Forum dyskusyjne
11 lipca 2011, 18:20 [cytuj]
sorry za dubel.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_7032502,00.html
jest niby later on Monday
co do zastępstwa, to jak dla mnie zastepstwo juz jest - Niko

lubie go strasznie , nie ma takiego przegladu pola, ale za to rekompensuje to strzalem, ktorego Luka nie bedzie mial pewnie nigdy
Wolałbym ew kase przenzaczyc na Llorente i np Rossiego
sorry za dubel.
co do zastępstwa, to jak dla mnie zastepstwo juz jest - Niko :) lubie go strasznie , nie ma takiego przegladu pola, ale za to rekompensuje to strzalem, ktorego Luka nie bedzie mial pewnie nigdy :)
11 lipca 2011, 18:22 [cytuj]
odnośnie linku podanego przez Zbingo:
"Tottenham boss Harry Redknapp has admitted Modric has seemed distracted in pre-season training and reports have suggested Lyon's £9m-rated Bosnian, Miralem Pjanic, is being considered as a replacement"
Pojawia się kwestia Pjanica ... ciekawy zawodnik, grać w piłę potrafi, nie byłby jakoś specjalnie drogi, ale ... byłby w stanie zastąpić Lukę?
odnośnie linku podanego przez Zbingo:
"Tottenham boss Harry Redknapp has admitted Modric has seemed distracted in pre-season training and reports have suggested Lyon's £9m-rated Bosnian, Miralem Pjanic, is being considered as a replacement"
Pojawia się kwestia Pjanica ... ciekawy zawodnik, grać w piłę potrafi, nie byłby jakoś specjalnie drogi, ale ... byłby w stanie zastąpić Lukę?
11 lipca 2011, 18:23 [cytuj]
no to by było coś
Zoolander powiedział/a:
Liga ligą, ale:
1. Napoli w tym momencie jest od nas atrakcyjniejsze. Sam fakt grania w najmocniejszej lidze na świecie na piłkarza takiego kalibru nie wystarczy.
2. Napoli biedne nie jest. Po sprzedaży Modricia zapewne musielibyśmy dopłacić, bo czuję, że Levy zrobi z siebie frajera.
3. Liga Mistrzów.
4. To, co napisałem wyżej. Gość jest przeznaczony dla absolutnej czołówki. Z takimi umiejętnościami prędzej widzę go w Barcelonie, gdy transfer Cesca zakończy się fiaskiem albo Milanie, dla którego pan premier już go podobno zaklepał. Ewentualnie ManU, gdy już nie znajdą innych alternatyw.
5. W ogólnym rozrachunku, nie patrz pkt. 1, gramy na tym samym poziomie i wątpię, aby chciał zmarnować sobie kilka lat kariery, praktycznie nie przenosząc się na wyższy poziom.
Nie powiem, marzy mi się
Gdyby to ode mnie zależało, nie szukałbym w akcie desperacji następcy Luki. Mamy w składzie Rafę, którego można by cofnąć do samej pomocy, by zajął miejsce Chorwata i wracamy do 4-4-2. Za otrzymane pieniądze kupujemy porządnych napastników, a ze sprzedaży szrotu Harry weźmie sobie Parkera i jakiegoś "magnificent playera"
Milan niech się zajmie sprawą korupcji i to już podwójną - raz Calciopoli, dwa Berlusconiego. Jak im wlepią karę 560 mln euro to co najwyżej będą sprzedawać. Poza tym wcale nie uważam Milanu za coś atrakcyjniejszego niż Tottenham. Wydaje mi się, że Barcę można ubiec, bo się czepnęła tego Cesca i zdania nie chce zmienić. Liga Mistrzów owszem, ale jak Liverpool potrafi wyciągać klasowych zawodników bez pucharów to i my powinniśmy.
Oczywiście można wrócić do grania 4-4-2, co mi by się nawet podobało, ale Rafa niezawodny też nie jest, więc przydałby się ktoś jeszcze. Może jak nie Hamsik to chociaż ten Mata z Valencii, bo wtedy zawsze przy 4-4-2 można go ustawić na lewym skrzydle, jak odejdzie Krancjar i wreszcie Harry da sobie spokój z ta niedojdą Pienaarem
no to by było coś :D
[quote=Zoolander]Liga ligą, ale:
1. Napoli w tym momencie jest od nas atrakcyjniejsze. Sam fakt grania w najmocniejszej lidze na świecie na piłkarza takiego kalibru nie wystarczy.
2. Napoli biedne nie jest. Po sprzedaży Modricia zapewne musielibyśmy dopłacić, bo czuję, że Levy zrobi z siebie frajera.
3. Liga Mistrzów.
4. To, co napisałem wyżej. Gość jest przeznaczony dla absolutnej czołówki. Z takimi umiejętnościami prędzej widzę go w Barcelonie, gdy transfer Cesca zakończy się fiaskiem albo Milanie, dla którego pan premier już go podobno zaklepał. Ewentualnie ManU, gdy już nie znajdą innych alternatyw.
5. W ogólnym rozrachunku, nie patrz pkt. 1, gramy na tym samym poziomie i wątpię, aby chciał zmarnować sobie kilka lat kariery, praktycznie nie przenosząc się na wyższy poziom.
Nie powiem, marzy mi się ;)
Gdyby to ode mnie zależało, nie szukałbym w akcie desperacji następcy Luki. Mamy w składzie Rafę, którego można by cofnąć do samej pomocy, by zajął miejsce Chorwata i wracamy do 4-4-2. Za otrzymane pieniądze kupujemy porządnych napastników, a ze sprzedaży szrotu Harry weźmie sobie Parkera i jakiegoś "magnificent playera"
11 lipca 2011, 18:25 [cytuj]
Bry.
Canales w Premier League ? Niezbyt, chyba lepszym rozwiązaniem byłoby wyciągnięcie Martina z Sochaux (szczerze, 10 milionów ?), a pozostałe 12 przyda się w poszukiwaniach NAPASTNIKA, bo może tylko ja odnoszę wrażenie że Damiao już nam przepadł. Diarra może i na 18 wyceniany, ale nikt takiej kasy na dzisiaj by za niego nie zaproponował - więcej, przy dobrze wyglądającym Sandro Lass raczej nie jest dla nas priorytetem....
PS.
Za Modrica już 27. Ciągle MAŁO
Z niewolnika nie ma pracownika.
Co do Hamsika - zgadzam się z Zoolanderem, co innego byłoby gdybyśmy obronili top four...
Bry.
Canales w Premier League ? Niezbyt, chyba lepszym rozwiązaniem byłoby wyciągnięcie Martina z Sochaux (szczerze, 10 milionów ?), a pozostałe 12 przyda się w poszukiwaniach NAPASTNIKA, bo może tylko ja odnoszę wrażenie że Damiao już nam przepadł. Diarra może i na 18 wyceniany, ale nikt takiej kasy na dzisiaj by za niego nie zaproponował - więcej, przy dobrze wyglądającym Sandro Lass raczej nie jest dla nas priorytetem....:mysli:
PS.
Za Modrica już 27. Ciągle MAŁO :zly:
Z niewolnika nie ma pracownika.
Co do Hamsika - zgadzam się z Zoolanderem, co innego byłoby gdybyśmy obronili top four...:bezradny:
11 lipca 2011, 18:26 [cytuj]
Zbingo powiedział/a:
sorry za dubel.
co do zastępstwa, to jak dla mnie zastepstwo juz jest - Niko

lubie go strasznie , nie ma takiego przegladu pola, ale za to rekompensuje to strzalem, ktorego Luka nie bedzie mial pewnie nigdy
Oj kwestia Pjanicia wreszcie się pojawia. Chłopak ma talent być może nawet większy od Luki, więc jakby taki numer miał wchodzić w grę - to ja jestem jak najbardziej za!!! A i na Rossiego kasy starczy
Oj kwestia Pjanicia wreszcie się pojawia. Chłopak ma talent być może nawet większy od Luki, więc jakby taki numer miał wchodzić w grę - to ja jestem jak najbardziej za!!! A i na Rossiego kasy starczy
11 lipca 2011, 18:40 [cytuj]
Kibice Romy marzą o zespole, który wreszcie będzie w stanie wywalczyć upragnione scudetto. W tej chwili Walter Sabatini pracuje nad sprowadzeniem bramkarza, a najgłośniejszym transferem może być pomocnik Tottenhamu, Brazylijczyk, Sandro.
Jak podaje forzaroma.info nowy dyrektor sportowy Romy, jest w stałym kontakcie z agentem, który ma na uwadze szczególnie piłkarzy pochodzących z kraju kawy. Oto co powiedział na temat 22- letniego zawodnika:
-"Sabatini jest bardzo bliski transferu brazylijskiego pomocnika, Sandro z Tottenhamu. Jest wielkie prawdopodobieństwo, że zobaczymy go na Stadio Olimpico w przyszłym sezonie.Jeżeli Roma dogada się z Tottenhamem, wtedy pozyska jednego z najlepszych na swojej pozycji".
Kibice Romy marzą o zespole, który wreszcie będzie w stanie wywalczyć upragnione scudetto. W tej chwili Walter Sabatini pracuje nad sprowadzeniem bramkarza, a najgłośniejszym transferem może być pomocnik Tottenhamu, Brazylijczyk, Sandro.
Jak podaje forzaroma.info nowy dyrektor sportowy Romy, jest w stałym kontakcie z agentem, który ma na uwadze szczególnie piłkarzy pochodzących z kraju kawy. Oto co powiedział na temat 22- letniego zawodnika:
-"Sabatini jest bardzo bliski transferu brazylijskiego pomocnika, Sandro z Tottenhamu. Jest wielkie prawdopodobieństwo, że zobaczymy go na Stadio Olimpico w przyszłym sezonie.Jeżeli Roma dogada się z Tottenhamem, wtedy pozyska jednego z najlepszych na swojej pozycji"
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 lipca 2011, 18:50 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
-"Sabatini jest bardzo bliski transferu brazylijskiego pomocnika, Sandro z Tottenhamu. Jest wielkie prawdopodobieństwo, że zobaczymy go na Stadio Olimpico w przyszłym sezonie.Jeżeli Roma dogada się z Tottenhamem, wtedy pozyska jednego z najlepszych na swojej pozycji"
pierdu, pierdu, a świstak siedzi i zawija...
pierdu, pierdu, a świstak siedzi i zawija
11 lipca 2011, 18:53 [cytuj]
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/07/11/2570044/villarreal-president-fernando-roig-invites-juventus-to-make
no do kurwy nędzy - ja się pytam na co my czekamy? Ewidentnie chcą go sprzedać
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/07/11/2570044/villarreal-president-fernando-roig-invites-juventus-to-make
no do kurwy nędzy - ja się pytam na co my czekamy? Ewidentnie chcą go sprzedać
11 lipca 2011, 19:01 [cytuj]
Tylko że to ciągle zaproszenie na warunkach Hiszpanów - dlatego to Juve jest adresatem (Juve które afiszuje się ze swoimi 40 milionami

). Naprawdę nie sądzę żebyśmy tyle wysupłali na transfer, nawet przy Modric Gate...
Tylko że to ciągle zaproszenie na warunkach Hiszpanów - dlatego to Juve jest adresatem (Juve które afiszuje się ze swoimi 40 milionami :cwaniak:). Naprawdę nie sądzę żebyśmy tyle wysupłali na transfer, nawet przy Modric Gate...;|
11 lipca 2011, 19:14 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:
Tylko że to ciągle zaproszenie na warunkach Hiszpanów - dlatego to Juve jest adresatem (Juve które afiszuje się ze swoimi 40 milionami

). Naprawdę nie sądzę żebyśmy tyle wysupłali na transfer, nawet przy Modric Gate...

Mi się wydaje, że go wyciągniemy za 35 mln, a Juve się obejdzie smakiem
Mi się wydaje, że go wyciągniemy za 35 mln, a Juve się obejdzie smakiem
11 lipca 2011, 19:57 [cytuj]
raku powiedział/a:
Kupujemy drugiego Defoe za 35, świat się kończy
Gdybyśmy ustawiali się 4-4-2 to wcale nie taki koniec świata. No a przy scenariuszu "Modric kocha Chelsea" nie możemy tego wykluczyć....
Plus, 35 milionów to cena Barometra, żadna oficjalna informacja
Gdybyśmy ustawiali się 4-4-2 to wcale nie taki koniec świata. No a przy scenariuszu "Modric kocha Chelsea" nie możemy tego wykluczyć....
Plus, 35 milionów to cena Barometra, żadna oficjalna informacja :D
11 lipca 2011, 20:40 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Ja chcę Marka Hamsika za Modricia jeśli już. A transfer Inlera otwiera drogę do odejścia Słowaka z Napoli
http://www.polskieradio.pl/43/292/Artykul/399704,Szwajcarski-lew-w-zespole-z-Neapolu
Ty powaznie z tym Hamsikiem? Co on ma wspolnego z rozgrywajacym? Przeciez to pomocnik widmo, nie ma go w meczu by dolozyc w 80 minucie noge i zostac bohaterem, taki slowacki Lampard. Przereklamowany. Widzialem dziesiatki jego meczow w Napoli i w kadrze, w tym pierwszym gre robi Lavezzi, w tym drugim gra nie ma - jest kopanina, a on niczym sie nie wyroznia, doslownie niczym. Pomocnikiem na United czy Barce tez nei jest, nei ma nawet plotek o zainteresowaniu tym pilkarzem tego formatu klubow, nie dziwi mnie to. Do piet Luce nie dorasta.
Pjanic lepszy kierunek, ale on stoi w miejscu, nietrudno bedzie go wyjac ale nie wiem czy podola, jak wchodzil do Ligue 1 w wieku 17 lat zapowiadal sie fenomenalnie.
Walczyc o McEachrana.
Ty powaznie z tym Hamsikiem? Co on ma wspolnego z rozgrywajacym? Przeciez to pomocnik widmo, nie ma go w meczu by dolozyc w 80 minucie noge i zostac bohaterem, taki slowacki Lampard. Przereklamowany. Widzialem dziesiatki jego meczow w Napoli i w kadrze, w tym pierwszym gre robi Lavezzi, w tym drugim gra nie ma - jest kopanina, a on niczym sie nie wyroznia, doslownie niczym. Pomocnikiem na United czy Barce tez nei jest, nei ma nawet plotek o zainteresowaniu tym pilkarzem tego formatu klubow, nie dziwi mnie to. Do piet Luce nie dorasta.
Pjanic lepszy kierunek, ale on stoi w miejscu, nietrudno bedzie go wyjac ale nie wiem czy podola, jak wchodzil do Ligue 1 w wieku 17 lat zapowiadal sie fenomenalnie.
Walczyc o McEachrana
11 lipca 2011, 21:00 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:
Plus, 35 milionów to cena Barometra, żadna oficjalna informacja

Nie no - taka cena była zdaje się przy okazji doniesień o tym, że Redknapp go bardzo chce. Do Defoe nie ma co porównywać - Rossi to jest inna planeta, galaktyka, czy nawet wszechświat piłkarski.
PS McEachran byłby super, ale Chelsea go raczej nie będzie chciało oddać. Z oceną Hamsika adipetre nie zgadzam się w żadnym stopniu. Chyba inne mecze z nim oglądaliśmy
Nie no - taka cena była zdaje się przy okazji doniesień o tym, że Redknapp go bardzo chce. Do Defoe nie ma co porównywać - Rossi to jest inna planeta, galaktyka, czy nawet wszechświat piłkarski.
PS McEachran byłby super, ale Chelsea go raczej nie będzie chciało oddać. Z oceną Hamsika adipetre nie zgadzam się w żadnym stopniu. Chyba inne mecze z nim oglądaliśmy
11 lipca 2011, 21:21 [cytuj]
Mamy Ceballosa! Można sprzedawać Lukę! Naprawdę świetnym pomysłem jest sprowadzanie odpadków i efektów ubocznych La Masii.
Mamy Ceballosa! Można sprzedawać Lukę! Naprawdę świetnym pomysłem jest sprowadzanie odpadków i efektów ubocznych La Masii
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 lipca 2011, 21:27 [cytuj]
Już gościa przekreśliłeś, a ma dopiero 18 lat. Tak samo nie można mówić ,że Gio jest słabym piłkarzem, bo udowodnił coś przeciwnego w reprezentacji i Primera, tylko PL mu nie służy.
Tymczasem Woody znalazł jakiegoś naiwnego pracodawcę w Stoke.Chyba że nagle się wykuruje
Już gościa przekreśliłeś, a ma dopiero 18 lat. Tak samo nie można mówić ,że Gio jest słabym piłkarzem, bo udowodnił coś przeciwnego w reprezentacji i Primera, tylko PL mu nie służy.
Tymczasem Woody znalazł jakiegoś naiwnego pracodawcę w Stoke.Chyba że nagle się wykuruje :bezradny:
11 lipca 2011, 21:30 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Mamy Ceballosa! Można sprzedawać Lukę! Naprawdę świetnym pomysłem jest sprowadzanie odpadków i efektów ubocznych La Masii
Są transfery o których się milczy. Taki okres próbny, jest młody to może za 2-3 lata wyjdzie na ludzi.
PS.
Najgorszą rzeczą której mógłby w Londynie doświadczyć byłoby przyrównywanie do Modrica

Trafił do nas w taki a nie inny dzień, nie jego wina
Są transfery o których się milczy. Taki okres próbny, jest młody to może za 2-3 lata wyjdzie na ludzi.
PS.
Najgorszą rzeczą której mógłby w Londynie doświadczyć byłoby przyrównywanie do Modrica :blee: Trafił do nas w taki a nie inny dzień, nie jego wina :D
11 lipca 2011, 21:31 [cytuj]
leże i kwiczę! :rotfl: :rotfl::rotfl:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
11 lipca 2011, 22:12 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:
PS.
Najgorszą rzeczą której mógłby w Londynie doświadczyć byłoby przyrównywanie do Modrica

Trafił do nas w taki a nie inny dzień, nie jego wina

no, ale można się pośmiać

miał chłopak pecha, że tak trafił, ale to się samo na klawiaturę ciśnie, że Lukę ze spokojem możemy oddawać, bo właśnie sprowadziliśmy nowego Fabregasa!!!
no, ale można się pośmiać :) miał chłopak pecha, że tak trafił, ale to się samo na klawiaturę ciśnie, że Lukę ze spokojem możemy oddawać, bo właśnie sprowadziliśmy nowego Fabregasa!!!
11 lipca 2011, 22:17 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
no, ale można się pośmiać

miał chłopak pecha, że tak trafił, ale to się samo na klawiaturę ciśnie, że Lukę ze spokojem możemy oddawać, bo właśnie sprowadziliśmy nowego Fabregasa!!!
Oj coś mi się zdaje że i tak znajdą się ludzie węszący w Ceballosie spisek

. Może nie tutaj, ale na którymś z brytyjskich forów na pewno...
Żeby nie było, moja wiadomość do nikogo konkretnego się też nie odnosiła
Oj coś mi się zdaje że i tak znajdą się ludzie węszący w Ceballosie spisek :rotfl:. Może nie tutaj, ale na którymś z brytyjskich forów na pewno...
Żeby nie było, moja wiadomość do nikogo konkretnego się też nie odnosiła :rotfl: