Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
21 lipca 2011, 09:52 [cytuj]
100wka powiedział/a:
Barometr, jak się temat nazywa?
Mnie się wydaje, że "Letnie okno transferowe 2011/2012", a nie "Copa America", lub "Zakłady piłkarskie", czy też "Przeklinam, bo lubię"

To była mała dygresja. Na dodatek nieskierowana do Ciebie, także przestań się czepiać, bo teraz tylko bez sensu wydłużasz wątek
To była mała dygresja. Na dodatek nieskierowana do Ciebie, także przestań się czepiać, bo teraz tylko bez sensu wydłużasz wątek
21 lipca 2011, 12:38 [cytuj]
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/14227649.stm - Jo przechodzi do Internacionalu. Wydaje sie, ze to dobra wiadomosc bo moze oznaczac, ze Brazylijczycy szykuja sie do odejscia Damiao. Oby tak bylo!
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/14227649.stm - Jo przechodzi do Internacionalu. Wydaje sie, ze to dobra wiadomosc bo moze oznaczac, ze Brazylijczycy szykuja sie do odejscia Damiao. Oby tak bylo!
21 lipca 2011, 13:27 [cytuj]
http://www.angielskapilka.com/news/redknapp,,zaspokoimy,ambicje,modrica,.html?

ZObaczcie ostatnie zdanie :boisie:
http://www.angielskapilka.com/news/redknapp,,zaspokoimy,ambicje,modrica,.html? ZObaczcie ostatnie zdanie :boisie:
21 lipca 2011, 14:09 [cytuj]
No co, przecież minęło zaledwie 51 dni od rozpoczęcia okna transferowego ;P

A tak na serio to ale ten czas leci, już za trzy tygodnie zaczynamy zabawę z nowym sezonem :muza:
No co, przecież minęło zaledwie 51 dni od rozpoczęcia okna transferowego ;P A tak na serio to ale ten czas leci, już za trzy tygodnie zaczynamy zabawę z nowym sezonem :muza:
21 lipca 2011, 14:53 [cytuj]
To wbrew pozorom nie jest tak dlugi okres - spojrzcie na inne ekipy (moze poza Liverpoolem), karuzela tak naprawde dopiero sie rozkreca i najwiecej bedzie sie dzialo w sierpniu. Owszem, jest frustrujace, ale niestety takie sa realia - to nie zakupy w warzywniaku, tu trzeba kombinowac...

Ostatnio czytalem w 442 ciekawa rozmowe z agentem pilkarskim. Powiedzial, ze w 9/10 przypadkow niechciany (albo nie chcacy zostac w klubie) pilkarz wraca na oboz przedsezonowy do starego klubu i tylko czeka, czy/kiedy sie go pozbeda/uda mu sie wyrwac... Zreszta co roku jest tak samo, co oczywiscie nie zmienia faktu, ze w RPA powinnismy miec juz uksztaltowana i odpowiednio wzmocniona kadre, a nowi wymiatacze powinni juz szlifowac forme i zgranie!
To wbrew pozorom nie jest tak dlugi okres - spojrzcie na inne ekipy (moze poza Liverpoolem), karuzela tak naprawde dopiero sie rozkreca i najwiecej bedzie sie dzialo w sierpniu. Owszem, jest frustrujace, ale niestety takie sa realia - to nie zakupy w warzywniaku, tu trzeba kombinowac... Ostatnio czytalem w 442 ciekawa rozmowe z agentem pilkarskim. Powiedzial, ze w 9/10 przypadkow niechciany (albo nie chcacy zostac w klubie) pilkarz wraca na oboz przedsezonowy do starego klubu i tylko czeka, czy/kiedy sie go pozbeda/uda mu sie wyrwac... Zreszta co roku jest tak samo, co oczywiscie nie zmienia faktu, ze w RPA powinnismy miec juz uksztaltowana i odpowiednio wzmocniona kadre, a nowi wymiatacze powinni juz szlifowac forme i zgranie!
21 lipca 2011, 20:49 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/canaries-loan-for-naughton-210711.html?utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=canaries-loan-for-naughton-210711
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/canaries-loan-for-naughton-210711.html?utm_source=facebook&utm_medium=social-media&utm_campaign=canaries-loan-for-naughton-210711
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 lipca 2011, 21:25 [cytuj]
Vucinic to kwestia paru dni IMO. Sanchez oficjalnie w Barcelonie -> Bojan przejdzie do Romy -> Vucinic do nas. Dziś nie było go na treningu Romy, a podobno została złożona oferta 17m euro.
Vucinic to kwestia paru dni IMO. Sanchez oficjalnie w Barcelonie -> Bojan przejdzie do Romy -> Vucinic do nas. Dziś nie było go na treningu Romy, a podobno została złożona oferta 17m euro
21 lipca 2011, 21:30 [cytuj]

Dobrze, niech sie ogrywa w PL

Zaop powiedział/a:
Vucinic to kwestia paru dni IMO. Sanchez oficjalnie w Barcelonie -> Bojan przejdzie do Romy -> Vucinic do nas. Dziś nie było go na treningu Romy, a podobno została złożona oferta 17m euro

Nie jestem za tym transferem, a co dopiero za 17 mln. Dla mnie Vucinić to ulepszona wersja Pava (chodzi mi o lepszą technikę).
Dobrze, niech sie ogrywa w PL [quote=Zaop]Vucinic to kwestia paru dni IMO. Sanchez oficjalnie w Barcelonie -> Bojan przejdzie do Romy -> Vucinic do nas. Dziś nie było go na treningu Romy, a podobno została złożona oferta 17m euro
21 lipca 2011, 21:35 [cytuj]
Ja tam jestem zadowolony. Adebayor + Vucinic wygląda nieźle. Poza tym, wszystko jest lepsze od tego co mamy teraz.

Btw. Roma nie kupuje Stekelenburga bo uznała, że 8m euro to za dużo (!).
Ja tam jestem zadowolony. Adebayor + Vucinic wygląda nieźle. Poza tym, wszystko jest lepsze od tego co mamy teraz. Btw. Roma nie kupuje Stekelenburga bo uznała, że 8m euro to za dużo (!)
21 lipca 2011, 22:46 [cytuj]
Vucinic to genialny pilkarz, on moze byc nowym Berbatovem, tyle ze jest strasznie kaprysny, klotliwy, mimo wszystko wole jego niz Adebayora.
Vucinic to genialny pilkarz, on moze byc nowym Berbatovem, tyle ze jest strasznie kaprysny, klotliwy, mimo wszystko wole jego niz Adebayora
21 lipca 2011, 22:53 [cytuj]
apropo Adebayora - tak, zgadzam się z adipetre. Po za tym kunta kinte raz po raz wygwizdywany na naszym stadionie w naszej koszulce? Gallas? ok. Nie przypominam sobie jakichś zachowań anty Spurs, ale Van Persie czy Adebayor to inna bajka!

Vucinic... no nie wiem. Nie jest to NRR, ale też nie jest to ktoś taki jak Pav czy Defoe. Swoją drogą patrząc obiektywnie, Pav parę bramek zawsze wrzuca, Bent dostawiał nogę ale ją dostawiał. No nie wiem... Keane dla mnie to nr 1 który powinien wylecieć z Tottenhamu.

PS. Koszulki Śląska Wrocław strasznie mi przypominają nasze :P Gratulacje awansu!
apropo Adebayora - tak, zgadzam się z adipetre. Po za tym kunta kinte raz po raz wygwizdywany na naszym stadionie w naszej koszulce? Gallas? ok. Nie przypominam sobie jakichś zachowań anty Spurs, ale Van Persie czy Adebayor to inna bajka! Vucinic... no nie wiem. Nie jest to NRR, ale też nie jest to ktoś taki jak Pav czy Defoe. Swoją drogą patrząc obiektywnie, Pav parę bramek zawsze wrzuca, Bent dostawiał nogę ale ją dostawiał. No nie wiem... Keane dla mnie to nr 1 który powinien wylecieć z Tottenhamu. PS. Koszulki Śląska Wrocław strasznie mi przypominają nasze :P Gratulacje awansu!
.upadamy na dno by odbić się od niego.
21 lipca 2011, 22:55 [cytuj]
pod trasferem Vucinic'a podpisuje się oboma rękami i nogami jeszcze do tego. Tylko że to dopiero jeden napastnik więc trzeba jeszcze kogoś.
pod trasferem Vucinic'a podpisuje się oboma rękami i nogami jeszcze do tego. Tylko że to dopiero jeden napastnik więc trzeba jeszcze kogoś
22 lipca 2011, 00:21 [cytuj]
http://yfrog.com/kjb03cgj

Jeżeli na tym gra podobnie jak na boisku, współczuję wszystkim, którzy wtedy znajdowali się w promieniu kilkunastu metrów od Pava.
http://yfrog.com/kjb03cgj Jeżeli na tym gra podobnie jak na boisku, współczuję wszystkim, którzy wtedy znajdowali się w promieniu kilkunastu metrów od Pava
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
22 lipca 2011, 00:53 [cytuj]
sądząc po minie Palaciosa, Roman dopiero zaczyna naukę :P
sądząc po minie Palaciosa, Roman dopiero zaczyna naukę :P
22 lipca 2011, 02:17 [cytuj]
Mina typu: "Kończ waśc, wstydu oszczędź."

Baro, wiesz co mnie wkurwia ... Jeśli ktoś mowi/pisze coś złego o Pavie to twój post/komentarz nie odnosi się do danego tematu tylko chcesz aby odskoczyli od Pava iii dajesz inny "kąsek", który w zasadzie i tak nie daje jakiegoś wymiernego skutku w sensie odciągnięcia uwagi od Romka...

...albo sytuacja z Twoim bukmacherstwem (tzn. z jedynym przypadkiem który rzucił mi się w oczy) - Ty nie jesteś zły "jęcząc", że kupon Ci nie wlazł i tym nie zaśmiecasz forum, ale 'kolega' 100wka tym, że próbował Cię w jakiś sposób "pouczyc" too On już jest zły i wydłuża wątek. Nie zrozum mnie źle, ale samodyscypliny i trzeźwego spojrzenia życzę! :)

Wracając do tematu, czyt. Vucinicia to mam myślę, że Harry jednak potrafi dotrzec do tych kapryśnych, "buntliwych"...

Także jeśli byłoby to prawdą to Vucinic, Damiao - odchodzi Pav i Robbie i jest lepiej... nie zapominając o nowym młodziaku z WKS-u ;)
Mina typu: "Kończ waśc, wstydu oszczędź." Baro, wiesz co mnie wkurwia ... Jeśli ktoś mowi/pisze coś złego o Pavie to twój post/komentarz nie odnosi się do danego tematu tylko chcesz aby odskoczyli od Pava iii dajesz inny "kąsek", który w zasadzie i tak nie daje jakiegoś wymiernego skutku w sensie odciągnięcia uwagi od Romka... ...albo sytuacja z Twoim bukmacherstwem (tzn. z jedynym przypadkiem który rzucił mi się w oczy) - Ty nie jesteś zły "jęcząc", że kupon Ci nie wlazł i tym nie zaśmiecasz forum, ale 'kolega' 100wka tym, że próbował Cię w jakiś sposób "pouczyc" too On już jest zły i wydłuża wątek. Nie zrozum mnie źle, ale samodyscypliny i trzeźwego spojrzenia życzę! :) Wracając do tematu, czyt. Vucinicia to mam myślę, że Harry jednak potrafi dotrzec do tych kapryśnych, "buntliwych"... Także jeśli byłoby to prawdą to Vucinic, Damiao - odchodzi Pav i Robbie i jest lepiej... nie zapominając o nowym młodziaku z WKS-u ;)
22 lipca 2011, 05:37 [cytuj]
Big day today? I have just spoken to my contact and he advised me a 15M bid has gone on this evening. Other clubs have been showing an interest for a big part of the day, but we are still leading the race. We are keen to do a deal with them and wrap it up before the season starts, so that he can get some game time in pre-season with us.

I'm not sure if this will be the deal done tomorrow, but as many are people are saying, there will be some movement tomorrow. (ITK)
Big day today? I have just spoken to my contact and he advised me a 15M bid has gone on this evening. Other clubs have been showing an interest for a big part of the day, but we are still leading the race. We are keen to do a deal with them and wrap it up before the season starts, so that he can get some game time in pre-season with us. I'm not sure if this will be the deal done tomorrow, but as many are people are saying, there will be some movement tomorrow. (ITK)
22 lipca 2011, 09:04 [cytuj]
Kto moze powiedziec cos wiecej o tym Vuciniciu. Kojarze ze to Czarnogorzec i juz od dluzszego czasu gra we Wloszech. Co to za typ napastnika, typowy egzekutor, czy moze cofajacy sie i schodzacy na skrzydlo? Jaka prezentuje klase? Moglby ktos napisac krotko o tym pilkarzu?
Kto moze powiedziec cos wiecej o tym Vuciniciu. Kojarze ze to Czarnogorzec i juz od dluzszego czasu gra we Wloszech. Co to za typ napastnika, typowy egzekutor, czy moze cofajacy sie i schodzacy na skrzydlo? Jaka prezentuje klase? Moglby ktos napisac krotko o tym pilkarzu?
22 lipca 2011, 09:20 [cytuj]
Dobry technicznie, dobrze wykańcza akcje. Zazwyczaj leniwy. Kogoś Ci to przypomina?
Dobry technicznie, dobrze wykańcza akcje. Zazwyczaj leniwy. Kogoś Ci to przypomina?
22 lipca 2011, 09:49 [cytuj]
Tu krotki filmik o Vuciniciu -
http://www.youtube.com/watch?v=SmM9mdHqv9s (obok jest jeszcze kilka :) )
Co do Pava... o maaaatko :boisie: mi to juz ręce opadły. Już sie nie chce nakręcać(bo mogłbym go pizgać długo), ale dla mnie odejscie Pava byłoby porównywalnym wzmocnieniem do kupienia np. Vucinica.
Tu krotki filmik o Vuciniciu - http://www.youtube.com/watch?v=SmM9mdHqv9s (obok jest jeszcze kilka :) ) Co do Pava... o maaaatko :boisie: mi to juz ręce opadły. Już sie nie chce nakręcać(bo mogłbym go pizgać długo), ale dla mnie odejscie Pava byłoby porównywalnym wzmocnieniem do kupienia np. Vucinica
|<  <<  <  35  36  37  38  39    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się