Forum dyskusyjne
31 maja 2012, 10:19 [cytuj]
Przy takim obrocie spraw to okno było by rewelacyjne, ale jedna plotka i już wyskoczyliście z tym Ba, zaraz się okaże ze Liverpool go chce, Bayern, czy inne tuzy europy, największy kocioł będzie po Euro, oj będzie się działo!
Przy takim obrocie spraw to okno było by rewelacyjne, ale jedna plotka i już wyskoczyliście z tym Ba, zaraz się okaże ze Liverpool go chce, Bayern, czy inne tuzy europy, największy kocioł będzie po Euro, oj będzie się działo!
To dare is to do.
31 maja 2012, 10:54 [cytuj]
To się trochę przeliczycie... Tak samo miało być w ziemie, jak to się skończyło to wszyscy wiemy. Przegraliśmy walkę o ligę mistrzów, więc módlcie się żeby nam składu nie przewietrzyli :/
To się trochę przeliczycie... Tak samo miało być w ziemie, jak to się skończyło to wszyscy wiemy. Przegraliśmy walkę o ligę mistrzów, więc módlcie się żeby nam składu nie przewietrzyli :/
31 maja 2012, 12:18 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
nie tyle przegraliśmy co cfc wygrała. Fakt jednak, że wietrzenie szatni może to spowodować.
Dobre wieści z Włoch nadciągają. Afera. która wybuchła może być w kontekście LM korzystna.
nie tyle przegraliśmy co cfc wygrała. Fakt jednak, że wietrzenie szatni może to spowodować.
Dobre wieści z Włoch nadciągają. Afera. która wybuchła może być w kontekście LM korzystna
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
31 maja 2012, 14:12 [cytuj]
Od dłuższego czasu uważnie śledzę angielskie fora związane z THFC (m.in Spurscommunity) i oto co udało mi się wywnioskować z tej przydługiej lektury
- Vertonghen jest już nasz, kluby doszły do porozumienia, ostatnia formalność to testy medyczne i w najbliższym czasie na oficjalce powinno pojawić się info o transferze (kto wie, może dojdzie do tego jeszcze przed meczem Anglików z Belgią, który odbędzie się w sobotę)
- Bale zostanie w klubie przynajmniej na jeszcze jeden sezon, nie zamierza naciskać na transfer, klub nie chce i nie musi go sprzedawać, good news
- Luka podejmie decyzję o klubowej przyszłości po zakończeniu ME 2012, ale wiele wskazuje na to, że jeśli pojawi się konkretna oferta to Levy tym razem pozwoli mu na odejście.
- Schalke może sobie tylko pomarzyć o VdV, Rafa kocha klub, klub kocha Rafę, dziennikarskie bzdury
- Latem Tottenham będzie walczył o przynajmniej dwóch napastników. Priorytetem jest oczywiście Adebayor, ale wszyscy wiemy ile on zarabia i dlatego też w zanadrzu są jeszcze inne opcje - Damiao, Remy, Luuk de Jong (Levy rozmawiał bodajże z przedstawicielami tego piłkarza, to by była całkiem ciekawa opcja), Ba.
- Saha i Nelsen odejdą z klubu (prawo Bosmana)
- Ledley King prawdopodobnie dostanie nowy kontrakt
- wieści o LM kosztem jakiegoś włoskiego klubu można włożyć między bajki, nikt rozsądny chyba w to nie wierzy
- wciąż niepewna jest przyszłość Redknappa, dziś albo jutro ma rozmawiać z prezesem, swego czasu bardzo poważnie zainteresowani byliśmy Rodgersem no ale gość nie czekał i związał się z Liverpoolem, najpoważniejsi kandydaci na następcę HR to Martinez i Villas-Boas
Od dłuższego czasu uważnie śledzę angielskie fora związane z THFC (m.in Spurscommunity) i oto co udało mi się wywnioskować z tej przydługiej lektury ;)
- Vertonghen jest już nasz, kluby doszły do porozumienia, ostatnia formalność to testy medyczne i w najbliższym czasie na oficjalce powinno pojawić się info o transferze (kto wie, może dojdzie do tego jeszcze przed meczem Anglików z Belgią, który odbędzie się w sobotę)
- Bale zostanie w klubie przynajmniej na jeszcze jeden sezon, nie zamierza naciskać na transfer, klub nie chce i nie musi go sprzedawać, good news ;)
- Luka podejmie decyzję o klubowej przyszłości po zakończeniu ME 2012, ale wiele wskazuje na to, że jeśli pojawi się konkretna oferta to Levy tym razem pozwoli mu na odejście.
- Schalke może sobie tylko pomarzyć o VdV, Rafa kocha klub, klub kocha Rafę, dziennikarskie bzdury ;)
- Latem Tottenham będzie walczył o przynajmniej dwóch napastników. Priorytetem jest oczywiście Adebayor, ale wszyscy wiemy ile on zarabia i dlatego też w zanadrzu są jeszcze inne opcje - Damiao, Remy, Luuk de Jong (Levy rozmawiał bodajże z przedstawicielami tego piłkarza, to by była całkiem ciekawa opcja), Ba.
- Saha i Nelsen odejdą z klubu (prawo Bosmana)
- Ledley King prawdopodobnie dostanie nowy kontrakt
- wieści o LM kosztem jakiegoś włoskiego klubu można włożyć między bajki, nikt rozsądny chyba w to nie wierzy ;)
- wciąż niepewna jest przyszłość Redknappa, dziś albo jutro ma rozmawiać z prezesem, swego czasu bardzo poważnie zainteresowani byliśmy Rodgersem no ale gość nie czekał i związał się z Liverpoolem, najpoważniejsi kandydaci na następcę HR to Martinez i Villas-Boas ;)
31 maja 2012, 15:04 [cytuj]
Nie wyobrażam sobie Tottenhamu bez VdV!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
31 maja 2012, 15:47 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
On zagrał dla Tttenhamu dopiero 2 sezony. Nie jest jakąś ikoną czy żywą legendą tego klubu. Chociaż równie dobre zastępstwo faktycznie byłoby ciężko znaleźć
On zagrał dla Tttenhamu dopiero 2 sezony. Nie jest jakąś ikoną czy żywą legendą tego klubu. Chociaż równie dobre zastępstwo faktycznie byłoby ciężko znaleźć
31 maja 2012, 16:03 [cytuj]
Haha no chyba nie. VDV nie MOŻE odejść od nas. KK
Haha no chyba nie. VDV nie MOŻE odejść od nas. KK
31 maja 2012, 20:00 [cytuj]
Skaju powiedział/a:
Dla mnie to tylko bardzo dobry gracz. Nic poza tym. Ani jakaś tam wielka persona, ani ikona klubu. Po prostu bardzo dobry piłkarz. Jak przyszedłby za niego ktoś o takiej samej klasie to nie zrobiłoby to mi różnicy(mimo całej mojej sympatii do panów z KNVB)
Dla mnie to tylko bardzo dobry gracz. Nic poza tym. Ani jakaś tam wielka persona, ani ikona klubu. Po prostu bardzo dobry piłkarz. Jak przyszedłby za niego ktoś o takiej samej klasie to nie zrobiłoby to mi różnicy(mimo całej mojej sympatii do panów z KNVB)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
1 czerwca 2012, 02:32 [cytuj]
A. Johnson chce odejść a Spurs chcą go pod swoje kogucie skrzydła przyjąć.
A. Johnson chce odejść a Spurs chcą go pod swoje kogucie skrzydła przyjąć
1 czerwca 2012, 07:54 [cytuj]
To jeśli wy podajecie wymarzony przebieg okienka, to i ja zrobię to samo:
- przychodzą nowy napastnik (Remy, Ba, Damiao), skrzydłowy na ławkę (choćby A. Johnson), środkowy defender (Vertonghen) i młodszy golkiper (chciałbym Ochoę albo Muslerę)
- kontraktujemy Adebayora
- gwiazdy (Modric, Bale, VdV) zostają
- pozbywamy się chłamy (jenas, Saha, Nelsen itd.)
Tak więc widzicie, że moje plany są podobne do waszych...
Choć znając duet Redknapp & Levy co najmniej połowa z nich nie zostanie zrealizowana...
To jeśli wy podajecie wymarzony przebieg okienka, to i ja zrobię to samo:
- przychodzą nowy napastnik (Remy, Ba, Damiao), skrzydłowy na ławkę (choćby A. Johnson), środkowy defender (Vertonghen) i młodszy golkiper (chciałbym Ochoę albo Muslerę)
- kontraktujemy Adebayora
- gwiazdy (Modric, Bale, VdV) zostają
- pozbywamy się chłamy (jenas, Saha, Nelsen itd.)
Tak więc widzicie, że moje plany są podobne do waszych...
Choć znając duet Redknapp & Levy co najmniej połowa z nich nie zostanie zrealizowana... :zmeczony:
1 czerwca 2012, 08:12 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/united,z,oferta,po,modricia,.html?
Niby Daily Star, ale...
http://www.angielskapilka.com/news/united,z,oferta,po,modricia,.html?
Niby Daily Star, ale
1 czerwca 2012, 10:16 [cytuj]
hulk juz praktycznie w chelsea
hulk juz praktycznie w chelsea
1 czerwca 2012, 13:25 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Ją mam nadzieję że nie będziemy kupować Eurogwiazdek! Przeplacac za piłkarzy bo im dwa mecze wyszły na Euro
Ją mam nadzieję że nie będziemy kupować Eurogwiazdek! Przeplacac za piłkarzy bo im dwa mecze wyszły na Euro
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 czerwca 2012, 14:46 [cytuj]
A co myślicie o Matíasie Suárezie podobno prowadził rozmowy w sprawie transferu z Bayernem Monachium. Dodatkowo na polskiej stronie fanów Anderlechtu natknąłem się na takie słowa "Matias Suarez w letnim okienku transferowym na pewno nie zasili żadnego zespołu z Premier League. Powód? Argentyńczyk w ostatnich dwóch sezonach nie rozegrał przynajmniej 75% spotkań Anderlechtu, a taki wymóg widnieje w regulaminie rozgrywek ligi angielskiej." czy to prawda ze istnieje taki wymóg, bo szczerze mówiąc pierwszy raz o nim słyszę?

Wracając do tego co pisał mosaj na temat naszego zainteresowania napastnikiem z Eredivisie, to myślę że Luuk de Jong jest lepszą opcją niż Bas Dost. Ale i tak najbardziej łakomym kąskiem na holenderskim rynku transferowym moim zdaniem jest Dries Mertens z PSV Eindhoven.
PS Bas Dost został nowym napastnikiem Wolfsburga
A co myślicie o Matíasie Suárezie podobno prowadził rozmowy w sprawie transferu z Bayernem Monachium. Dodatkowo na polskiej stronie fanów Anderlechtu natknąłem się na takie słowa "Matias Suarez w letnim okienku transferowym na pewno nie zasili żadnego zespołu z Premier League. Powód? Argentyńczyk w ostatnich dwóch sezonach nie rozegrał przynajmniej 75% spotkań Anderlechtu, a taki wymóg widnieje w regulaminie rozgrywek ligi angielskiej." czy to prawda ze istnieje taki wymóg, bo szczerze mówiąc pierwszy raz o nim słyszę?:mysli: Wracając do tego co pisał mosaj na temat naszego zainteresowania napastnikiem z Eredivisie, to myślę że Luuk de Jong jest lepszą opcją niż Bas Dost. Ale i tak najbardziej łakomym kąskiem na holenderskim rynku transferowym moim zdaniem jest Dries Mertens z PSV Eindhoven. :D
PS Bas Dost został nowym napastnikiem Wolfsburga
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
1 czerwca 2012, 17:20 [cytuj]
Bardzo dobra nowina dla mnie , jeden obronca mniej napewno przypieszy transfer Verthogena i powrot Caulker. Czas Kinga juz sie skonczyl, widzielismy to na koniec sezonu
Bardzo dobra nowina dla mnie , jeden obronca mniej napewno przypieszy transfer Verthogena i powrot Caulker. Czas Kinga juz sie skonczyl, widzielismy to na koniec sezonu
1 czerwca 2012, 17:33 [cytuj]
Dost w Wolfsburgu, za 2 sezony będziemy sie o niego bili z np. liverpoolem za 15-30 mln znając życie ;/
King zejdzie z boiska, ale w Tottenhamie zostanie, zawsze będzie częścią niego!
Dost w Wolfsburgu, za 2 sezony będziemy sie o niego bili z np. liverpoolem za 15-30 mln znając życie ;/
King zejdzie z boiska, ale w Tottenhamie zostanie, zawsze będzie częścią niego!
To dare is to do.
1 czerwca 2012, 17:43 [cytuj]
Nawet jeśli nie zagra już, chciałbym by został w klubie. Taka ikona musi zostać i wierze że tak sie stanie.
Nawet jeśli nie zagra już, chciałbym by został w klubie. Taka ikona musi zostać i wierze że tak sie stanie
1 czerwca 2012, 18:22 [cytuj]
Pamiętam jak na Prima Apriliss był artykuł, że King będzie zajmował się trenerką obrony Spurs
Pamiętam jak na Prima Apriliss był artykuł, że King będzie zajmował się trenerką obrony Spurs:tak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!