Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
20 lipca 2011, 15:32 [cytuj]
http://www.givemefootball.com/premier-league/potters-close-in-on-international-striker-addition?
http://www.givemefootball.com/premier-league/potters-close-in-on-international-striker-addition?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 lipca 2011, 15:41 [cytuj]
Mam nadzieję. Wycinkę drewna czas zacząć!
Mam nadzieję. Wycinkę drewna czas zacząć!
20 lipca 2011, 18:38 [cytuj]

Oby oby - drwali trzeba do klubu szybko wprowadzić. Ale założę się, że to drzewo zażąda takiej pensji, że nigdzie nie pójdzie.
http://www.givemefootball.com/premier-league/potters-close-in-on-international-striker-addition? Oby oby - drwali trzeba do klubu szybko wprowadzić. Ale założę się, że to drzewo zażąda takiej pensji, że nigdzie nie pójdzie
20 lipca 2011, 19:38 [cytuj]
Dają 13,5 mln za Assou Ekotto. Wybierają nam jaja.
Dają 13,5 mln za Assou Ekotto. Wybierają nam jaja
20 lipca 2011, 19:50 [cytuj]
Crouch ma dużo lepszą technikę niż Pav i to chyba nie podlega żadnej dyskusji ;)
Crouch ma dużo lepszą technikę niż Pav i to chyba nie podlega żadnej dyskusji ;)
20 lipca 2011, 19:52 [cytuj]
Raptus1 kto daje tyle za BAE ?
Raptus1 kto daje tyle za BAE ?
20 lipca 2011, 19:55 [cytuj]
Pavlyuchenko przy Crouch'u to gimnastyk artystyczny .Nie wolno przegapić okazji , jeśli zapłacą względnie to szerokiej drogi panie Peterze .
Pavlyuchenko przy Crouch'u to gimnastyk artystyczny .Nie wolno przegapić okazji , jeśli zapłacą względnie to szerokiej drogi panie Peterze
20 lipca 2011, 20:05 [cytuj]
jaroszy powiedział/a:
Pavlyuchenko przy Crouch'u to gimnastyk artystyczny .Nie wolno przegapić okazji , jeśli zapłacą względnie to szerokiej drogi panie Peterze

To chyba nie widziałeś ostatnich dwóch meczy jak piłka odbijała się od Romana jak od drzewa, co podanie to strata, albo strzał minimalnie poza stadion.
To chyba nie widziałeś ostatnich dwóch meczy jak piłka odbijała się od Romana jak od drzewa, co podanie to strata, albo strzał minimalnie poza stadion
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
20 lipca 2011, 20:13 [cytuj]
jaroszy powiedział/a:
Pavlyuchenko przy Crouch'u to gimnastyk artystyczny

żarcik niczym z Familiady ;D Roman musi odejść, z takim gościem w ataku to my za daleko nie zajdziemy ...
żarcik niczym z Familiady ;D Roman musi odejść, z takim gościem w ataku to my za daleko nie zajdziemy
20 lipca 2011, 20:13 [cytuj]
varba powiedział/a:
To chyba nie widziałeś ostatnich dwóch meczy jak piłka odbijała się od Romana jak od drzewa, co podanie to strata, albo strzał minimalnie poza stadion

Mała poprawka. Ostatnich dwóch sezonów :)
Mała poprawka. Ostatnich dwóch sezonów :)
20 lipca 2011, 20:46 [cytuj]
Wracając do Adebayora, ja go uważam za bardzo dobrego grajka mimo tego że z głową ma troszkę nie tak. Może i jest nie w formie ale pasował by idealnie do stylu gry Spursów co myślę pozwoliło by mu powrócić na właściwe tory. A myślę że jest w takim wieku że jeszcze może sporo pokazać. Jedyną przeszkodą jest to że grał w Arsenalu (co mi jakoś specjalnie nie przeszkadza) ale rozumiem że inni tego nie zdzierżą.
Wracając do Adebayora, ja go uważam za bardzo dobrego grajka mimo tego że z głową ma troszkę nie tak. Może i jest nie w formie ale pasował by idealnie do stylu gry Spursów co myślę pozwoliło by mu powrócić na właściwe tory. A myślę że jest w takim wieku że jeszcze może sporo pokazać. Jedyną przeszkodą jest to że grał w Arsenalu (co mi jakoś specjalnie nie przeszkadza) ale rozumiem że inni tego nie zdzierżą
20 lipca 2011, 20:49 [cytuj]
Hmm Adebayor..
Widze go w zespole, ale nie za wysoką pensje, nie chce kłótni i konfliktu z jego strony.
Sprawa prosta: Gdyby skupił się tylko na grze i to maxymalnie, to gracz Citiziens bardzo by się sprawdził :)
Hmm Adebayor.. Widze go w zespole, ale nie za wysoką pensje, nie chce kłótni i konfliktu z jego strony. Sprawa prosta: Gdyby skupił się tylko na grze i to maxymalnie, to gracz Citiziens bardzo by się sprawdził :)
To dare is to do.
20 lipca 2011, 21:05 [cytuj]
I almost forgot about this. I was told yesterday that there is a £13.5 million offer on the table for Benny. I don't know who from and I'm not saying we are accepting but apparently there is an offer. ITK
I almost forgot about this. I was told yesterday that there is a £13.5 million offer on the table for Benny. I don't know who from and I'm not saying we are accepting but apparently there is an offer. ITK
20 lipca 2011, 22:20 [cytuj]
Jezeli to prawda to ja bym sprzedal, za troche mniejsze pieniadze mozna kupic Enrique ktory od BAE jest lepszy. Z drugiej jednak strony taka rewolucja w obronie jest dosyc ryzykowna.
Jezeli to prawda to ja bym sprzedal, za troche mniejsze pieniadze mozna kupic Enrique ktory od BAE jest lepszy. Z drugiej jednak strony taka rewolucja w obronie jest dosyc ryzykowna
20 lipca 2011, 22:30 [cytuj]
sprzedawac BAE... po co ? tym bardziej po ostatnim (mozna go lubic lub nie) rewelacyjnym sezonie w jego wykonaniu. jak go sprzedamy to będe w ciezkim szoku :bezradny:
sprzedawac BAE... po co ? tym bardziej po ostatnim (mozna go lubic lub nie) rewelacyjnym sezonie w jego wykonaniu. jak go sprzedamy to będe w ciezkim szoku :bezradny:
20 lipca 2011, 22:44 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

moim zdaniem do dyskusji zresztą jak widać na załączonym przykładzie. Natomiast - jasne, że najlepiej sprzedać wszystkich, ale przestańcie Panowie pierdolić, że któryś jest lepszy czy gorszy, bo zagrał z Piratami źle/dobrze. Każdy wie, jak wygląda gra o stawkę a jak mecze sparingowe. I każdy widział, że w meczach o stawkę taki Peter wytrzymał może z 10 minut z Realem, potem kopnął dwa razy nie trafiając w piłkę tylko w przeciwnika, przeprosił i zszedł.

Zresztą cały sezon w wykonaniu każdego z naszych napastników był od poziomu żałosny do słaby. W przypadku Pava i 10 bramek w lidze upieram się, że słaby a nie żałosny. Ale mniejsza z tym - niech sprzedają tych darmozjadów jak leci. Czy odejdzie Pav pierwszy czy Crouch nie ma dla mnie żadnego znaczenia, choć gwoli sprawiedliwości po zeszłym sezonie kolejność odchodzenia dla mnie powinna wyglądać tak: 1. Keane, 2. Defoe, 3. Crouch/Pav
moim zdaniem do dyskusji zresztą jak widać na załączonym przykładzie. Natomiast - jasne, że najlepiej sprzedać wszystkich, ale przestańcie Panowie pierdolić, że któryś jest lepszy czy gorszy, bo zagrał z Piratami źle/dobrze. Każdy wie, jak wygląda gra o stawkę a jak mecze sparingowe. I każdy widział, że w meczach o stawkę taki Peter wytrzymał może z 10 minut z Realem, potem kopnął dwa razy nie trafiając w piłkę tylko w przeciwnika, przeprosił i zszedł. Zresztą cały sezon w wykonaniu każdego z naszych napastników był od poziomu żałosny do słaby. W przypadku Pava i 10 bramek w lidze upieram się, że słaby a nie żałosny. Ale mniejsza z tym - niech sprzedają tych darmozjadów jak leci. Czy odejdzie Pav pierwszy czy Crouch nie ma dla mnie żadnego znaczenia, choć gwoli sprawiedliwości po zeszłym sezonie kolejność odchodzenia dla mnie powinna wyglądać tak: 1. Keane, 2. Defoe, 3. Crouch/Pav
20 lipca 2011, 22:49 [cytuj]
Zbingo powiedział/a:

ja go nie lubię. uważam, że nie jest genialny, jak niektórzy twierdzą, ale on jest w kolejce do sprzedania na szarym końcu

PS Zbingo trzymaj kciuki za Paragwaj i idziemy jutro/pojutrze na bronksa.

Został mi tylko ten mecz, a weszło coś niebywałego:

Grasshoppers Zürich - FC Lausanne-Sports 1
FC Dacia Chisinau - FC Zestafoni 1X
Videoton FC - SK Sturm Graz 1X
Breidablik UBK - Rosenborg BK 1X
FK Borac Banja Luka - Maccabi Haifa 1X
Almagro N. - Rosol L. 1

wiedziałem, że jak chłopaki z Rosenborga, czy Hajfy powygrywali po 5:0 to im się w rewanżu nie będzie chciało :)

kolejny powód by trzymać kciuki za Paragwaj - Larissa Riquelme:

http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/404804,Paragwaj-czy-Wenezuela-Kto-sie-rozbierze

mniam :muza:
ja go nie lubię. uważam, że nie jest genialny, jak niektórzy twierdzą, ale on jest w kolejce do sprzedania na szarym końcu PS Zbingo trzymaj kciuki za Paragwaj i idziemy jutro/pojutrze na bronksa. Został mi tylko ten mecz, a weszło coś niebywałego: Grasshoppers Zürich - FC Lausanne-Sports 1 FC Dacia Chisinau - FC Zestafoni 1X Videoton FC - SK Sturm Graz 1X Breidablik UBK - Rosenborg BK 1X FK Borac Banja Luka - Maccabi Haifa 1X Almagro N. - Rosol L. 1 wiedziałem, że jak chłopaki z Rosenborga, czy Hajfy powygrywali po 5:0 to im się w rewanżu nie będzie chciało :) kolejny powód by trzymać kciuki za Paragwaj - Larissa Riquelme: http://www.polskieradio.pl/43/265/Artykul/404804,Paragwaj-czy-Wenezuela-Kto-sie-rozbierze mniam :muza:
21 lipca 2011, 04:45 [cytuj]
no i po chuju - ja już nawet nie zliczę ile mi ta pieprzona Wenezuela spieprzyła zakładów :zly:
no i po chuju - ja już nawet nie zliczę ile mi ta pieprzona Wenezuela spieprzyła zakładów :zly:
21 lipca 2011, 09:11 [cytuj]
Barometr powiedział/a:

Barometr, jak się temat nazywa?
Mnie się wydaje, że "Letnie okno transferowe 2011/2012", a nie "Copa America", lub "Zakłady piłkarskie", czy też "Przeklinam, bo lubię".
Barometr, jak się temat nazywa? Mnie się wydaje, że "Letnie okno transferowe 2011/2012", a nie "Copa America", lub "Zakłady piłkarskie", czy też "Przeklinam, bo lubię"
|<  <<  <  34  35  36  37  38    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 2 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się