Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
10 lipca 2011, 13:44 [cytuj]
Hutton blisko Villi

http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_7030562,00.html
Hutton blisko Villi http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_7030562,00.html
10 lipca 2011, 14:39 [cytuj]
Modrić mówi że Levy złamał obietnice:

http://www.guardian.co.uk/football/2011/jul/10/luka-modric-daniel-levy-spurs?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29
Modrić mówi że Levy złamał obietnice: http://www.guardian.co.uk/football/2011/jul/10/luka-modric-daniel-levy-spurs?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+theguardian%2Ffootball%2Frss+%28Football%29
10 lipca 2011, 15:43 [cytuj]
To jest dramat. Nie rozumiem zupełnie tej nagłej fascynacji Chelsea. Ten klub nie jest z jakiejś innej planety - już w przyszłym sezonie powinniśmy z nimi rywalizować jak równy z równym.

Podoba mi się takie podejście Levy'ego: He threatened me – he said if I didn't accept the club's stance, they would make me sit on the bench or in the stands.

I słusznie - nie podoba się to spierdzielaj do rezerw, klubu Kokosa, czy co tam na White Hart Lane jest.
To jest dramat. Nie rozumiem zupełnie tej nagłej fascynacji Chelsea. Ten klub nie jest z jakiejś innej planety - już w przyszłym sezonie powinniśmy z nimi rywalizować jak równy z równym. Podoba mi się takie podejście Levy'ego: He threatened me – he said if I didn't accept the club's stance, they would make me sit on the bench or in the stands. I słusznie - nie podoba się to spierdzielaj do rezerw, klubu Kokosa, czy co tam na White Hart Lane jest
10 lipca 2011, 16:26 [cytuj]
Cały czas mam nadzieję, że to niedzielna plota i jutro Modrić lub jego, pożal się Boże, agent wyśmieją te słowa.

Jeżeli nie, to zesłać na rok do rezerw, nauczyć pokory i sprzedać. W klubie powinni grać tylko tacy, dla których koszulka z kogutem to powód do dumy. Od bohatera do zera, nie wiem, czy mam ochotę oglądać go jeszcze w tym klubie.
Cały czas mam nadzieję, że to niedzielna plota i jutro Modrić lub jego, pożal się Boże, agent wyśmieją te słowa. Jeżeli nie, to zesłać na rok do rezerw, nauczyć pokory i sprzedać. W klubie powinni grać tylko tacy, dla których koszulka z kogutem to powód do dumy. Od bohatera do zera, nie wiem, czy mam ochotę oglądać go jeszcze w tym klubie
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 lipca 2011, 16:31 [cytuj]
To pokazuje kwintesencję dzisiejszych czasów "na kasę nie ma mocnych" i jakieś tam pie... o głodzie sukcesów itp. jest tylko kompromitacją Modric'a. Bo o wiele więcej smakuje ciężko wypracowany sukces (np. ze Spurs), niż łatwizna z Chelski, czy MU.
To pokazuje kwintesencję dzisiejszych czasów "na kasę nie ma mocnych" i jakieś tam pie... o głodzie sukcesów itp. jest tylko kompromitacją Modric'a. Bo o wiele więcej smakuje ciężko wypracowany sukces (np. ze Spurs), niż łatwizna z Chelski, czy MU
10 lipca 2011, 16:38 [cytuj]
Caulibaly, jego nam trzeba, nowy Drogba ;) :F
Caulibaly, jego nam trzeba, nowy Drogba ;) :F
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
10 lipca 2011, 16:51 [cytuj]
Wg ITK poprosił o ponowne spotkanie z Levym.
Wg ITK poprosił o ponowne spotkanie z Levym
10 lipca 2011, 19:10 [cytuj]
Ja sie z tym nie za bardzo zgadzam, tzn, że chodzi mu jedynie o kasę, a nie o sukces... i w ogóle skąd pomysł,że można rywalizować z Chelsea jako z równym :szok: Dopóki będzie tam Roman, o żadnej rywalizacji nie ma mowy ;| A takie gadanie o dużo smaczniejszym sukcesie (jak samemu się do niego doszło,ciężką pracą) trzeba włożyć pomiędzy bajkami. Wake up, boyz :X
Ja sie z tym nie za bardzo zgadzam, tzn, że chodzi mu jedynie o kasę, a nie o sukces... i w ogóle skąd pomysł,że można rywalizować z Chelsea jako z równym :szok: Dopóki będzie tam Roman, o żadnej rywalizacji nie ma mowy ;| A takie gadanie o dużo smaczniejszym sukcesie (jak samemu się do niego doszło,ciężką pracą) trzeba włożyć pomiędzy bajkami. Wake up, boyz :X
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
10 lipca 2011, 20:26 [cytuj]
Chodzi przede wszystkim o zmiane otoczenia, być może ma z którymś z zawodników konflikt tylko nikt nie chce o tym mówić, wię jeśłi nic za bardzo nie wiadomo nie wieszajcie na nim psów już
Chodzi przede wszystkim o zmiane otoczenia, być może ma z którymś z zawodników konflikt tylko nikt nie chce o tym mówić, wię jeśłi nic za bardzo nie wiadomo nie wieszajcie na nim psów już
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
10 lipca 2011, 22:39 [cytuj]
lepiej smakuje ciezko wywalczony sukces. ale taki Modra czy Bale to badz co badz realisci i nie ma co sie ludzic ze juz za sezon bedziemy faworytami w lidze mistrzow.

Poza tym takie zycie ide tam gdzie mam lepiej i gdzie moge sie bardziej realizowac(nie mowie tu o chelsea tylko o man utd)

nie jestesmy klubem i dlugo dlugo nie bdziemy gdzie zechac u nas grac gwiazdy swiatowego formatu i w ogole i zechca ow gwiazdy konczyc u nas kariere
lepiej smakuje ciezko wywalczony sukces. ale taki Modra czy Bale to badz co badz realisci i nie ma co sie ludzic ze juz za sezon bedziemy faworytami w lidze mistrzow. Poza tym takie zycie ide tam gdzie mam lepiej i gdzie moge sie bardziej realizowac(nie mowie tu o chelsea tylko o man utd) nie jestesmy klubem i dlugo dlugo nie bdziemy gdzie zechac u nas grac gwiazdy swiatowego formatu i w ogole i zechca ow gwiazdy konczyc u nas kariere
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
10 lipca 2011, 23:13 [cytuj]
Modric jest gorszy niż Berbatov. Berbatov mówił, że chce odejść, faktem jest że robił to w okropny sposób, ale nie ściemniał. Modric dwa tygodnie czy nawet tydzień przed ofertą Chelsea mówił jak bardzo kocha klub. Wolę już zobaczyć Modrica w rezerwach niż na boisku.

Ale jest nadzieja, myślę że jeżeli Levy chciałby sprzedać Modrica, ugadałby jakiś większy transfer przed (Mata, Diarra). Kto wie, może nas znowu zaskoczy i sprowadzi jakiegoś niespodziewanego, świetnego piłkarza? Np. Z kasy za Modrica kupić takiego Lucio czy Alexa.

EDIT. No i oczywiście przy transferze (ewentualnym, bo raczej do niego nie dojdzie), zabrać Drogbę.
Modric jest gorszy niż Berbatov. Berbatov mówił, że chce odejść, faktem jest że robił to w okropny sposób, ale nie ściemniał. Modric dwa tygodnie czy nawet tydzień przed ofertą Chelsea mówił jak bardzo kocha klub. Wolę już zobaczyć Modrica w rezerwach niż na boisku. Ale jest nadzieja, myślę że jeżeli Levy chciałby sprzedać Modrica, ugadałby jakiś większy transfer przed (Mata, Diarra). Kto wie, może nas znowu zaskoczy i sprowadzi jakiegoś niespodziewanego, świetnego piłkarza? Np. Z kasy za Modrica kupić takiego Lucio czy Alexa. EDIT. No i oczywiście przy transferze (ewentualnym, bo raczej do niego nie dojdzie), zabrać Drogbę
10 lipca 2011, 23:55 [cytuj]
Do rezerw go i tyle , bo widac ze chlopakowi troche w dupie sie poprzewracalo
Do rezerw go i tyle , bo widac ze chlopakowi troche w dupie sie poprzewracalo
11 lipca 2011, 00:20 [cytuj]
Zaświecił mu Abramowicz kasą, to przestał "kochać" swój klub. Teraz pozostaje wyciągnąć od Chelsea jak najwięcej.
Zaświecił mu Abramowicz kasą, to przestał "kochać" swój klub. Teraz pozostaje wyciągnąć od Chelsea jak najwięcej
11 lipca 2011, 08:41 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
z takim nastawieniem to najlepiej darować sobie bycie kibicem piłkarskim i najlepiej przerzucić się na curling, skoro pieniądze to szczyt ambicji

...najlepiej darować sobie pewnego podejścia,bym powiedział.
...najlepiej darować sobie pewnego podejścia,bym powiedział
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
11 lipca 2011, 10:24 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
z takim nastawieniem to najlepiej darować sobie bycie kibicem piłkarskim i najlepiej przerzucić się na curling, skoro pieniądze to szczyt ambicji

Wręcz przeciwnie. Luki nie bedzie ja pozostane. Przetrawię policzek który nam wymierzył i jutro bedzie nastepny grajek którego z radościa bedę ogladał z Kogutem na piersi. Świat zwariował ale nie jest to jednoznaczne z porzuceniem pasji, której poświeciło sie znaczną część życia tylko dlatego, że ktoś za garść srebrników się wypina na mój/nasz klub.
"Kiełbasy do góry i walimy ich w kakao" :rotfl:
Wręcz przeciwnie. Luki nie bedzie ja pozostane. Przetrawię policzek który nam wymierzył i jutro bedzie nastepny grajek którego z radościa bedę ogladał z Kogutem na piersi. Świat zwariował ale nie jest to jednoznaczne z porzuceniem pasji, której poświeciło sie znaczną część życia tylko dlatego, że ktoś za garść srebrników się wypina na mój/nasz klub. "Kiełbasy do góry i walimy ich w kakao" :rotfl:
Fuck em all, fuck em all united, west ham, liverpool, Cos We Are the TOTTENHAM and We Are the best. We are the TOTTENHAM so fuck all the rest
11 lipca 2011, 11:33 [cytuj]
Damiao podpisał nową umowę. I po jakiego nam ta współpraca?!
11 lipca 2011, 11:56 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Kurr.. a nastawiłem się , że to już pewniak .
Kurr.. a nastawiłem się , że to już pewniak
|<  <<  <  23  24  25  26  27    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 8 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się