Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
3 lipca 2011, 19:00 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Podobno Wenger chciałby Defoe u siebie. Ciekawe co na to sam Anglik, w końcu to nasz odwieczny rywal. Bendtner raczej odejdzie, Van Persie też ma wątpliwości co do pozostania, w takim wypadku Wenger może faktycznie chce kupić naszego napastnika

Tylko o tym marzyłem aby Arsenal kupował rezerwy Tottenhamu :D
Tylko o tym marzyłem aby Arsenal kupował rezerwy Tottenhamu :D
3 lipca 2011, 19:11 [cytuj]
Dziwna sytuacja, bo Arsenal widocznie chce kupić naszego rezerwowego, chociaż część ich czołowych graczy nosi sie z zamiarem opuszczenia Emirates. Chociaż osobiście mało wierzę w ten transfer.
Dziwna sytuacja, bo Arsenal widocznie chce kupić naszego rezerwowego, chociaż część ich czołowych graczy nosi sie z zamiarem opuszczenia Emirates. Chociaż osobiście mało wierzę w ten transfer
3 lipca 2011, 19:49 [cytuj]
gorzej jak sie pozbedziemy Defoe i Pava a na ich miejsce nie przyjdzie nikt znaczacy....
gorzej jak sie pozbedziemy Defoe i Pava a na ich miejsce nie przyjdzie nikt znaczacy
3 lipca 2011, 21:11 [cytuj]
JD tak wielu chce sie pozbyc, ale gdyby dzis zrobic ankiete o nastepujacej tresci, ktory z naszych napastnikow ma najwieksze szanse na 15-20 bramek w sezonie, jestem pewien ze wygralby JD. Jeden gorszy sezon, juz wynocha.
JD tak wielu chce sie pozbyc, ale gdyby dzis zrobic ankiete o nastepujacej tresci, ktory z naszych napastnikow ma najwieksze szanse na 15-20 bramek w sezonie, jestem pewien ze wygralby JD. Jeden gorszy sezon, juz wynocha
3 lipca 2011, 21:33 [cytuj]
Czy on 10 chociaż strzeli?
Czy on 10 chociaż strzeli?
3 lipca 2011, 22:32 [cytuj]
adipetre powiedział/a:
JD tak wielu chce sie pozbyc, ale gdyby dzis zrobic ankiete o nastepujacej tresci, ktory z naszych napastnikow ma najwieksze szanse na 15-20 bramek w sezonie, jestem pewien ze wygralby JD. Jeden gorszy sezon, juz wynocha

Gdyby ankieta była właśnie tak sformułowana, to jestem pewien, że wygrałby Defoe, bo ma do zaoferowania dużo więcej niż Pav i Crouch, ale gdyby brzmiała tak: " Czy któryś z wymienionych napastników zapewni nam 15-20 bramek?", pewnie większość wstrzymałaby się od głosu.

Największe szanse ma Defoe, ale umiejętności nie ma żaden.
Gdyby ankieta była właśnie tak sformułowana, to jestem pewien, że wygrałby Defoe, bo ma do zaoferowania dużo więcej niż Pav i Crouch, ale gdyby brzmiała tak: " Czy któryś z wymienionych napastników zapewni nam 15-20 bramek?", pewnie większość wstrzymałaby się od głosu. Największe szanse ma Defoe, ale umiejętności nie ma żaden
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 lipca 2011, 23:22 [cytuj]
Peter Crouch 9 asyst 4 bramki + alternatywa gry na zadaniowca ( typowy odgrywający)

Defoe rowniez 4 bramki, wszystkie strzela zza 16 natomiast w poprzednim sezonie na 18 strzelonych zaledwie 1 zza pola karnego 2008/2009 podobnie wiekszasc z pola karnego po czym mozna wnioskowac ze stracil ciag na bramke , albo szybkosc albo poprostu trzeba go sprzedac

tak ze ja zostaje przy mysli ze ze wszystkich jakich mamy wole zostawic Croucha

* dane tylko z premier league nie wnikalem w LM i puchary
Peter Crouch 9 asyst 4 bramki + alternatywa gry na zadaniowca ( typowy odgrywający) Defoe rowniez 4 bramki, wszystkie strzela zza 16 natomiast w poprzednim sezonie na 18 strzelonych zaledwie 1 zza pola karnego 2008/2009 podobnie wiekszasc z pola karnego po czym mozna wnioskowac ze stracil ciag na bramke , albo szybkosc albo poprostu trzeba go sprzedac tak ze ja zostaje przy mysli ze ze wszystkich jakich mamy wole zostawic Croucha * dane tylko z premier league nie wnikalem w LM i puchary
4 lipca 2011, 11:30 [cytuj]
Alista powiedział/a:
Peter Crouch 9 asyst 4 bramki + alternatywa gry na zadaniowca ( typowy odgrywający)

Defoe rowniez 4 bramki, wszystkie strzela zza 16 natomiast w poprzednim sezonie na 18 strzelonych zaledwie 1 zza pola karnego 2008/2009 podobnie wiekszasc z pola karnego po czym mozna wnioskowac ze stracil ciag na bramke , albo szybkosc albo poprostu trzeba go sprzedac

tak ze ja zostaje przy mysli ze ze wszystkich jakich mamy wole zostawic Croucha

* dane tylko z premier league nie wnikalem w LM i puchary

Nie wiem skąd 9 asyst Croucha, bo na oficjalnej stronie PL ma 7

To ja dodam Pav - 10 bramek i 4 asysty w zdecydowanie mniejszym wymiarze czasowym spędzonym na boiskach PL i wszystko jasne
Nie wiem skąd 9 asyst Croucha, bo na oficjalnej stronie PL ma 7 To ja dodam Pav - 10 bramek i 4 asysty w zdecydowanie mniejszym wymiarze czasowym spędzonym na boiskach PL i wszystko jasne
4 lipca 2011, 13:52 [cytuj]
Aja nikogo nie dodam tylko powiem że najlepszy z ich jest Defoe póżniej Pavluchenko i najgorszy Crouch, nie uwzględniam Keana który zawalił poprzedni sezon tak że po prostu nie opłaca się o nim nic pisać.

Oczywiście jest to tylko moja opinia.:D
Aja nikogo nie dodam tylko powiem że najlepszy z ich jest Defoe póżniej Pavluchenko i najgorszy Crouch, nie uwzględniam Keana który zawalił poprzedni sezon tak że po prostu nie opłaca się o nim nic pisać. Oczywiście jest to tylko moja opinia.:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
4 lipca 2011, 14:57 [cytuj]
Podczas mercato nie da się przeżyć dnia bez mocnych plotek transferowych. Jak donosi angielski dziennik Daily Mail, zespół Tottenhamu, złożył poprzez swojego menedżera, Harryego Redknappa ofertę pozyskania Bojana Krkića za 14 mln funtów.

Zdaniem angielskich mediów, londyński klub został poinformowany o przebiegu negocjacji pomiędzy Barceloną i Romą i chciałby wyrwać młody talent przed podpisaniem kontraktu z zespołem Giallorossich. Graczem interesuje się również Liverpool.
Podczas mercato nie da się przeżyć dnia bez mocnych plotek transferowych. Jak donosi angielski dziennik Daily Mail, zespół Tottenhamu, złożył poprzez swojego menedżera, Harryego Redknappa ofertę pozyskania Bojana Krkića za 14 mln funtów. Zdaniem angielskich mediów, londyński klub został poinformowany o przebiegu negocjacji pomiędzy Barceloną i Romą i chciałby wyrwać młody talent przed podpisaniem kontraktu z zespołem Giallorossich. Graczem interesuje się również Liverpool
4 lipca 2011, 15:40 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Nie wiem skąd 9 asyst Croucha, bo na oficjalnej stronie PL ma 7

To ja dodam Pav - 10 bramek i 4 asysty w zdecydowanie mniejszym wymiarze czasowym spędzonym na boiskach PL i wszystko jasne

http://www.premierleague.com/page/Statistics

z reszta szkoda gadac nawet o jakimkolwiek napastniko skoro najwiecej bramek trafia gracz dla ktorego chyle czola ale szczytem jego mozliwosci to 75 min a mianowicie VdV

natomiast wracajac do sprawy napastnikow to ja obstaje przy swoim ze Crouch jako jedyny powinien z nich zostac , bo ona nie nazeka na swoja pozycje jest typowym zadaniowcem do odgrywania i zawsze w ostatnich min moze cos pomoc , natomiast Pav jest dla mnie zawodnikiem drewnianym i takim troche czarnym koniem bo albo mu mecz wyjdzie albo nie z pocalowaniem reki bym na miejscu Harrego puscil go do sowietów , Defoe niech idzie w Arsenal strzelac po trybunach a Keane na odcinanie kuponow do Legii Warszawa. Tak wyglada moja opinia
http://www.premierleague.com/page/Statistics z reszta szkoda gadac nawet o jakimkolwiek napastniko skoro najwiecej bramek trafia gracz dla ktorego chyle czola ale szczytem jego mozliwosci to 75 min a mianowicie VdV natomiast wracajac do sprawy napastnikow to ja obstaje przy swoim ze Crouch jako jedyny powinien z nich zostac , bo ona nie nazeka na swoja pozycje jest typowym zadaniowcem do odgrywania i zawsze w ostatnich min moze cos pomoc , natomiast Pav jest dla mnie zawodnikiem drewnianym i takim troche czarnym koniem bo albo mu mecz wyjdzie albo nie z pocalowaniem reki bym na miejscu Harrego puscil go do sowietów , Defoe niech idzie w Arsenal strzelac po trybunach a Keane na odcinanie kuponow do Legii Warszawa. Tak wyglada moja opinia
4 lipca 2011, 15:45 [cytuj]
Powraca sprawa Boruca...

http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Transfery-2011-Fiorentina-otrzymala-3-oferty-transferu-Boruca,artykul,111840,1,293.html
Powraca sprawa Boruca... http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Transfery-2011-Fiorentina-otrzymala-3-oferty-transferu-Boruca,artykul,111840,1,293.html
4 lipca 2011, 16:09 [cytuj]
Niech przyjdzie a odejdzie Gomes i Cudicini
Niech przyjdzie a odejdzie Gomes i Cudicini
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
4 lipca 2011, 17:48 [cytuj]
Walker i Rose przedłużyli kontrakty odpowiednio do 2016 i 2015
4 lipca 2011, 18:14 [cytuj]
trendus powiedział/a:

Good news, mam nadzieję, że to właśnie Walker będzie rządził i dzielił na prawej stronie naszej defensywy ... będzie z niego pożytek :)
Good news, mam nadzieję, że to właśnie Walker będzie rządził i dzielił na prawej stronie naszej defensywy ... będzie z niego pożytek :)
4 lipca 2011, 18:22 [cytuj]
ITK powiedział/a:
personal terms and how we are to pay the 15m being discussed .

This comes from Italy , not WHL

Info z ITK na temat Vucinicia
4 lipca 2011, 21:30 [cytuj]
Alist powiedział/a:
http://www.premierleague.com/page/Statistics

z reszta szkoda gadac nawet o jakimkolwiek napastniko skoro najwiecej bramek trafia gracz dla ktorego chyle czola ale szczytem jego mozliwosci to 75 min a mianowicie VdV

natomiast wracajac do sprawy napastnikow to ja obstaje przy swoim ze Crouch jako jedyny powinien z nich zostac , bo ona nie nazeka na swoja pozycje jest typowym zadaniowcem do odgrywania i zawsze w ostatnich min moze cos pomoc , natomiast Pav jest dla mnie zawodnikiem drewnianym i takim troche czarnym koniem bo albo mu mecz wyjdzie albo nie z pocalowaniem reki bym na miejscu Harrego puscil go do sowietów , Defoe niech idzie w Arsenal strzelac po trybunach a Keane na odcinanie kuponow do Legii Warszawa. Tak wyglada moja opinia

bardzo dziwne - w Fantasy Premier League, gdzie zliczali wszystko - minuty na boisku, asysty, bramki, itp, itd statystyki są inne - moim zdaniem bardziej wiarygodne http://fantasy.premierleague.com/M/transfers.mc
bardzo dziwne - w Fantasy Premier League, gdzie zliczali wszystko - minuty na boisku, asysty, bramki, itp, itd statystyki są inne - moim zdaniem bardziej wiarygodne: http://fantasy.premierleague.com/M/transfers.mc
4 lipca 2011, 21:33 [cytuj]
trendus powiedział/a:

podasz linka?
podasz linka?
4 lipca 2011, 21:47 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
podasz linka?

http://www.spurscommunity.co.uk/forums/showthread.php?t=75684

A poza tym:

http://www.spurs-web.com/spurs-news/glasgow-rangers-spurs-players/?
http://www.spurscommunity.co.uk/forums/showthread.php?t=75684 A poza tym: http://www.spurs-web.com/spurs-news/glasgow-rangers-spurs-players/?
|<  <<  <  18  19  20  21  22    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 9 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się