Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
13 lipca 2011, 11:34 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
ITK = In the know, czyli mający dostęp do najbardziej poufnych informacji. Jest to forum ( ITK Spurscommunity ), gdzie wypowiadają się osoby mające kontakty w klubie, znajomych bliżej związanych z Tottenhamem lub ludzie, którzy kiedyś przypadkowo rozmawiali z ogrodnikiem, ochroniarzem, babcią klozetową na WHL i mają ciekawe informacje. Teoretycznie podawane tam informacje powinny być bardzo pewne i wiarygodne, bo są podawane z pierwszej ręki, ale nie zawsze tak jest :)

Link http://www.spurscommunity.co.uk/forums/forumdisplay.php?f=50[/quote]

dzięki wielkie za info!

Alist powiedział/a:
http://www.youtube.com/watch?v=YzpBo6Cyyq0&feature=fvwrel

tak twoim zdaniem wygląda skonczony bramkarrz..... to w takim razie nie bede sie wypowiadal jak przy nim wyglada Gomes

i wogle nie wiem co masz przeciwko Drogbie to jest napastnik najlepszy .... podkreślam to bez zastanowienia najlepszy napastnik na wyspach mimo swojego wieku.... Szybki , zwinny , waleczny w powietrzu , silny z dobrym strzalem wnoszącym to cośdo gry, a Parker za nic też wyroznien nie dostal. Tak ze owe transfery mimo iz nie sąprzyszłościowe napewno pomogly by w walce o top four

widzę, że nagle pominąłeś Hargreavesa i zastąpiłeś go Parkerem (za którym też co prawda nie przepadam, ale to jeszcze przynajmniej nie jest zawodnik ze szkła)

Paweł powiedział/a:
a pamiętam jak rok temu pisałem o groźbie jeszcze większej straty na Keanie ( nie dość że musieliśmy mu płacić, to jego wartość spadała ) i rok temu jeszcze z 8-10 by ktoś dał ( nie, prezes musiał zgodnie ze swoją naturą żądać jeszcze więcej ) a teraz dostaniemy za niego czapkę gruszek. Vivat prezes. Nie wiem jak taka osoba bez umiejętnosci trzeźwego oceniania prostych sytuacji mogła zostać prezesem tak wielkiego klubu. Masakra

niestety

PawelTHFC powiedział/a:
Dawson nastepny ??
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3691610/Tottenham-head-for-another-crisis-as-Michael-Dawson-considers-his-future.html

fuck! Już sprawa Luki szatnię rozwala, choć pocieszam się, że to The Sun
dzięki wielkie za info! [quote=Alista]http://www.youtube.com/watch?v=YzpBo6Cyyq0&feature=fvwrel tak twoim zdaniem wygląda skonczony bramkarrz..... to w takim razie nie bede sie wypowiadal jak przy nim wyglada Gomes i wogle nie wiem co masz przeciwko Drogbie to jest napastnik najlepszy .... podkreślam to bez zastanowienia najlepszy napastnik na wyspach mimo swojego wieku.... Szybki , zwinny , waleczny w powietrzu , silny z dobrym strzalem wnoszącym to cośdo gry, a Parker za nic też wyroznien nie dostal. Tak ze owe transfery mimo iz nie sąprzyszłościowe napewno pomogly by w walce o top four
13 lipca 2011, 12:10 [cytuj]
We dupach sie poprzewracało :nerwus: Jeszcze niech Jenas sie upomni o podwyżke - Kur*a!
Pograli w LM i nagle każdy dopisał sobie przed imieniem "mistrz" ?! gaaad demyyt :nerwus: co raz mniej mi sie to podoba.
We dupach sie poprzewracało :nerwus: Jeszcze niech Jenas sie upomni o podwyżke - Kur*a! Pograli w LM i nagle każdy dopisał sobie przed imieniem "mistrz" ?! gaaad demyyt :nerwus: co raz mniej mi sie to podoba
13 lipca 2011, 12:56 [cytuj]
Macie odpowiedz http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/daws-responds-130711.html
Come On You Spurs !
13 lipca 2011, 12:59 [cytuj]
Po pierwsze: po co oferować nowy kontrakt komuś, kto rok temu podpisał 5 - letni? Po drugie: niech zasłuży na większą podwyżkę, bo niektórych zagrać uczy się od Gomesa. Genialne mecze przeplatane amatorskimi wpadkami. Po trzecie: ma trochę racji. W klubie system pensji jak tak spierdolony, że w ogóle się mu nie dziwię. Sprzedać Keane'a i Bentleya i wreszcie stworzyć jakąś hierarchię płac.
Po pierwsze: po co oferować nowy kontrakt komuś, kto rok temu podpisał 5 - letni? Po drugie: niech zasłuży na większą podwyżkę, bo niektórych zagrać uczy się od Gomesa. Genialne mecze przeplatane amatorskimi wpadkami. Po trzecie: ma trochę racji. W klubie system pensji jak tak spierdolony, że w ogóle się mu nie dziwię. Sprzedać Keane'a i Bentleya i wreszcie stworzyć jakąś hierarchię płac
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 lipca 2011, 13:08 [cytuj]
I za to Cie Hela (Michael) szanuje :ok::D
I za to Cie Hela (Michael) szanuje :ok::D
13 lipca 2011, 14:29 [cytuj]
Barometr nie wypisuje o Hergreavsie nic gdyz nie jest to moze wielce ceniony przez wszystkich zawodnik , ale ma jaja , stara sie wrocic a dotychczasowa jego kariera pokazuje ze jakies umiejetnosci ma natomiast zeby byl celem nr 1 to nei powiem. Jest do wziecia za darmo , zawsze mozna mu dac kontrakt taki jak odrzucil Woody, jezeli naprawde chce grac a nie tylko leczyc kontuzje i odcinac kupony to mozna ryzykowac
Barometr nie wypisuje o Hergreavsie nic gdyz nie jest to moze wielce ceniony przez wszystkich zawodnik , ale ma jaja , stara sie wrocic a dotychczasowa jego kariera pokazuje ze jakies umiejetnosci ma natomiast zeby byl celem nr 1 to nei powiem. Jest do wziecia za darmo , zawsze mozna mu dac kontrakt taki jak odrzucil Woody, jezeli naprawde chce grac a nie tylko leczyc kontuzje i odcinac kupony to mozna ryzykowac
13 lipca 2011, 19:01 [cytuj]
Alista powiedział/a:

Ja uważam że to wspaniały pomysł. Ten zawodnik był, bądź co bądź, światowej klasy. Jest do wzięcia za darmo (!), jest głodny gry (!), prawdopodobnie na tyle, że zgodziłby się na pay-as-you-play. Stracić nie stracimy, gość nie zarabiałby więcej niż taki Keane a mógłby się sprawdzić. Coś czuję że Hargreaves gdziekolwiek trafi, będzie błyszczał.

King. Gra u nas raz na ruski rok, ale jak już gra to zazwyczaj jest MVP. Tylko w jego przypadku kontuzja jest nieuleczalna i nic tu nie można poradzić. Z Hargreavesa mogą być ludzie, a ryzyko jest praktycznie żadne.
Ja uważam że to wspaniały pomysł. Ten zawodnik był, bądź co bądź, światowej klasy. Jest do wzięcia za darmo (!), jest głodny gry (!), prawdopodobnie na tyle, że zgodziłby się na pay-as-you-play. Stracić nie stracimy, gość nie zarabiałby więcej niż taki Keane a mógłby się sprawdzić. Coś czuję że Hargreaves gdziekolwiek trafi, będzie błyszczał. King. Gra u nas raz na ruski rok, ale jak już gra to zazwyczaj jest MVP. Tylko w jego przypadku kontuzja jest nieuleczalna i nic tu nie można poradzić. Z Hargreavesa mogą być ludzie, a ryzyko jest praktycznie żadne
13 lipca 2011, 20:01 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Ja uważam że to wspaniały pomysł. Ten zawodnik był, bądź co bądź, światowej klasy. Jest do wzięcia za darmo (!), jest głodny gry (!), prawdopodobnie na tyle, że zgodziłby się na pay-as-you-play. Stracić nie stracimy, gość nie zarabiałby więcej niż taki Keane a mógłby się sprawdzić. Coś czuję że Hargreaves gdziekolwiek trafi, będzie błyszczał.

King. Gra u nas raz na ruski rok, ale jak już gra to zazwyczaj jest MVP. Tylko w jego przypadku kontuzja jest nieuleczalna i nic tu nie można poradzić. Z Hargreavesa mogą być ludzie, a ryzyko jest praktycznie żadne

Tak nawet jeśli będzie zdrowy to musielibyśmy posadzić Sandro na ławce, który jak dla mnie będzie piłkarzem lepszym od Hargreavesa. Nie sądzę że Sandro będzie z tego zadowolony więc poszuka sobie innego klubu, a jestem pewny że chętnych nie zabraknie. Więc mozemy coś stracić. Poza tym jest tylko 25 miejsc w składzie, głupio byłoby oddawać jedno kontuzjowanemu zawodnikowi. Kolejny powód to po co nam kolejny pomocnik, to nasza najlepiej obsadzona formacja. Musimy wzmacniać atak najpierw, a później obronę!
Tak nawet jeśli będzie zdrowy to musielibyśmy posadzić Sandro na ławce, który jak dla mnie będzie piłkarzem lepszym od Hargreavesa. Nie sądzę że Sandro będzie z tego zadowolony więc poszuka sobie innego klubu, a jestem pewny że chętnych nie zabraknie. Więc mozemy coś stracić. Poza tym jest tylko 25 miejsc w składzie, głupio byłoby oddawać jedno kontuzjowanemu zawodnikowi. Kolejny powód to po co nam kolejny pomocnik, to nasza najlepiej obsadzona formacja. Musimy wzmacniać atak najpierw, a później obronę!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 lipca 2011, 22:42 [cytuj]
Zgodze sie z Toba Verba , ale jak pokazal poprzedni sezon i ten sie zaczyna non stop kontuzje, ja nie wiem czy Harry ich zajezdza na tych treningach czy kie pierun, jak by wypalily transfery to nam sie pomoc posypie i trzeba bedzie latac. CO nie zmienia faktu ze inne formacje wymagaja pilniejszej korekty
Zgodze sie z Toba Verba , ale jak pokazal poprzedni sezon i ten sie zaczyna non stop kontuzje, ja nie wiem czy Harry ich zajezdza na tych treningach czy kie pierun, jak by wypalily transfery to nam sie pomoc posypie i trzeba bedzie latac. CO nie zmienia faktu ze inne formacje wymagaja pilniejszej korekty
13 lipca 2011, 23:26 [cytuj]
Wg ITK jesteśmy blisko podpisania kontraktu z tym niby świetnym napastnikiem z WKS'u ( 17 lat ), a osoba, która ostatnio stała się "wrogiem" numer jeden na WHL, poprosiła o transfer po raz kolejny.
Wg ITK jesteśmy blisko podpisania kontraktu z tym niby świetnym napastnikiem z WKS'u ( 17 lat ), a osoba, która ostatnio stała się "wrogiem" numer jeden na WHL, poprosiła o transfer po raz kolejny
14 lipca 2011, 00:17 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Wg ITK jesteśmy blisko podpisania kontraktu z tym niby świetnym napastnikiem z WKS'u ( 17 lat ), a osoba, która ostatnio stała się "wrogiem" numer jeden na WHL, poprosiła o transfer po raz kolejny

Souleymane Coulibaly, to ten. Wygląda porządnie.

a co do Modrica złożył prośbę o transfer (czego nie zrobił chyba ostatnio), na szczęście Levy jest cool enough żeby go odrzucić.
Souleymane Coulibaly, to ten. Wygląda porządnie. a co do Modrica złożył prośbę o transfer (czego nie zrobił chyba ostatnio), na szczęście Levy jest cool enough żeby go odrzucić
14 lipca 2011, 00:39 [cytuj]
Coulibaly świetnie sie zapowiada gracz, udalo mi sie zobaczyc czesc jego umiejetnosci na mistrzostwach, powiem wam ze jak na swoj wiek to jest tak gdzies z 5 lat przed nimi . wydaje mi sie ze sezon lub 2 na wypozyczeniach i moze stac sie pierwszoplanowa postacia.
Coulibaly świetnie sie zapowiada gracz, udalo mi sie zobaczyc czesc jego umiejetnosci na mistrzostwach, powiem wam ze jak na swoj wiek to jest tak gdzies z 5 lat przed nimi . wydaje mi sie ze sezon lub 2 na wypozyczeniach i moze stac sie pierwszoplanowa postacia
14 lipca 2011, 00:46 [cytuj]
Każdy z afrykańskich piłkarzy jest co najmniej 5 lat przed innymi :D
Każdy z afrykańskich piłkarzy jest co najmniej 5 lat przed innymi :D
14 lipca 2011, 02:03 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-el-pirata-playmaker-addition---report

nie jestem przekonany do tego chłopaczka. wolałbym coś w stylu Hazarda (ale skoro Lille sprzedało Gervinho na więcej bym nie liczył eksportu z tego klubu). niech spuszczą cenę za Kakę. Słyszałem że chcą 40 mln, gdyby tak zeszli na ziemię i rzucili "Harry, 20 mln i jest Twój jeszcze dorzucimy wam korki"... no ale chyba nie damy KaCE tyle tygodniówki ile by chciał.
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-el-pirata-playmaker-addition---report nie jestem przekonany do tego chłopaczka. wolałbym coś w stylu Hazarda (ale skoro Lille sprzedało Gervinho na więcej bym nie liczył eksportu z tego klubu). niech spuszczą cenę za Kakę. Słyszałem że chcą 40 mln, gdyby tak zeszli na ziemię i rzucili "Harry, 20 mln i jest Twój jeszcze dorzucimy wam korki"... no ale chyba nie damy KaCE tyle tygodniówki ile by chciał
.upadamy na dno by odbić się od niego.
14 lipca 2011, 02:03 [cytuj]
swoją drogą: http://lfc.pl/41952/oficjalnie-stewart-downing-w-liverpoolu a my dalej w dupie :muza:
.upadamy na dno by odbić się od niego.
14 lipca 2011, 08:27 [cytuj]
sorry ale Downing nie jest lepszy ani troche od tego czym my dysponujemy na skrzydlach i do tego jeszcze wydali na niego wielka kase... Oby AV za te srodki kupila od nas kogos z niechcianych graczy Bentley? Jenas? czy kto tam jeszcze by rudzielcowi pasowal
sorry ale Downing nie jest lepszy ani troche od tego czym my dysponujemy na skrzydlach i do tego jeszcze wydali na niego wielka kase... Oby AV za te srodki kupila od nas kogos z niechcianych graczy Bentley? Jenas? czy kto tam jeszcze by rudzielcowi pasowal
http://wilczki.tumblr.com/
14 lipca 2011, 09:58 [cytuj]
Nylo powiedział/a:
http://www.givemefootball.com/premier-league/spurs-target-el-pirata-playmaker-addition---report

nie jestem przekonany do tego chłopaczka. wolałbym coś w stylu Hazarda (ale skoro Lille sprzedało Gervinho na więcej bym nie liczył eksportu z tego klubu). niech spuszczą cenę za Kakę. Słyszałem że chcą 40 mln, gdyby tak zeszli na ziemię i rzucili "Harry, 20 mln i jest Twój jeszcze dorzucimy wam korki"... no ale chyba nie damy KaCE tyle tygodniówki ile by chciał

A gdzie Ty byś chciał tego Kakę wystawiać, hmm?
A gdzie Ty byś chciał tego Kakę wystawiać, hmm?
14 lipca 2011, 11:25 [cytuj]
Pragnienie sukcesów przez Lukę zawiea się we wzroście tygodniówki około 100 tys Ł
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/07/14/2574273/tottenham-expecting-30m-final-bid-from-chelsea-for-luka?
Pragnienie sukcesów przez Lukę zawiea się we wzroście tygodniówki około 100 tys Ł http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/07/14/2574273/tottenham-expecting-30m-final-bid-from-chelsea-for-luka?
|<  <<  <  28  29  30  31  32    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 20 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się