Forum dyskusyjne
22 lipca 2011, 20:31 [cytuj]
Kumpel jest wielkim fanem Romy i bardzo pochlebnie wypowiada się o Vuviniciu. Z drugiej strony chce, żeby go Roma opchnęła bo gościu stracił motywację w tym klubie, potrzebuje nowego wyzwania (zresztą z tych powodów ponoć poprosił o transfer). Zeszły sezon miał średnio-słaby. Widziałem go w kilku meczach. Potrafił przejść obok meczu, a nagle zrobić taką akcję/strzał, że szczena opadała. Wcześniej zawsze grał przyzwoicie. Trochę mnie tylko boli, że zaraz będzie miał 28 lat - czyli zawodnik na dwa sezony. Gościu gwarantuje podejrzewam 10 bramek na 30-35 spotkań, a to już jest nieźle. Myślę, że podobny do Pava

* no a generalnie sądzę, że stworzą dobraną parę w ataku i te 25 bramek w lidze wspólnie pierdzielną
Kumpel jest wielkim fanem Romy i bardzo pochlebnie wypowiada się o Vuviniciu. Z drugiej strony chce, żeby go Roma opchnęła bo gościu stracił motywację w tym klubie, potrzebuje nowego wyzwania (zresztą z tych powodów ponoć poprosił o transfer). Zeszły sezon miał średnio-słaby. Widziałem go w kilku meczach. Potrafił przejść obok meczu, a nagle zrobić taką akcję/strzał, że szczena opadała. Wcześniej zawsze grał przyzwoicie. Trochę mnie tylko boli, że zaraz będzie miał 28 lat - czyli zawodnik na dwa sezony. Gościu gwarantuje podejrzewam 10 bramek na 30-35 spotkań, a to już jest nieźle. Myślę, że podobny do Pava :** no a generalnie sądzę, że stworzą dobraną parę w ataku i te 25 bramek w lidze wspólnie pierdzielną
22 lipca 2011, 20:33 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
zaraz zaraz... to Dos Santos nie poszedł do Sevilli za 5 mln?
a ja czytałem, ze ma iść do Udine za 10 mln (!) Cena astronomiczna patrząc na to, że w ogóle nie grał w Spursach (choć coś tam nieźle na wypożyczeniach), ale umiejętności ma (pokazuje w reprze), a u nas w sumie szans nie dostawał
a ja czytałem, ze ma iść do Udine za 10 mln (!) Cena astronomiczna patrząc na to, że w ogóle nie grał w Spursach (choć coś tam nieźle na wypożyczeniach), ale umiejętności ma (pokazuje w reprze), a u nas w sumie szans nie dostawał
22 lipca 2011, 20:40 [cytuj]
Do Santos najprawdopodobniej w Udinese albo Sevilli. Myślę jednak, że raczej bardziej poradziłby sobie w Hiszpanii, a może jednak się mylę.. ale to tylko moja 'myśl' ; )
no Crouch miałby przejść do QPR niestety zarobki..
Baromert - tak, jak napisałeś na stronie, że " Crouch ceni się podobnie jak Keane z niewiadomych przyczyn".. no comment oczywiście. Według mnie Roman jest od niego choć odrobinę lepszy, ale cóż.
no i do tego bardzo możlwie przyjście Vucinica. Mimo wszystko jeszcze ktoś naprawdę dobry by się przydał.
Do Santos najprawdopodobniej w Udinese albo Sevilli. Myślę jednak, że raczej bardziej poradziłby sobie w Hiszpanii, a może jednak się mylę.. ale to tylko moja 'myśl' ; )
no Crouch miałby przejść do QPR niestety zarobki..
Baromert - tak, jak napisałeś na stronie, że " Crouch ceni się podobnie jak Keane z niewiadomych przyczyn".. no comment oczywiście. Według mnie Roman jest od niego choć odrobinę lepszy, ale cóż.
no i do tego bardzo możlwie przyjście Vucinica. Mimo wszystko jeszcze ktoś naprawdę dobry by się przydał
22 lipca 2011, 20:52 [cytuj]
a co byście powiedzieli, gdyby tak prezentował się nasz skład.
Lloris, Richards? , Gallas, Kaboul, Baines, Modric, Palacios, VdV, Affelay, Suarez, i tutaj nie wiem jakiś rosły napastnik - Ade? za mniejsze zarobki.
No, nie wiem czy się ze mną zgadzacie np. z Hugo Llorisem itp. ale uważam go za naprawdę dobrego golkipera ; P
No, ok wpuścił kilka 'szmat', ale no..
1-4-4-1-1 - znaczy taki cofnięty Suarez i piłki zgrywał by taki napadzior jakiś
a co byście powiedzieli, gdyby tak prezentował się nasz skład.
Lloris, Richards? , Gallas, Kaboul, Baines, Modric, Palacios, VdV, Affelay, Suarez, i tutaj nie wiem jakiś rosły napastnik - Ade? za mniejsze zarobki. ;)
No, nie wiem czy się ze mną zgadzacie np. z Hugo Llorisem itp. ale uważam go za naprawdę dobrego golkipera ; P
No, ok wpuścił kilka 'szmat', ale no..
1-4-4-1-1 - znaczy taki cofnięty Suarez i piłki zgrywał by taki napadzior jakiś :]
22 lipca 2011, 21:39 [cytuj]
A gdzie Dawson?
Bale?
Sandro?
Wywaliłbyś Ich?
Lioris, fakt, bramkarz ok, przydałby się, ale powiedz o tym Harremu
Ja i tak wolałbym Mandandę, ale pominę to...
A gdzie Dawson?
Bale?
Sandro?
Wywaliłbyś Ich?
Lioris, fakt, bramkarz ok, przydałby się, ale powiedz o tym Harremu :P
Ja i tak wolałbym Mandandę, ale pominę to
22 lipca 2011, 21:52 [cytuj]
100wka powiedział/a:
A gdzie Dawson?
Bale?
Sandro?
Wywaliłbyś Ich?
Lioris, fakt, bramkarz ok, przydałby się, ale powiedz o tym Harremu
Ja i tak wolałbym Mandandę, ale pominę to
No tak, jeszcze Bale ; )
Chciałem list napisać i wysłać do władz, co do transferów
Mandanda też jest ok no.. ale patrząc na naszych golkiperów to są już naprawdę starzy - choć wiadomo jak to bramkarz.
Szkoda, że Given do nas nie przyszedł. Mimo wieku 35 lat jest naprawdę bardzo dobry. Albo Hart ; )
No tak, jeszcze Bale ; )
Chciałem list napisać i wysłać do władz, co do transferów ;P
Mandanda też jest ok no.. ale patrząc na naszych golkiperów to są już naprawdę starzy - choć wiadomo jak to bramkarz.
Szkoda, że Given do nas nie przyszedł. Mimo wieku 35 lat jest naprawdę bardzo dobry. Albo Hart ; )
22 lipca 2011, 22:11 [cytuj]
Spoko, "dziadek Friedel" da radę
A tymczasem Harry znowu kombinuje
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7055898,00.html
Spoko, "dziadek Friedel" da radę:krzyk:
A tymczasem Harry znowu kombinuje
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_7055898,00.html
22 lipca 2011, 22:15 [cytuj]
No z Adebayorem to już od niedawna było wiadomo.. Jednak, że jakoś za nim nie przepadam, a także wydaje mi się, że nie sprawdziły się na WHL.
A co do tranferów to Fridel na ten sezon starczy, po sezonie albo w next. okienku kogoś ściągnąć.
Jeżeli Luka zostanie będzie ok
No i jakiś napadzior by się przydał.
No z Adebayorem to już od niedawna było wiadomo.. Jednak, że jakoś za nim nie przepadam, a także wydaje mi się, że nie sprawdziły się na WHL.
A co do tranferów to Fridel na ten sezon starczy, po sezonie albo w next. okienku kogoś ściągnąć.
Jeżeli Luka zostanie będzie ok ;)
No i jakiś napadzior by się przydał.
22 lipca 2011, 22:17 [cytuj]
A tu coś nowego
http://www.metro.co.uk/sport/football/870133-ibrahim-afellay-on-tottenhams-radar-following-alexis-sanchez-barcelona-move
A tu coś nowego
http://www.metro.co.uk/sport/football/870133-ibrahim-afellay-on-tottenhams-radar-following-alexis-sanchez-barcelona-move
22 lipca 2011, 22:20 [cytuj]
O tym także się co nie co mówiło. No, w Barcelonie raczej nie będzie w pierwszej 11-stce, a u nas noo. ; )
Jest dobry, bardzo szybki, ale więcej niż 25 mln. funtów bym nie dał.
Zobaczymy jak będzie : )
O tym także się co nie co mówiło. No, w Barcelonie raczej nie będzie w pierwszej 11-stce, a u nas noo. ; )
Jest dobry, bardzo szybki, ale więcej niż 25 mln. funtów bym nie dał.
Zobaczymy jak będzie : )
22 lipca 2011, 22:25 [cytuj]
Ile?! 25?!
max 15...
Przeciez caly sezon nie gral i stracil na wartosci...
Tylko nie ma kogo wywalic z pierwszej 11stki u Nas...
Ile?! 25?!
max 15...
Przeciez caly sezon nie gral i stracil na wartosci...
Tylko nie ma kogo wywalic z pierwszej 11stki u Nas
22 lipca 2011, 22:29 [cytuj]
No mówie, max. ale to naprawdę wielki maaax - 25 ; ]
A poza tym zawsze trzeba kogoś mieć w 'obwodzie'.
No mówie, max. ale to naprawdę wielki maaax - 25 ; ]
A poza tym zawsze trzeba kogoś mieć w 'obwodzie'
22 lipca 2011, 22:48 [cytuj]
100wka, mniej niż 15 milionów to już trochę żart, za te pieniądze to nie z Barcelony
Może i pierwszych skrzypiec to Afellay na Camp Nou nie grał, ale przy każdym jego wejściu czuć było że coś na boisku znowu będzie się dziać. Dla mnie gościu wart spokojnie 20

Ciągle szuka, węszy, dla wielu obrońców w PL byłby o wiele zbyt ruchliwy. Taki trochę Lennon, tylko znacznie rzadziej gubi się z piłką
http://www.youtube.com/watch?v=S92WaKGaAYk
http://www.youtube.com/watch?v=4iT7O2pbeVc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GX4e0px_sn4
Może gdyby zwolniło się miejsce w pomocy
I tak priorytetem byłoby wyciągnięcie za grosze Martina
100wka, mniej niż 15 milionów to już trochę żart, za te pieniądze to nie z Barcelony ;(
Może i pierwszych skrzypiec to Afellay na Camp Nou nie grał, ale przy każdym jego wejściu czuć było że coś na boisku znowu będzie się dziać. Dla mnie gościu wart spokojnie 20 :ok: Ciągle szuka, węszy, dla wielu obrońców w PL byłby o wiele zbyt ruchliwy. Taki trochę Lennon, tylko znacznie rzadziej gubi się z piłką :cwaniak:
http://www.youtube.com/watch?v=S92WaKGaAYk
http://www.youtube.com/watch?v=4iT7O2pbeVc&feature=related
Może gdyby zwolniło się miejsce w pomocy :mysli:
I tak priorytetem byłoby wyciągnięcie za grosze Martina :P
22 lipca 2011, 22:59 [cytuj]
Stanislao powiedział/a:
Ta jego pierwsza akcja, po której Messi zdobył bramkę od samego początku - tutaj tego nie ma pokazane - wyglądała fenomenalnie.
Ta jego pierwsza akcja, po której Messi zdobył bramkę od samego początku - tutaj tego nie ma pokazane - wyglądała fenomenalnie. :)
22 lipca 2011, 23:05 [cytuj]
Czy mówisz o Suarezie, tym co pół roku temu przeszedł do Liverpoolu? Jeśli tak, to rozumiem że bawimy się w skład wymarzony, a nie realny, zatem u mnie w ataku Klinsmann, w pomocy Hoddle, na obronie Blanchflower (dałby radę cofnięty z pomocy

) a między słupkami Jennings
Czy mówisz o Suarezie, tym co pół roku temu przeszedł do Liverpoolu? Jeśli tak, to rozumiem że bawimy się w skład wymarzony, a nie realny, zatem u mnie w ataku Klinsmann, w pomocy Hoddle, na obronie Blanchflower (dałby radę cofnięty z pomocy :) ) a między słupkami Jennings :)
22 lipca 2011, 23:07 [cytuj]
Samożal. Pokuta.
Samożal. Pokuta
22 lipca 2011, 23:08 [cytuj]
halabala powiedział/a:
Czy mówisz o Suarezie, tym co pół roku temu przeszedł do Liverpoolu? Jeśli tak, to rozumiem że bawimy się w skład wymarzony, a nie realny, zatem u mnie w ataku Klinsmann, w pomocy Hoddle, na obronie Blanchflower (dałby radę cofnięty z pomocy

) a między słupkami Jennings

Heh
Tak mówię o tym, który przeszedł na Anfield. Nie przesadzaj, że to nie jest tranfer 'realny'. No, może teraz, ale jak był jeszcze w Amsterdamie to zapewne Harry, czarodziej mógłby go wyciągnąć - wystarczy chcieć
Chciałbym go widzieć w trykocie Spurs !
w FM'ie go mam
![:]](images/emots/kwadr.gif
)
- wiem co powiecie - niestety FM to nie rzeczywistość.
Heh :X
Tak mówię o tym, który przeszedł na Anfield. Nie przesadzaj, że to nie jest tranfer 'realny'. No, może teraz, ale jak był jeszcze w Amsterdamie to zapewne Harry, czarodziej mógłby go wyciągnąć - wystarczy chcieć ;P
Chciałbym go widzieć w trykocie Spurs !:)
w FM'ie go mam :] - wiem co powiecie - niestety FM to nie rzeczywistość
22 lipca 2011, 23:10 [cytuj]
Chyba tu kogoś pogrzało płacić nawet te 15 mln za zawodnika co ma tylko jedną nogę (w przenośni) - no chyba że to kwota w PLN.
A Klinsmanna to bym powitał w Spurs... jako managera
Co jak co, ale to nazwisko przyciągnęłoby większe nazwiska niż Redknapp do klubu, tak samo jak to było z pewnym gościem z Hiszpanii
Chyba tu kogoś pogrzało płacić nawet te 15 mln za zawodnika co ma tylko jedną nogę (w przenośni) - no chyba że to kwota w PLN.
A Klinsmanna to bym powitał w Spurs... jako managera ;)
Co jak co, ale to nazwisko przyciągnęłoby większe nazwiska niż Redknapp do klubu, tak samo jak to było z pewnym gościem z Hiszpanii :)
www.facebook.com/OgienOdSkaja
22 lipca 2011, 23:14 [cytuj]
halabala - no i Lothar Mateus jeszcze ... na dokładkę i golimy frajerów:ok::zly::rotfl:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 lipca 2011, 23:15 [cytuj]
Skaju, zdecydowanie tak dla Klinsiego jako menago!
Z byłych Kogutów na stołku menedżerskim, z zainteresowaniem śledzę losy Gusa Poyeta w BH&A - może kiedyś, za kilka(naście) lat wyrobi sobie odpowiednią markę, na pewno gwarantowałby atrakcyjny futbol.
A ciekawostka - Hoddle znowu zarabia w federacji, jest jakimś koordynatorem szkolenia młodzieży, czy coś w tym stylu.
Skaju, zdecydowanie tak dla Klinsiego jako menago!
Z byłych Kogutów na stołku menedżerskim, z zainteresowaniem śledzę losy Gusa Poyeta w BH&A - może kiedyś, za kilka(naście) lat wyrobi sobie odpowiednią markę, na pewno gwarantowałby atrakcyjny futbol.
A ciekawostka - Hoddle znowu zarabia w federacji, jest jakimś koordynatorem szkolenia młodzieży, czy coś w tym stylu