Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
22 czerwca 2011, 12:20 [cytuj]
http://www.adifferentleague.co.uk/p6_1_8068_tottenham-news-palacios-nears-napoli-switch-fenerbahce-in-for-jenas-o’hara-reveals-spurs-pain.html?
http://www.adifferentleague.co.uk/p6_1_8068_tottenham-news-palacios-nears-napoli-switch-fenerbahce-in-for-jenas-o’hara-reveals-spurs-pain.html?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 czerwca 2011, 14:28 [cytuj]
co za skur..... bojan z barcy do romy za 10 mln euro. Harry rozpedz sie i pierd... glowa w mur moze sie otrzasniesz

Trendus jeszcze wyplujesz te slowa. Smialem sie z abramowicza ze wyjebal ancelottiego a tu prosze przyszlo mi polknac zabe. Za Boasem juz ma sie wbijac hulk, pisza cos o falcao i o genialnym obroncy(ktorego widzialbym u nas ale nas nie stac) Otamendim.

Abram ma ochote znow zarzucic kasa i nie zdziwie sie jak wydadza 100 mln euro. Abram nie tak dawno smial sie ze chce atak hulk - aguero - torres i to jest mozliwe bo boas gra takim systemem gry.
co za skur..... bojan z barcy do romy za 10 mln euro. Harry rozpedz sie i pierd... glowa w mur moze sie otrzasniesz Trendus jeszcze wyplujesz te slowa. Smialem sie z abramowicza ze wyjebal ancelottiego a tu prosze przyszlo mi polknac zabe. Za Boasem juz ma sie wbijac hulk, pisza cos o falcao i o genialnym obroncy(ktorego widzialbym u nas ale nas nie stac) Otamendim. Abram ma ochote znow zarzucic kasa i nie zdziwie sie jak wydadza 100 mln euro. Abram nie tak dawno smial sie ze chce atak hulk - aguero - torres i to jest mozliwe bo boas gra takim systemem gry
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 czerwca 2011, 16:56 [cytuj]
I popraw odemnie ; )
I popraw odemnie ; )
22 czerwca 2011, 18:32 [cytuj]
Zaczęła się wielka wyprzedaż?
http://www.footylatest.com/tottenham-close-to-selling-four-midfielders-but-not-modric-to-chelsea/22898?
Zaczęła się wielka wyprzedaż? http://www.footylatest.com/tottenham-close-to-selling-four-midfielders-but-not-modric-to-chelsea/22898?
22 czerwca 2011, 18:45 [cytuj]
Prawda ze Bojan za 10 mln ale z prawem odkupienia przez barcelone w przeciagu 2 lat na ich warunkach zawartych w kontrakcie
Prawda ze Bojan za 10 mln ale z prawem odkupienia przez barcelone w przeciagu 2 lat na ich warunkach zawartych w kontrakcie
22 czerwca 2011, 23:21 [cytuj]
Podobno jesteśmy już dogadani w sprawie Damiao, ale Internacional chce go zatrzymać do końca sezonu, czyli dostaniemy go w styczniowym okienku.

źródło: forum ITK
Podobno jesteśmy już dogadani w sprawie Damiao, ale Internacional chce go zatrzymać do końca sezonu, czyli dostaniemy go w styczniowym okienku. źródło: forum ITK
22 czerwca 2011, 23:37 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Podobno jesteśmy już dogadani w sprawie Damiao, ale Internacional chce go zatrzymać do końca sezonu, czyli dostaniemy go w styczniowym okienku.

źródło: forum ITK

Czyli w drugiej części sezonu będzie tak zmęczony, że będzie grał piach? No way! Jakby takie coś miało miejsce, to naprawdę zacznę się zastanawiać nad osobą Daniela Levy'ego. Dobry napastnik potrzebny od zaraz!
Czyli w drugiej części sezonu będzie tak zmęczony, że będzie grał piach? No way! Jakby takie coś miało miejsce, to naprawdę zacznę się zastanawiać nad osobą Daniela Levy'ego. Dobry napastnik potrzebny od zaraz!
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
23 czerwca 2011, 00:20 [cytuj]
raku powiedział/a:
Bojan w angielskiej? Sam się rozpędź i pierd

Co masz do bojanna? Rossi tez sie nie sprawdzil w Man utd Forlan to samo w premier league gral piach a mimo to polowa ludzi chcialaby ich u nas z pocalowaniem dloni
Co masz do bojanna? Rossi tez sie nie sprawdzil w Man utd Forlan to samo w premier league gral piach a mimo to polowa ludzi chcialaby ich u nas z pocalowaniem dloni
23 czerwca 2011, 11:07 [cytuj]
Do Bojana jest to ze on gra bardziej technicznie a my potrzebujemy napastnika ktory ma sczescie do bramek :)
Do Bojana jest to ze on gra bardziej technicznie a my potrzebujemy napastnika ktory ma sczescie do bramek :)
23 czerwca 2011, 11:55 [cytuj]
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2007196/Spurs-eye-7m-rated-Forlanm.html?
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2007196/Spurs-eye-7m-rated-Forlanm.html?
23 czerwca 2011, 12:49 [cytuj]
moshino powiedział/a:

Szczescie do bramek to ma/mial Rudnevs :D

Ja akurat nie jestem zwolennikiem kloca ktory czeka tylko az mu ktos pilke wylozy na tacy. Wole typ rooneya co sie cofnie rozegra jak trzeba to zapierdzieli do obrony po stracie.

Z tanich grajkow Park chu young z drogich moze byc falcao moze gilardino a moze nawet benzema

A co do forlana to jestem na nie.
Szczescie do bramek to ma/mial Rudnevs :D Ja akurat nie jestem zwolennikiem kloca ktory czeka tylko az mu ktos pilke wylozy na tacy. Wole typ rooneya co sie cofnie rozegra jak trzeba to zapierdzieli do obrony po stracie. Z tanich grajkow Park chu young z drogich moze byc falcao moze gilardino a moze nawet benzema A co do forlana to jestem na nie
23 czerwca 2011, 12:52 [cytuj]
Co to za jaja z tym Brazylijczykiem. Przecież on też potrzebuje trochę czasu na ogranie się z nami, w PL poza tym będzie już po połowie sezonu nieco zmęczony. Oby transfer z DD wypalił.
Co to za jaja z tym Brazylijczykiem. Przecież on też potrzebuje trochę czasu na ogranie się z nami, w PL poza tym będzie już po połowie sezonu nieco zmęczony. Oby transfer z DD wypalił
23 czerwca 2011, 13:02 [cytuj]
Inwestycja w Forlana jest ryzykowna z powodów nie wymagających wyjasnień. Natomiast myślę, że warto go wziąć, choćby z tej przyczyny, że ma coś jeszcze do udowodnienia w Premiership. Po drugie jest to zawodnik sporo pracujący na boisku, zostawiający serce a z takimi nam na pewno po drodze.

Do niego Drogbę albo Benzemę. Drogba byłby idealnym dla nas zawodnikiem gdyby taka sytuacja wystąpiła 2/3 lata temu. Teraz należy się raczej spodziewać formy spadkowej.

Benzema nie sprawdził się na najwyższym poziomie, a u nas za bardzo nie będzie się miał od kogo uczyć, chyba że w parze z Forlanem.
Inwestycja w Forlana jest ryzykowna z powodów nie wymagających wyjasnień. Natomiast myślę, że warto go wziąć, choćby z tej przyczyny, że ma coś jeszcze do udowodnienia w Premiership. Po drugie jest to zawodnik sporo pracujący na boisku, zostawiający serce a z takimi nam na pewno po drodze. Do niego Drogbę albo Benzemę. Drogba byłby idealnym dla nas zawodnikiem gdyby taka sytuacja wystąpiła 2/3 lata temu. Teraz należy się raczej spodziewać formy spadkowej. Benzema nie sprawdził się na najwyższym poziomie, a u nas za bardzo nie będzie się miał od kogo uczyć, chyba że w parze z Forlanem
23 czerwca 2011, 13:14 [cytuj]
Ehh, obawiałem się, że z czasem powróci kwestia ewentualnego transferu Forlana i się doczekałem ... jestem na nie, to już nie te lata i nie ta forma, ponadto istnieje spore ryzyko, że po sprowadzeniu Forlana zarząd dojdzie do wniosku typu "no to napadziora mamy" i zaczniemy nowy sezon ze składem Crouch-Defoe-Roman-Forlan, a tego to bym nie chciał ...

no i chyba możemy odetchnąć, jeśli chodzi o "Modric-gate" ... nowym trenerem Chelsea został AVB i wiele wskazuje na to, że razem z nim na Stamford Bridge trafi Joao Moutinho, kolejny mistrz środka pola (imho wcale nie jest gorszy od Luki), zatem ... chyba dadzą spokój :)
Ehh, obawiałem się, że z czasem powróci kwestia ewentualnego transferu Forlana i się doczekałem ... jestem na nie, to już nie te lata i nie ta forma, ponadto istnieje spore ryzyko, że po sprowadzeniu Forlana zarząd dojdzie do wniosku typu "no to napadziora mamy" i zaczniemy nowy sezon ze składem Crouch-Defoe-Roman-Forlan, a tego to bym nie chciał ... no i chyba możemy odetchnąć, jeśli chodzi o "Modric-gate" ... nowym trenerem Chelsea został AVB i wiele wskazuje na to, że razem z nim na Stamford Bridge trafi Joao Moutinho, kolejny mistrz środka pola (imho wcale nie jest gorszy od Luki), zatem ... chyba dadzą spokój :)
23 czerwca 2011, 13:47 [cytuj]
Zamiast Forlana przyjść by mógł Boriello tylko czy Levy postara się o niego? Rboinho też mógłby być, ława w Milanie to nie dla niego:)
Zamiast Forlana przyjść by mógł Boriello tylko czy Levy postara się o niego? Rboinho też mógłby być, ława w Milanie to nie dla niego:)
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
23 czerwca 2011, 14:35 [cytuj]
ja za Forlanem nie jestem, ale zastanowilbym sie nad Benzema...
ja za Forlanem nie jestem, ale zastanowilbym sie nad Benzema
23 czerwca 2011, 15:03 [cytuj]
raku powiedział/a:
32-letni Forlan jest be ze względu na wiek, za to 33-letni Drogba cacy

To samo mi przyszło na myśl.
To samo mi przyszło na myśl
|<  <<  <  11  12  13  14  15    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się