Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
11 lipca 2011, 12:16 [cytuj]
A ja sie chlopakiem wcale nei jaralem, bo nazwiska to on nie ma, i w najwazniejszych meczach i tak bylby zmiennikiem Croucha, trzeba napastnika ktorego Redknapp po prostu bedzie sie bal posadzic na lawce.
A ja sie chlopakiem wcale nei jaralem, bo nazwiska to on nie ma, i w najwazniejszych meczach i tak bylby zmiennikiem Croucha, trzeba napastnika ktorego Redknapp po prostu bedzie sie bal posadzic na lawce
11 lipca 2011, 12:50 [cytuj]
Tymczasem Gervinho w Arsenalu za 12mln Euro...

Myślę, że za bardzo ideologicznie patrzymy na temat Modricia i transferów.
On nie myśli o tym, czy Chelsea to wielki klub i od kiedy tak naprawdę cokolwiek znaczy w światowej piłce.

W ostatnich latach osiągali więcej od nas, prezentują się (przynajmniej na papierze) silniej, deklaracje składają większe i mają trenera, który jest teraz na zdecydowanym topie - nie ujmując nic Redknappowi.

Nam nie udało nam się wywalczyć teraz awansu do Ligi Mistrzów, od kilku sezonów nie walczymy o mistrzostwo, tylko ewentualnie o tę Champions League.

Chelsea tymczasem ma wyższe cele. Oni walczą o zwycięstwo w Lidze Mistrzów - my cieszyliśmy się z wyjścia z grupy. I tyle - myślę, że Modric w ten prosty sposób na to patrzy, niestety...
Tymczasem Gervinho w Arsenalu za 12mln Euro... Myślę, że za bardzo ideologicznie patrzymy na temat Modricia i transferów. On nie myśli o tym, czy Chelsea to wielki klub i od kiedy tak naprawdę cokolwiek znaczy w światowej piłce. W ostatnich latach osiągali więcej od nas, prezentują się (przynajmniej na papierze) silniej, deklaracje składają większe i mają trenera, który jest teraz na zdecydowanym topie - nie ujmując nic Redknappowi. Nam nie udało nam się wywalczyć teraz awansu do Ligi Mistrzów, od kilku sezonów nie walczymy o mistrzostwo, tylko ewentualnie o tę Champions League. Chelsea tymczasem ma wyższe cele. Oni walczą o zwycięstwo w Lidze Mistrzów - my cieszyliśmy się z wyjścia z grupy. I tyle - myślę, że Modric w ten prosty sposób na to patrzy, niestety
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
11 lipca 2011, 13:11 [cytuj]
Martin ja się z Tobą nie zgodzę z jednej prostej przyczyny. W Tottenhamie nie dzieje się źle. Co prawda nie osiągneliśmy w tym sezonie LM, ale przyszłość rysuje się w zajebistych kolorach. Więc nie ma mowy o opuszczaniu jakiegoś tonącego okrętu, lub też klubu bez przyszłości. Jeśli byłby ambitnym piłkarzem to poczekałby ten sezon, który wydaje mi się, będzie kluczowym i pokazałby naszą siłę. Dobrze rozegrane okienko transferowe i moglibyśmy pojechać "bigger club" Chelsea z palcem w "d".
A jeszcze odnosząc się do nastawienia wobec obecnej piłki, swojemu ulubionemu klubowi i piłkarzom, to wydaje mi się, że trzeba podchodzić do tego z pewnym dystansem. Np. na pewno nigdy nie będę stał w kolejce po autograf dla gościa, który kopie w piłkę lepiej niż ja, jest bardziej rozpoznawalny, ale ma mnie głęboko i szeroko. Modric pokazał, że nie ma się co sugerować jakimiś wyobrażeniami jaki on to skromny chłoptaś. Prawie każdy człowiek w pierwszej kolejności patrzy na czubek własnego nosa i nie inaczej jest z Chorwatem.
Martin ja się z Tobą nie zgodzę z jednej prostej przyczyny. W Tottenhamie nie dzieje się źle. Co prawda nie osiągneliśmy w tym sezonie LM, ale przyszłość rysuje się w zajebistych kolorach. Więc nie ma mowy o opuszczaniu jakiegoś tonącego okrętu, lub też klubu bez przyszłości. Jeśli byłby ambitnym piłkarzem to poczekałby ten sezon, który wydaje mi się, będzie kluczowym i pokazałby naszą siłę. Dobrze rozegrane okienko transferowe i moglibyśmy pojechać "bigger club" Chelsea z palcem w "d". A jeszcze odnosząc się do nastawienia wobec obecnej piłki, swojemu ulubionemu klubowi i piłkarzom, to wydaje mi się, że trzeba podchodzić do tego z pewnym dystansem. Np. na pewno nigdy nie będę stał w kolejce po autograf dla gościa, który kopie w piłkę lepiej niż ja, jest bardziej rozpoznawalny, ale ma mnie głęboko i szeroko. Modric pokazał, że nie ma się co sugerować jakimiś wyobrażeniami jaki on to skromny chłoptaś. Prawie każdy człowiek w pierwszej kolejności patrzy na czubek własnego nosa i nie inaczej jest z Chorwatem
COYS
11 lipca 2011, 13:16 [cytuj]
Tak, ale ja nie nazywam nas klubem bez przyszłości - chodzi mi o to, że Modric po prostu patrzy na to co jest dokładnie w tym momencie. Dostał ofertę, porównał sobie nasz klub z Chelsea i zaświeciły mu się oczka, bo tam ma bardziej realne szanse gry o mistrzostwo i Ligę Mistrzów. Oczywiście myśląc od razu o swoich potencjalnych zarobkach u Romka.

Co do okienka transferowego - to tutaj też ciężko patrzeć z nadziejami na to lato, skoro Harry powiedział, że może kogoś kupić, gdy zarobi kasę na czyjejś sprzedaży - czyli dopiero po odejściu Luki.

Jest Modric niestety mało ambitny i nigdy nie będzie szanowany, przynajmniej przeze mnie, jak Cahill, czy Gerrard - który gdyby był łasy na trofea, już dawno poszedłby sobie z Liverpoolu.

To coś - zachowując proporcje - jak odejście LBJ z Cleveland do Miami.
Tak, ale ja nie nazywam nas klubem bez przyszłości - chodzi mi o to, że Modric po prostu patrzy na to co jest dokładnie w tym momencie. Dostał ofertę, porównał sobie nasz klub z Chelsea i zaświeciły mu się oczka, bo tam ma bardziej realne szanse gry o mistrzostwo i Ligę Mistrzów. Oczywiście myśląc od razu o swoich potencjalnych zarobkach u Romka. Co do okienka transferowego - to tutaj też ciężko patrzeć z nadziejami na to lato, skoro Harry powiedział, że może kogoś kupić, gdy zarobi kasę na czyjejś sprzedaży - czyli dopiero po odejściu Luki. Jest Modric niestety mało ambitny i nigdy nie będzie szanowany, przynajmniej przeze mnie, jak Cahill, czy Gerrard - który gdyby był łasy na trofea, już dawno poszedłby sobie z Liverpoolu. To coś - zachowując proporcje - jak odejście LBJ z Cleveland do Miami
11 lipca 2011, 13:17 [cytuj]
Zdublował mi się post wcześniej, sory
Zdublował mi się post wcześniej, sory
11 lipca 2011, 13:51 [cytuj]
w stu procentach zgadzam się z Tobą, martinbm. Z tymże LBJ zachował się jeszcze gorzej, bo przecież czas występowania LBJ w Cavsach nazywano nawet erą LeBrona James'a, budowano na nim calutki zespół... W dużej mierze dlatego w tym roku Cleveland miało tak słabe wyniki w NBA. A Modrić to po prostu wyróżniający się zawodnik w naszych barwach, nigdy w życiu nie nazwałbym go liderem zespołu. Jestem nawet za jego odejściem, nie chciałbym powtórki z Berbatova, kiedy to z łaski wszedł na boisko w meczu z Middlesbrough i dreptał sobie po murawie. Jak widać, Modrić to zawodnik bez klasy, bo jeden rok bez pucharów, a już zaciera te małe łapy na Champions League i kasę. 30 mln i sprawa powinna być zamknięta. Życzę mu powtórki Keane'a z LFC ;) Czekam tylko na jakiś mecz przeciwko Luce i gwizdy kibiców z Lane ;D
w stu procentach zgadzam się z Tobą, martinbm. Z tymże LBJ zachował się jeszcze gorzej, bo przecież czas występowania LBJ w Cavsach nazywano nawet erą LeBrona James'a, budowano na nim calutki zespół... W dużej mierze dlatego w tym roku Cleveland miało tak słabe wyniki w NBA. A Modrić to po prostu wyróżniający się zawodnik w naszych barwach, nigdy w życiu nie nazwałbym go liderem zespołu. Jestem nawet za jego odejściem, nie chciałbym powtórki z Berbatova, kiedy to z łaski wszedł na boisko w meczu z Middlesbrough i dreptał sobie po murawie. Jak widać, Modrić to zawodnik bez klasy, bo jeden rok bez pucharów, a już zaciera te małe łapy na Champions League i kasę. 30 mln i sprawa powinna być zamknięta. Życzę mu powtórki Keane'a z LFC ;) Czekam tylko na jakiś mecz przeciwko Luce i gwizdy kibiców z Lane ;D
11 lipca 2011, 14:05 [cytuj]
http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-23968920-chelsea-in-pound-27m-chase-for-luka-modric.do?
http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/football/article-23968920-chelsea-in-pound-27m-chase-for-luka-modric.do?
11 lipca 2011, 15:27 [cytuj]
SOURCE: Goal.com

Tottenham are set to sell Younes Kaboul.

The People says Kaboul is set to follow fellow centre-half Jonathan Woodgate out of White Hart Lane.

The 25-year-old Frenchman is in talks with Paris-Saint Germain about a 7m move.
SOURCE: Goal.com Tottenham are set to sell Younes Kaboul. The People says Kaboul is set to follow fellow centre-half Jonathan Woodgate out of White Hart Lane. The 25-year-old Frenchman is in talks with Paris-Saint Germain about a 7m move
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 lipca 2011, 15:29 [cytuj]
11 lipca 2011, 15:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Damiao podpisał nową umowę. I po jakiego nam ta współpraca?!

http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7031712,00.html

to jest skurczysyństwo i na dobrą sprawę z tymi cwaniaczkami trzeba zakończyć współpracę
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7031712,00.html to jest skurczysyństwo i na dobrą sprawę z tymi cwaniaczkami trzeba zakończyć współpracę
11 lipca 2011, 16:06 [cytuj]
A Woodgate w Stoke
A Woodgate w Stoke
11 lipca 2011, 16:12 [cytuj]
trendus powiedział/a:
A Woodgate w Stoke

tam się nadaje
tam się nadaje
11 lipca 2011, 17:25 [cytuj]
http://www.caughtoffside.com/2011/07/11/tottenham-move-closer-to-sealing-22m-real-madrid-double-swoop/?
http://www.caughtoffside.com/2011/07/11/tottenham-move-closer-to-sealing-22m-real-madrid-double-swoop/?
11 lipca 2011, 17:38 [cytuj]
Canales za Modricia? Sam nie wiem. Z jednej strony wielki talent, z hiszpańską fantazją i kreatywnością, który trenował pod okiem najlepszego trenera na świecie, a z drugiej gość, który został przez owego menago skreślony, na dodatek strasznie kontuzjogenny.

Za 22 mln będzie też Lass wyceniany na 18, czyli Canales przychodzi za darmo. Jestem za.

http://www.stokecityfc.com/javaImages/bb/5f/0,,10310~9789371,00.jpg

Woody z koszulką. Zróbcie mu newsa, zasłużył golem z Chelsea ;)
Canales za Modricia? Sam nie wiem. Z jednej strony wielki talent, z hiszpańską fantazją i kreatywnością, który trenował pod okiem najlepszego trenera na świecie, a z drugiej gość, który został przez owego menago skreślony, na dodatek strasznie kontuzjogenny. Za 22 mln będzie też Lass wyceniany na 18, czyli Canales przychodzi za darmo. Jestem za. http://www.stokecityfc.com/javaImages/bb/5f/0,,10310~9789371,00.jpg Woody z koszulką. Zróbcie mu newsa, zasłużył golem z Chelsea ;)
11 lipca 2011, 17:50 [cytuj]
Ja chcę Marka Hamsika za Modricia jeśli już. A transfer Inlera otwiera drogę do odejścia Słowaka z Napoli

http://www.polskieradio.pl/43/292/Artykul/399704,Szwajcarski-lew-w-zespole-z-Neapolu
Ja chcę Marka Hamsika za Modricia jeśli już. A transfer Inlera otwiera drogę do odejścia Słowaka z Napoli http://www.polskieradio.pl/43/292/Artykul/399704,Szwajcarski-lew-w-zespole-z-Neapolu
11 lipca 2011, 17:56 [cytuj]
Barometr http://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY

Nie mamy dosłownie niczego, czym moglibyśmy go zainteresować. Jedno wielkie nic. Gość jest przeznaczony dla samego szczytu czołówki.
Barometr: http://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY Nie mamy dosłownie niczego, czym moglibyśmy go zainteresować. Jedno wielkie nic. Gość jest przeznaczony dla samego szczytu czołówki
11 lipca 2011, 17:59 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Barometr http://www.youtube.com/watch?v=6QQ8YGf91iY

Nie mamy dosłownie niczego, czym moglibyśmy go zainteresować. Jedno wielkie nic. Gość jest przeznaczony dla samego szczytu czołówki

:) kurwa to jest pogrążona w kryzysie liga włoska. Dobra oferta, szybkie negocjacje i zanim się ktoś zorientuje już by się przechadzał po WHL. Poważnie - nie pierdolę :)
:) kurwa to jest pogrążona w kryzysie liga włoska. Dobra oferta, szybkie negocjacje i zanim się ktoś zorientuje już by się przechadzał po WHL. Poważnie - nie pierdolę :)
11 lipca 2011, 18:06 [cytuj]
Wyobrażacie sobie sytuacje - Levy bierze Luke na spotkanie, mowiac mu, że ma dla niego ważną wiadomość. Siadają- Luka, agent, Levy... Levy chwyta pilota i wciska PLAY... a tam kawałek WEZ NIE PIERDOL BEJBE :muza: :D:D:D :muza: no mina Luki z agentem - mistrzostwo :)
Wyobrażacie sobie sytuacje - Levy bierze Luke na spotkanie, mowiac mu, że ma dla niego ważną wiadomość. Siadają- Luka, agent, Levy... Levy chwyta pilota i wciska PLAY... a tam kawałek WEZ NIE PIERDOL BEJBE :muza: :D:D:D :muza: no mina Luki z agentem - mistrzostwo :)
11 lipca 2011, 18:06 [cytuj]
11 lipca 2011, 18:15 [cytuj]
Liga ligą, ale:
1. Napoli w tym momencie jest od nas atrakcyjniejsze. Sam fakt grania w najmocniejszej lidze na świecie na piłkarza takiego kalibru nie wystarczy.
2. Napoli biedne nie jest. Po sprzedaży Modricia zapewne musielibyśmy dopłacić, bo czuję, że Levy zrobi z siebie frajera.
3. Liga Mistrzów.
4. To, co napisałem wyżej. Gość jest przeznaczony dla absolutnej czołówki. Z takimi umiejętnościami prędzej widzę go w Barcelonie, gdy transfer Cesca zakończy się fiaskiem albo Milanie, dla którego pan premier już go podobno zaklepał. Ewentualnie ManU, gdy już nie znajdą innych alternatyw.
5. W ogólnym rozrachunku, nie patrz pkt. 1, gramy na tym samym poziomie i wątpię, aby chciał zmarnować sobie kilka lat kariery, praktycznie nie przenosząc się na wyższy poziom.

Nie powiem, marzy mi się ;)

Gdyby to ode mnie zależało, nie szukałbym w akcie desperacji następcy Luki. Mamy w składzie Rafę, którego można by cofnąć do samej pomocy, by zajął miejsce Chorwata i wracamy do 4-4-2. Za otrzymane pieniądze kupujemy porządnych napastników, a ze sprzedaży szrotu Harry weźmie sobie Parkera i jakiegoś "magnificent playera".
Liga ligą, ale: 1. Napoli w tym momencie jest od nas atrakcyjniejsze. Sam fakt grania w najmocniejszej lidze na świecie na piłkarza takiego kalibru nie wystarczy. 2. Napoli biedne nie jest. Po sprzedaży Modricia zapewne musielibyśmy dopłacić, bo czuję, że Levy zrobi z siebie frajera. 3. Liga Mistrzów. 4. To, co napisałem wyżej. Gość jest przeznaczony dla absolutnej czołówki. Z takimi umiejętnościami prędzej widzę go w Barcelonie, gdy transfer Cesca zakończy się fiaskiem albo Milanie, dla którego pan premier już go podobno zaklepał. Ewentualnie ManU, gdy już nie znajdą innych alternatyw. 5. W ogólnym rozrachunku, nie patrz pkt. 1, gramy na tym samym poziomie i wątpię, aby chciał zmarnować sobie kilka lat kariery, praktycznie nie przenosząc się na wyższy poziom. Nie powiem, marzy mi się ;) Gdyby to ode mnie zależało, nie szukałbym w akcie desperacji następcy Luki. Mamy w składzie Rafę, którego można by cofnąć do samej pomocy, by zajął miejsce Chorwata i wracamy do 4-4-2. Za otrzymane pieniądze kupujemy porządnych napastników, a ze sprzedaży szrotu Harry weźmie sobie Parkera i jakiegoś "magnificent playera"
|<  <<  <  24  25  26  27  28    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się