Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
26 czerwca 2011, 16:24 [cytuj]
Modric nie jest takim typem. To skromny chłopak, pamiętacie akcję z tym jak wypłynęły jego zarobki do mediów? Bardziej się martwię o transfery. Nie chcę żeby "2-3 world class players" według Redknappa oznaczało Cole'a, Parkera i Dembele, albo coś podobnego. Mamy szansę kupić Rossiego, Villareal chce go sprzedać, Levy'emu też się podoba, miejmy nadzieję że sypnie kasą.

Zresztą, pamiętam o tym jak mówione było że Spurs zarobili 30 milionów w tamtym sezonie. Dołożyć 3-4 bańki do Rossiego, sprzedać Palaciosa, Keane'a, JJ'a, G2S, Bassonga, Croucha, Gomesa (mówię o tych na których są już chętni), dokupić Parkera, zaufać Kaboulowi, a resztę kasy wyłożyć na Stekelenburga czy Llorisa. Nie wiem jak wy, ale ja jakoś nie widzę Tottenhamu w top4 jeżeli Gomes będzie mieć podobny sezon jak ten.
Modric nie jest takim typem. To skromny chłopak, pamiętacie akcję z tym jak wypłynęły jego zarobki do mediów? Bardziej się martwię o transfery. Nie chcę żeby "2-3 world class players" według Redknappa oznaczało Cole'a, Parkera i Dembele, albo coś podobnego. Mamy szansę kupić Rossiego, Villareal chce go sprzedać, Levy'emu też się podoba, miejmy nadzieję że sypnie kasą. Zresztą, pamiętam o tym jak mówione było że Spurs zarobili 30 milionów w tamtym sezonie. Dołożyć 3-4 bańki do Rossiego, sprzedać Palaciosa, Keane'a, JJ'a, G2S, Bassonga, Croucha, Gomesa (mówię o tych na których są już chętni), dokupić Parkera, zaufać Kaboulowi, a resztę kasy wyłożyć na Stekelenburga czy Llorisa. Nie wiem jak wy, ale ja jakoś nie widzę Tottenhamu w top4 jeżeli Gomes będzie mieć podobny sezon jak ten
26 czerwca 2011, 18:04 [cytuj]
A ja podtrzymuje by kupić Boruca, Parkera i jakiegoś strikera w stylu Llorente
A ja podtrzymuje by kupić Boruca, Parkera i jakiegoś strikera w stylu Llorente
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 czerwca 2011, 21:44 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Modric nie jest takim typem. To skromny chłopak, pamiętacie akcję z tym jak wypłynęły jego zarobki do mediów? Bardziej się martwię o transfery. Nie chcę żeby "2-3 world class players" według Redknappa oznaczało Cole'a, Parkera i Dembele, albo coś podobnego. Mamy szansę kupić Rossiego, Villareal chce go sprzedać, Levy'emu też się podoba, miejmy nadzieję że sypnie kasą.

Zresztą, pamiętam o tym jak mówione było że Spurs zarobili 30 milionów w tamtym sezonie. Dołożyć 3-4 bańki do Rossiego, sprzedać Palaciosa, Keane'a, JJ'a, G2S, Bassonga, Croucha, Gomesa (mówię o tych na których są już chętni), dokupić Parkera, zaufać Kaboulowi, a resztę kasy wyłożyć na Stekelenburga czy Llorisa. Nie wiem jak wy, ale ja jakoś nie widzę Tottenhamu w top4 jeżeli Gomes będzie mieć podobny sezon jak ten

Dembele to jednego kotla z Parkerem i Colem nie wrzucaj. To zajebisty pilkarz, zdziwie sie jak nie trafi do klubu z czolowki w ciagu najblizszych 2-3 lat.
Dembele to jednego kotla z Parkerem i Colem nie wrzucaj. To zajebisty pilkarz, zdziwie sie jak nie trafi do klubu z czolowki w ciagu najblizszych 2-3 lat
27 czerwca 2011, 10:04 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
Dembele to jednego kotla z Parkerem i Colem nie wrzucaj. To zajebisty pilkarz, zdziwie sie jak nie trafi do klubu z czolowki w ciagu najblizszych 2-3 lat

Nie o to chodzi. Uważam że Parker i Dembele to są gracze którzy są w stanie pomóc Tottenhamowi, ale aby myśleć o top4, a w domyśle o mistrzostwie, potrzeba kogoś klasy światowej. Ani Dembele, ani Parker nie są takimi graczami, których gdy ściągniemy Ci bez wątpienia wprowadzą nas do top 4. Llorente jest moim faworytem, Eto'o, Falcao - oni byliby w stanie to zrobić. Poza tym co zrobimy jeżeli zostaniemy z Dembele, Damiao, Pawliuczenką i Defoe?
Nie o to chodzi. Uważam że Parker i Dembele to są gracze którzy są w stanie pomóc Tottenhamowi, ale aby myśleć o top4, a w domyśle o mistrzostwie, potrzeba kogoś klasy światowej. Ani Dembele, ani Parker nie są takimi graczami, których gdy ściągniemy Ci bez wątpienia wprowadzą nas do top 4. Llorente jest moim faworytem, Eto'o, Falcao - oni byliby w stanie to zrobić. Poza tym co zrobimy jeżeli zostaniemy z Dembele, Damiao, Pawliuczenką i Defoe?
27 czerwca 2011, 10:27 [cytuj]
Klub emeryta rozrasta się.
http://bleacherreport.com/articles/748658-world-football-transfer-rumours-top-50-english-players-on-the-move-this-summer/entry/101977-tottenham-eager-to-secure-sensational-deal-for-david-beckham?
Klub emeryta rozrasta się. http://bleacherreport.com/articles/748658-world-football-transfer-rumours-top-50-english-players-on-the-move-this-summer/entry/101977-tottenham-eager-to-secure-sensational-deal-for-david-beckham?
27 czerwca 2011, 11:46 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
Klub emeryta rozrasta się.
http://bleacherreport.com/articles/748658-world-football-transfer-rumours-top-50-english-players-on-the-move-this-summer/entry/101977-tottenham-eager-to-secure-sensational-deal-for-david-beckham?

Przynajmniej będziemy mieć kasę z koszulek na transfery :rotfl:
Przynajmniej będziemy mieć kasę z koszulek na transfery :rotfl:
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
27 czerwca 2011, 12:46 [cytuj]
http://bleacherreport.com/articles/748658-world-football-transfer-rumours-top-50-english-players-on-the-move-this-summer/entry/102147-david-bentley-a-target-for-spanish-giants-atletico-madrid
http://bleacherreport.com/articles/748658-world-football-transfer-rumours-top-50-english-players-on-the-move-this-summer/entry/102147-david-bentley-a-target-for-spanish-giants-atletico-madrid
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
27 czerwca 2011, 13:36 [cytuj]
http://fourfourtwo.com/news/spain/81879/default.aspx
http://fourfourtwo.com/news/spain/81879/default.aspx
27 czerwca 2011, 15:28 [cytuj]
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251088_10150279436274402_625849401_9208090_1144331_n.jpg

Wszystko jasne ;)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251088_10150279436274402_625849401_9208090_1144331_n.jpg Wszystko jasne ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 czerwca 2011, 16:59 [cytuj]
Pojawia sie coraz wiecej glosow o 35-milionowej ofercie MU za Modricia. Ponoc zaakceptowana.
Pojawia sie coraz wiecej glosow o 35-milionowej ofercie MU za Modricia. Ponoc zaakceptowana
27 czerwca 2011, 17:13 [cytuj]
Levy po tych wszystkich gadkach wyjdzie na wielkiego frajera.
Levy po tych wszystkich gadkach wyjdzie na wielkiego frajera
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 czerwca 2011, 18:13 [cytuj]
Jeżeli za kasę z Modrica przyjdzie Llorente, Parker i jakiś dobry bramkarz ja będę zadowolony. Tak naprawdę Modric, może tu na mnie naskoczycie, ale uważam że nie jest potrzebny, przy świetnych skrzydłowych (Bale, Lennon) i graczach kreatywnych, może nie tak bardzo, ale zawsze (Sandro, VdV). Rotować Hudd'a, Parkera, Sandro i VdV, Lennona, Bale'a, Pienaara, Krancjara (który powiedział że zostanie jeżeli Modric odejdzie).

Nie obawiam się odejścia Modrica, bo nie uważam że jest niezbędny, obawiam się tylko czy za nim nie pójdą inni (Lennon, Bale).

Co nie oznacza że chcę widzieć Tottenham bez Modrica. Bez tych 35 milionów sądzę że nie ma sensu go sprzedawać.

"- Modric (not much mentioned BUT as I said last week, he wants to leave, 'he'll kick and scream like a spoilt brat' now to push move through, been told 'good luck with that Luka'"

^ podoba mi się to.
Jeżeli za kasę z Modrica przyjdzie Llorente, Parker i jakiś dobry bramkarz ja będę zadowolony. Tak naprawdę Modric, może tu na mnie naskoczycie, ale uważam że nie jest potrzebny, przy świetnych skrzydłowych (Bale, Lennon) i graczach kreatywnych, może nie tak bardzo, ale zawsze (Sandro, VdV). Rotować Hudd'a, Parkera, Sandro i VdV, Lennona, Bale'a, Pienaara, Krancjara (który powiedział że zostanie jeżeli Modric odejdzie). Nie obawiam się odejścia Modrica, bo nie uważam że jest niezbędny, obawiam się tylko czy za nim nie pójdą inni (Lennon, Bale). Co nie oznacza że chcę widzieć Tottenham bez Modrica. Bez tych 35 milionów sądzę że nie ma sensu go sprzedawać. "- Modric (not much mentioned BUT as I said last week, he wants to leave, 'he'll kick and scream like a spoilt brat' now to push move through, been told 'good luck with that Luka'" ^ podoba mi się to
27 czerwca 2011, 18:14 [cytuj]
Ciekawe na co Harry wyda te 35 banieczek, ja myślę, że coś w stylu Rogera Mili ;D
Ciekawe na co Harry wyda te 35 banieczek, ja myślę, że coś w stylu Rogera Mili ;D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
27 czerwca 2011, 18:18 [cytuj]
playmaker powiedział/a:

Pewnie na kogoś pokroju "he's a good lad" w stylu Dembele.
Pewnie na kogoś pokroju "he's a good lad" w stylu Dembele
27 czerwca 2011, 18:19 [cytuj]
Zaop nie wiem od kiedy jesteś kibicem Spurs więc zasugeruję się datą rejestracji - jak możesz powiedzieć, że Luka nie jest potrzebny? Nie potrzebne jest takie czcze gadanie kogo zamiast niego kupić. Prezes powiedział NIE transferowi i wierzmy mu na słowo. Żaden grajek nie wynagrodziłby mi straty luki.

Gio za 5 mln do Sevilli? Przejawili hiszpanie zainteresowanie ale czy to nie za mało? W końcu O'Hara odszedł za 5 mln a Gio jest od niego o wiele lepszy, w dodatku jest jedną z czołowych postaci reprezentacji Meksyku.
Zaop nie wiem od kiedy jesteś kibicem Spurs więc zasugeruję się datą rejestracji - jak możesz powiedzieć, że Luka nie jest potrzebny? Nie potrzebne jest takie czcze gadanie kogo zamiast niego kupić. Prezes powiedział NIE transferowi i wierzmy mu na słowo. Żaden grajek nie wynagrodziłby mi straty luki. Gio za 5 mln do Sevilli? Przejawili hiszpanie zainteresowanie ale czy to nie za mało? W końcu O'Hara odszedł za 5 mln a Gio jest od niego o wiele lepszy, w dodatku jest jedną z czołowych postaci reprezentacji Meksyku
.upadamy na dno by odbić się od niego.
27 czerwca 2011, 18:24 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
Zaop nie wiem od kiedy jesteś kibicem Spurs więc zasugeruję się datą rejestracji - jak możesz powiedzieć, że Luka nie jest potrzebny? Nie potrzebne jest takie czcze gadanie kogo zamiast niego kupić. Prezes powiedział NIE transferowi i wierzmy mu na słowo. Żaden grajek nie wynagrodziłby mi straty luki.

Gio za 5 mln do Sevilli? Przejawili hiszpanie zainteresowanie ale czy to nie za mało? W końcu O'Hara odszedł za 5 mln a Gio jest od niego o wiele lepszy, w dodatku jest jedną z czołowych postaci reprezentacji Meksyku

Prezes powiedział nie, ale chyba wszyscy pamiętamy jak było z Berbatovem. Modric nie jest potrzebny, uważam że za te 35 baniek można kupić kogoś bardziej potrzebnego, chyba że faktycznie Levy sypnie kasą.

Edit. Uważam też że jeżeli sprzedamy JJ'a, Keane'a, Bentleya i inne drewno, możemy sobie pozwolić na Modrica w rezerwach przez następne 5 lat? :D
Prezes powiedział nie, ale chyba wszyscy pamiętamy jak było z Berbatovem. Modric nie jest potrzebny, uważam że za te 35 baniek można kupić kogoś bardziej potrzebnego, chyba że faktycznie Levy sypnie kasą. Edit. Uważam też że jeżeli sprzedamy JJ'a, Keane'a, Bentleya i inne drewno, możemy sobie pozwolić na Modrica w rezerwach przez następne 5 lat? :D
27 czerwca 2011, 19:45 [cytuj]
Moim zdaniem Mordic jest niezbedny klubowi bo jakby nie patrzec to on nam rozgrywa wszytskie akcje...
Cos mi sie zdaje ze w tym okienku raczej nie blysniemy bo jakby nie patrzec to HR posprzedaje, a na kupowanie juz mu nie starczy czasu...
Moim zdaniem Mordic jest niezbedny klubowi bo jakby nie patrzec to on nam rozgrywa wszytskie akcje... Cos mi sie zdaje ze w tym okienku raczej nie blysniemy bo jakby nie patrzec to HR posprzedaje, a na kupowanie juz mu nie starczy czasu
27 czerwca 2011, 20:22 [cytuj]
Podobnie bym myślał, gdyby nie poprzednie okienko transferowe. Harry czekał czekał i w ostatniej chwili kupił VdV który jest jednym z kluczowych piłkarzy w składzie. Chyba, że wcześniej zaczai, że takiego Bentleya nikomu nie upchnie za tyle ile by chciał.
Podobnie bym myślał, gdyby nie poprzednie okienko transferowe. Harry czekał czekał i w ostatniej chwili kupił VdV który jest jednym z kluczowych piłkarzy w składzie. Chyba, że wcześniej zaczai, że takiego Bentleya nikomu nie upchnie za tyle ile by chciał
27 czerwca 2011, 20:29 [cytuj]
http://thisisfutbol.com/2011/06/blogs/the-top-five-strikers-that-tottenham-should-sign-this-summer
http://thisisfutbol.com/2011/06/blogs/the-top-five-strikers-that-tottenham-should-sign-this-summer
|<  <<  <  14  15  16  17  18    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 3 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się