Forum dyskusyjne
10 czerwca 2012, 12:25 [cytuj]
Mi tam pasuje grać ultra-defensywnie na 1:0
Mi tam pasuje grać ultra-defensywnie na 1:0 :brawo:
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
10 czerwca 2012, 12:35 [cytuj]
Sam określasz siebie jako nie tyle fana samych Spurs, co fana futbolu, a teraz piszesz coś takiego... Gdzie w takim razie widzisz piękno piłki nożnej, jeśli przypomnisz sobie "cudowne ultra-defensywne" występy cwelski z Barcą w LM???
Sam określasz siebie jako nie tyle fana samych Spurs, co fana futbolu, a teraz piszesz coś takiego... Gdzie w takim razie widzisz piękno piłki nożnej, jeśli przypomnisz sobie "cudowne ultra-defensywne" występy cwelski z Barcą w LM???
Can't Smile Without You!!!
10 czerwca 2012, 12:39 [cytuj]
Czy Harry odejdzie przed końcem miesiąca? www.caughtoffside.com/2012/06/10/harry-redknapp-set-to-leave-tottenham-white-hart-lane-boss-to-make-exit-before-end-of-june/?
10 czerwca 2012, 13:04 [cytuj]
Niczego nie można wykluczać, choć "Daily Mail" jest dla mnie równie wiarygodnym źródłem jak "Gość Niedzielny" dla ateisty... Ja już nie raz wyrażałem swoje zdanie na ten temat i wciąż uważam, że Redknapp powinien u nas zostać. Żeby było jasne, płakać naturalnie po nim nie będę. Zastanawia mnie tylko, po lekturze tego artykułu, dlaczego niby ma to nastąpić dopiero pod koniec miesiąca?! Jakie są niby tego przyczyny? Sam Harry, we wczorajszym studio Euro stwierdził, że na razie Levy ma ważniejsze sprawy na głowie (śmierć matki etc.), ale nie wspominał nic na temat "D-day" jego ewentualnego kontraktu. Wsadził bym te spekulacje między bajki i raczej oglądał się za porządniejszymi źródłami, niż "Daily Fail"
Niczego nie można wykluczać, choć "Daily Mail" jest dla mnie równie wiarygodnym źródłem jak "Gość Niedzielny" dla ateisty... Ja już nie raz wyrażałem swoje zdanie na ten temat i wciąż uważam, że Redknapp powinien u nas zostać. Żeby było jasne, płakać naturalnie po nim nie będę. Zastanawia mnie tylko, po lekturze tego artykułu, dlaczego niby ma to nastąpić dopiero pod koniec miesiąca?! Jakie są niby tego przyczyny? Sam Harry, we wczorajszym studio Euro stwierdził, że na razie Levy ma ważniejsze sprawy na głowie (śmierć matki etc.), ale nie wspominał nic na temat "D-day" jego ewentualnego kontraktu. Wsadził bym te spekulacje między bajki i raczej oglądał się za porządniejszymi źródłami, niż "Daily Fail" ;)
10 czerwca 2012, 13:11 [cytuj]
Tuczi zmieniłem front xD po naszej ładnej grze, która nic nam nie dała tak na prawdę ;p
Wczoraj ktoś w NL tv powiedział, że nie gra lepiej ten co gra lepiej na boisku tylko ten co wygrywa mecz. To apropo holendrów było, że mogą grać magiczny futbol, a w 92 minucie przegrać to i tak będą tą gorszą drużyną.
Tuczi zmieniłem front xD po naszej ładnej grze, która nic nam nie dała tak na prawdę ;p
Wczoraj ktoś w NL tv powiedział, że nie gra lepiej ten co gra lepiej na boisku tylko ten co wygrywa mecz. To apropo holendrów było, że mogą grać magiczny futbol, a w 92 minucie przegrać to i tak będą tą gorszą drużyną
10 czerwca 2012, 13:26 [cytuj]
No tak, ponoć tylko krowa nie zmienia zdania

.
Holenderska tv trafiła natomiast (moim zdaniem) jak kulą w płot, bo ich reprezentacja żadnego "magicznego" futbolu to wczoraj nie grała

. Niby biegali, niby strzelali, ale zapomnieli, że istnieje na boisku właśnie takie bardzo ważne "magiczne" miejsce jakim jest... bramka
No tak, ponoć tylko krowa nie zmienia zdania ;).
Holenderska tv trafiła natomiast (moim zdaniem) jak kulą w płot, bo ich reprezentacja żadnego "magicznego" futbolu to wczoraj nie grała :P. Niby biegali, niby strzelali, ale zapomnieli, że istnieje na boisku właśnie takie bardzo ważne "magiczne" miejsce jakim jest... bramka :D
10 czerwca 2012, 15:45 [cytuj]
Puścili Rafę na pożarcie mediom. Nie wiem czemu, ale biedak bardzo był zakłopotany. Prawie purpurowy z bezradności. A nasz mecz analizował Benhałer i mówił że on bez problemu pokonałby greków xD
Puścili Rafę na pożarcie mediom. Nie wiem czemu, ale biedak bardzo był zakłopotany. Prawie purpurowy z bezradności. A nasz mecz analizował Benhałer i mówił że on bez problemu pokonałby greków xD
10 czerwca 2012, 15:58 [cytuj]
Bez problemu? Odważne słowa jego

. Czyli pewnie tak samo jak wszystkich rywali cztery lata temu
Bez problemu? Odważne słowa jego :D. Czyli pewnie tak samo jak wszystkich rywali cztery lata temu :rotfl:
10 czerwca 2012, 19:20 [cytuj]
Coś tam pierdzielił, że zamiana niego na Smude to błąd i, że aż się prosiło o dwie zmiany. Mówił, że brakowało mu jego odkrycia Jodłowca xDD
Coś tam pierdzielił, że zamiana niego na Smude to błąd i, że aż się prosiło o dwie zmiany. Mówił, że brakowało mu jego odkrycia Jodłowca xDD
11 czerwca 2012, 16:35 [cytuj]
A to on się już nie gniewa na Polskę i Polaków? Bo coś mi się wydaje, że jak kończył współpracę to się ze swoim pomagierem De Zeuwem poobrażali?
A to on się już nie gniewa na Polskę i Polaków? Bo coś mi się wydaje, że jak kończył współpracę to się ze swoim pomagierem De Zeuwem poobrażali?
11 czerwca 2012, 22:51 [cytuj]
Nareszcie!!! http://www.givemefootball.com/premier-league/vertonghen-perfect-signing-for-spurs
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
11 czerwca 2012, 23:04 [cytuj]
Marcin powiedział/a:
Nie wiem czy się gniewa czy nie, ale komentuje wszystkie mecze pokazywane gdzie gra Polska. Nie jako komentator tylko tak jak Gmoch czy Skorza. Przebąkiwał coś o braku monolitów Żewłakowa, Boruca czy Peszki lol.
"Na lewym skrzydle brakowało mi kogoś takiego jak Krinowek" Krzynówek dziadek nie Krinowek.
A co do Vertonghen
http://www.goal.com/nl/news/759/ajax/2012/06/10/3162538/vertonghen-perfecte-aankoop-voor-spurs
Nie wiem czy się gniewa czy nie, ale komentuje wszystkie mecze pokazywane gdzie gra Polska. Nie jako komentator tylko tak jak Gmoch czy Skorza. Przebąkiwał coś o braku monolitów Żewłakowa, Boruca czy Peszki lol.
"Na lewym skrzydle brakowało mi kogoś takiego jak Krinowek" Krzynówek dziadek nie Krinowek.
A co do Vertonghena http://www.goal.com/nl/news/759/ajax/2012/06/10/3162538/vertonghen-perfecte-aankoop-voor-spurs
12 czerwca 2012, 10:38 [cytuj]
Holendrzy i magiczny futbol??? hahaha. Kurwa walec od 5-6lat grają totalny. Ja tam nigdy im nie kibicowałem i jakoś niespecjalnie trawię reprezentację tego kraju. A co do Leo, to powiedział gdzieś coś nieprawdziwego??? Opierając się na tym co piszesz Jin. Pomijam pewność przy wygranej z Greakmi, bo to zawsze sie da zwerfikować. Moim zdaniem Smuda ma wór szczęścia i nie ma totalnie alibi, sadzi błąd za błędem, gada a potem łamie własne postanowienia. a naród ciągle patrzy na niego z niepojętą dla mnie wiarą.
Holendrzy i magiczny futbol??? hahaha. Kurwa walec od 5-6lat grają totalny. Ja tam nigdy im nie kibicowałem i jakoś niespecjalnie trawię reprezentację tego kraju. A co do Leo, to powiedział gdzieś coś nieprawdziwego??? Opierając się na tym co piszesz Jin. Pomijam pewność przy wygranej z Greakmi, bo to zawsze sie da zwerfikować. Moim zdaniem Smuda ma wór szczęścia i nie ma totalnie alibi, sadzi błąd za błędem, gada a potem łamie własne postanowienia. a naród ciągle patrzy na niego z niepojętą dla mnie wiarą
Kogucie życie!
12 czerwca 2012, 10:38 [cytuj]
http://www.spursodyssey.com/1112/remy.html? Czyżby zmiana taktyki w zakupach?
http://www.spursodyssey.com/1112/remy.html? Czyżby zmiana taktyki w zakupach?
12 czerwca 2012, 10:44 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:
Holendrzy i magiczny futbol??? hahaha. Kurwa walec od 5-6lat grają totalny. Ja tam nigdy im nie kibicowałem i jakoś niespecjalnie trawię reprezentację tego kraju. A co do Leo, to powiedział gdzieś coś nieprawdziwego??? Opierając się na tym co piszesz Jin. Pomijam pewność przy wygranej z Greakmi, bo to zawsze sie da zwerfikować. Moim zdaniem Smuda ma wór szczęścia i nie ma totalnie alibi, sadzi błąd za błędem, gada a potem łamie własne postanowienia. a naród ciągle patrzy na niego z niepojętą dla mnie wiarą
ja tam im zawsze kibicuje. Nawet jak się na walec przerobili.
ja tam im zawsze kibicuje. Nawet jak się na walec przerobili
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 czerwca 2012, 13:39 [cytuj]
a Czy wiadomo jakie będą stroje Tottenhamu na nowy sezon ? Bo zawsze już były , a teraz cisza jak nigdy ..
a Czy wiadomo jakie będą stroje Tottenhamu na nowy sezon ? Bo zawsze już były , a teraz cisza jak nigdy
13 czerwca 2012, 11:23 [cytuj]
http://www.tottenblog.com/2012/04/leaked-20122013-under-armour-spurs-kits.html
tu popatrz - dla mnie zajebioza - szczególnie ta wersja Defoe
http://www.tottenblog.com/2012/04/leaked-20122013-under-armour-spurs-kits.html
tu popatrz - dla mnie zajebioza - szczególnie ta wersja Defoe:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
13 czerwca 2012, 12:30 [cytuj]
http://angielskapilka.com/news/Levy-rozwaza-zwolnienie-Redknappa-25322
http://angielskapilka.com/news/Levy-rozwaza-zwolnienie-Redknappa-25322
13 czerwca 2012, 14:01 [cytuj]
dokładnie. wersja z Defoe rządzi. Może nawet skoro mało znana firma to i cena będzie niższa koszulek?

(chyba że tylko ja jakos o niej nie słyszałem to przepraszam)
na transferach.info przeczytałem że anale chcą kupić Giroud'a. Groźny byłby to transfer. A co do wyrzucenia Redknappa - jeśli mielibyśmy dyrektora sportowego i jakiegoś trenera który umie prowadzić duży klub (Guardiola lub AVB) ok.
dokładnie. wersja z Defoe rządzi. Może nawet skoro mało znana firma to i cena będzie niższa koszulek? :) (chyba że tylko ja jakos o niej nie słyszałem to przepraszam)
na transferach.info przeczytałem że anale chcą kupić Giroud'a. Groźny byłby to transfer. A co do wyrzucenia Redknappa - jeśli mielibyśmy dyrektora sportowego i jakiegoś trenera który umie prowadzić duży klub (Guardiola lub AVB) ok
.upadamy na dno by odbić się od niego.
13 czerwca 2012, 14:14 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
dokładnie. wersja z Defoe rządzi. Może nawet skoro mało znana firma to i cena będzie niższa koszulek?

(chyba że tylko ja jakos o niej nie słyszałem to przepraszam)
na transferach.info przeczytałem że anale chcą kupić Giroud'a. Groźny byłby to transfer. A co do wyrzucenia Redknappa - jeśli mielibyśmy dyrektora sportowego i jakiegoś trenera który umie prowadzić duży klub (Guardiola lub AVB) ok
nie wydaje mi się żeby te koszulki tak wyglądały w rzeczywistości. Będę bardzo zdziwiony jeśli tak będzie.
Cena też raczej będzie podobna.
nie wydaje mi się żeby te koszulki tak wyglądały w rzeczywistości. Będę bardzo zdziwiony jeśli tak będzie.
Cena też raczej będzie podobna
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!