Harry Redknapp. Chyba sami nie wierzycie w to wszystko co wypisujecie :wysmiewacz: Ja spokojnie czekam na koniec sierpnia i na transfery last minute :muza: ps. panowie wyłączcie już FM'a :D
30 maja 2012, 08:29 [cytuj]
mam cichą nadzieje, że w tym okienku będzie inaczej
mam cichą nadzieje, że w tym okienku będzie inaczej:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
30 maja 2012, 10:26 [cytuj]
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/05/29/3135925/schalke-reportedly-targets-tottenhams-rafael-van-der-vaart
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/05/29/3135925/schalke-reportedly-targets-tottenhams-rafael-van-der-vaart
30 maja 2012, 11:00 [cytuj]
Oni chcą naszego Rafe ? to podprowadźmy im Huntelaara ;p
Oni chcą naszego Rafe ? to podprowadźmy im Huntelaara ;p
30 maja 2012, 14:02 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
mam cichą nadzieje, że w tym okienku będzie inaczej

Ja tak mam co pół roku ;p
Ja tak mam co pół roku ;p
30 maja 2012, 17:04 [cytuj]
http://transfery.info/52583,tottenham-rozwaa-sciagniecie-demby-ba-z-newcastle jakoś tego nie widzę...

ale przynajmniej coś słychać o zainteresowaniach z naszej strony
http://transfery.info/52583,tottenham-rozwaa-sciagniecie-demby-ba-z-newcastle jakoś tego nie widzę... :| ale przynajmniej coś słychać o zainteresowaniach z naszej strony
30 maja 2012, 17:23 [cytuj]
Jakoś sie nie jaram, zablokował sie na druga cześć sezonu...
Jakoś sie nie jaram, zablokował sie na druga cześć sezonu
30 maja 2012, 17:55 [cytuj]
A tymczasem Brendan Rodgers objał Liverpool
A tymczasem Brendan Rodgers objał Liverpool :)
30 maja 2012, 18:23 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
A tymczasem Brendan Rodgers objał Liverpool

Jakieś źródło, bo wszędzie pisze że dopiero prowadzą rozmowy. A od rozmów do podpisania to jeszcze 100 milowa droga
Jakieś źródło, bo wszędzie pisze że dopiero prowadzą rozmowy. A od rozmów do podpisania to jeszcze 100 milowa droga
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 maja 2012, 20:34 [cytuj]
też się nie jaram - Pappis jest 2 razy lepszy
też się nie jaram - Pappis jest 2 razy lepszy:skromny:
30 maja 2012, 21:38 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
też się nie jaram - Pappis jest 2 razy lepszy

Czy ja wiem?
Demba Ba po transferze Cisse został przesunięty za niego, grał bardziej na skrzydle. Fakt, zablokował się, ale to nie on był głównym snajperem w tym czasie. No chyba że mówisz o zdrowych kolanach - Cisse ma dwa, Demba Ba tylko jedno.
Czy ja wiem?
Demba Ba po transferze Cisse został przesunięty za niego, grał bardziej na skrzydle. Fakt, zablokował się, ale to nie on był głównym snajperem w tym czasie. No chyba że mówisz o zdrowych kolanach - Cisse ma dwa, Demba Ba tylko jedno
30 maja 2012, 22:19 [cytuj]
Pisalem juz zeszlego lata zeby mogli sie skusic na P.D Cisse. Jak gral w slabym Freiburgu i strzelal na zawolanie, tak samo robi w Newcastle, teraz mozna tylko zalowac takiej maszynki do strzelania bramek
Pisalem juz zeszlego lata zeby mogli sie skusic na P.D Cisse. Jak gral w slabym Freiburgu i strzelal na zawolanie, tak samo robi w Newcastle, teraz mozna tylko zalowac takiej maszynki do strzelania bramek
30 maja 2012, 22:22 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2012/05/28/spurs-line-up-andre-villas-boas-as-potential-replacement-for-harry-redknapp/
a co Wy na to??
http://www.caughtoffside.com/2012/05/28/spurs-line-up-andre-villas-boas-as-potential-replacement-for-harry-redknapp/
a co Wy na to??
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 maja 2012, 22:26 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2012/05/30/five-linked-with-tottenham-exit-as-lack-of-champions-league-place-begins-to-bite/#more-110264
też ciekawe......
http://www.caughtoffside.com/2012/05/30/five-linked-with-tottenham-exit-as-lack-of-champions-league-place-begins-to-bite/#more-110264
też ciekawe
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
30 maja 2012, 22:31 [cytuj]
Już mam dość czegokolwiek o AVB, ten gość stawia śmieszne wymagania jakby był nie wiadomo kim, a dla mnie jest pajacem który cwaniakuje.
Już mam dość czegokolwiek o AVB, ten gość stawia śmieszne wymagania jakby był nie wiadomo kim, a dla mnie jest pajacem który cwaniakuje
30 maja 2012, 23:19 [cytuj]
Uczniak Mourinho to prawie jak sam Mourinho
Uczniak Mourinho to prawie jak sam Mourinho
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
30 maja 2012, 23:28 [cytuj]
Jakie wymagania? Bo się nie orientuje.
Jakie wymagania? Bo się nie orientuje
31 maja 2012, 00:07 [cytuj]
HR wciąga go jedną dziurką od nosa
HR wciąga go jedną dziurką od nosa:hejka:
31 maja 2012, 09:22 [cytuj]
Demba Ba to jedna z najlepszych opcji w tym okienku, moim zdaniem. Gość pokazał w Newcastle, co potrafi. Jest silny, szybki i jak trzeba, to potrafi też przejść zawodnika w pojedynku 1 na 1. A do tego cena - 7 mln funtów. Nawet chwili bym się nie zastanawiał, jeśli tylko nasz sztab medyczny oceniłby pozytywnie jego kolano.
Jeśli chodzi o jego drugą część sezonu, to nie można mówić o żadnej blokadzie, moim zdaniem. Został przez Alana Pardew przesunięty na skrzydło, a wszyscy wiedzą, że jest typowym środkowym napastnikiem. Został przesunięty zapewne dlatego, że Pardew wiedział, jaką klauzulę ma w kontrakcie i że najprawdopodobniej odejdzie po sezonie, więc nie ma sensu na nim budować i opierać drużyny. A że Cisse okazał się taką rewelacją, to już inna sprawa.
Moim zdaniem, Demba Ba to "must have" w tym okienku.
Jeśli chodzi o AVB jako kandydata na stanowisko naszego trenera zamiast Redknappa, to już kiedyś pisałem, że mam przeczucie, że to mogłoby zagrać. Jest świetnym trenerem, a w Chelsea nie wyszło mu z innych powodów. Musiałby tylko nad PR-em trochę popracować
Ogólnie w kwestii okienka - liczę, że w najbliższym czasie dopniemy transfer Verthongena i Kaboul będzie miał dobrego partnera na przyszły sezon. Szkoda, że nie ma trenera, który mógłby ich nauczyć jak się porządnie ustawiać w obronie...
Do tego potrzebujemy jeszcze jakiegoś klasowego bramkarza, bo Friedel - chociaż w tym sezonie się sprawdził i zamknął usta krytykom, włącznie ze mną - nie młodnieje z roku na rok.
Oprócz tego, potrzeba nam skrzydłowego na ławkę, który mógłby zastąpić Lennona, jeśli ten złapie kontuzję.
Oczywiście liczymy też na permanentny transfer Adebayora.
Oprócz tego musimy zatrzymać nasze gwiazdy, odchudzić skład i okienko będzie świetne. Jasne, super byłoby ściągnąć Damiao i jeszcze inne gwiazdy, ale to już byłoby raczej rewelacyjnym dodatkiem, niż koniecznością w tym okienku.
Demba Ba to jedna z najlepszych opcji w tym okienku, moim zdaniem. Gość pokazał w Newcastle, co potrafi. Jest silny, szybki i jak trzeba, to potrafi też przejść zawodnika w pojedynku 1 na 1. A do tego cena - 7 mln funtów. Nawet chwili bym się nie zastanawiał, jeśli tylko nasz sztab medyczny oceniłby pozytywnie jego kolano.
Jeśli chodzi o jego drugą część sezonu, to nie można mówić o żadnej blokadzie, moim zdaniem. Został przez Alana Pardew przesunięty na skrzydło, a wszyscy wiedzą, że jest typowym środkowym napastnikiem. Został przesunięty zapewne dlatego, że Pardew wiedział, jaką klauzulę ma w kontrakcie i że najprawdopodobniej odejdzie po sezonie, więc nie ma sensu na nim budować i opierać drużyny. A że Cisse okazał się taką rewelacją, to już inna sprawa.
Moim zdaniem, Demba Ba to "must have" w tym okienku.
Jeśli chodzi o AVB jako kandydata na stanowisko naszego trenera zamiast Redknappa, to już kiedyś pisałem, że mam przeczucie, że to mogłoby zagrać. Jest świetnym trenerem, a w Chelsea nie wyszło mu z innych powodów. Musiałby tylko nad PR-em trochę popracować ;)
Ogólnie w kwestii okienka - liczę, że w najbliższym czasie dopniemy transfer Verthongena i Kaboul będzie miał dobrego partnera na przyszły sezon. Szkoda, że nie ma trenera, który mógłby ich nauczyć jak się porządnie ustawiać w obronie...
Do tego potrzebujemy jeszcze jakiegoś klasowego bramkarza, bo Friedel - chociaż w tym sezonie się sprawdził i zamknął usta krytykom, włącznie ze mną - nie młodnieje z roku na rok.
Oprócz tego, potrzeba nam skrzydłowego na ławkę, który mógłby zastąpić Lennona, jeśli ten złapie kontuzję.
Oczywiście liczymy też na permanentny transfer Adebayora.
Oprócz tego musimy zatrzymać nasze gwiazdy, odchudzić skład i okienko będzie świetne. Jasne, super byłoby ściągnąć Damiao i jeszcze inne gwiazdy, ale to już byłoby raczej rewelacyjnym dodatkiem, niż koniecznością w tym okienku
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
31 maja 2012, 10:13 [cytuj]
Wedlug mnie dobre i realne okienko dla naszego klubu. Zatrzymac Ade, zakontraktowac Hoilleta, kupic Verthogena i Ba. Na koniec pozbyc sie Jenasa, Gio, Bentleya, Nelsena i Bassonga.
Wedlug mnie dobre i realne okienko dla naszego klubu. Zatrzymac Ade, zakontraktowac Hoilleta, kupic Verthogena i Ba. Na koniec pozbyc sie Jenasa, Gio, Bentleya, Nelsena i Bassonga