Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Transfery » Letnie okno transferowe 2011/ 2012
22 lipca 2011, 20:31 [cytuj]
Kumpel jest wielkim fanem Romy i bardzo pochlebnie wypowiada się o Vuviniciu. Z drugiej strony chce, żeby go Roma opchnęła bo gościu stracił motywację w tym klubie, potrzebuje nowego wyzwania (zresztą z tych powodów ponoć poprosił o transfer). Zeszły sezon miał średnio-słaby. Widziałem go w kilku meczach. Potrafił przejść obok meczu, a nagle zrobić taką akcję/strzał, że szczena opadała. Wcześniej zawsze grał przyzwoicie. Trochę mnie tylko boli, że zaraz będzie miał 28 lat - czyli zawodnik na dwa sezony. Gościu gwarantuje podejrzewam 10 bramek na 30-35 spotkań, a to już jest nieźle. Myślę, że podobny do Pava :** no a generalnie sądzę, że stworzą dobraną parę w ataku i te 25 bramek w lidze wspólnie pierdzielną
Kumpel jest wielkim fanem Romy i bardzo pochlebnie wypowiada się o Vuviniciu. Z drugiej strony chce, żeby go Roma opchnęła bo gościu stracił motywację w tym klubie, potrzebuje nowego wyzwania (zresztą z tych powodów ponoć poprosił o transfer). Zeszły sezon miał średnio-słaby. Widziałem go w kilku meczach. Potrafił przejść obok meczu, a nagle zrobić taką akcję/strzał, że szczena opadała. Wcześniej zawsze grał przyzwoicie. Trochę mnie tylko boli, że zaraz będzie miał 28 lat - czyli zawodnik na dwa sezony. Gościu gwarantuje podejrzewam 10 bramek na 30-35 spotkań, a to już jest nieźle. Myślę, że podobny do Pava :** no a generalnie sądzę, że stworzą dobraną parę w ataku i te 25 bramek w lidze wspólnie pierdzielną
22 lipca 2011, 20:33 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
zaraz zaraz... to Dos Santos nie poszedł do Sevilli za 5 mln?

a ja czytałem, ze ma iść do Udine za 10 mln (!) Cena astronomiczna patrząc na to, że w ogóle nie grał w Spursach (choć coś tam nieźle na wypożyczeniach), ale umiejętności ma (pokazuje w reprze), a u nas w sumie szans nie dostawał
a ja czytałem, ze ma iść do Udine za 10 mln (!) Cena astronomiczna patrząc na to, że w ogóle nie grał w Spursach (choć coś tam nieźle na wypożyczeniach), ale umiejętności ma (pokazuje w reprze), a u nas w sumie szans nie dostawał
22 lipca 2011, 20:40 [cytuj]
Do Santos najprawdopodobniej w Udinese albo Sevilli. Myślę jednak, że raczej bardziej poradziłby sobie w Hiszpanii, a może jednak się mylę.. ale to tylko moja 'myśl' ; )

no Crouch miałby przejść do QPR niestety zarobki..

Baromert - tak, jak napisałeś na stronie, że " Crouch ceni się podobnie jak Keane z niewiadomych przyczyn".. no comment oczywiście. Według mnie Roman jest od niego choć odrobinę lepszy, ale cóż.

no i do tego bardzo możlwie przyjście Vucinica. Mimo wszystko jeszcze ktoś naprawdę dobry by się przydał.
Do Santos najprawdopodobniej w Udinese albo Sevilli. Myślę jednak, że raczej bardziej poradziłby sobie w Hiszpanii, a może jednak się mylę.. ale to tylko moja 'myśl' ; ) no Crouch miałby przejść do QPR niestety zarobki.. Baromert - tak, jak napisałeś na stronie, że " Crouch ceni się podobnie jak Keane z niewiadomych przyczyn".. no comment oczywiście. Według mnie Roman jest od niego choć odrobinę lepszy, ale cóż. no i do tego bardzo możlwie przyjście Vucinica. Mimo wszystko jeszcze ktoś naprawdę dobry by się przydał
22 lipca 2011, 20:52 [cytuj]
a co byście powiedzieli, gdyby tak prezentował się nasz skład.

Lloris, Richards? , Gallas, Kaboul, Baines, Modric, Palacios, VdV, Affelay, Suarez, i tutaj nie wiem jakiś rosły napastnik - Ade? za mniejsze zarobki. ;)

No, nie wiem czy się ze mną zgadzacie np. z Hugo Llorisem itp. ale uważam go za naprawdę dobrego golkipera ; P
No, ok wpuścił kilka 'szmat', ale no..

1-4-4-1-1 - znaczy taki cofnięty Suarez i piłki zgrywał by taki napadzior jakiś :]
a co byście powiedzieli, gdyby tak prezentował się nasz skład. Lloris, Richards? , Gallas, Kaboul, Baines, Modric, Palacios, VdV, Affelay, Suarez, i tutaj nie wiem jakiś rosły napastnik - Ade? za mniejsze zarobki. ;) No, nie wiem czy się ze mną zgadzacie np. z Hugo Llorisem itp. ale uważam go za naprawdę dobrego golkipera ; P No, ok wpuścił kilka 'szmat', ale no.. 1-4-4-1-1 - znaczy taki cofnięty Suarez i piłki zgrywał by taki napadzior jakiś :]
22 lipca 2011, 21:39 [cytuj]
A gdzie Dawson?
Bale?
Sandro?

Wywaliłbyś Ich?

Lioris, fakt, bramkarz ok, przydałby się, ale powiedz o tym Harremu :P
Ja i tak wolałbym Mandandę, ale pominę to...
A gdzie Dawson? Bale? Sandro? Wywaliłbyś Ich? Lioris, fakt, bramkarz ok, przydałby się, ale powiedz o tym Harremu :P Ja i tak wolałbym Mandandę, ale pominę to
22 lipca 2011, 21:52 [cytuj]
100wka powiedział/a:
A gdzie Dawson?
Bale?
Sandro?

Wywaliłbyś Ich?

Lioris, fakt, bramkarz ok, przydałby się, ale powiedz o tym Harremu :P
Ja i tak wolałbym Mandandę, ale pominę to

No tak, jeszcze Bale ; )

Chciałem list napisać i wysłać do władz, co do transferów ;P
Mandanda też jest ok no.. ale patrząc na naszych golkiperów to są już naprawdę starzy - choć wiadomo jak to bramkarz.

Szkoda, że Given do nas nie przyszedł. Mimo wieku 35 lat jest naprawdę bardzo dobry. Albo Hart ; )
No tak, jeszcze Bale ; ) Chciałem list napisać i wysłać do władz, co do transferów ;P Mandanda też jest ok no.. ale patrząc na naszych golkiperów to są już naprawdę starzy - choć wiadomo jak to bramkarz. Szkoda, że Given do nas nie przyszedł. Mimo wieku 35 lat jest naprawdę bardzo dobry. Albo Hart ; )
22 lipca 2011, 22:11 [cytuj]
Spoko, "dziadek Friedel" da radę:krzyk:

A tymczasem Harry znowu kombinuje
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7055898,00.html
Spoko, "dziadek Friedel" da radę:krzyk: A tymczasem Harry znowu kombinuje http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7055898,00.html
22 lipca 2011, 22:15 [cytuj]
No z Adebayorem to już od niedawna było wiadomo.. Jednak, że jakoś za nim nie przepadam, a także wydaje mi się, że nie sprawdziły się na WHL.

A co do tranferów to Fridel na ten sezon starczy, po sezonie albo w next. okienku kogoś ściągnąć.

Jeżeli Luka zostanie będzie ok ;)

No i jakiś napadzior by się przydał.
No z Adebayorem to już od niedawna było wiadomo.. Jednak, że jakoś za nim nie przepadam, a także wydaje mi się, że nie sprawdziły się na WHL. A co do tranferów to Fridel na ten sezon starczy, po sezonie albo w next. okienku kogoś ściągnąć. Jeżeli Luka zostanie będzie ok ;) No i jakiś napadzior by się przydał.
22 lipca 2011, 22:17 [cytuj]
A tu coś nowego
http://www.metro.co.uk/sport/football/870133-ibrahim-afellay-on-tottenhams-radar-following-alexis-sanchez-barcelona-move
A tu coś nowego http://www.metro.co.uk/sport/football/870133-ibrahim-afellay-on-tottenhams-radar-following-alexis-sanchez-barcelona-move
22 lipca 2011, 22:20 [cytuj]
O tym także się co nie co mówiło. No, w Barcelonie raczej nie będzie w pierwszej 11-stce, a u nas noo. ; )

Jest dobry, bardzo szybki, ale więcej niż 25 mln. funtów bym nie dał.

Zobaczymy jak będzie : )
O tym także się co nie co mówiło. No, w Barcelonie raczej nie będzie w pierwszej 11-stce, a u nas noo. ; ) Jest dobry, bardzo szybki, ale więcej niż 25 mln. funtów bym nie dał. Zobaczymy jak będzie : )
22 lipca 2011, 22:25 [cytuj]
Ile?! 25?!
max 15...
Przeciez caly sezon nie gral i stracil na wartosci...
Tylko nie ma kogo wywalic z pierwszej 11stki u Nas...
Ile?! 25?! max 15... Przeciez caly sezon nie gral i stracil na wartosci... Tylko nie ma kogo wywalic z pierwszej 11stki u Nas
22 lipca 2011, 22:29 [cytuj]
No mówie, max. ale to naprawdę wielki maaax - 25 ; ]
A poza tym zawsze trzeba kogoś mieć w 'obwodzie'.
No mówie, max. ale to naprawdę wielki maaax - 25 ; ] A poza tym zawsze trzeba kogoś mieć w 'obwodzie'
22 lipca 2011, 22:48 [cytuj]
100wka, mniej niż 15 milionów to już trochę żart, za te pieniądze to nie z Barcelony ;(
Może i pierwszych skrzypiec to Afellay na Camp Nou nie grał, ale przy każdym jego wejściu czuć było że coś na boisku znowu będzie się dziać. Dla mnie gościu wart spokojnie 20 :ok: Ciągle szuka, węszy, dla wielu obrońców w PL byłby o wiele zbyt ruchliwy. Taki trochę Lennon, tylko znacznie rzadziej gubi się z piłką :cwaniak:

http://www.youtube.com/watch?v=S92WaKGaAYk
http://www.youtube.com/watch?v=4iT7O2pbeVc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GX4e0px_sn4

Może gdyby zwolniło się miejsce w pomocy :mysli:
I tak priorytetem byłoby wyciągnięcie za grosze Martina :P
100wka, mniej niż 15 milionów to już trochę żart, za te pieniądze to nie z Barcelony ;( Może i pierwszych skrzypiec to Afellay na Camp Nou nie grał, ale przy każdym jego wejściu czuć było że coś na boisku znowu będzie się dziać. Dla mnie gościu wart spokojnie 20 :ok: Ciągle szuka, węszy, dla wielu obrońców w PL byłby o wiele zbyt ruchliwy. Taki trochę Lennon, tylko znacznie rzadziej gubi się z piłką :cwaniak: http://www.youtube.com/watch?v=S92WaKGaAYk http://www.youtube.com/watch?v=4iT7O2pbeVc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=GX4e0px_sn4 Może gdyby zwolniło się miejsce w pomocy :mysli: I tak priorytetem byłoby wyciągnięcie za grosze Martina :P
22 lipca 2011, 22:59 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:

http://www.youtube.com/watch?v=GX4e0px_sn4

Ta jego pierwsza akcja, po której Messi zdobył bramkę od samego początku - tutaj tego nie ma pokazane - wyglądała fenomenalnie. :)
Ta jego pierwsza akcja, po której Messi zdobył bramkę od samego początku - tutaj tego nie ma pokazane - wyglądała fenomenalnie. :)
22 lipca 2011, 23:05 [cytuj]
Czy mówisz o Suarezie, tym co pół roku temu przeszedł do Liverpoolu? Jeśli tak, to rozumiem że bawimy się w skład wymarzony, a nie realny, zatem u mnie w ataku Klinsmann, w pomocy Hoddle, na obronie Blanchflower (dałby radę cofnięty z pomocy :) ) a między słupkami Jennings :)
Czy mówisz o Suarezie, tym co pół roku temu przeszedł do Liverpoolu? Jeśli tak, to rozumiem że bawimy się w skład wymarzony, a nie realny, zatem u mnie w ataku Klinsmann, w pomocy Hoddle, na obronie Blanchflower (dałby radę cofnięty z pomocy :) ) a między słupkami Jennings :)
22 lipca 2011, 23:07 [cytuj]
Samożal. Pokuta.
Samożal. Pokuta
22 lipca 2011, 23:08 [cytuj]
halabala powiedział/a:

Heh :X

Tak mówię o tym, który przeszedł na Anfield. Nie przesadzaj, że to nie jest tranfer 'realny'. No, może teraz, ale jak był jeszcze w Amsterdamie to zapewne Harry, czarodziej mógłby go wyciągnąć - wystarczy chcieć ;P

Chciałbym go widzieć w trykocie Spurs !:)

w FM'ie go mam :] - wiem co powiecie - niestety FM to nie rzeczywistość.
Heh :X Tak mówię o tym, który przeszedł na Anfield. Nie przesadzaj, że to nie jest tranfer 'realny'. No, może teraz, ale jak był jeszcze w Amsterdamie to zapewne Harry, czarodziej mógłby go wyciągnąć - wystarczy chcieć ;P Chciałbym go widzieć w trykocie Spurs !:) w FM'ie go mam :] - wiem co powiecie - niestety FM to nie rzeczywistość
22 lipca 2011, 23:10 [cytuj]
Chyba tu kogoś pogrzało płacić nawet te 15 mln za zawodnika co ma tylko jedną nogę (w przenośni) - no chyba że to kwota w PLN.
A Klinsmanna to bym powitał w Spurs... jako managera ;)
Co jak co, ale to nazwisko przyciągnęłoby większe nazwiska niż Redknapp do klubu, tak samo jak to było z pewnym gościem z Hiszpanii :)
Chyba tu kogoś pogrzało płacić nawet te 15 mln za zawodnika co ma tylko jedną nogę (w przenośni) - no chyba że to kwota w PLN. A Klinsmanna to bym powitał w Spurs... jako managera ;) Co jak co, ale to nazwisko przyciągnęłoby większe nazwiska niż Redknapp do klubu, tak samo jak to było z pewnym gościem z Hiszpanii :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
22 lipca 2011, 23:14 [cytuj]
halabala - no i Lothar Mateus jeszcze ... na dokładkę i golimy frajerów:ok::zly::rotfl:
halabala - no i Lothar Mateus jeszcze ... na dokładkę i golimy frajerów:ok::zly::rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 lipca 2011, 23:15 [cytuj]
Skaju, zdecydowanie tak dla Klinsiego jako menago!

Z byłych Kogutów na stołku menedżerskim, z zainteresowaniem śledzę losy Gusa Poyeta w BH&A - może kiedyś, za kilka(naście) lat wyrobi sobie odpowiednią markę, na pewno gwarantowałby atrakcyjny futbol.

A ciekawostka - Hoddle znowu zarabia w federacji, jest jakimś koordynatorem szkolenia młodzieży, czy coś w tym stylu.
Skaju, zdecydowanie tak dla Klinsiego jako menago! Z byłych Kogutów na stołku menedżerskim, z zainteresowaniem śledzę losy Gusa Poyeta w BH&A - może kiedyś, za kilka(naście) lat wyrobi sobie odpowiednią markę, na pewno gwarantowałby atrakcyjny futbol. A ciekawostka - Hoddle znowu zarabia w federacji, jest jakimś koordynatorem szkolenia młodzieży, czy coś w tym stylu
|<  <<  <  37  38  39  40  41    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się