Forum dyskusyjne
5 czerwca 2012, 21:49 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Po pierwsze Walker poszedł na wypożyczenia, gdzie zaufali mu inni trenerzy i mimo tego, że przeplatał dobre występy słabszymi, to trenerzy w niego nie zwątpili. Został najlepszym prawym obrońcą Ligi Angielskiej i ciężko, żeby miał u nas nie grać po powrocie z AV. Z tego co pamiętam jak Krajncar w sezonie 2010/2011 grał zamiast kontuzjowanego Modricia, wystąpił w 3 meczach, w których był naszym najlepszym piłkarzem, ale potem został posadzony na ławkę, bo Modrić wrócił po kontuzji, więc nie mów mi, że u Harry'ego dobrymi występami można zyskać miejsce w składzie. Defoe po 2 golach przeciwko City został posadzony potem na ławę. Pisałem o tym wszystkim już wcześniej. Miał 6 meczy w tym sezonie, ale nie pod rząd, a to jest zasadnicza różnica, jak już jin_tae pisał, czasami piłkarz musi zagrać kilka meczy pod rząd, żeby zacząć dobrze grać w piłkę, tak było z Bale'em. Nie pisz mi, że 6 meczy w sezonie to dużo, bo piłkarze grając po 20-25 narzekają, że dostają mało szans. Z tego co pamiętam to Piszczek w Borussi też miał ciężkie początki, ale trener powiedział, mecz Ci nie wyszedł, zagrasz w następnym, następnym, następnym, aż na koniec został najlepszym prawym obrońca Bundesligi. Jakby dostał w 6 meczach pod rząd szansę po kilkadziesiąt minut od początku meczu w każdym i by jej nie wykorzystał to inna bajka, ale bądź poważny, nie grasz w piłkę zawodowo miesiąc czasu, wchodzisz na boisko i słyszysz, że masz się pokazać z dobrej strony, to tylko idiota może coś takiego do piłkarza powiedzieć
To jak, trener np. AV wypożyczył Walkera bo stwierdził że ten piłkarz zasługuje na szansę? Wziął go bo nie miał dobrego prawego obrońcy. Pewne było że gorzej niż Lichaj czy Young nie zagra a istniało spore prawdopodobieństwo że zagra lepiej.
My też Adebayora wypożyczyliśmy dlatego że zasłużył na szansę? Potrzebowaliśmy napastnika i tyle.
To jak, trener np. AV wypożyczył Walkera bo stwierdził że ten piłkarz zasługuje na szansę? Wziął go bo nie miał dobrego prawego obrońcy. Pewne było że gorzej niż Lichaj czy Young nie zagra a istniało spore prawdopodobieństwo że zagra lepiej.
My też Adebayora wypożyczyliśmy dlatego że zasłużył na szansę? Potrzebowaliśmy napastnika i tyle
6 czerwca 2012, 13:34 [cytuj]
Nie chce mi się w ogóle już drążyć tematu, ale przeczytałem wszystkie posty i "argumenty" i powiem tyle - Sawik, pierd***sz jak potłuczony. Powiedz szczerze, ile masz lat (tak z góra 18, prawda?), ile nadwagi i od jak dawna nie ruszasz się sprzed kompa. Widać od razu, że z uprawianiem sportu niewiele miałeś wspólnego (jedzenie chipsów na czas się nie liczy). Odniosę się tylko do jednego, bo jest tego "warte".
Sawik powiedział/a:
Po drugie odwołałem się do Maty i Silvy, bo po pierwsze Liga Hiszpańska czerpie ze stylu gry Argentyny i Meksyku, o czym otwarcie wszyscy mówią, a ponadto oni mają podobne warunki fizyczne jak Dos Santos
"O czym otwarcie wszyscy mówią" - cóż za pusta figura retoryczna, nie mająca oczywiście podłoża w jakichkolwiek faktach. "Liga hiszpańska (tak się pisze a nie wielką literą) czerpie ze stylu gry Argentyny i Meksyku" - dawaj, kto dokładnie "otwarcie" to powiedział. Ty masz w ogóle pojęcie o czym piszesz? Co to znaczy? Że z ligi meksykańskiej czy może ze stylu kadry Meksyku? Pomijając już, że jak coś to odwrotnie. Argentyny? Słyszałeś kiedyś takie określenie jak "Argentyńczycy Europy"? Pewnie nie. Popytaj w takim razie, może ktoś Ci powie do jakiej nacji się ono odnosi. A wtedy może uda Ci się wpaść na to/zgadnąć dlaczego.
MARCUS powiedział/a:
Teraz to sie zgubiłem. To o co Ci chodzi?? Mieliby grac w Barcelonie coś w niej znaczyć i jak odejdą robić to samo?? To po cholere odchodzić??
Mam dokładnie te same pytania, kompletnie się pogubiłem.
"O czym otwarcie wszyscy mówią" - cóż za pusta figura retoryczna, nie mająca oczywiście podłoża w jakichkolwiek faktach. "Liga hiszpańska (tak się pisze a nie wielką literą) czerpie ze stylu gry Argentyny i Meksyku" - dawaj, kto dokładnie "otwarcie" to powiedział. Ty masz w ogóle pojęcie o czym piszesz? Co to znaczy? Że z ligi meksykańskiej czy może ze stylu kadry Meksyku? Pomijając już, że jak coś to odwrotnie. Argentyny? Słyszałeś kiedyś takie określenie jak "Argentyńczycy Europy"? Pewnie nie. Popytaj w takim razie, może ktoś Ci powie do jakiej nacji się ono odnosi. A wtedy może uda Ci się wpaść na to/zgadnąć dlaczego.
[quote=MARCUS]Teraz to sie zgubiłem. To o co Ci chodzi?? Mieliby grac w Barcelonie coś w niej znaczyć i jak odejdą robić to samo?? To po cholere odchodzić??
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
6 czerwca 2012, 13:35 [cytuj]
szkoda bo takiego rezerwowego jak ona nigdzie nie znajdziemy.
szkoda bo takiego rezerwowego jak ona nigdzie nie znajdziemy
6 czerwca 2012, 14:14 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Teraz to sie zgubiłem. To o co Ci chodzi?? Mieliby grac w Barcelonie coś w niej znaczyć i jak odejdą robić to samo?? To po cholere odchodzić?? Nie mieszczą sie w FCB, ale gdzie indziej znaczą bardoz dużo. Np Arteta w Evertonie to i tak mało w porównaiu z tym co było w Rangersach. Reina to przecież już symbol LFC itd
Może inaczej to ujmę. Porzucenie przez FCB dla wielu to koniec świata. Takie dos Santosy czy Bojany nic wielkiego nie pokażą. Cesc czy Arteta opuścili Katalonię jako nastolatkowie i w dorosłą piłkę wprowadzał ich kto inny. Oczywiście nie przeczę, Barcelona miała wpływ na ich wyszkolenie. Nawet wielki. Reina to inna para kaloszy. Chyba nie pasował im na wychowanka, bo urodził się w Madrycie.
Może inaczej to ujmę. Porzucenie przez FCB dla wielu to koniec świata. Takie dos Santosy czy Bojany nic wielkiego nie pokażą. Cesc czy Arteta opuścili Katalonię jako nastolatkowie i w dorosłą piłkę wprowadzał ich kto inny. Oczywiście nie przeczę, Barcelona miała wpływ na ich wyszkolenie. Nawet wielki. Reina to inna para kaloszy. Chyba nie pasował im na wychowanka, bo urodził się w Madrycie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
6 czerwca 2012, 14:52 [cytuj]
Iwan powiedział/a:
[quote=MARCUS]Teraz to sie zgubiłem. To o co Ci chodzi?? Mieliby grac w Barcelonie coś w niej znaczyć i jak odejdą robić to samo?? To po cholere odchodzić??
Komentowanie twojej wypowiedzi w całości jest bezsensem , po pierwsze mnie obraziłeś, bo z czynnym sportem mam dużo wspólnego, chyba chciałeś napisać o sobie, tylko źle zdanie sformułowałeś, nie będę dochodził. Z tego co Pavluchenko kiedyś mówił po przyjściu do Anglii to tutaj nikogo nie obchodzi co robisz w tygodniu, masz tylko dobrze grać mecze. Tutaj nikt nie stoi z alkomatem czy wagą nad piłkarzem. Guardiola sam jeździł uczyć się stylu gry od Bielsy i sam mówił, że czerpie od niego i jest jego mistrzem. Widzę, że nie czytasz gazet. Dalsza dyskusja z wami nie ma sensu. Do was żaden argument nie dochodzi, jesteście ślepo zapatrzeni i boicie się krytykować. A trzeba krytykować, że robić zmiany na lepsze, a jeżeli ktoś nazywa ściąganie emerytów, brak rotacji w drużynie, 2 rok z rzędu bez gry w LM i drugi rok z rzędu, kiedy zawalamy końcówkę sezonu rozwojem, to gratuluję. Taarabtowi i Boatengowi też zarzucano, że się nie starają, jakby się nie starali to ich poziom by spadł, a jest na wyższym poziomie, a teraz domyślcie się dlaczego. Kończąc tą dyskusję pokaże wam dlaczego Giovani mógł sobie olewać treningi mając takiego trenera
http://spursmania.org/index/news/943/Pavlyuchenko_krytykuje_Redknappa A teraz wyciągnijcie sobie wnioski z tego i zadajcie sobie pytanie, kto jest nie poważny
Kończę tą dyskusję
Komentowanie twojej wypowiedzi w całości jest bezsensem , po pierwsze mnie obraziłeś, bo z czynnym sportem mam dużo wspólnego, chyba chciałeś napisać o sobie, tylko źle zdanie sformułowałeś, nie będę dochodził. Z tego co Pavluchenko kiedyś mówił po przyjściu do Anglii to tutaj nikogo nie obchodzi co robisz w tygodniu, masz tylko dobrze grać mecze. Tutaj nikt nie stoi z alkomatem czy wagą nad piłkarzem. Guardiola sam jeździł uczyć się stylu gry od Bielsy i sam mówił, że czerpie od niego i jest jego mistrzem. Widzę, że nie czytasz gazet. Dalsza dyskusja z wami nie ma sensu. Do was żaden argument nie dochodzi, jesteście ślepo zapatrzeni i boicie się krytykować. A trzeba krytykować, że robić zmiany na lepsze, a jeżeli ktoś nazywa ściąganie emerytów, brak rotacji w drużynie, 2 rok z rzędu bez gry w LM i drugi rok z rzędu, kiedy zawalamy końcówkę sezonu rozwojem, to gratuluję. Taarabtowi i Boatengowi też zarzucano, że się nie starają, jakby się nie starali to ich poziom by spadł, a jest na wyższym poziomie, a teraz domyślcie się dlaczego. Kończąc tą dyskusję pokaże wam dlaczego Giovani mógł sobie olewać treningi mając takiego trenera: http://spursmania.org/index/news/943/Pavlyuchenko_krytykuje_Redknappa
A teraz wyciągnijcie sobie wnioski z tego i zadajcie sobie pytanie, kto jest nie poważny :)
Kończę tą dyskusję
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
6 czerwca 2012, 14:55 [cytuj]
Ja osobiście życzę Niko Kranjcarowi szczęścia i powodzenia. O jego odejściu mówiło się już od ponad roku, nawet nigdy nie ukrywał dlaczego chce odejść.
Ja osobiście życzę Niko Kranjcarowi szczęścia i powodzenia. O jego odejściu mówiło się już od ponad roku, nawet nigdy nie ukrywał dlaczego chce odejść
6 czerwca 2012, 15:04 [cytuj]
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/06/06/3152873/agent-vertonghens-move-to-tottenham-could-be-completed-this
Załatwiliby to już i z jednym byłby spokój
http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/06/06/3152873/agent-vertonghens-move-to-tottenham-could-be-completed-this
Załatwiliby to już i z jednym byłby spokój
6 czerwca 2012, 15:15 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Komentowanie twojej wypowiedzi w całości jest bezsensem , po pierwsze mnie obraziłeś, bo z czynnym sportem mam dużo wspólnego, chyba chciałeś napisać o sobie, tylko źle zdanie sformułowałeś, nie będę dochodził. Z tego co Pavluchenko kiedyś mówił po przyjściu do Anglii to tutaj nikogo nie obchodzi co robisz w tygodniu, masz tylko dobrze grać mecze. Tutaj nikt nie stoi z alkomatem czy wagą nad piłkarzem. Guardiola sam jeździł uczyć się stylu gry od Bielsy i sam mówił, że czerpie od niego i jest jego mistrzem. Widzę, że nie czytasz gazet. Dalsza dyskusja z wami nie ma sensu. Do was żaden argument nie dochodzi, jesteście ślepo zapatrzeni i boicie się krytykować. A trzeba krytykować, że robić zmiany na lepsze, a jeżeli ktoś nazywa ściąganie emerytów, brak rotacji w drużynie, 2 rok z rzędu bez gry w LM i drugi rok z rzędu, kiedy zawalamy końcówkę sezonu rozwojem, to gratuluję. Taarabtowi i Boatengowi też zarzucano, że się nie starają, jakby się nie starali to ich poziom by spadł, a jest na wyższym poziomie, a teraz domyślcie się dlaczego. Kończąc tą dyskusję pokaże wam dlaczego Giovani mógł sobie olewać treningi mając takiego trenera
http://spursmania.org/index/news/943/Pavlyuchenko_krytykuje_Redknappa A teraz wyciągnijcie sobie wnioski z tego i zadajcie sobie pytanie, kto jest nie poważny
Kończę tą dyskusję
Kolego, kończąc dyskusję powiem jedno - gdy jesteś na imprezie i jedna osoba mówi Ci, że jesteś pijany, możesz ją olać i stwierdzić, że jest idiotą/nie zna się/sam pił. Gdy mówią Ci to trzy osoby, zastanów się, że może coś w tym jest. Gdy jednak mówi Ci to całe towarzystwo, nie oznacza to, że się na Ciebie uwzięli, sprzysięgli przeciwko jedynemu trzeźwemu. Oznacza to jedynie, że czas położyć się spać i wytrzeźwieć.
Kolego, kończąc dyskusję powiem jedno - gdy jesteś na imprezie i jedna osoba mówi Ci, że jesteś pijany, możesz ją olać i stwierdzić, że jest idiotą/nie zna się/sam pił. Gdy mówią Ci to trzy osoby, zastanów się, że może coś w tym jest. Gdy jednak mówi Ci to całe towarzystwo, nie oznacza to, że się na Ciebie uwzięli, sprzysięgli przeciwko jedynemu trzeźwemu. Oznacza to jedynie, że czas położyć się spać i wytrzeźwieć
6 czerwca 2012, 15:41 [cytuj]
Ja i tak was podziwiam, że z tym dzieciakiem tyle czasu jakąś tam dyskusję toczyliście. Ja po 5 zdaniach czuję się jakbym z jakimś spoconym 6-klasistą obcował. Zbiór internetowych "czytadeł" każdej maści + własne "wnioski" wyciągane na ich podstawie. Dramat, dramat i jeszcze raz tragedia.
Aapa ty serio wierzysz w to co piszesz?? Przecież FCB to praktycznie synonim zajebistego wyszkolenia. To co kto z tym dalej zrobi to już przecież zupełnie inna sprawa. Twoja teoria łamie się w kilku punktach i to znacząco , więc nie obowiązuje. A z tym Reiną, to chyba szukasz już argumentu tylko po to ,żeby odepchnąć inne. Jak się urodzisz w Warszawie i przez pierwszych 5 miesięcy tam zamieszkasz, a potem 80 lat będziesz mieszkał w Gdańsku to Warszawianin z Ciebie?? Iniesta- Alicante, Puyol -Leida, Messie - chyba Rosario, Pedro + Teneryfa, wymieniać jeszcze??? Chyba wiadomo, że chodzi głównie o wychowanków, a niekoniecznie o katalończyków? Reina jest fanem FCB, przypomnij sobie jak jeszcze za czasów Cesca w Analach próbował go ubrać w koszulkę Barcy. A to ,żę nie grał tam za długo. Bo był po prostu za słaby. Ja byłem i tak zdziwiony, że tak się odbudowal w Villareal i potem tak mocno się zrobił w LFC. Wielu szykowało mu los zapomnianego trochę Arnau. Los VValdesa też długo byl niepweny. Powszechna była opinia, że broni, bo skoro Real ma kastylijskiego Ikera, to tam musiał być Katalończyk.
Ja i tak was podziwiam, że z tym dzieciakiem tyle czasu jakąś tam dyskusję toczyliście. Ja po 5 zdaniach czuję się jakbym z jakimś spoconym 6-klasistą obcował. Zbiór internetowych "czytadeł" każdej maści + własne "wnioski" wyciągane na ich podstawie. Dramat, dramat i jeszcze raz tragedia.
Aapa ty serio wierzysz w to co piszesz?? Przecież FCB to praktycznie synonim zajebistego wyszkolenia. To co kto z tym dalej zrobi to już przecież zupełnie inna sprawa. Twoja teoria łamie się w kilku punktach i to znacząco , więc nie obowiązuje. A z tym Reiną, to chyba szukasz już argumentu tylko po to ,żeby odepchnąć inne. Jak się urodzisz w Warszawie i przez pierwszych 5 miesięcy tam zamieszkasz, a potem 80 lat będziesz mieszkał w Gdańsku to Warszawianin z Ciebie?? Iniesta- Alicante, Puyol -Leida, Messie - chyba Rosario, Pedro + Teneryfa, wymieniać jeszcze??? Chyba wiadomo, że chodzi głównie o wychowanków, a niekoniecznie o katalończyków? Reina jest fanem FCB, przypomnij sobie jak jeszcze za czasów Cesca w Analach próbował go ubrać w koszulkę Barcy. A to ,żę nie grał tam za długo. Bo był po prostu za słaby. Ja byłem i tak zdziwiony, że tak się odbudowal w Villareal i potem tak mocno się zrobił w LFC. Wielu szykowało mu los zapomnianego trochę Arnau. Los VValdesa też długo byl niepweny. Powszechna była opinia, że broni, bo skoro Real ma kastylijskiego Ikera, to tam musiał być Katalończyk
Kogucie życie!
6 czerwca 2012, 15:54 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Aapa ty serio wierzysz w to co piszesz?? Przecież FCB to praktycznie synonim zajebistego wyszkolenia. To co kto z tym dalej zrobi to już przecież zupełnie inna sprawa. Twoja teoria łamie się w kilku punktach i to znacząco , więc nie obowiązuje. A z tym Reiną, to chyba szukasz już argumentu tylko po to ,żeby odepchnąć inne. Jak się urodzisz w Warszawie i przez pierwszych 5 miesięcy tam zamieszkasz, a potem 80 lat będziesz mieszkał w Gdańsku to Warszawianin z Ciebie?? Iniesta- Alicante, Puyol -Leida, Messie - chyba Rosario, Pedro + Teneryfa, wymieniać jeszcze??? Chyba wiadomo, że chodzi głównie o wychowanków, a niekoniecznie o katalończyków? Reina jest fanem FCB, przypomnij sobie jak jeszcze za czasów Cesca w Analach próbował go ubrać w koszulkę Barcy. A to ,żę nie grał tam za długo. Bo był po prostu za słaby. Ja byłem i tak zdziwiony, że tak się odbudowal w Villareal i potem tak mocno się zrobił w LFC. Wielu szykowało mu los zapomnianego trochę Arnau. Los VValdesa też długo byl niepweny. Powszechna była opinia, że broni, bo skoro Real ma kastylijskiego Ikera, to tam musiał być Katalończyk
A czy ja gdzieś napisałem, że ich system szkolenia jest zły? Nic nie odpycham, sam jestem fanem Reiny i uważam go za jednego z lepszych. Chodzi mi tylko o to, że rzadko sprawdza się ktoś, kto z Barcelony wyleciał. Im później tym większy problem. Nie wiem co ma na to wpływ, można kombinować.
A czy ja gdzieś napisałem, że ich system szkolenia jest zły? Nic nie odpycham, sam jestem fanem Reiny i uważam go za jednego z lepszych. Chodzi mi tylko o to, że rzadko sprawdza się ktoś, kto z Barcelony wyleciał. Im później tym większy problem. Nie wiem co ma na to wpływ, można kombinować
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
6 czerwca 2012, 15:55 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Kolego, kończąc dyskusję powiem jedno - gdy jesteś na imprezie i jedna osoba mówi Ci, że jesteś pijany, możesz ją olać i stwierdzić, że jest idiotą/nie zna się/sam pił. Gdy mówią Ci to trzy osoby, zastanów się, że może coś w tym jest. Gdy jednak mówi Ci to całe towarzystwo, nie oznacza to, że się na Ciebie uwzięli, sprzysięgli przeciwko jedynemu trzeźwemu. Oznacza to jedynie, że czas położyć się spać i wytrzeźwieć
Twój przykład nie był dobry, bo równie dobrze mógłbym trafić na osoby, który przyznałyby mi rację, a tutaj takie się też znalazły, twój przykład odnosi się do ludzi, na których trafisz, jednego dnia PO było na równi z PiS'em, następnego dnia miało 10 punktów procentowych przewagi nad nimi i to na tej samej stronie internetowej, wszystko na podstawie ankiety w przeprowadzonej w centrum Warszawy, zależność ludzi jest tutaj duża. Czyli z twojego założenia, kiedy Fabregas słyszał od wszystkich w Barcelonie i nie tylko, że nic z niego nie będzie i będzie słabym piłkarzem, a słyszał tylko od Wengera, że ma szansę osiągnąć sukces, to powinien zakończyć karierę, tak?
MARCUS powiedział/a:
To teraz pomyśl jak ten "spocony 6-klasista" czuł się, kiedy obcował z całym, spoconym przedszkolem.
Twój przykład nie był dobry, bo równie dobrze mógłbym trafić na osoby, który przyznałyby mi rację, a tutaj takie się też znalazły, twój przykład odnosi się do ludzi, na których trafisz, jednego dnia PO było na równi z PiS'em, następnego dnia miało 10 punktów procentowych przewagi nad nimi i to na tej samej stronie internetowej, wszystko na podstawie ankiety w przeprowadzonej w centrum Warszawy, zależność ludzi jest tutaj duża. Czyli z twojego założenia, kiedy Fabregas słyszał od wszystkich w Barcelonie i nie tylko, że nic z niego nie będzie i będzie słabym piłkarzem, a słyszał tylko od Wengera, że ma szansę osiągnąć sukces, to powinien zakończyć karierę, tak?
[quote=MARCUS]Ja i tak was podziwiam, że z tym dzieciakiem tyle czasu jakąś tam dyskusję toczyliście. Ja po 5 zdaniach czuję się jakbym z jakimś spoconym 6-klasistą obcował. Zbiór internetowych "czytadeł" każdej maści + własne "wnioski" wyciągane na ich podstawie. Dramat, dramat i jeszcze raz tragedia
6 czerwca 2012, 15:59 [cytuj]
szkoda niko, wiadomo chociaż ile za niego dostaniemy ?
szkoda niko, wiadomo chociaż ile za niego dostaniemy ?
6 czerwca 2012, 16:09 [cytuj]
Cieszę się, że Niko odszedł. Moim zdaniem to świetny zawodnik i należało mu się więcej szans na pokazanie swoich umiejętności. Pewnie w Dynamie będzie czołową postacią (czego szczerze mu życzę). Teraz czekać jak reszta rezerwowych, którzy nie dostali szans od HR (jak choćby często ostatnio na forum wspominany GdS) odejdą, my zostaniemy z podstawową jedenastką i powtórzy się poprzedni sezon (początek rewelacyjny, końcówka fatalna), Redknapp w końcu wyleci i będzie miał nauczkę, że powinno się stawiać na rezerwowych i rotować składem.
Co do tego, że Harry wypromował większość młodzieży to niestety, ale to nie prawda. Walker po świetnych występach w QPR i AV pokazał swoje umiejętności i to było normalne, że Redknapp dołączył go do pierwszej jedenastki (w szczególności patrząc na naszą prawa obronę). Caukler również pokazał swoje umiejętności na wypożyczeniu. Wypożyczyliśmy jakiegoś młodego brazylijskiego stopera, który nie wystąpił chyba w żadnym meczu, a patrząc na naszą obronę chyba warto byłoby zaryzykować w jakimś meczu z beniaminkiem czy drużyną z dołu tabeli.
Cieszę się, że Niko odszedł. Moim zdaniem to świetny zawodnik i należało mu się więcej szans na pokazanie swoich umiejętności. Pewnie w Dynamie będzie czołową postacią (czego szczerze mu życzę). Teraz czekać jak reszta rezerwowych, którzy nie dostali szans od HR (jak choćby często ostatnio na forum wspominany GdS) odejdą, my zostaniemy z podstawową jedenastką i powtórzy się poprzedni sezon (początek rewelacyjny, końcówka fatalna), Redknapp w końcu wyleci i będzie miał nauczkę, że powinno się stawiać na rezerwowych i rotować składem.
Co do tego, że Harry wypromował większość młodzieży to niestety, ale to nie prawda. Walker po świetnych występach w QPR i AV pokazał swoje umiejętności i to było normalne, że Redknapp dołączył go do pierwszej jedenastki (w szczególności patrząc na naszą prawa obronę). Caukler również pokazał swoje umiejętności na wypożyczeniu. Wypożyczyliśmy jakiegoś młodego brazylijskiego stopera, który nie wystąpił chyba w żadnym meczu, a patrząc na naszą obronę chyba warto byłoby zaryzykować w jakimś meczu z beniaminkiem czy drużyną z dołu tabeli
6 czerwca 2012, 16:14 [cytuj]
Sawik, powiedz właściwie co robisz na tej stronie, bo ja słyszę tylko Barcelona, Guardiola, Fabregas, Pedro, zrobił, uwierzył, pomógł, stawiał. Wszyscy wiemy o co chodzi, ale co to ma do Tottenhamu?
Sawik, powiedz właściwie co robisz na tej stronie, bo ja słyszę tylko Barcelona, Guardiola, Fabregas, Pedro, zrobił, uwierzył, pomógł, stawiał. Wszyscy wiemy o co chodzi, ale co to ma do Tottenhamu?
6 czerwca 2012, 16:17 [cytuj]
aapa powiedział/a:
Ma to do tego, że w życiu, żeby osiągnąć sukces trzeba wziąć przykład i uczyć się od lepszych od Siebie
Ma to do tego, że w życiu, żeby osiągnąć sukces trzeba wziąć przykład i uczyć się od lepszych od Siebie :)
6 czerwca 2012, 16:23 [cytuj]
No to w sprawie Gio zrobiliśmy to samo co FCB.
No to w sprawie Gio zrobiliśmy to samo co FCB. :P
6 czerwca 2012, 16:27 [cytuj]
aapa powiedział/a:
No to w sprawie Gio zrobiliśmy to samo co FCB.

A wiesz chociaż dlaczego stamtąd odszedł? Z tego samego powodu, z którego chce odejść od nas

A z każdym miesiącem mam wrażenie, że do tego sukcesu jest dalej niż bliżej
A wiesz chociaż dlaczego stamtąd odszedł? Z tego samego powodu, z którego chce odejść od nas :)A z każdym miesiącem mam wrażenie, że do tego sukcesu jest dalej niż bliżej :)
6 czerwca 2012, 16:28 [cytuj]
Michax powiedział/a:
Wypożyczyliśmy jakiegoś młodego brazylijskiego stopera, który nie wystąpił chyba w żadnym meczu, a patrząc na naszą obronę chyba warto byłoby zaryzykować w jakimś meczu z beniaminkiem czy drużyną z dołu tabeli
Bruno Uvini, wypożyczyliśmy go, prawda, ale nie mógł on grać w żadnym oficjalnym meczu Tottenhamu. To wypożyczenie było po to by chłopak przyzwyczaił się do nowego otoczenia bo na lato zapowiedziany był permanentny transfer. Co z tego będzie, nie wiadomo bo słyszę różne opinie - raz że chce zostać, raz że mu się nie podoba i chce wrócić do Brazylii itp.
Bruno Uvini, wypożyczyliśmy go, prawda, ale nie mógł on grać w żadnym oficjalnym meczu Tottenhamu. To wypożyczenie było po to by chłopak przyzwyczaił się do nowego otoczenia bo na lato zapowiedziany był permanentny transfer. Co z tego będzie, nie wiadomo bo słyszę różne opinie - raz że chce zostać, raz że mu się nie podoba i chce wrócić do Brazylii itp
6 czerwca 2012, 16:44 [cytuj]
Ty widzę jakiś "odporny" jesteś wyjątkowo. Jakbyś się nie pokapował, to z Tobą prawdziwej dyskusji nikt nie toczy, bo się nie da. Pierdoły i kretynizmy walisz tak abstrakcyjne, ze strach się bać. Brednie poganiają następne brednie i tak w koło Macieju. Ps. Jeżeli jestes faktycznie starszy niż te 6 klas, to.... tym gorzej dla Ciebie. Nawet po tej Twojej "ripoście" z przedszkolem, widać jak "mocny" z Ciebie zawodnik. Taki Wujek Dobra Rada, który zna rozwiązanie problemów ludzkości, tylko ta go słuchać nie chce. Jaki ty "mondry' jesteś. Może byś jakiś kącik na stronie poprowadził?? Na dobry początek " Jak wyhaftować getry dla GdS?", pasuje??
Ty widzę jakiś "odporny" jesteś wyjątkowo. Jakbyś się nie pokapował, to z Tobą prawdziwej dyskusji nikt nie toczy, bo się nie da. Pierdoły i kretynizmy walisz tak abstrakcyjne, ze strach się bać. Brednie poganiają następne brednie i tak w koło Macieju. Ps. Jeżeli jestes faktycznie starszy niż te 6 klas, to.... tym gorzej dla Ciebie. Nawet po tej Twojej "ripoście" z przedszkolem, widać jak "mocny" z Ciebie zawodnik. Taki Wujek Dobra Rada, który zna rozwiązanie problemów ludzkości, tylko ta go słuchać nie chce. Jaki ty "mondry' jesteś. Może byś jakiś kącik na stronie poprowadził?? Na dobry początek " Jak wyhaftować getry dla GdS?", pasuje??
Kogucie życie!